• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beş senelik ilişkimde terkedildim.

Kendinizden çok başkasını severseniz ona göre yaşarsanız böyle kalırsınız maalesef icraattan çok ağzı laf edenlerin devamını getirmeyeceğini hep gördüm sizede ders olmuştur üzülmeyin kafanızı toparlayıp hayatınızı yaşayın

Bence hatayı onu hayatınızın merkezine koyarak yapmışsınız.
Kendinize ait bir alanınız olmalıydı.
Bu yüzden sizin için daha zor.
Ama toparlanın kimseyle iletişime geçmeyin.
Kendinize zaman ayırın kendinize bakın.
Kurs gibi aktivitelere katılarak zaman geçirin bir yerlere gidin tatile çıkın.
Tek tavsiyem yalvarmamanız, aramamanız, ortak çevreniz varsa da hakkında konuşmamanız olacaktır.
Aynı hatayı bende yaptım suan öyle mutsuz ve yalnız hissediyorum ki o hiçbisey iken işi gücü iyi olsun diye çabalarken deatek olurken kendi işimi boslamısım simdi bombos bir insan oldum

İki türlü insan vardır.

Uzun ilişkide emek verdim diyerek ayrılınca ah vah edenler karalar bağlayanlar ve bağlananlar gözü başkasını göremeyenler

Uzun ilişkide yeterince özgürlüğümü vaktimi harcadım eeeeh yeter çok sıkıldım hayat şimdi başlıyor ohhhh diye ayrılınca göbek atanlar
Koç burcu olarak bizler bu ikinciye giriyoruz genellikle .. 🫣

Yani malesef durum bu

Aynı hatayı bende yaptım suan öyle mutsuz ve yalnız hissediyorum ki o hiçbisey iken işi gücü iyi olsun diye çabalarken deatek olurken kendi işimi boslamısım simdi bombos bir insan oldum
Toparlarsınız sizin elinizde salmayın kendinizi bir erkeğe ya da bir kadına fark etmez birilerine bu kadar anlam yüklemenin manası yok.
Yolunuza bakın.

Merhaba kızlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum çok zorlu bir süreçten geçiyorum pek dostum olmadığı için sizlere içimi dökmek destek almak istiyorum. Benim beş senelik ilişkim iki gün önce bitti sebebi ise benim artık ciddi bir adım istememdi bana hergün evlenmiyorum çok acele ediyosun gibi saçma bahanelerde bulundu bu arada her sene bu yaz evleniriz yada söz yaparız diyen biri bu insan bende tabi her sene bu durumu yaşadığım için son zamanlarda artık sürekli ne zaman olacak neden olmuyor biraz çabala tarzında konuşmalarda bulundum ve iki gün önce de bu konudan tartıştık ve veda bile etmeden beni heryerden engelledi arkadaşlarından bile şimdi çok acı çekiyorum benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir sürü emek herşeyim heba oldu yani ve birde kesin evleneceğiz gözüyle baktığım biri olduğu için bu gidişi yerle bir etti beni bu arada bundan öncede defalarca kez ayrıldık hatam olmadığı zamanda bile ısrarlarımla birlikte geri döndürdüm barıştığımız zamanlarda çok ilgili mükemmel biri ama ayrıldığımızda asla takmayan aramayan özlemeyen birine dönüşüyor ne yapacağımı bilmiyorum ondan önce ne yaptığımı bile hatırlamıyorum sizce döner mi benim ona ulaşabileceğim heryerden engellemiş anlayacağınız bu sefer benim çabamlada olacak bişey değil çok üzgünüm sürekli ağlamaktan başka bişey yapamıyorum
Dönmesin seni daha fazla üzmesin. Kendini topla sen değerlisin bi erkeğin verdigi ilgi değerle değil önce kendi kıymetini bil. Dönerse de kabul etme. 5 senedir evlilik yolunda bi adim atmayan erkeği ne yapacaksin Allah aşkına. Istemiyor işte. Gez toz kitap oku müzik dinle ama onu unutacaksin. Seni hakeden birisi illa çıkacaktır vakti tamamlandığında. Ama o değil.

Back