- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.047
- 32
Ya benim biraz değişikHic soyleme prof olucam bu gidişle çok araştırıyorum şu anda herseyiii beni hiç alttan muayene etmedi sen de ettirme artık alttan muayene sen en son beta ne zaman yaptın ve kaç cikmisti
Aaaa kız senle aynıyoz 11 nisan benimde :)Benim 10 Nisan şom regl tarihi doktor tam gebelik haftası için bebeğin biraz büyümesi onun boy ölçüsünü almamiz lazim dedi
Evet çok yakın aynıyız hemen hemen senin karından ultrasonda görünmesi lazımdı ben geçen hafta perşembe karından ultrasonda gördüm daha sen benden 4 gün sonra vajinal ultrason yapmış ben 9 mayısta tesadüfen kaset teste öğrendim hemen o gün gittim hcg yaptım 32 çıktı 2 gün sonra 79 olmuştu o zaman gittim doktora daha hiç kese bile yoktu beklemesi çok zor oldu benim içinn ayy hemen bi wp grubu açasım geldi çok zor oluyor burdannAaaa kız senle aynıyoz 11 nisan benimde :)
Birlikte takip edelim
Mantıklı canımEvet çok yakın aynıyız hemen hemen senin karından ultrasonda görünmesi lazımdı ben geçen hafta perşembe karından ultrasonda gördüm daha sen benden 4 gün sonra vajinal ultrason yapmış ben 9 mayısta tesadüfen kaset teste öğrendim hemen o gün gittim hcg yaptım 32 çıktı 2 gün sonra 79 olmuştu o zaman gittim doktora daha hiç kese bile yoktu beklemesi çok zor oldu benim içinn ayy hemen bi wp grubu açasım geldi çok zor oluyor burdann
Sen gidince hepsini sor canım kaç haftalık boyu normal mi falan diye bana bi anormallik falan hiç bahsetmedi hatta bi hareketlilik gördü dedi kalp atışına bi bakayim duyabiliriz belki 2 defa denedi duyulmadı dedi haftaya bakalım çok da heycanlandim bi an duyucam diyeMantıklı canım
İşte ben bu hafta öğrendim
Doktor da alttan bakıyorum daha net belli olur dedi
Birşey diyemedim bende
Ama cumartrsi randevu aldım başka doktora
Ultrasyon ile bakmasını isticem
Ama kese boylarımız falan normal dimi
Benim denemedi ya kalp atışını bileSen gidince hepsini sor canım kaç haftalık boyu normal mi falan diye bana bi anormallik falan hiç bahsetmedi hatta bi hareketlilik gördü dedi kalp atışına bi bakayim duyabiliriz belki 2 defa denedi duyulmadı dedi haftaya bakalım çok da heycanlandim bi an duyucam diye
Canım daha rahat edebilecegin doktorun varsa ona git ya da başka bi doktora git daha ilgili olsun sonuçta çok hassas bi süreçten geçiyoruz gecicez doktor çok önemli senin kafanda soru işareti kalmaması lazım gidince de sor bunları mutlaka unutma heycandannBenim denemedi ya kalp atışını bile
Keseyi gördüm tamam dedi
Haftaya tekrar gel dedi
16 Mart kuzum ama ona bakarak hesaplayamıyorum bende pco varYa benimde öyle aynı
Sat ne zamandı senim
He anldım bebeğim16 Mart kuzum ama ona bakarak hesaplayamıyorum bende pco var
Normal bir tarih kuzum zaten doktorun söylediğimde de örtüşüyor heralde pco olunca işte karışıyor birazHe anldım bebeğim
Benimdd 11 nisan son sat
Merhaba canım postunu baştan sona kadar okudum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahNormal bir tarih kuzum zaten doktorun söylediğimde de örtüşüyor heralde pco olunca işte karışıyor biraz
Merhaba canım öncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen bekleyen evlat hasreti yaşayan herkese en güzel en hayırlı en sağlıklı şekilde nasip etsin. Benim değerim bir kısımda 4 günde iki katına çıkmıştı senin iki günde iki kata yakın bir değere gelmiş bence umudunu hiç kaybetme ve moralini bozma Allah’ın izniyle senin değerinde güzel bir şekilde artacak. Biz biraz erken öğrenmiş olduğumuz için bu süreç sıkıntılı geçiyor doktorlar da iki katını görmek istiyorlar ama emin ol keseyi görene kadar yine kesin demiyorlar. Her aşama bir stres ama olsun sağlıkla ilerlesin yeter ki.Merhaba canım postunu baştan sona kadar okudum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahbenimde bir sorum olcakti Son adet günü 29 Nisan di adete 3 gün kala gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı ve bu cumartesi yani adete 2 gün kala acilde kan verdim sonuc 33.6 çıktı dünde aile hekiminde werdim kan bugün sonucu sordum 58.6 çıkmış aile hekimi buna gebelik diyemem dedi baya moralim bozuldu tabi bende buralarda hep postları okuyorum bı kaç yerde boş gebelik kimyasal gebelik diye okudum hep postları aile hekimim kadın doğuma git dedi gebe isen bize bildir dedi ayın 5 ine randewu aldım ama daha çok War 5 gün bana 5 yıl gibi geldi suan senin post bana ilaç gibi geldi ama sence bende kandaki artış normal mi normalse neden aile hekimi gebelik diyemem dedi kafam çok karışık
Amin inşallahMerhaba canım öncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim isteyen bekleyen evlat hasreti yaşayan herkese en güzel en hayırlı en sağlıklı şekilde nasip etsin. Benim değerim bir kısımda 4 günde iki katına çıkmıştı senin iki günde iki kata yakın bir değere gelmiş bence umudunu hiç kaybetme ve moralini bozma Allah’ın izniyle senin değerinde güzel bir şekilde artacak. Biz biraz erken öğrenmiş olduğumuz için bu süreç sıkıntılı geçiyor doktorlar da iki katını görmek istiyorlar ama emin ol keseyi görene kadar yine kesin demiyorlar. Her aşama bir stres ama olsun sağlıkla ilerlesin yeter ki.
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten öyle mucize ne demek insan bu şekilde anlıyor. Rabbim isteyen bekleyen herkese en hayırlı en güzel şekilde evlat müjdesini versin.Mesajları sonuna kadar okudummaşallah, Rabbim yeter ki ol! desin, olmazlar bir anda oluverir. Bundan sonra da sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah