Size geleyim isterseniz maşallah karşımdaki ne hisseder ne zorluklar yaşamıştır diye zerre düşünmeden çatır çatır olumsuzlukları konuşmak ve kendinizden emin söylemlerinizle uzmanlık olarak bütün kadın doğumcuları cebinizden çıkarırsınız.Üzgünüm ama bu değerle kese görünmez ayrıca artışlarınız hiç sağlıklı değil yüksek ihtimalle kimyasal gebelik olacak düşükle sonuçlanacak baska bir doktora gidin
Evet canım çünkü bası seyleri görmek ve bilmek için uzman olmak, doktor olmak gerekmiyor. Ben seni fütursuzca eleştirmedim, yarana basmadım farkında mısın? Sana doğruyu söyledim ve doğru yolu gösterdim. Hiçbir yerde kolay beri bu değerle kese görünmez. Allah’ın işine karışılmaz tamam hadi görülmüş olsun lakin beta hcg dediğimiz yani hamileliğin olduğunu belli eden değer iki günde bir iki katı artması ya da %60 artması gerekiyor. Sizinki artmamış. Sağlıksız bir gebelik olduğu bariz bir şekilde ortada. Ben sizin iyiliğiniz için doktorunuzu da değiştirmeniz gerektiğini söyledim ama sizin esas masallahınız var. Bazı seyler için uzman, doktor, profesör falan olmak gerekmiyor. Doğru bilgi sahibi olmak yeterli oluyor. Ben size burada kırıcı bir yorumda da bulunmadım ayrıca. Eleştiriyi geçtim olumsuz bir yorumu kaldıramayacak kadarsanız lütfen burada konu açmayın. Allah gönlünüze göre versin..Size geleyim isterseniz maşallah karşımdaki ne hisseder ne zorluklar yaşamıştır diye zerre düşünmeden çatır çatır olumsuzlukları konuşmak ve kendinizden emin söylemlerinizle uzmanlık olarak bütün kadın doğumcuları cebinizden çıkarırsınız.
Hayır anlamadım bende ne demem gerekiyordu ki?Buraya soru sormussunuz, durust cevap alinca da cemkirmissiniz. Ya tibbi sorularinizi doktora sorun yada insanlar bildigi kadariyla cevap verince seviyenizi dusurmeyin.
Evet artis oraniniz dusuk gorunuyor.
AminHepiniz çok haklısınız teşekkürler Allah herkes için hayırlısını versin.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve nazik üslubunuz için Rabbim gönlünüze göre versin. Kimse kötü bir süreç yaşamak istemez ama her şey nasip tabi her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Umuyorum ki evlat hasreti çeken herkes tez vakitte evladı ile vuslatı yaşasın, çok zor süreçler Allah sabır versin herkese. Allah razı olsun sizden.Umarım sağlıklı bir gebelik geçirir ve sağlıklı ve vatana millete hayırlı evlatlar doğurursunuz, zaten sağlıklı olmayan gebeliklerde vücut ilk aylarda bebeği atıyor bedenden diye biliyorum, bu yüzden adı kimyasal gebelik. Dağlığınız için iyi bir doktora görünün
Gecirdigin surecleri bilmiyorum ama ard arda kimyasal olmadiysa bunun ardina saglikli gebelik sansin cok artacak sakın üzülme canim :)Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve nazik üslubunuz için Rabbim gönlünüze göre versin. Kimse kötü bir süreç yaşamak istemez ama her şey nasip tabi her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Umuyorum ki evlat hasreti çeken herkes tez vakitte evladı ile vuslatı yaşasın, çok zor süreçler Allah sabır versin herkese. Allah razı olsun sizden.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben hiç hamile kalamadım şuan ki durum kimyasalda bile çok büyük bir mucize 5 yılda 3 aşılama ve 3 tüp bebek tedavim oldu hepsi negatifti. Tam yaz tatilinde bir daha transfer yaptırırım diye beklerken kendiliğinden oldu. Durum ne olursa olsun bu benim mucizem. Güzel mesajın için çok teşekkür ederim çok. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.Gecirdigin surecleri bilmiyorum ama ard arda kimyasal olmadiysa bunun ardina saglikli gebelik sansin cok artacak sakın üzülme canim :)
Allah sizinde gönlünüze göre versinHepiniz çok haklısınız teşekkürler Allah herkes için hayırlısını versin.
Bu değerle nasıl görmüş yaa anlamadım benimki 2000 civarında bile vajinal yolla görünmedi hayret ettim ilk defa duydumMerhaba beta hcg değerlerim aşağıdaki gibi nasıl sizce artış iyi mi sağlıklı mı? Doktor vajinal ultrasonla muayene etti 2.3 mm kese gördü değer bu kadar düşükken nasıl oluyor anlamadım bu kadar erken görünebilir mi?
3 Mayıs 29.7
4 Mayıs 34.5
8 Mayıs 84.2
Bu değerle nasıl görmüş yaa anlamadım benimki 2000 civarında bile vajinal yolla görünmedi hayret ettim ilk defa duydum
Bu tavir ne? Doktorlar da böyle net konuşuyor. Siz zaten bir şeylerin yolunda gitmediğini farkedip sormuşsunuz.Size geleyim isterseniz maşallah karşımdaki ne hisseder ne zorluklar yaşamıştır diye zerre düşünmeden çatır çatır olumsuzlukları konuşmak ve kendinizden emin söylemlerinizle uzmanlık olarak bütün kadın doğumcuları cebinizden çıkarırsınız.
Hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallahBende anlayamadım o yüzden garip geldi zaten bir hafta on güne netleşir bir şeyler o zaman bende duruma göre buraya bilgilendirme yağarım ki sanıyorum nadir rastlanan bir durum insanlar böyle bir durumun veya ihtimalin olduğunu bilir ben de öğrenmiş olurum. Hayırlısı olsun artık. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Cevabınız için teşekkür ederim.