Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Tabiki şuan bir şey söylemek için çok erken biraz daha zaman lazım hayırlısı neyse o olsun. Size de çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnanın bende aynı düşüncedeyim 5 yılın üzgüne ilk defa hamile kaldım ne olursa olsun bu benim için çok büyük bir mucize. Tabiki olumsuzlukla sonuçlansın istemiyorum fakat Allah ne derse o olur ben hayırlısını istemekten başka bir şey yapamam. Benimde dualarım sizinle Rabbim sizden razı olsun.merhaba canim ben de adet gunu kaset trst yaptim silik cikmisti 1 hafta sonra test yine silikti bir kere beta baktirdim 39 cikti ertesi gun adet oldum. kimyasal gebelik gecirdim ve dedim hamile kalabiliyorum bu da bir olumlu yöndü. degerlerine gelince iki gunde bir artisa gore az artmis bunun ilerisi ne olur Allah bilir ama duam saglikli bir bebegin olmasi. selametle
guzel dualarin icin tesekkurlerr . doktorun yumurta kalitesini artirici vitamin vs verip aylik yumurtlama takibi yaparsa ve sperm test vs yapildi tüplerde bi sıkıntı yoksa insallah tez zamanda saglikli bir sekilde hamile kalirsiniz tedbir bizden ..Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Tabiki şuan bir şey söylemek için çok erken biraz daha zaman lazım hayırlısı neyse o olsun. Size de çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnanın bende aynı düşüncedeyim 5 yılın üzgüne ilk defa hamile kaldım ne olursa olsun bu benim için çok büyük bir mucize. Tabiki olumsuzlukla sonuçlansın istemiyorum fakat Allah ne derse o olur ben hayırlısını istemekten başka bir şey yapamam. Benimde dualarım sizinle Rabbim sizden razı olsun.
Amacım sizi zorlamak değil ama imkanı yok göremez.Hastane devlet hastanesi; şehir, hastane ve doktor ismi vermeyeceğim lütfen bu konuda kusura bakmayın. Ama çarşamba günü tekrar çağırdı doktor eğer yine muayene de ederse durumu sizlere iletirim fakat iyi ya da kötü kimsenin adını verip kimseyi zan altında bırakamam. Ki zaten çarşamba kan testi verdikten sonra duruma göre özel hastaneye gideceğim.
Bizim çocuğumuz olmuyordu 3 aşılama ve 3 tüp bebek tedavisi geçirdim negatifti. İnşallah bu sağlıklı bir gebeliktir, değilse bile bunu veren Rabbim sağlıklı olanını da verir. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.guzel dualarin icin tesekkurlerr . doktorun yumurta kalitesini artirici vitamin vs verip aylik yumurtlama takibi yaparsa ve sperm test vs yapildi tüplerde bi sıkıntı yoksa insallah tez zamanda saglikli bir sekilde hamile kalirsiniz tedbir bizden ..
Estağfurullah ne zorlaması teşekkür ederim çarşamba günü vereceğim inşallah sağlıkla ilerler Allah razı olsun.Amacım sizi zorlamak değil ama imkanı yok göremez.
Şu an gebesiniz sağlıklı ilerlemesini 2 günde bir kan testi verip en az %60 artması gerekli.
Çok zor bir süreç tabi. Burada pcoydum hamile kaldım diyen kaç kişi varsa hepsi akışına bırakmış kişiler. Vazgeçilen üzerine düşülmeyen dönemlerde tutuyor hep. Ne zaman takip edilip streslenilirse olmuyorÇok haklısınız bende pco var reglimin 50. günü 29 ile öğrendim o yüzden gecikti mi reglim ne zaman bilmiyorum ne olursa nasıl olursa başım üstüne insanların tepkiler bu süreçte beni çok etkiliyor buradaki kimseyi tanımıyorum ama ne söylendiğinden çok nasıl söylendiği beni etkiliyor yıllardır bekledim ilk defa yaşıyorum bu durumu o yüzden belki de hassasiyetim bilmiyorum tabi stres oluyor olmuyor değil ama hastaneye de gittim başladık bakalım Rabbim hayırlı olanı versin. Çok teşekkür ederim.
Aynen öyle bende transfer için yaz tatilini beklerken böyle bir sürpriz ile karşılaştır. Gerçekten akıla bırakıldığında her şey değişiyor.Çok zor bir süreç tabi. Burada pcoydum hamile kaldım diyen kaç kişi varsa hepsi akışına bırakmış kişiler. Vazgeçilen üzerine düşülmeyen dönemlerde tutuyor hep. Ne zaman takip edilip streslenilirse olmuyor
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler iki günde bir kan vererek bakacağım Rabbim sizinde gönlünüze göre versin.Benim betam 12.116 yken hem kese hemde bebek gözüktü.sizi üzmek istemem ama beta artişi kontrol edilmeli.insallah gönlünüze gore olur
Amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende çok istiyordum nasip olmadıÖncelikle nazik üslubunuz için gerçekten çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun. Tabiki öyle bu mucizeyi yaşatan Rabbim elbet en iyisini bilir hayırlısı neyse o olsun. Sizin adınıza çok üzüldüm Rabbim bir daha evlat acısı göstermesin hayırlı sağlıklı dünyalar güzeli evlatlarınız olsun inşallah. Mevlam bakalım neyler neylerse güzel eyler.
Rabbim tez zamanda en güzel şekilde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size de. Ben öyle bir şey yaşıyorum ki bu hayatta olmaz diye bir şeyin olmadığını öğrendim. Gönlünüzü ferah tutun, her gecenin sabahı olduğu gibi her derdin de dermanı vardır.Amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende çok istiyordum nasip olmadı
Allah razı olsun çok güzel söyledinizRabbim tez zamanda en güzel şekilde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size de. Ben öyle bir şey yaşıyorum ki bu hayatta olmaz diye bir şeyin olmadığını öğrendim. Gönlünüzü ferah tutun, her gecenin sabahı olduğu gibi her derdin de dermanı vardır.
Allah sizden de razı olsunAllah razı olsun çok güzel söylediniz
Merabalar konunuzu yeni gördüm okuyordum ve heyecanla sonucunu merak ederken sonucunuzu gördüm çok sevindim artış yavaş olmuş olabilir ama neticede bir artış söz konusu kim ne derse desin düşüş olmadığı sürece kimyasal sayılmıyor bunyeden bünyeye değişiyor bu artiş kırıcı yorumlar yapılmış azcik ama olsn herkes kendince haklı bulduğu şeyler var rabbim kucağınıza bos bırakmasın bebeğinizi sağlıkla alın kucaginiza bende yeni öğrendim gebeligimi bat 6 gün kaldı yarın tekrar gidip kan sonucuna bakacaz hayırlısı olsunMerhaba bu konuyu okuyan ve merak eden arkadaşlar için yazıyorum pazartesi günü 84.2 olan değerim bugün 173.4 çıktı artış gayet iyi dedi doktor 4 hafta sonra kese ve kalp atışı için çağırdı. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim sizler de benim dualarımdasınız.
Pazar 958 di betam Salı günü karından keseyi gördümKimyasal gebelik gibi duruyor beta 3000lerde vajinadan 5000-6000erde karindan görmesi beklenir. Bu artısta saglikli gebelikten bahsedilmez malesef
Merhaba çok teşekkür ederim güzel dualarımız için Allah razı olsun Rabbim size de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim kimseyi evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın. Bende o yüzden bilgi vermek istedim inşallah sağlıkla ilerler. Hayatta hiçbir şeyin imkansız olmadığını kimsenin söylediklerine aldırış edip moral bozmamak gerektiğini çok kez deneyimledim ama insanız işte olmuyor. Şükürler olsun Rabbim çok daha arttığı günleri de göstersin herkesin evladı da benimki de sağlıkla gelsin inşallah. Tekrar çok teşekkür ederim sizinde güzel haberlerinizi duymak isterim.Merabalar konunuzu yeni gördüm okuyordum ve heyecanla sonucunu merak ederken sonucunuzu gördüm çok sevindim artış yavaş olmuş olabilir ama neticede bir artış söz konusu kim ne derse desin düşüş olmadığı sürece kimyasal sayılmıyor bunyeden bünyeye değişiyor bu artiş kırıcı yorumlar yapılmış azcik ama olsn herkes kendince haklı bulduğu şeyler var rabbim kucağınıza bos bırakmasın bebeğinizi sağlıkla alın kucaginiza bende yeni öğrendim gebeligimi bat 6 gün kaldı yarın tekrar gidip kan sonucuna bakacaz hayırlısı olsun
Merhaba, konu başlığını ve yazılanları merakla okudum ve tam sonuç belli oldu mu acaba derken bu yazdıklarınızı okudumMerhaba bu konuyu okuyan ve merak eden arkadaşlar için yazıyorum pazartesi günü 84.2 olan değerim bugün 173.4 çıktı artış gayet iyi dedi doktor 4 hafta sonra kese ve kalp atışı için çağırdı. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim sizler de benim dualarımdasınız.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Şuan ezan okunuyor ve gönülden dua ediyorum Rabbim tez vakitte sağlıkla kucağınıza alacağınız evlatlar nasip etsin. Eminimki çok zordur Rabbim kimseye yaşatmasın. Sizleri de tez zamanda müjdelesin Mevlam.Merhaba, konu başlığını ve yazılanları merakla okudum ve tam sonuç belli oldu mu acaba derken bu yazdıklarınızı okuduminşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi. Ben de 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Gerçekten zor süreçler. Umarım bu ay güzel haber alırım gelişmelerden haberdar edin