Ayyyyy maşallah en güzel bir artış olmuş hep hayırlı haberler alalım inşallah çok sevindimKızlar az önce baktım netten sonuç açıklanmış değerim 657 çıkmış yükselmiş dört gün içinde.ins hayırlı güzel gebelikler yaşarız Rabbim isteyen herkese de nasip etsin en güzel şekilde
Rabbim yardim etsin dinlenin iş yapmayınGünaydın kızlar sabah doktora gittim ve kanamam oldu biraz düşük tehlikesi varmış maalesef ki sancım ağrım da çok ins kötü bişey olmaz lütfen dualarınızı eksik etmeyin bu süreçler cidden zor ve sabır isteyen durumlarmis Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum olabildiğince yat dinlen kendini fiziksel ve psikolojik olarak yorabilecek her şeyden ve herkesten uzak ol Allah’ın izniyle sağlıkla ilerleyecek. Dualarım seninle…Günaydın kızlar sabah doktora gittim ve kanamam oldu biraz düşük tehlikesi varmış maalesef ki sancım ağrım da çok ins kötü bişey olmaz lütfen dualarınızı eksik etmeyin bu süreçler cidden zor ve sabır isteyen durumlarmis Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Doktorun gün verirse paylaşabilir misin ben de perşembe gidicem kalp atışı için d egun verir bana o zamanAynen öyle kalp atışı için gün sayıyorum bende ama say say bitmiyor hayırlısıyla duyalım da gerisi daha güzel olucak
Ben bu perşembe gideceğim kese büyümesine bakarız gel dedi haftaya perşembe de kalp atışı demişti zaten 6 haftaya geçiyor inşallah sağlıkla duyabilirizDoktorun gün verirse paylaşabilir misin ben de perşembe gidicem kalp atışı için d egun verir bana o zaman
Ee o zaman biz hemen hemen aynı ilerliyor gibiyiz inşallah sağlıkla büyürlerBen bu perşembe gideceğim kese büyümesine bakarız gel dedi haftaya perşembe de kalp atışı demişti zaten 6 haftaya geçiyor inşallah sağlıkla duyabiliriz
En güzeli kendi uzmanlık alanı olan Dr canım randevu aldığın iyi olmuş en kötü alttan bakar yada gerekli ilacin neyse kanama durdurucu felan verir stres yapma inşallah birşey olmaz bunyeden bünyeye degisiyorKızlar acile.gittim az önce geldim eve kanama olduğu için sağlık ocağındaki doktor acile görün yinede dedi ama.gittim doktor ultrasonda baktı kese falan yok dedi erken dedi sağlık ocağındaki altı haftalıksin kese.gorunur dedi herşey bişey diyor bilmiyorum yarında devlet hastanesinde kadın doğumdan öğlene randevu bulabildim gidicem ins bu sefer bu doktor düzgün ilgilenir gereken herşeyi yapar da bende daha fazla sitrese girmem
Kızlar acile.gittim az önce geldim eve kanama olduğu için sağlık ocağındaki doktor acile görün yinede dedi ama.gittim doktor ultrasonda baktı kese falan yok dedi erken dedi sağlık ocağındaki altı haftalıksin kese.gorunur dedi herşey bişey diyor bilmiyorum yarında devlet hastanesinde kadın doğumdan öğlene randevu bulabildim gidicem ins bu sefer bu doktor düzgün ilgilenir gereken herşeyi yapar da bende daha fazla sitrese girmem
Eveeeet ya inşallah en büyük temennimiz bu zaten sağlıkla büyüsünler ve gelsinlerEe o zaman biz hemen hemen aynı ilerliyor gibiyiz inşallah sağlıkla büyürler
Rabbim gönlüne ferahlık versin kuzum Allah’ın izniyle yarın hayırlı haberler alırsın bizler de seninle birlikte seviniriz. Şuan herkes bir şey der ama kadın doğum doktoru en doğru şeyi söyler bu yüzden olabildiğince güzel düşün ve çokça dua et Rabbim gönlündekini en hayırlı en güzel şekilde versin.Kızlar acile.gittim az önce geldim eve kanama olduğu için sağlık ocağındaki doktor acile görün yinede dedi ama.gittim doktor ultrasonda baktı kese falan yok dedi erken dedi sağlık ocağındaki altı haftalıksin kese.gorunur dedi herşey bişey diyor bilmiyorum yarında devlet hastanesinde kadın doğumdan öğlene randevu bulabildim gidicem ins bu sefer bu doktor düzgün ilgilenir gereken herşeyi yapar da bende daha fazla sitrese girmem
Az önce doktordan geldim bana 5+5 dedi normalde geçen haftaya göre 5+1 olmasi lazimdi doktor dedi daha büyük gorunuyor şu an ve küçük nokta halinde görebildim o kadar güzel bi duygu ki Rabbım isteyen herkese hayirli bir sekilde yaşatsın insallah önümüzdeki hafta cuma günü de kalp atışını dinlicez aksilik olmazsaEveeeet ya inşallah en büyük temennimiz bu zaten sağlıkla büyüsünler ve gelsinler
Yaaa inanmiyorum aynıyız tam ben yazarken sen de yazmışsın Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok duygulandım ve çok mutlu oldummMerhabalar, bugün kontrole gittim kese büyümüş ve bir mercimek tanesi kendini gösterdi. 5+5 ile yola devam ediyoruz haftaya kalp atışı için gideceğiz. Hayatta her şey öyle mümkün olabiliyor ki yeter ki Mevla ol desin. Evlat hasreti ile yaşayan ve bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Dualarımdasınız. Sevgiler…
Yaaaa çok sevindim çok Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eylesin.Az önce doktordan geldim bana 5+5 dedi normalde geçen haftaya göre 5+1 olmasi lazimdi doktor dedi daha büyük gorunuyor şu an ve küçük nokta halinde görebildim o kadar güzel bi duygu ki Rabbım isteyen herkese hayirli bir sekilde yaşatsın insallah önümüzdeki hafta cuma günü de kalp atışını dinlicez aksilik olmazsa