Beta değeri yavaş ilerliyor Boş gebelik mi değil mi yardım lütfen…

Merhaba arkadaşlar;

Geç göllenme ile başladığım hamilelik serüvenimde bana yardımcı olur musunuz.

Şimdi ;
Beta 1 kan;(1 Kasım) 187
Beta 2 kan; (3 Kasım) 340
Beta 3 kan(5kasım) 530
Beta 4 kan; (8 Kasım)685
Beta 5 kan (11kasım) 875

Doktorum ilk kan testinde geç döllenmeden şüphelendi çünkü ilk adetim 25 eylüldü 2 gün sonra tekrar test ver dedi değer iki katına çıkmamıştı 3 testi verdim dış gebelik olabilir dedi ve vajinal ultrasona baktı evet orda keseyi gördük ama doktor şaşırdı tekrar tarih verdi gel kesenin büyüyüp büyümediğine bakalım dedi kesem 5+2 miş en son 11 Kasım da test verdim kese büyümemiş ama değerim artmaya devem ediyor ama 2 katta artmıyor doktorum hala sağlıksız gebelik olduğunu düşünüyor bana bir klinik ismi verdi ve ordaki uzmana gidip ikinci bir görüş alalım dedi çünkü ben kürtajı pek düşünmediğimi eğer boş gebeyse düşübileceğini söyledim o da dış gebelik de olabilir boş gebelikte olabilir dedi ama her iki durumda da kürtaj dedi şimdi benim içimde hep bir umut var anneliğin verdiği umut olabilir ama bilgisi olan arkadaşlar sizce ne yapmalıyım sosyal medya da hep böyle şeyleri okudum çocuğu görünen de var düşük yapanda ne düşüneceğimi şaşırdım…
Keseni gördüyse ve olctuyse nasıl dış gebelik olsun? Bence de baska Dr a gıt. Bhcg artısı ıyı degıl de hangımız 5 kere kan veriyor ılk ıkısını gorup bırakırdık o da guzel gb. Bence vakit kaybetmeden baska Dr a gıt.

Hmm benim evet değerler 2 kat artmıyor evet sıkıntı var bunu bende kabul ediyorum ama işte bir umut ne diyeyim yarın da artık birlerler netliğe kavuşsun istiyorum inanın o kadar yoruldum ve yıprandım ki anlatamam size hamile kalmaktan korkar oldum hastane görmek bile istemiyorum
Son durumun ne oldu

Hayır canım boş gebeliğin tek belirtisi şu kese oluşur doktor birkaç gün sonra gel der gidersin kese büyümemiş olur bebek görünmez içinde buna boş gebelik diyoruz kendim bizzat yaşadım herhangibir kanama yada değerle ilgili bir sıkıntı olmamıştı
Merhaba yalnis bilgilendirme yapmışsınız. Bufun bizzat bu sebepten gittim. Aynı sebep kese var ama değerler yukelmiyor. Ultrasonda eger kese köşe de görünürse dış gebelik eğer ortada yani olması gereken yerdeyse ya gec döllenme yada sağlıksız gebelik. Benim de kese yerindeydi 1 hafta daha bekleyecegiz

Merhaba yalnis bilgilendirme yapmışsınız. Bufun bizzat bu sebepten gittim. Aynı sebep kese var ama değerler yukelmiyor. Ultrasonda eger kese köşe de görünürse dış gebelik eğer ortada yani olması gereken yerdeyse ya gec döllenme yada sağlıksız gebelik. Benim de kese yerindeydi 1 hafta daha bekleyecegiz
Yanlış bilgilendirme yaptığımı düşünmüyorum yani kesemin yeri farklı yerdeyse boş gebelik diyorsunuz yazdıklarıma tekrar bakarsanız boş gebelik demek kesenin olup bebeğin içinde olmaması demektir..ben bizzat yaşadım hatta yazdım da bende kese büyümedi olduğu gibi durdu boyutu hatta ozaman doktorum kese en azından büyüseydi bebek geç de görünebiliyor ama kesen aynı olduğu için artık büyümez deyip kürtaj oldum ayrıca kese göründükten sonra değer takibi yapılmaz o sizinki boş değil dış gebeliktir

X