Ya maşallah gerçekten gönlümüz birmiş çok şükür bugünleri gördük daha nicelerini de göreceğiz Allah’ın izniyle.Yaaa inanmiyorum aynıyız tam ben yazarken sen de yazmışsın Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok duygulandım ve çok mutlu oldumm
Yaa çok güzel sanırım aynıyozMerhabalar, bugün kontrole gittim kese büyümüş ve bir mercimek tanesi kendini gösterdi. 5+5 ile yola devam ediyoruz haftaya kalp atışı için gideceğiz. Hayatta her şey öyle mümkün olabiliyor ki yeter ki Mevla ol desin. Evlat hasreti ile yaşayan ve bekleyen herkese Rabbim nasip etsin. Dualarımdasınız. Sevgiler…
Yaaa bende aynıyımmm sizinleee beni de aramıza alın çok heyecanlıyımYaaa inanmiyorum aynıyız tam ben yazarken sen de yazmışsın Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok duygulandım ve çok mutlu oldumm
Amin amin insallahhhYa maşallah gerçekten gönlümüz birmiş çok şükür bugünleri gördük daha nicelerini de göreceğiz Allah’ın izniyle.
Çoktannn aramizdasin bile canimm benim kese 1,73 cm bugün göründü geçen hafta perşembe 0,37cm gorunmustu hızlı büyümüş sanırım sen ne zaman gittin kontroleYaaa bende aynıyımmm sizinleee beni de aramıza alın çok heyecanlıyım
13.5 mm yani neredeyse bir buçuk cm’ye yaklaşmışYaa çok güzel sanırım aynıyoz
Keseyi kaç mm gördüler
Estağfurullah kuzum burada hep birlikte sevincimizi paylaşıyoruz gönül bağı oluyor birlikte geçiririz sürecimizi Allah’ın izniyle. Senin kesen ne kadar çıktı?Yaaa bende aynıyımmm sizinleee beni de aramıza alın çok heyecanlıyım
Ben salı günü gittimÇoktannn aramizdasin bile canimm benim kese 1,73 cm bugün göründü geçen hafta perşembe 0,37cm gorunmustu hızlı büyümüş sanırım sen ne zaman gittin kontrole
Salı günü 16.8 mm çıktıEstağfurullah kuzum burada hep birlikte sevincimizi paylaşıyoruz gönül bağı oluyor birlikte geçiririz sürecimizi Allah’ın izniyle. Senin kesen ne kadar çıktı?
Susam gibiler ya şaka gibi13.5 mm yani neredeyse bir buçuk cm’ye yaklaşmış
Yaaa maşallah hiç belli olmaz kuzum inşallah duyulur her saniye büyüyorlar neden olmasınBen salı günü gittim
Aslında pazartesi öğrendim kaset test ile
Pazartesi adetim 11 gün geçmişti
Benim umudum olmadığı için açıkcası beklemiyordum
Kese de salı günü 16.8 mm di
Program ile hesapladığımda salı günü 6+0 dı
Ama doktor keseyi gördü
Herhangi bir sorun yon dedi
Haftaya gel kalp atışı duyalım dedi
Haftaya da çalıştığım için gidemem diye ben cumartesiye randevu aldım
Sizce kalp atışı cumartesi duyabilir miyim ?
Resimleri de ekliyorum
Değil mi?Susam gibiler ya şaka gibi
Yaradanın nasıl mucizesi ama
Umarım yaYaaa maşallah hiç belli olmaz kuzum inşallah duyulur her saniye büyüyorlar neden olmasın
Benimde ilkUmarım ya
İlk gebeliğim çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor 3 gündür
Bugğn kasık ağrılarım biraz azaldı sizin nasıl
Ya benimde öyle aynıBenimde ilkÖncesine göre daha hafif ama ara ara kasık ağrısı oluyor çok yoğun değil ve uzun sürmüyor en başta regl ağrısı gibiydi.
masallah ya biraz zor belki ama inşallah duyabilirsin sana doktor kaç haftalık dedi sen ultrason görüntüde yazmiyor GS ve GA diye terimler var gs gebelik kesesi ga gebelik haftası hakkında bilgi veriyor bende 5w5d yaziyor 5 hafta 5 günlük yani gebelik kesesinden ise mm değil de cm yaziyor 1,73 cm yani 1 cm 73 mm mi demek acaba çok karışıkBen salı günü gittim
Aslında pazartesi öğrendim kaset test ile
Pazartesi adetim 11 gün geçmişti
Benim umudum olmadığı için açıkcası beklemiyordum
Kese de salı günü 16.8 mm di
Program ile hesapladığımda salı günü 6+0 dı
Ama doktor keseyi gördü
Herhangi bir sorun yon dedi
Haftaya gel kalp atışı duyalım dedi
Haftaya da çalıştığım için gidemem diye ben cumartesiye randevu aldım
Sizce kalp atışı cumartesi duyabilir miyim ?
Resimleri de ekliyorum
Aaa evet bende o yok canımmasallah ya biraz zor belki ama inşallah duyabilirsin sana doktor kaç haftalık dedi sen ultrason görüntüde yazmiyor GS ve GA diye terimler var gs gebelik kesesi ga gebelik haftası hakkında bilgi veriyor bende 5w5d yaziyor 5 hafta 5 günlük yani gebelik kesesinden ise mm değil de cm yaziyor 1,73 cm yani 1 cm 73 mm mi demek acaba çok karışık
Aynen benim de başta ağrım uzun süreli olurdu çok büyük ağrı yaşamadım ama kendini belki ettiriyorsun bel ağrısı bi de yaşıyorum şu son birkaç gündür ara ara giriyor ağrım bende acayip bi sekilde ağız aciligi var çok garip midemi bulandırıyorBenimde ilkÖncesine göre daha hafif ama ara ara kasık ağrısı oluyor çok yoğun değil ve uzun sürmüyor en başta regl ağrısı gibiydi.
Hic soyleme prof olucam bu gidişle çok araştırıyorum şu anda herseyiii beni hiç alttan muayene etmedi sen de ettirme artık alttan muayene sen en son beta ne zaman yaptın ve kaç cikmistiAaa evet bende o yok canım
Ama bende vajinal muayene yapto
Ultrasyonla bakmadı doktor hanım
Alttan bakalım kese görürsek beta yapmayoz dedi
Keseyi görünce bunu verdi betaya gerek yok dedi
Aslında benimkide sanırım 16.80 mm dedi 1.68 yani
Kız ne zor şeyler bunlar ya
Benim 10 Nisan şom regl tarihi doktor tam gebelik haftası için bebeğin biraz büyümesi onun boy ölçüsünü almamiz lazim dediYa benimde öyle aynı
Sat ne zamandı senim