Beta değeri yavaş ilerliyor Boş gebelik mi değil mi yardım lütfen…

Bende yarın öglen kan vericem tekrardan sonucunu pazartesi doktora bildiricem yine düsükse istedigi gibi degilse salı günü gel kürtaj yapalım dedi basından beri hic olumlu konusmadı hic sağlıklı olabilcegine dair bi umut tek kelime etmedi
Kese görünmüşmüydü siz de neden kürtaj dedi ben de bu ay kşmyasal dış gebelik boş gebelik ne var ne yok öğrenmiş oldum tam anlamıyla🙈

Kese görünmüşmüydü siz de neden kürtaj dedi ben de bu ay kşmyasal dış gebelik boş gebelik ne var ne yok öğrenmiş oldum tam anlamıyla🙈
Beta hcg 165 3 gün sonra 299 oldu normalde en az 400 lerde olması gerekiyodu sagliksiz bi artıs dedi kimyasal yada dıs gebelige cevirebilir risk var dedi kese gorunmedi deger dusuk oldugu icin bi sonraki tahlilim yarin ondada 600 lere gelmezse bosa beklemeye riske atmaya gerek yok sagliksiz oldugu belli rahmini temizleyelim diyo bende duruma göre baska bi doktora daha gidicem hemen kabul etmicem kürtajı

Beta hcg 165 3 gün sonra 299 oldu normalde en az 400 lerde olması gerekiyodu sagliksiz bi artıs dedi kimyasal yada dıs gebelige cevirebilir risk var dedi kese gorunmedi deger dusuk oldugu icin bi sonraki tahlilim yarin ondada 600 lere gelmezse bosa beklemeye riske atmaya gerek yok sagliksiz oldugu belli rahmini temizleyelim diyo bende duruma göre baska bi doktora daha gidicem hemen kabul etmicem kürtajı
Dış gebelikte az az yükseliyomuş kimyasal da bi yerden sonra düşüşe geçiyormuş.. sizin için de hayırlısı olsun inşallah bir dahaki aylarda daha güzel şeyler paylaşırız🙏🌷

Hmm benim evet değerler 2 kat artmıyor evet sıkıntı var bunu bende kabul ediyorum ama işte bir umut ne diyeyim yarın da artık birlerler netliğe kavuşsun istiyorum inanın o kadar yoruldum ve yıprandım ki anlatamam size hamile kalmaktan korkar oldum hastane görmek bile istemiyorum
Naptin cnm Dr a gttin mi tekrar

Merhaba,

Son adet ilk günüm 30 ekim

Değerlerim ekteki gibi Dr olumlu konuşmadı 1 hafta sonra gel dedi dış gebelik boş gebelik her türlü gebelik olabilir ama sağlıklı değil artışın dedi hiç bir ağrım kanamam da yok öylece bekliyorum siz ne durumdasınız benzer durumda olan var mı ☹️

Eklentiler

• IMG_8382.jpeg
    IMG_8382.jpeg
    106,2 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba,

Değerlerim ekteki gibi Dr olumlu konuşmadı 1 hafta sonra gel dedi dış gebelik boş gebelik her türlü gebelik olabilir ama sağlıklı değil artışın dedi hiç bir ağrım kanamam da yok öylece bekliyorum siz ne durumdasınız benzer durumda olan var mı ☹️
Benimde son adet tarihim 28 ekim. Benim beta cuma günü 350 idi. Pazar günü 950 olmuş ama benim de 10 gündür lekelenmem var hatta bazen kasık ağrım oluyor. Beta artışında sıkıntı yok ama lekelenmem var. Progestan kullandım gece leke rengi bir tık açıldı. Cuma günü keseyi görmek için gideceğim. Doktor yerleşme kanaması da olabilir düşük riski de dedi. Burada 14 hafta boyunca bile benim gibi olanlar var. Bakalım hayırlısı

Bnde bekliyorum kanama.filan yok ama belirtilerle kayboldu.. p.tesi gidicem 7haftayi geçiyor artik netleşir heralde
Benimde son adet tarihim 28 ekim. Benim beta cuma günü 350 idi. Pazar günü 950 olmuş ama benim de 10 gündür lekelenmem var hatta bazen kasık ağrım oluyor. Beta artışında sıkıntı yok ama lekelenmem var. Progestan kullandım gece leke rengi bir tık açıldı. Cuma günü keseyi görmek için gideceğim. Doktor yerleşme kanaması da olabilir düşük riski de dedi. Burada 14 hafta boyunca bile benim gibi olanlar var. Bakalım hayırlısı

Kan sonucum 24 geldi malesef kimyasal gebelik kanamayı bekliyorum değerin de sıfıra düştüğü takibi için tekrardan haftaya kan vericem. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Benim de aynı sizin gb oldu dün itibariyle de kanamam başladı inşallah güzel haberler vermek kısmet olur. Düşüğün bir ayağı içeride olur derlermiş bu söze tutunmak istiyorum…

Kızlar ben elendim. Öğrendiğimden beri lekelenmem vardı iki gündür kırmızı hafif kanamaya dönmüştü. Pazar günü 1000 e kadar güzel artışı olan beta değerim bugün 350 ye düşmüş. Kanamam da bayağı çoğaldı. Doktor minicik oluşmaya çalışan bir kese gördü. Şimdi ye çok rahat gözüküyor ve daha büyük olması gerekiyordu dedi. Oluşamamış anlayacağınız. Allah herkese sağlıklısından bir gebelik nasip etsin 🙏

Merhaba,

Kanamayla hastaneye geldim bugün, en son betam 322 6 gün sonrası 447 çıktı önce kırmızı sonrasında açık pembe kahverengi akıntı oldu. Alttan muayenede haliyle bir odak görünmüyor adet olur gibi pıhtılı kanamam var 2 gün sonra tekrar beta vericem dilerim boş gebeliktir iğne ameliyat vs. gerek kalmaz çünkü dış gebelik biraz sıkıntılı yaşadım bir kez ama onda belirtiler farklıydı.

X