Bir tavır yok hanımefendi. Ben doktor değilim böyle bir durumda maalesef kimyasal gebelik gibi bir durum söz konusu olabilir ama inşallah öyle değildir içini ferah tut diyerek her ihtimali söyleyip karşımdaki kişinin yüreğini karartmadan konuşurum bu benim vicdani durumumdur çünkü bu konuda çok büyük sıkıntılar yaşamış insanım ha bunu da yaşayan bilir o ayrı. Ben zaten kendi kendimi yerken böyle bir söylem ile iyice strese girdim çünkü çok keskim bir konuşma söz konusu ve maalesefki evet doktorlarımız da böyle konuşuyor. Ama dediğim gibi ben doktor olmadığım için böyle keskin konuşamam. Bu da o hanımefendinin tarzıdır bir şey diyemeyeceğim artık. Değerlerimde %66’lık bir artık var yani kimyasal olmama durumu da var. Rabbim hayırlı olan ne ise onu versin. Sadece bu süreçte bu kadar keskin konuşmaların hoş olduğunu düşünmüyorum. Bana yazan ve mesaj atan insanlar oldu Allah herkesten razı olsun şuan daha pozitif bakabiliyorum duruma her iki seçemese de hazırım. Ama dediğim gibi daha yumuşak tabirler bu durumdaki insanlar için incitici olmaz.Bu tavir ne? Doktorlar da böyle net konuşuyor. Siz zaten bir şeylerin yolunda gitmediğini farkedip sormuşsunuz.
Amin inşallah Rabbim herkese sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin Allah razı olsunHayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah
umarım kimyasal olmaz. Ama zor süreçlerden geçtiyseniz ve stres oluyorsanız bu kadar erken beta takibi yapmamak sizin için daha iyi olacaktır. Bence gecikmeyi bekleyin hayal kırıklığı yaşamamış olursunuz. Bu şekilde sağlıklı bir gebelikse bile birçok stres yaşatacakBir tavır yok hanımefendi. Ben doktor değilim böyle bir durumda maalesef kimyasal gebelik gibi bir durum söz konusu olabilir ama inşallah öyle değildir içini ferah tut diyerek her ihtimali söyleyip karşımdaki kişinin yüreğini karartmadan konuşurum bu benim vicdani durumumdur çünkü bu konuda çok büyük sıkıntılar yaşamış insanım ha bunu da yaşayan bilir o ayrı. Ben zaten kendi kendimi yerken böyle bir söylem ile iyice strese girdim çünkü çok keskim bir konuşma söz konusu ve maalesefki evet doktorlarımız da böyle konuşuyor. Ama dediğim gibi ben doktor olmadığım için böyle keskin konuşamam. Bu da o hanımefendinin tarzıdır bir şey diyemeyeceğim artık. Değerlerimde %66’lık bir artık var yani kimyasal olmama durumu da var. Rabbim hayırlı olan ne ise onu versin. Sadece bu süreçte bu kadar keskin konuşmaların hoş olduğunu düşünmüyorum. Bana yazan ve mesaj atan insanlar oldu Allah herkesten razı olsun şuan daha pozitif bakabiliyorum duruma her iki seçemese de hazırım. Ama dediğim gibi daha yumuşak tabirler bu durumdaki insanlar için incitici olmaz.
Rabbim gönlünüze göre versin bende zor süreçlerden geçtim böyle birşey yaşamak bile insanı mutlu ediyor anlayabiliyorum yukarıda bir arkadaşın dediği gibi kimyasal gebelikten sonra gebe kalma çok oluyor inşallah normal bir gebeliktir burada %56 ile artıp normal gebelik yaşayan birisi vardı son durum ne oldu bilemiyorm ama yinede çok umutlu konuşup daha sonra üzülmenizi istemediğim için öyle yorum yaptım bende kırıldıysanız hakkınızı helal edin lütfen ben şimdi hamileyim hamilelerin duası kabul olur derler herkeslere dua ediyorum bildiğim bilmediğim kim varsa kim bu yollarda yoruluyorsa en yakın zamanda en hayırlı zamanda rabbim nasip etsinBir tavır yok hanımefendi. Ben doktor değilim böyle bir durumda maalesef kimyasal gebelik gibi bir durum söz konusu olabilir ama inşallah öyle değildir içini ferah tut diyerek her ihtimali söyleyip karşımdaki kişinin yüreğini karartmadan konuşurum bu benim vicdani durumumdur çünkü bu konuda çok büyük sıkıntılar yaşamış insanım ha bunu da yaşayan bilir o ayrı. Ben zaten kendi kendimi yerken böyle bir söylem ile iyice strese girdim çünkü çok keskim bir konuşma söz konusu ve maalesefki evet doktorlarımız da böyle konuşuyor. Ama dediğim gibi ben doktor olmadığım için böyle keskin konuşamam. Bu da o hanımefendinin tarzıdır bir şey diyemeyeceğim artık. Değerlerimde %66’lık bir artık var yani kimyasal olmama durumu da var. Rabbim hayırlı olan ne ise onu versin. Sadece bu süreçte bu kadar keskin konuşmaların hoş olduğunu düşünmüyorum. Bana yazan ve mesaj atan insanlar oldu Allah herkesten razı olsun şuan daha pozitif bakabiliyorum duruma her iki seçemese de hazırım. Ama dediğim gibi daha yumuşak tabirler bu durumdaki insanlar için incitici olmaz.
Çok haklısınız bende pco var reglimin 50. günü 29 ile öğrendim o yüzden gecikti mi reglim ne zaman bilmiyorum ne olursa nasıl olursa başım üstüne insanların tepkiler bu süreçte beni çok etkiliyor buradaki kimseyi tanımıyorum ama ne söylendiğinden çok nasıl söylendiği beni etkiliyor yıllardır bekledim ilk defa yaşıyorum bu durumu o yüzden belki de hassasiyetim bilmiyorum tabi stres oluyor olmuyor değil ama hastaneye de gittim başladık bakalım Rabbim hayırlı olanı versin. Çok teşekkür ederim.umarım kimyasal olmaz. Ama zor süreçlerden geçtiyseniz ve stres oluyorsanız bu kadar erken beta takibi yapmamak sizin için daha iyi olacaktır. Bence gecikmeyi bekleyin hayal kırıklığı yaşamamış olursunuz. Bu şekilde sağlıklı bir gebelikse bile birçok stres yaşatacak
Gerçekten öyle bunu yaşıyor olmak bile benim için çok büyük bir mucize bunun başka bir ismi yok kocaman bir mucize. Ne olursa olsun neyle sonuçlanırsa sonuçlansın mucize. Hiç önemli değil Allah razı olsun herkese hakkım var ise helali hoş olsun sizlerde haklarınızı helal edin Allah razı olsun tanıdığım tanımadığım herkeste benim dualarımda Rabbim evlat hasreti çeken herkesi tez vakitte evlat nimeti ile rızıklandırsın. Eminimki hanımefendi kötü niyetle yazmadı zaten bunun kötü niyet durumu olamaz bende o an fevri davranıp gereksiz bir çıkış yaptım lütfen kimse kusuruma bakmasın amacım kimseyi kırmak değil sadece ne yaşadığımın ne olduğunun henüz farkına bile varamadım bu bilinmezlikte insanı yıpratıyor. Fakat dediğim gibi daha yumuşak şekilde olumsuz durumlar olabileceğini ama yine de iyiyi düşünüp her şeye hazırlıklı olmak gerektiğini ifade edersek zaten evlat hasretiyle yanan bir kalbi incitmemiş oluruz bu hepimiz için geçerli. Çok teşekkür ederim.Rabbim gönlünüze göre versin bende zor süreçlerden geçtim böyle birşey yaşamak bile insanı mutlu ediyor anlayabiliyorum yukarıda bir arkadaşın dediği gibi kimyasal gebelikten sonra gebe kalma çok oluyor inşallah normal bir gebeliktir burada %56 ile artıp normal gebelik yaşayan birisi vardı son durum ne oldu bilemiyorm ama yinede çok umutlu konuşup daha sonra üzülmenizi istemediğim için öyle yorum yaptım bende kırıldıysanız hakkınızı helal edin lütfen ben şimdi hamileyim hamilelerin duası kabul olur derler herkeslere dua ediyorum bildiğim bilmediğim kim varsa kim bu yollarda yoruluyorsa en yakın zamanda en hayırlı zamanda rabbim nasip etsin
Değerinizde %66’lık bir yükseliş yok. Umarım kimyasal olmaz ben size zaten kötü sonuçlansın diye dua etmiyorum merak etmeyin. Sadece size doğruyu söyleyip doğruyu gösterdim. Doğruyu söylemek net konusmak ne zamandan beri itici kırıcı üzücü oldu anlamadım. Sanki size inşallah başınıza şu gelir bu gelir demişim gibi hala bu şekilde yorumlar yapıyorsunuz. Bende şu an hamileyim ve inanın bütün dualarıma Allahım olmayanlara nasip et, Allahım kimsenin kulağını boş bırakma diye dua ediyorum. Sizide dualarıma dahil ederim merak etmeyin. Amacım üzmek kırmak değil doğruyu net söylemek. Zaten yorum yapan üyede doktorlarında gayet net şekilde konuştuğunu söylemiş. Size burada hayır yükselişleriniz çok güzel falan diye yalan söyleyip sizi heveslendirip sonra doğruyla karşılaşınca üzülmenizi istemediğim için doğruyu söyledim. Bence siz bu konuda baya hassas olduğunuz için ters anladınız. Tekrar söylüyorum rabbim gönlünüze göre versin, kucağınızı boş bırakmasın. Tıpta çareler tükenmez..Bir tavır yok hanımefendi. Ben doktor değilim böyle bir durumda maalesef kimyasal gebelik gibi bir durum söz konusu olabilir ama inşallah öyle değildir içini ferah tut diyerek her ihtimali söyleyip karşımdaki kişinin yüreğini karartmadan konuşurum bu benim vicdani durumumdur çünkü bu konuda çok büyük sıkıntılar yaşamış insanım ha bunu da yaşayan bilir o ayrı. Ben zaten kendi kendimi yerken böyle bir söylem ile iyice strese girdim çünkü çok keskim bir konuşma söz konusu ve maalesefki evet doktorlarımız da böyle konuşuyor. Ama dediğim gibi ben doktor olmadığım için böyle keskin konuşamam. Bu da o hanımefendinin tarzıdır bir şey diyemeyeceğim artık. Değerlerimde %66’lık bir artık var yani kimyasal olmama durumu da var. Rabbim hayırlı olan ne ise onu versin. Sadece bu süreçte bu kadar keskin konuşmaların hoş olduğunu düşünmüyorum. Bana yazan ve mesaj atan insanlar oldu Allah herkesten razı olsun şuan daha pozitif bakabiliyorum duruma her iki seçemese de hazırım. Ama dediğim gibi daha yumuşak tabirler bu durumdaki insanlar için incitici olmaz.
Tamam hanımefendi haklısınız. Ne güzel bakın hamileymişsiniz Rabbim evladınızı sağlıkla kucağınıza alıp güzel günler görmenizi nasip etsin. Çok teşekkür ediyorum. Kusura bakmayın o an sert çıktım hamile olduğunuzu bilsem çok daha hassas davranırdım. Ben kimseden yalan söylemesini beklemiyorum ve siz benim için kötü bir şey dediniz demedim açıkça belirttim zaten sadece daha yumuşak bir üslup olabileceğini söyledim. Rabbim herkes için en hayırlısını en güzelini versin. Allah’a emanet olun.Değerinizde %66’lık bir yükseliş yok. Umarım kimyasal olmaz ben size zaten kötü sonuçlansın diye dua etmiyorum merak etmeyin. Sadece size doğruyu söyleyip doğruyu gösterdim. Doğruyu söylemek net konusmak ne zamandan beri itici kırıcı üzücü oldu anlamadım. Sanki size inşallah başınıza şu gelir bu gelir demişim gibi hala bu şekilde yorumlar yapıyorsunuz. Bende şu an hamileyim ve inanın bütün dualarıma Allahım olmayanlara nasip et, Allahım kimsenin kulağını boş bırakma diye dua ediyorum. Sizide dualarıma dahil ederim merak etmeyin. Amacım üzmek kırmak değil doğruyu net söylemek. Zaten yorum yapan üyede doktorlarında gayet net şekilde konuştuğunu söylemiş. Size burada hayır yükselişleriniz çok güzel falan diye yalan söyleyip sizi heveslendirip sonra doğruyla karşılaşınca üzülmenizi istemediğim için doğruyu söyledim. Bence siz bu konuda baya hassas olduğunuz için ters anladınız. Tekrar söylüyorum rabbim gönlünüze göre versin, kucağınızı boş bırakmasın. Tıpta çareler tükenmez..
Amin inşallah umarım sizinde güzel sonuçlanır. Sağlıkla kucağınıza evlat alırsınız. Rabbim size nasip etsin.Tamam hanımefendi haklısınız. Ne güzel bakın hamileymişsiniz Rabbim evladınızı sağlıkla kucağınıza alıp güzel günler görmenizi nasip etsin. Çok teşekkür ediyorum. Kusura bakmayın o an sert çıktım hamile olduğunuzu bilsem çok daha hassas davranırdım. Ben kimseden yalan söylemesini beklemiyorum ve siz benim için kötü bir şey dediniz demedim açıkça belirttim zaten sadece daha yumuşak bir üslup olabileceğini söyledim. Rabbim herkes için en hayırlısını en güzelini versin. Allah’a emanet olun.
Degerinizin 6 mayısta en az 70, 8 mayısta en az 140 olması lazımdı. Boşa verilen umut hepsinden acı oluyor. Ben de bunu yaşayıp gördüm. Yorum sahibi doğruları söyleyip bir an once harekete geçmenizi sağlamaya çalışmış. Amaci incitmek olabilir mi gerçekten?Bir tavır yok hanımefendi. Ben doktor değilim böyle bir durumda maalesef kimyasal gebelik gibi bir durum söz konusu olabilir ama inşallah öyle değildir içini ferah tut diyerek her ihtimali söyleyip karşımdaki kişinin yüreğini karartmadan konuşurum bu benim vicdani durumumdur çünkü bu konuda çok büyük sıkıntılar yaşamış insanım ha bunu da yaşayan bilir o ayrı. Ben zaten kendi kendimi yerken böyle bir söylem ile iyice strese girdim çünkü çok keskim bir konuşma söz konusu ve maalesefki evet doktorlarımız da böyle konuşuyor. Ama dediğim gibi ben doktor olmadığım için böyle keskin konuşamam. Bu da o hanımefendinin tarzıdır bir şey diyemeyeceğim artık. Değerlerimde %66’lık bir artık var yani kimyasal olmama durumu da var. Rabbim hayırlı olan ne ise onu versin. Sadece bu süreçte bu kadar keskin konuşmaların hoş olduğunu düşünmüyorum. Bana yazan ve mesaj atan insanlar oldu Allah herkesten razı olsun şuan daha pozitif bakabiliyorum duruma her iki seçemese de hazırım. Ama dediğim gibi daha yumuşak tabirler bu durumdaki insanlar için incitici olmaz.
Haklısınız teşekkürler.Degerinizin 6 mayısta en az 70, 8 mayısta en az 140 olması lazımdı. Boşa verilen umut hepsinden acı oluyor. Ben de bunu yaşayıp gördüm. Yorum sahibi doğruları söyleyip bir an once harekete geçmenizi sağlamaya çalışmış. Amaci incitmek olabilir mi gerçekten?
Çok teşekkür ederim.Benim değer 4000 falandı kesem göründüğünde o da zaten minicikti bu değerlerle kese falan gözükmez doktorunuzun acilen değiştirmeniz gerekiyor. Ayrıca yapılan yorumlara bu şekilde cevap vermeniz hiç doğru değil, bir soru soruyorsanız iyi veya kötü size yardımcı olmaya çalışan insanlara böyle bir uslüp kullanmak afedersiniz ama terbiyesizliktir.
Öncelikle bu gebelikten önce yaşadığınız süreçler için çok geçmiş olsun bundan sonrası içinde Rabbim güç, kuvvet versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Maalesef bu değerle kese görünmez, ve inanın hem kimyasal gebelik hem de kalp atışı durarak bebeğini kaybetmiş biri olarak söylüyorum bu şekilde erkenden sonuçlanması sizin için en iyiisÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve nazik üslubunuz için Rabbim gönlünüze göre versin. Kimse kötü bir süreç yaşamak istemez ama her şey nasip tabi her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Umuyorum ki evlat hasreti çeken herkes tez vakitte evladı ile vuslatı yaşasın, çok zor süreçler Allah sabır versin herkese. Allah razı olsun sizden.
Çok üzgünüm ama bu değerde kese görünmez kimyasal olabilir ama üzülmeyin hayırlısını dileyin bende üst üste iki bebeğimi kaybettim şimdi neden olduğunu araştırma içerisindeyim eğer kimyasalsa adet gibi olursunuz zaten onun ardından hemen geri hamile kalanlar da var belki de yükselir değer ben 1500ken görmüştüm keseyiMerhaba beta hcg değerlerim aşağıdaki gibi nasıl sizce artış iyi mi sağlıklı mı? Doktor vajinal ultrasonla muayene etti 2.3 mm kese gördü değer bu kadar düşükken nasıl oluyor anlamadım bu kadar erken görünebilir mi?
3 Mayıs 29.7
4 Mayıs 34.5
8 Mayıs 84.2
Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun Rabbim bir daha evlat ile sınamasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin bir daha böyle acılar yaşatmasın. Tabiki öyle, Rabbim’den gelen her şey başım üstüne. Çok teşekkür ederim.Öncelikle bu gebelikten önce yaşadığınız süreçler için çok geçmiş olsun bundan sonrası içinde Rabbim güç, kuvvet versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Maalesef bu değerle kese görünmez, ve inanın hem kimyasal gebelik hem de kalp atışı durarak bebeğini kaybetmiş biri olarak söylüyorum bu şekilde erkenden sonuçlanması sizin için en iyiis
Öncelikle nazik üslubunuz için gerçekten çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun. Tabiki öyle bu mucizeyi yaşatan Rabbim elbet en iyisini bilir hayırlısı neyse o olsun. Sizin adınıza çok üzüldüm Rabbim bir daha evlat acısı göstermesin hayırlı sağlıklı dünyalar güzeli evlatlarınız olsun inşallah. Mevlam bakalım neyler neylerse güzel eyler.Çok üzgünüm ama bu değerde kese görünmez kimyasal olabilir ama üzülmeyin hayırlısını dileyin bende üst üste iki bebeğimi kaybettim şimdi neden olduğunu araştırma içerisindeyim eğer kimyasalsa adet gibi olursunuz zaten onun ardından hemen geri hamile kalanlar da var belki de yükselir değer ben 1500ken görmüştüm keseyi
merhaba canim ben de adet gunu kaset trst yaptim silik cikmisti 1 hafta sonra test yine silikti bir kere beta baktirdim 39 cikti ertesi gun adet oldum. kimyasal gebelik gecirdim ve dedim hamile kalabiliyorum bu da bir olumlu yöndü. degerlerine gelince iki gunde bir artisa gore az artmis bunun ilerisi ne olur Allah bilir ama duam saglikli bir bebegin olmasi. selametleÇok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun Rabbim bir daha evlat ile sınamasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin bir daha böyle acılar yaşatmasın. Tabiki öyle, Rabbim’den gelen her şey başım üstüne. Çok teşekkür ederim.
Hastane devlet hastanesi; şehir, hastane ve doktor ismi vermeyeceğim lütfen bu konuda kusura bakmayın. Ama çarşamba günü tekrar çağırdı doktor eğer yine muayene de ederse durumu sizlere iletirim fakat iyi ya da kötü kimsenin adını verip kimseyi zan altında bırakamam. Ki zaten çarşamba kan testi verdikten sonra duruma göre özel hastaneye gideceğim.Doktorun ismini hangi hastane dw çalıştığını yazarmısınız çok merak ettim bu betahcg değerine keseyi nasıl görmüş.