- 10 Ekim 2014
- 31.915
- 143.034
- 798
- Konu Sahibi Mihrimah sultan
O koç burcu ben balık burcuyum
Ben de koç burcuyum, balıkla olacak iş değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O koç burcu ben balık burcuyum
Koç…Neymis burcu
Hahaahha neden öyle dedinizBen de koç burcuyum, balıkla olacak iş değil.
Umarımm bende zamanlaa aynen sizin gibi düşünüp onu çoktan atlatmışım olurum ama sonum bihter ziyagile gidiyor gibi
Off balik cok icerler ayriliklarikoçmuş, konu sahibesi balık
Bosver kiz o seni ezerdi koclar biraz dominant e sende baliksin haliyle baskin gelirdi
Barışmaya kesinlikle çalışmayın. Evlenmek istiyo olsaydı 2.sedene evlenmiş olurdunuz canım. Tüm hayatını ona bağlayarak hata etmişsin. Zırt pırt ayrıldığın birine karşı böulr olmaman gerekir. Tecrübelerinden ders almalısın ve yoluna bakmalısın. O dönmek isterse de tavsiyem dönme o rahatına bakan umursamaz biri. İyiyken herkes iyidir. Burnundan kıl aldırmıyosa sen yalvarmadan sana gülümsemiyosa selam bile verme. Net. Evlensen dahi mutsu olacacaksın. Arkana bakma. Acını çek otur bi köşede.Merhaba kızlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum çok zorlu bir süreçten geçiyorum pek dostum olmadığı için sizlere içimi dökmek destek almak istiyorum. Benim beş senelik ilişkim iki gün önce bitti sebebi ise benim artık ciddi bir adım istememdi bana hergün evlenmiyorum çok acele ediyosun gibi saçma bahanelerde bulundu bu arada her sene bu yaz evleniriz yada söz yaparız diyen biri bu insan bende tabi her sene bu durumu yaşadığım için son zamanlarda artık sürekli ne zaman olacak neden olmuyor biraz çabala tarzında konuşmalarda bulundum ve iki gün önce de bu konudan tartıştık ve veda bile etmeden beni heryerden engelledi arkadaşlarından bile şimdi çok acı çekiyorum benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir sürü emek herşeyim heba oldu yani ve birde kesin evleneceğiz gözüyle baktığım biri olduğu için bu gidişi yerle bir etti beni bu arada bundan öncede defalarca kez ayrıldık hatam olmadığı zamanda bile ısrarlarımla birlikte geri döndürdüm barıştığımız zamanlarda çok ilgili mükemmel biri ama ayrıldığımızda asla takmayan aramayan özlemeyen birine dönüşüyor ne yapacağımı bilmiyorum ondan önce ne yaptığımı bile hatırlamıyorum sizce döner mi benim ona ulaşabileceğim heryerden engellemiş anlayacağınız bu sefer benim çabamlada olacak bişey değil çok üzgünüm sürekli ağlamaktan başka bişey yapamıyorum
Astrolojiye konu açtım lince hazır olBen de koç burcuyum, balıkla olacak iş değil.
Hahaahha neden öyle dediniz
Gelirim hemenAstrolojiye konu açtım lince hazır ol
İlk ilk diye dramatize etmeye gerek yok en güzel aşk son aşktır binlerce insan var uzun bir hayatın var daha önün de.Bu yaşıma kadar hiç ilişkim olmamıştı ondan önce bütün ilklerimi onla yaşadım ilk defa aşık oldum haliyle bir bağlılık ve bağımlılık duygusu oluşuyor insanda yoksa yapımda da bu şekilde bişey yok
İlişkiniz olduğu için beklentiniz dolayısıyla sizi kırmak istememiş, oyalamış, başlarda kaybetmemek için belki de ;ama hata yapmış. Ben evlenmek istemiyorum demeliydi, sanırım zamanla soğumuş ve şak diye bitirmiş. Zaten 25 yaş erkekte evlilik için çok erken bir yaş.Beş senelik bir ilişkide neden evlenmeyelim evet onun gayet güzel bir işi var benimde işim var bi kaç sene daha uzatmanın manası olmadığını düşüyorum ki bunu kendide dile getirdi defalarca benimle evlenmek istediğini fakat uygulamaya gelince sıkıntı
Siz Su burcusunuz, o Ateş.O koç burcu ben balık burcuyum