Beta hcg 84 kese göründü

Yaa çok güzel sanırım aynıyoz
Keseyi kaç mm gördüler

Çoktannn aramizdasin bile canimm benim kese 1,73 cm bugün göründü geçen hafta perşembe 0,37cm gorunmustu hızlı büyümüş sanırım sen ne zaman gittin kontrole
Ben salı günü gittim
Aslında pazartesi öğrendim kaset test ile
Pazartesi adetim 11 gün geçmişti
Benim umudum olmadığı için açıkcası beklemiyordum
Kese de salı günü 16.8 mm di
Program ile hesapladığımda salı günü 6+0 dı
Ama doktor keseyi gördü
Herhangi bir sorun yon dedi
Haftaya gel kalp atışı duyalım dedi
Haftaya da çalıştığım için gidemem diye ben cumartesiye randevu aldım
Sizce kalp atışı cumartesi duyabilir miyim ?
Resimleri de ekliyorum

Eklentiler

• IMG_5717.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_5714.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 63
Yaaa maşallah hiç belli olmaz kuzum inşallah duyulur her saniye büyüyorlar neden olmasın

masallah ya biraz zor belki ama inşallah duyabilirsin sana doktor kaç haftalık dedi sen ultrason görüntüde yazmiyor GS ve GA diye terimler var gs gebelik kesesi ga gebelik haftası hakkında bilgi veriyor bende 5w5d yaziyor 5 hafta 5 günlük yani gebelik kesesinden ise mm değil de cm yaziyor 1,73 cm yani 1 cm 73 mm mi demek acaba çok karışık

Eklentiler

• 16850153293905258990439550174605.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 63
Aaa evet bende o yok canım
Ama bende vajinal muayene yapto
Ultrasyonla bakmadı doktor hanım
Alttan bakalım kese görürsek beta yapmayoz dedi
Keseyi görünce bunu verdi betaya gerek yok dedi
Aslında benimkide sanırım 16.80 mm dedi 1.68 yani
Kız ne zor şeyler bunlar ya

Benimde ilk Öncesine göre daha hafif ama ara ara kasık ağrısı oluyor çok yoğun değil ve uzun sürmüyor en başta regl ağrısı gibiydi.
Aynen benim de başta ağrım uzun süreli olurdu çok büyük ağrı yaşamadım ama kendini belki ettiriyorsun bel ağrısı bi de yaşıyorum şu son birkaç gündür ara ara giriyor ağrım bende acayip bi sekilde ağız aciligi var çok garip midemi bulandırıyor

Hic soyleme prof olucam bu gidişle çok araştırıyorum şu anda herseyiii beni hiç alttan muayene etmedi sen de ettirme artık alttan muayene sen en son beta ne zaman yaptın ve kaç cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…