- 5 Nisan 2023
- 3.478
- 10.371
- 27
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Heyecanlı bekleyişler başlamıs artikPazar 958 di betam Salı günü karından keseyi gördüm içinde bebeği 10 gün sonra inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Heyecanlı bekleyişler başlamıs artikPazar 958 di betam Salı günü karından keseyi gördüm içinde bebeği 10 gün sonra inşallah
Benim cuma günü 78 di bugün gittim 790 çıktı normal mi sizce 4 günde bu kadar yukselmesiMerhaba bu konuyu okuyan ve merak eden arkadaşlar için yazıyorum pazartesi günü 84.2 olan değerim bugün 173.4 çıktı artış gayet iyi dedi doktor 4 hafta sonra kese ve kalp atışı için çağırdı. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim sizler de benim dualarımdasınız.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belki ikiz durumu olabilir o zaman normalden fazla yükseliyor belki de başka bir şeydir. Doktorunuzla bir görüşün o sizi çok daha rahatlatacak doğru açıklamaları yapacaktır. Bize de haber verirseniz çok sevinirim.Benim cuma günü 78 di bugün gittim 790 çıktı normal mi sizce 4 günde bu kadar yukselmesi
Cok tesekkur ederim isteyen herkese rabbim hayirla nasip eder insallah. Dün doktorumla görüştüm bana da 4 gunde 3 katindan fazla yukselmesi cogul gebelik dusundurdu ama ikiz durumundan bahsetmedi açıkçası ben de sormadim sadece doktorum değerlerin çok guzel iyi yukselmis dedi sade kese için de cuma günü tekrar gidicem ben geçen ay yumurta geliştirici iğne ve catlatma iğnesi kullandım 3 tane yumurtam gelişmesine rağmen regl oldum geçen ay bu aya da kendiliğinden hiçbir ilaç kullanmaksizin pozitif gördümMerhaba, öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belki ikiz durumu olabilir o zaman normalden fazla yükseliyor belki de başka bir şeydir. Doktorunuzla bir görüşün o sizi çok daha rahatlatacak doğru açıklamaları yapacaktır. Bize de haber verirseniz çok sevinirim.
Sağlıkla ilerler Allah’ın izniyle ben 5 yıldır bekliyorum 3 aşılama ve 3 tüp bebek tedavisi geçirdim en sonunda vücudum dayanmadı dinlenmek istedim yaz tatilinde tekrar deneriz dedim Rabbim hiçbir şey yapmadan kendime ve beslenmeme hiç dikkat etmediğim bir zamanda nasip etti öyle büyük bir mucize ki… Rabbim herkese yaşatsın.Cok tesekkur ederim isteyen herkese rabbim hayirla nasip eder insallah. Dün doktorumla görüştüm bana da 4 gunde 3 katindan fazla yukselmesi cogul gebelik dusundurdu ama ikiz durumundan bahsetmedi açıkçası ben de sormadim sadece doktorum değerlerin çok guzel iyi yukselmis dedi sade kese için de cuma günü tekrar gidicem ben geçen ay yumurta geliştirici iğne ve catlatma iğnesi kullandım 3 tane yumurtam gelişmesine rağmen regl oldum geçen ay bu aya da kendiliğinden hiçbir ilaç kullanmaksizin pozitif gördüm
Son durumunuz nedir değerleriniz arttı mı ?Sağlıkla ilerler Allah’ın izniyle ben 5 yıldır bekliyorum 3 aşılama ve 3 tüp bebek tedavisi geçirdim en sonunda vücudum dayanmadı dinlenmek istedim yaz tatilinde tekrar deneriz dedim Rabbim hiçbir şey yapmadan kendime ve beslenmeme hiç dikkat etmediğim bir zamanda nasip etti öyle büyük bir mucize ki… Rabbim herkese yaşatsın.
Bence var canm sağlıkla gelsin bebişin benimde akıntım yok herkeste aynı olcak diye kayde yok ben hamileligimi ogreneli 10 gün oldu adetime 8 gün kala bugün 2 günüm geçti adet olmadim kan vermiştim sağlık ocağında iki gün tekrar bakılmış ti yükselme olmuştu beta hcg de ve hala akıntım yok kuru geçiyorMerhabalar arkadaşlar bende yeni üye sayilirim bir buçuk yıldır evliyim adetim de beş gün geçti sancım çoktu ama akıntım yok hala test yaptım bugün biraz silik çıktı yarında sağlık ocağına gidicem kan testi için umarım sağlıklı bir gebelik tır Eki Görüntüle 3249078
Amin amin inşallah ne zaman doktor kontrolüne gideceksin haberdar et olur mu kese göründüğü zaman kalp ayısını duyduğun zaman allahin izniyleSağlıkla ilerler Allah’ın izniyle ben 5 yıldır bekliyorum 3 aşılama ve 3 tüp bebek tedavisi geçirdim en sonunda vücudum dayanmadı dinlenmek istedim yaz tatilinde tekrar deneriz dedim Rabbim hiçbir şey yapmadan kendime ve beslenmeme hiç dikkat etmediğim bir zamanda nasip etti öyle büyük bir mucize ki… Rabbim herkese yaşatsın.
173’ü görünce doktor tekrar vermeye gerek yok 3-4 hafta sonra gel bakalım dedi ben dayanamadım tabi bugün özel bir doktora gittim keseyi gördük şükürler olsunSon durumunuz nedir değerleriniz arttı mı ?
Bence var gibi duruyor inşallah pozitifi kanda da öğrenirsiniz güzel haberlerinizi bekliyorumMerhabalar arkadaşlar bende yeni üye sayilirim bir buçuk yıldır evliyim adetim de beş gün geçti sancım çoktu ama akıntım yok hala test yaptım bugün biraz silik çıktı yarında sağlık ocağına gidicem kan testi için umarım sağlıklı bir gebelik tır Eki Görüntüle 3249078
Bugün gittim kese göründü çok şükür kalp atışı iki hafta sonra inşallahAmin amin inşallah ne zaman doktor kontrolüne gideceksin haberdar et olur mu kese göründüğü zaman kalp ayısını duyduğun zaman allahin izniyle
Amiiiin canım benim amin Rabbim isteyen herkese evlat nimetini nasip etsin. İnşallah güzel haberler alırsın bekliyorum müjdeni.Allah razı olsun arkadaşlar yorumlarınız için bugün sabah kan tahlili verdim sağlık ocağında pazartesi gidicem sonucu öğrenmeye ins hayırlı güzel haberler alırım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin en güzeli en hayırlısı ve en saglikli şekilde.Allahim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin ins
Birdaha aklında olsun canım sakın alttan muayene yaptırmayın ilk zamanlar içinHepiniz çok haklısınız teşekkürler Allah herkes için hayırlısını versin.
Çok teşekkür ederim tekrar yaptırmadım zaten istemiyorum da o şekilde muayene olmakBirdaha aklında olsun canım sakın alttan muayene yaptırmayın ilk zamanlar için
Teşekkür ederim ne güzel sağlıkla gelsin inşallah çok bilmiyorum açıkçası önceki doktorun hata yapmış olabileceğini düşünüyorum benzetti belki de anlayamadım benim şuan değerim kaç bilmiyorum ama çok şükür normal muayene de göründü haftaya tekrar kese kontrolüne gideceğim büyümesine bakacak sonraki hafta da Allah izin verirse kalp atışını dinleyeceğizBenim 503 iken görünmedi. 1015 de alttan muayenede göründü. Değer çok çok düşük görünmez çünkü daha çok küçük mikroskobik düzeyde
İnşallah canım benim gebeliğim sonlandırıldı. Umarım sen sağlıkla kucağına alırsınTeşekkür ederim ne güzel sağlıkla gelsin inşallah çok bilmiyorum açıkçası önceki doktorun hata yapmış olabileceğini düşünüyorum benzetti belki de anlayamadım benim şuan değerim kaç bilmiyorum ama çok şükür normal muayene de göründü haftaya tekrar kese kontrolüne gideceğim büyümesine bakacak sonraki hafta da Allah izin verirse kalp atışını dinleyeceğiz
Çok üzüldüm, Rabbim sağlıkla kucağına alabileceğin hayırlı dünyalar güzeli evlatlar nasip etsin.İnşallah canım benim gebeliğim sonlandırıldı. Umarım sen sağlıkla kucağına alırsın