• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beş senelik ilişkimde terkedildim.

Evlilik çok ciddi bir mesele ya ben 29 yaşına giricem hala kendimi birinin sorumluluğunu alabilecek kadar olgun hissetmiyorum. Benimde sizin gibi uzun bir ilişkim olmuştu beni terk etti evlilik mevzuları yüzünden bir buçuk sene sonra gitti başkasıyla evlendi. Ben iki sene sonra şuan hayatımdaki kişiyle tanıştım resmen onunla geçirdiğim seneler eziyet ve toksiklikmis bunu anladım. Mart ayindada at gibi gidip it gibi bana msj atmış ben msji taşa Haziran'da gördüm düşmemiş istekte kalmış profiline baktım karısıyla ayrılmış gelmiş utanmadan arsız arsız bana msj atmış engelledim. Düşün beni taşa o zaman nasıl sindirdigini dusunmusse elim elimin üzerinde hala kendini beklediğimi zannediyordu essek herif sende diyeceğim bırak gitsin acı çek daha iyisi karşına cikar

25 yaşında evlilik evlilik diye tutturmanın bir nedeni var mı? İşleriniz var mı çalışıyor musunuz?
Beş senelik bir ilişkide neden evlenmeyelim evet onun gayet güzel bir işi var benimde işim var bi kaç sene daha uzatmanın manası olmadığını düşüyorum ki bunu kendide dile getirdi defalarca benimle evlenmek istediğini fakat uygulamaya gelince sıkıntı

Bundan nasıl kurtuldun peki bir çözümü var mı
Henüz tam kurtulamadim konularima bakarsan.... İlk iş evi bıraktım yazlığa geldim
iki ay oldu bugün tam. Başta sabahları uyandırıp acıyla denizlere attiriyordu denizde ağlıyordum deli gibi. Her şey çok güzeldi yani ben öyle zannederken yüzüstü bırakıldım teorikte ben ayrıldım pratikte o terk etti hemde başkasıyla şuan ahhahaha
İlk zamanki gibi değilim tabi ama iyileşmek doğrusal değil diyorlar ya oyle. Mesela yedi gün içinde bir gün ağlıyorsam diğer günler iyiyim, iki gün ağlıyorsam iyiyim yapı meselesi benim yapım biraz drama Queen. Yoksa çevremdeki herkes git şükür namazı kıl kurtuldun diyo yani :D zamanla geçecek kesinlikle yalvarma yazma konuşma ben öfkeyle ortalığı birbirine katmistim pişmanım. Onlar kim ki? Böyle düşünüyorsun bı yerden sonra merak etme

Evlilik çok ciddi bir mesele ya ben 29 yaşına giricem hala kendimi birinin sorumluluğunu alabilecek kadar olgun hissetmiyorum. Benimde sizin gibi uzun bir ilişkim olmuştu beni terk etti evlilik mevzuları yüzünden bir buçuk sene sonra gitti başkasıyla evlendi. Ben iki sene sonra şuan hayatımdaki kişiyle tanıştım resmen onunla geçirdiğim seneler eziyet ve toksiklikmis bunu anladım. Mart ayindada at gibi gidip it gibi bana msj atmış ben msji taşa Haziran'da gördüm düşmemiş istekte kalmış profiline baktım karısıyla ayrılmış gelmiş utanmadan arsız arsız bana msj atmış engelledim. Düşün beni taşa o zaman nasıl sindirdigini dusunmusse elim elimin üzerinde hala kendini beklediğimi zannediyordu essek herif sende diyeceğim bırak gitsin acı çek daha iyisi karşına cikar
Sanırım bende artık böyle bir durum yaşayacağım geri döneceğini sanmıyorum. Beni cepte görüyor muhtemelen ona karşı sadakatimden dolayı dönsede herşeyin geç olacağı bir zamanda dönecek yada

Henüz tam kurtulamadim konularima bakarsan.... İlk iş evi bıraktım yazlığa geldim
iki ay oldu bugün tam. Başta sabahları uyandırıp acıyla denizlere attiriyordu denizde ağlıyordum deli gibi. Her şey çok güzeldi yani ben öyle zannederken yüzüstü bırakıldım teorikte ben ayrıldım pratikte o terk etti hemde başkasıyla şuan ahhahaha
İlk zamanki gibi değilim tabi ama iyileşmek doğrusal değil diyorlar ya oyle. Mesela yedi gün içinde bir gün ağlıyorsam diğer günler iyiyim, iki gün ağlıyorsam iyiyim yapı meselesi benim yapım biraz drama Queen. Yoksa çevremdeki herkes git şükür namazı kıl kurtuldun diyo yani :KK70: zamanla geçecek kesinlikle yalvarma yazma konuşma ben öfkeyle ortalığı birbirine katmistim pişmanım. Onlar kim ki? Böyle düşünüyorsun bı yerden sonra merak etme
O drama Queen lik biraz bendede var sanırım zor olacak biliyorum ama zaten bundan önceside zordu umarım atlatırız onu başkasıyla görürsem dayanırmıyım bilmiyorum 🥲

Beş senelik bir ilişkide neden evlenmeyelim evet onun gayet güzel bir işi var benimde işim var bi kaç sene daha uzatmanın manası olmadığını düşüyorum ki bunu kendide dile getirdi defalarca benimle evlenmek istediğini fakat uygulamaya gelince sıkıntı
E çünkü kendini hazır hissetmiyordur ya da kafasında soru işaretleri vardır. Hazır hissetmezsen istersen 15 senelik ilişkin olsun, istemezsin. Bak kaçmış.

Merhaba kızlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum çok zorlu bir süreçten geçiyorum pek dostum olmadığı için sizlere içimi dökmek destek almak istiyorum. Benim beş senelik ilişkim iki gün önce bitti sebebi ise benim artık ciddi bir adım istememdi bana hergün evlenmiyorum çok acele ediyosun gibi saçma bahanelerde bulundu bu arada her sene bu yaz evleniriz yada söz yaparız diyen biri bu insan bende tabi her sene bu durumu yaşadığım için son zamanlarda artık sürekli ne zaman olacak neden olmuyor biraz çabala tarzında konuşmalarda bulundum ve iki gün önce de bu konudan tartıştık ve veda bile etmeden beni heryerden engelledi arkadaşlarından bile şimdi çok acı çekiyorum benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir sürü emek herşeyim heba oldu yani ve birde kesin evleneceğiz gözüyle baktığım biri olduğu için bu gidişi yerle bir etti beni bu arada bundan öncede defalarca kez ayrıldık hatam olmadığı zamanda bile ısrarlarımla birlikte geri döndürdüm barıştığımız zamanlarda çok ilgili mükemmel biri ama ayrıldığımızda asla takmayan aramayan özlemeyen birine dönüşüyor ne yapacağımı bilmiyorum ondan önce ne yaptığımı bile hatırlamıyorum sizce döner mi benim ona ulaşabileceğim heryerden engellemiş anlayacağınız bu sefer benim çabamlada olacak bişey değil çok üzgünüm sürekli ağlamaktan başka bişey yapamıyorum
çok geçmiş olsun. burcu ne

Sanırım bende artık böyle bir durum yaşayacağım geri döneceğini sanmıyorum. Beni cepte görüyor muhtemelen ona karşı sadakatimden dolayı dönsede herşeyin geç olacağı bir zamanda dönecek yada
Ayyyyy bırak gitsin yaa bende çok ağlayıp üzülmüştüm şuan onu dusununce midem bulanıyor o yoksa hayat yok gibi geliyordu kendi Habeş maymunu tipine bakmaz beni eleştirdi giyimimi saçımı şuan bakıyorum yüzüne sümüklü mendilimi atmicam adama ağlamışım sende öyle olacaksın emin ol suanki sevgilimde görsen boylu poslu yakışıklı karıya kıza doymuş beni bir kere fiziksel parasal yada düşünce olarak kurmamış biri sen degisiklige kendinden basla saçını değiştir spor yap calismiyorsan bir halk eğitim kursuna git çalışıyorsan çevreni genişlet daha yaşın 25 boşver ne evlenmesi

E çünkü kendini hazır hissetmiyordur ya da kafasında soru işaretleri vardır. Hazır hissetmezsen istersen 15 senelik ilişkin olsun, istemezsin. Bak kaçmış.
Evet bende hiç hazır hissetmiyordum aslında karsidakiyle de alakalı üç yılda hıc aile uyemle tanistirmadim mesela istedi ama ben korkmuştum ciddiye binerde beni iyi kisıtlar hayatımdan elden gider diye içime sinmeyen cok şey vardı en sonunda oda anlamış olacak ki bizden olmayacağını kafasında bundan bana kadın olmaz demiştir kesin beni yüzüstü bıraktı gitti dağ ayisi iyi yapmisim ohh hahahahahahahaha

Yasiniz daha cok genc en guzel yillardasiniz
Bence 3 bilemediniz bi 5 gun depreyson modu takilin (bazilarina bu gerek ) sonra onunuze bakmak icin yol cizin.

Calisiyomusunuz ? Kucuk seyahetler yapin birikim yapin alisveris yapin
Okuyomusunuz? Okula odaklanin okulunuz bitince neler yapacaksiniz onlari dusunun

Bu aradada cikan kimseyi red etmeyin. Valla sizi 2 dkya engelle yok eden adam icin hayatiniz boyunca yas tutmaya degmez.

Efkarli takilmayin. 5 yildaki iliski biyere varmadiysa siz donsenizde bi b*ka benzemez. En iyisi temiz guzel bi iliski.
Profilinize daha uygun, evlilige hazir, yasiniza uygun biriyle birliktelik yasayin.

Bende baligim.......
Ayyyyy bırak gitsin yaa bende çok ağlayıp üzülmüştüm şuan onu dusununce midem bulanıyor o yoksa hayat yok gibi geliyordu kendi Habeş maymunu tipine bakmaz beni eleştirdi giyimimi saçımı şuan bakıyorum yüzüne sümüklü mendilimi atmicam adama ağlamışım sende öyle olacaksın emin ol suanki sevgilimde görsen boylu poslu yakışıklı karıya kıza doymuş beni bir kere fiziksel parasal yada düşünce olarak kurmamış biri sen degisiklige kendinden basla saçını değiştir spor yap calismiyorsan bir halk eğitim kursuna git çalışıyorsan çevreni genişlet daha yaşın 25 boşver ne evlenmesi
Umarımm bende zamanlaa aynen sizin gibi düşünüp onu çoktan atlatmışım olurum ama sonum bihter ziyagile gidiyor gibi 🥲

Back