• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beş senelik ilişkimde terkedildim.

Mihrimah sultan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
19
8
86
27
Merhaba kızlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum çok zorlu bir süreçten geçiyorum pek dostum olmadığı için sizlere içimi dökmek destek almak istiyorum. Benim beş senelik ilişkim iki gün önce bitti sebebi ise benim artık ciddi bir adım istememdi bana hergün evlenmiyorum çok acele ediyosun gibi saçma bahanelerde bulundu bu arada her sene bu yaz evleniriz yada söz yaparız diyen biri bu insan bende tabi her sene bu durumu yaşadığım için son zamanlarda artık sürekli ne zaman olacak neden olmuyor biraz çabala tarzında konuşmalarda bulundum ve iki gün önce de bu konudan tartıştık ve veda bile etmeden beni heryerden engelledi arkadaşlarından bile şimdi çok acı çekiyorum benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir sürü emek herşeyim heba oldu yani ve birde kesin evleneceğiz gözüyle baktığım biri olduğu için bu gidişi yerle bir etti beni bu arada bundan öncede defalarca kez ayrıldık hatam olmadığı zamanda bile ısrarlarımla birlikte geri döndürdüm barıştığımız zamanlarda çok ilgili mükemmel biri ama ayrıldığımızda asla takmayan aramayan özlemeyen birine dönüşüyor ne yapacağımı bilmiyorum ondan önce ne yaptığımı bile hatırlamıyorum sizce döner mi benim ona ulaşabileceğim heryerden engellemiş anlayacağınız bu sefer benim çabamlada olacak bişey değil çok üzgünüm sürekli ağlamaktan başka bişey yapamıyorum

benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir sürü emek herşeyim heba oldu
İşte önce kendini düşüneceksin erkekler bu muameleyi hak etmiyor.
Allah bilir etrafında kimsenin olmaması onun eseridir.
Bir ömrün yanında 5 senenin hiçbir önemi olmamalı evlendikten sonra yada çocuktan sonra daha kötü olabilirdi allah korumuş.
Kardeşim hayatında en önemli kişi sensin. O yüzden acını dibine kadar yaşa ve at onu yüreğinden daha güçlü başla hayatına. 25 yaşındasın genceciksin bu bir son değil bir başlangıç olsun hayatında.

benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir

Bu kafada giden kimsenin değer gördüğünü gormedim. Sadece bu ilişkiniz değil bundan sonra yaşayacağınız ilişkilerde de aynı böyle devam ederseniz terk edilirsiniz. Bir şekilde biri sizinle evlenirse de muhtemelen o evdeki ilgilenilmeyen kadınlardan olursunuz.

Boşverin sevgiliyi filan biraz kendi hayatınıza halinize bir çeki düzen verin

bu arada bundan öncede defalarca kez ayrıldık hatam olmadığı zamanda bile ısrarlarımla birlikte geri döndürdüm
Şu tarz yani kadının haklı olduğu durumda bile ısrarla erkeği geri döndürdüğü ilişkilerden asla hayır gelmez. Şunu bilin ki erkek sevdiği kadını asla bırakmaz (ihanet yada büyük hataları olmadığı sürece) Zorla döndüğü zaman ki mutluluğunuz tamamen zaman geçirme gönül eğlendirme ama ayrılınca umrunda değilmişsiniz. Sizi sevmiyor ya da zamanla size olan saygısını yitirdi. O sebeple bırakın artık asla ulaşmaya çalışmayın o seviyorsa zaten size ulaşır. Belli bi süreden sonra ulaşmazsa zaten hayır gelmeyecektir. Hayat devam ediyor. Galiba 25 yaşındasınız çok gençsiniz. Önünüze neler neler çıkar. Ama ne olursa olsun bidaha bi erkeğin karşısında kendinizi küçük düşürmeyin bunlara öylesi yaramıyor çünkü. Onlar elde etmeyi çabalamayı seviyor :)

Hayatınızın merkezine koydugunuz,her kavgada haklıda olsanız gidip ayaklarına kapandığınız,her sene evlenme vaadiyle oyalanip hep daha sonra diye geçiştirildiğiniz bir ilişkide nasıl bir son bekliyordunuz????
Hayatta bu kadar özverili olmayın,ananiz babanız bir laf dese kusersiniz,elin oğlunun kapısında köle olursunuz.Bu kadar mı değersiz hayatınız adam sanki size can verdi, "ALLAH" gibi tapmak neden?????

Senden giden birini neden geri dondurursun ki aklim almiyo. Bunu 1 kez degil defalarca yapmayi hele hic anlayamadim. Yani bi yerden sonrasi sence de sacmalik degil mi konu sahibi? Adam bikti demek ki ayril baris bi de ustune evlilik baskisi kapatti gitti kapilari. Valla cocuk haksiz demiycem ya kendine saygisi olmayan kadinlar bircok seyi hak ediyor bence. He aldatildiysan serefsizin tekinden kurtulmussun.

Çok üzülerek okudum acını hissettim sanki belki bende yaşadığımı icin. Bazen bağımlı oluyorsun farketmeden malesef ki.

bana hergün evlenmiyorum çok acele ediyosun gibi saçma bahanelerde bulundu bu arada her sene bu yaz evleniriz yada söz yaparız diyen biri bu insan bende tabi her sene bu durumu yaşadığım için son zamanlarda artık sürekli ne zaman olacak neden olmuyor biraz çabala tarzında konuşmalarda bulundum ve iki gün önce de bu konudan tartıştık ve veda bile etmeden beni heryerden engelledi arkadaşlarından bile şimdi çok acı çekiyorum benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir sürü emek herşeyim heba oldu yani ve birde kesin evleneceğiz gözüyle baktığım biri olduğu için bu gidişi yerle bir etti beni bu arada bundan öncede defalarca kez ayrıldık hatam olmadığı zamanda bile ısrarlarımla birlikte geri döndürdüm barıştığımız zamanlarda çok ilgili mükemmel biri ama ayrıldığımızda asla takmayan aramayan özlemeyen birine dönüşüyor ne yapacağımı bilmiyorum ondan önce ne yaptığımı bile hatırlamıyorum sizce döner mi benim ona ulaşabileceğim heryerden engellemiş anlayacağınız bu sefer benim çabamlada olacak bişey değil çok üzgünüm sürekli ağlamaktan başka bişey yapamıyorum
Hatanız burada.
Kendiniz yok olmuşsunuz, yokluğa razı gelmişsiniz... Hayatınızın merkezinden kendinizi kaldırıp onu koymuşsunuz. Sizinle evlenmeyi düşünmeyen birine her gittiğinde yalvararak, hata yapmasanız bile özür dileyerek, sizinle oyuncak gibi oynayan birinin ayağının altında paspas olmuşsunuz ne yazık ki.

Kalıbımı basarım şu an mesaj yazsa dönersiniz.
Hayatın merkezine kendinizi koymayı öğrenmediğiniz sürece, sadece bir erkeğin "yanında" var olabildiğiniz sürece, maalesef her ilişkiniz birbirinin aynı olacak.

Bu kafada giden kimsenin değer gördüğünü gormedim. Sadece bu ilişkiniz değil bundan sonra yaşayacağınız ilişkilerde de aynı böyle devam ederseniz terk edilirsiniz. Bir şekilde biri sizinle evlenirse de muhtemelen o evdeki ilgilenilmeyen kadınlardan olursunuz.

Boşverin sevgiliyi filan biraz kendi hayatınıza halinize bir çeki düzen verin
Bu yaşıma kadar hiç ilişkim olmamıştı ondan önce bütün ilklerimi onla yaşadım ilk defa aşık oldum haliyle bir bağlılık ve bağımlılık duygusu oluşuyor insanda yoksa yapımda da bu şekilde bişey yok

Merhaba kızlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum çok zorlu bir süreçten geçiyorum pek dostum olmadığı için sizlere içimi dökmek destek almak istiyorum. Benim beş senelik ilişkim iki gün önce bitti sebebi ise benim artık ciddi bir adım istememdi bana hergün evlenmiyorum çok acele ediyosun gibi saçma bahanelerde bulundu bu arada her sene bu yaz evleniriz yada söz yaparız diyen biri bu insan bende tabi her sene bu durumu yaşadığım için son zamanlarda artık sürekli ne zaman olacak neden olmuyor biraz çabala tarzında konuşmalarda bulundum ve iki gün önce de bu konudan tartıştık ve veda bile etmeden beni heryerden engelledi arkadaşlarından bile şimdi çok acı çekiyorum benim hayatımın merkezinde o vardı sadece onla gezerdim sadece onunla konuşurdum beş sene boyunca bir sürü emek herşeyim heba oldu yani ve birde kesin evleneceğiz gözüyle baktığım biri olduğu için bu gidişi yerle bir etti beni bu arada bundan öncede defalarca kez ayrıldık hatam olmadığı zamanda bile ısrarlarımla birlikte geri döndürdüm barıştığımız zamanlarda çok ilgili mükemmel biri ama ayrıldığımızda asla takmayan aramayan özlemeyen birine dönüşüyor ne yapacağımı bilmiyorum ondan önce ne yaptığımı bile hatırlamıyorum sizce döner mi benim ona ulaşabileceğim heryerden engellemiş anlayacağınız bu sefer benim çabamlada olacak bişey değil çok üzgünüm sürekli ağlamaktan başka bişey yapamıyorum

Yapacak birşey yok.
Millet 50 senelik eşinden boşanıyor.
Asla adım atma arama.

Hatanız burada.
Kendiniz yok olmuşsunuz, yokluğa razı gelmişsiniz... Hayatınızın merkezinden kendinizi kaldırıp onu koymuşsunuz. Sizinle evlenmeyi düşünmeyen birine her gittiğinde yalvararak, hata yapmasanız bile özür dileyerek, sizinle oyuncak gibi oynayan birinin ayağının altında paspas olmuşsunuz ne yazık ki.

Kalıbımı basarım şu an mesaj yazsa dönersiniz.
Hayatın merkezine kendinizi koymayı öğrenmediğiniz sürece, sadece bir erkeğin "yanında" var olabildiğiniz sürece, maalesef her ilişkiniz birbirinin aynı olacak.
Haklısınız dönerim ve ben bu bağımlılıktan nasıl kurtulacağımı hiç bilmiyorum bu benim ilk ilişkimdi ilk kez aşık olmuştum ve gerçekten bir sonumuz olacağına çok inandırıldım bu yüzden bu kadar acı çekiyorum

Sizi başka konulardaki yorumlarınızdan hatırlıyorum. Gayet aklı başında birisiniz yorumlarınıza göre. Neden kendi ilişkinizde aklınızı kullanmadınız?
Adam sizinle evlenmeyi düşünmüyor. Koca 5 yılı heba etmişsiniz. Artık peşine düşmeyin. Ağlayın zırlayın ama asla aramayın onu. O ararsa da cevap vermeyin. Boşuna daha fazla yıllarınız gitmesin

çok normal bir süre acı çekeceksin anılar alışkanlıklarda var gerekirse destek de al ama bu süreç elbet bitecek hakkınızda hayırlısı olmuş

Back