• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beş senelik ilişkimde terkedildim.

Konu sahibi alistirmişsin adami yalvar yakar döndürmeye iplemez tabi seni ayrildiktan sonra nasil olsa o gelir yalvarir diye düşünüyordur.Daha 25 yasindaymişsin ne bu acele ? Adamin evlenmeye niyeti yok birak gitsin ne uğraşıyorsun hala ustune düşüyorsun.Geleceğe yönelik planlariniz uyuşmuyor adam geleceğini senle kurmak istemiyor kabullen ve yoluna bak.

Merhaba kızlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum çok zorlu bir süreçten geçiyorum pek dostum olmadığı için sizlere içimi dökmek destek almak istiyorum. Benim beş senelik ilişkim iki gün önce bitti sebebi ise benim artık ciddi bir adım istememdi bana hergün evlenmiyorum çok acele ediyosun gibi saçma bahanelerde bulundu bu arada her sene bu yaz evleniriz yada söz yaparız diyen biri bu insan bende tabi her sene bu durumu yaşadığım için son zamanlarda artık sürekli ne zaman olacak neden olmuyor biraz çabala tarzında konuşmalarda bulundum ve iki gün önce de bu konudan tartıştık ve veda bile etmeden beni heryerden engelledi arkadaşlarından bile şimdi çok acı çekiyorum benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir sürü emek herşeyim heba oldu yani ve birde kesin evleneceğiz gözüyle baktığım biri olduğu için bu gidişi yerle bir etti beni bu arada bundan öncede defalarca kez ayrıldık hatam olmadığı zamanda bile ısrarlarımla birlikte geri döndürdüm barıştığımız zamanlarda çok ilgili mükemmel biri ama ayrıldığımızda asla takmayan aramayan özlemeyen birine dönüşüyor ne yapacağımı bilmiyorum ondan önce ne yaptığımı bile hatırlamıyorum sizce döner mi benim ona ulaşabileceğim heryerden engellemiş anlayacağınız bu sefer benim çabamlada olacak bişey değil çok üzgünüm sürekli ağlamaktan başka bişey yapamıyorum
Barışmaya kesinlikle çalışmayın. Evlenmek istiyo olsaydı 2.sedene evlenmiş olurdunuz canım. Tüm hayatını ona bağlayarak hata etmişsin. Zırt pırt ayrıldığın birine karşı böulr olmaman gerekir. Tecrübelerinden ders almalısın ve yoluna bakmalısın. O dönmek isterse de tavsiyem dönme o rahatına bakan umursamaz biri. İyiyken herkes iyidir. Burnundan kıl aldırmıyosa sen yalvarmadan sana gülümsemiyosa selam bile verme. Net. Evlensen dahi mutsu olacacaksın. Arkana bakma. Acını çek otur bi köşede.

Tek bildiğim biz kadınlar yalancı terketmeler vs yapıyoruz saçma da olsa gelsin koşsun bekliyoruz boşanalım lafı bile kadınların ağzından daha kolay çıkıyor falan ama bir erkek terkediyor sonrasında engelliyorsa net sizi sevmiyordur. Dönse bile sevmiyordur… sizi sevmediğini bile bile hala dönse kabul edeceksiniz resmen. Buna bile bile lades diyoruz. Umarım size bir iyilik yapar ve dönmez.

Kusura bakmayın amacım kırmak değil ama sizi terk eden biri için niye bu kadar üzülüyorsunuz neden hala ulaşma çabasındasınız. Biraz dik durun millet 40 senelik evliliğini bitiriyor bu kadar ağlamıyor. Bazı kadınları anlamak gerçekten çok zor aşk denen saçmalık için neden kendilerini heder ediyorlar

Beş sene mi?
İlişkiyi iki elinle yumruk yapip sıkmasan bitmesi gerektiği vakitte biterdi, geçen beş senene olmazdı. Ama gitmeyen şeyi zorla sürdürdüğün için, adama yapıştığin için beş sene sürmüş. Israr kıyamet evlensen etsen yine olan sekiz senene, on senene olacaktı. Yine ayrilacaktiniz
Ayrıca adam tabii ki ayrılınca düşen burnunu yerden almaz. Çünkü peşinden kosacagina adı gibi emin. Biraz gençliğini yaşar, gideri var mı , kız tavlayabiliyor mu bakar, kimseyi bulamazsa senin yine tek lafıyla ona kosacagini bilmenin güveniyle özgürlüğünün tadını çıkarır.
Bu adam değil başkası da olsa aynı şeyi yapardı. Bu kadar degersizlestirme kendini.
İntikam mi almak istiyorsun? ağlamayı kes, git kuaföre saçına ışıltı mi atiyorsun ne yapıyorsun bir güzelleş, seni görebilecekleri yerlerden mutlu mutlu gez,haber alacakları kişilere üstünden yük kalkmış modunda sohbetler et.o zaman anca anlar kaçan balıgin büyük oldugunu

Geri döndürmek için yalvarmak nedir yahu? Hiç mi kendi değeriniz ve özgüveniniz yok! Önce ben olmayı denerseniz tek edilmesiniz.

Hayatınızın merkezi tam olarak sizsiniz!

Öncelikle geçmiş olsun senin için çok zor. Ama bu kadar dramatize etmeye ne gerek var ben senden önce de yaşıyordum diyeceksin. Kimseyi bu kadar merkeze almak doğru değil ama biz kadınlar bu konu da daha duygusalız diyelim.
Sen 5 yıl için aglayacagina hala döner mi diyorsun dönse seve seve seni iğrenç bir şekilde terk eden adamı kabul edeceksin.
Zaten tek taraflı çaba ile ittire kaktıra sen sürdürmüşsün. 5 değil 15 yılını da versen bu adamla evlenemezsin kafa yapısı bikere müsait değil kendi yaşam formu neyse de seni de sevdiğini düşünmüyorum.
Nerden baksan rezil bir adam enazından baştan söylersin evlenmem diye herkes yoluna bakar. Unut bence unutmaya çalış.

Bu yaşıma kadar hiç ilişkim olmamıştı ondan önce bütün ilklerimi onla yaşadım ilk defa aşık oldum haliyle bir bağlılık ve bağımlılık duygusu oluşuyor insanda yoksa yapımda da bu şekilde bişey yok
İlk ilk diye dramatize etmeye gerek yok en güzel aşk son aşktır binlerce insan var uzun bir hayatın var daha önün de.

Beş senelik bir ilişkide neden evlenmeyelim evet onun gayet güzel bir işi var benimde işim var bi kaç sene daha uzatmanın manası olmadığını düşüyorum ki bunu kendide dile getirdi defalarca benimle evlenmek istediğini fakat uygulamaya gelince sıkıntı
İlişkiniz olduğu için beklentiniz dolayısıyla sizi kırmak istememiş, oyalamış, başlarda kaybetmemek için belki de ;ama hata yapmış. Ben evlenmek istemiyorum demeliydi, sanırım zamanla soğumuş ve şak diye bitirmiş. Zaten 25 yaş erkekte evlilik için çok erken bir yaş.

O koç burcu ben balık burcuyum
Siz Su burcusunuz, o Ateş.
Bu gruplar ve burçlar çatışır, uyumlu değildir yani.
Baştan yanlışsınız aslında..
Koç dan-dun'dur, bazen kabadır, egoisttir, dediğim dediktir kolay ikna olmaz, uçarıdır, kolay kolay da evlenmez.
Balık ise tamamen duygularıyla yaşar, alıngandır, aşırı kendi dünyasının içinde yaşar (kafada senaryolar kurar, kuruntulanır, evhamlanır)

Back