Beta hcg 84 kese göründü

Benim cuma günü 78 di bugün gittim 790 çıktı normal mi sizce 4 günde bu kadar yukselmesi

Benim cuma günü 78 di bugün gittim 790 çıktı normal mi sizce 4 günde bu kadar yukselmesi
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belki ikiz durumu olabilir o zaman normalden fazla yükseliyor belki de başka bir şeydir. Doktorunuzla bir görüşün o sizi çok daha rahatlatacak doğru açıklamaları yapacaktır. Bize de haber verirseniz çok sevinirim.

Cok tesekkur ederim isteyen herkese rabbim hayirla nasip eder insallah. Dün doktorumla görüştüm bana da 4 gunde 3 katindan fazla yukselmesi cogul gebelik dusundurdu ama ikiz durumundan bahsetmedi açıkçası ben de sormadim sadece doktorum değerlerin çok guzel iyi yukselmis dedi sade kese için de cuma günü tekrar gidicem ben geçen ay yumurta geliştirici iğne ve catlatma iğnesi kullandım 3 tane yumurtam gelişmesine rağmen regl oldum geçen ay bu aya da kendiliğinden hiçbir ilaç kullanmaksizin pozitif gördüm

Sağlıkla ilerler Allah’ın izniyle ben 5 yıldır bekliyorum 3 aşılama ve 3 tüp bebek tedavisi geçirdim en sonunda vücudum dayanmadı dinlenmek istedim yaz tatilinde tekrar deneriz dedim Rabbim hiçbir şey yapmadan kendime ve beslenmeme hiç dikkat etmediğim bir zamanda nasip etti öyle büyük bir mucize ki… Rabbim herkese yaşatsın.

Son durumunuz nedir değerleriniz arttı mı ?

Merhabalar arkadaşlar bende yeni üye sayilirim bir buçuk yıldır evliyim adetim de beş gün geçti sancım çoktu ama akıntım yok hala test yaptım bugün biraz silik çıktı yarında sağlık ocağına gidicem kan testi için umarım sağlıklı bir gebelik tır

Bence var canm sağlıkla gelsin bebişin benimde akıntım yok herkeste aynı olcak diye kayde yok ben hamileligimi ogreneli 10 gün oldu adetime 8 gün kala bugün 2 günüm geçti adet olmadim kan vermiştim sağlık ocağında iki gün tekrar bakılmış ti yükselme olmuştu beta hcg de ve hala akıntım yok kuru geçiyor

Amin amin inşallah ne zaman doktor kontrolüne gideceksin haberdar et olur mu kese göründüğü zaman kalp ayısını duyduğun zaman allahin izniyle

Bence var gibi duruyor inşallah pozitifi kanda da öğrenirsiniz güzel haberlerinizi bekliyorum

Allah razı olsun arkadaşlar yorumlarınız için bugün sabah kan tahlili verdim sağlık ocağında pazartesi gidicem sonucu öğrenmeye ins hayırlı güzel haberler alırım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin en güzeli en hayırlısı ve en saglikli şekilde.Allahim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin ins

Amiiiin canım benim amin Rabbim isteyen herkese evlat nimetini nasip etsin. İnşallah güzel haberler alırsın bekliyorum müjdeni.

Benim 503 iken görünmedi. 1015 de alttan muayenede göründü. Değer çok çok düşük görünmez çünkü daha çok küçük mikroskobik düzeyde

Benim 503 iken görünmedi. 1015 de alttan muayenede göründü. Değer çok çok düşük görünmez çünkü daha çok küçük mikroskobik düzeyde
Teşekkür ederim ne güzel sağlıkla gelsin inşallah çok bilmiyorum açıkçası önceki doktorun hata yapmış olabileceğini düşünüyorum benzetti belki de anlayamadım benim şuan değerim kaç bilmiyorum ama çok şükür normal muayene de göründü haftaya tekrar kese kontrolüne gideceğim büyümesine bakacak sonraki hafta da Allah izin verirse kalp atışını dinleyeceğiz

İnşallah canım benim gebeliğim sonlandırıldı. Umarım sen sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…