Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol: evet bizde cözemiyouz.. allah iyiliğini versin valla haklısın ne diyeyim...:roflol:Beren Saat, doğal olarak ta çok güzel bir genç kadın...gerçeğini gördüm ben :roflol:
cildi çok pürüzsüz değil ama çok çok güzel bir yüzü var..herkesin o kadar kusuru olur. biz bile o kadar bakıma rağmen çözemiyoruz cilt sorunlarımızı...
:roflol::roflol: evet bizde cözemiyouz.. allah iyiliğini versin valla haklısın ne diyeyim...:roflol:
delikafadulden:roflol: kız cok fenasın ya...:içelim:
kuşum valla bazı kadınlar vardır, cildinin kusuru bile güzelliğini gölgeleyemez:
bkz: Beren Saat, nisan., SeksiSinek :teytey:
Bence her insan bir "ürün"dür...
yani yaşam şeklinin, giyim tarzının, tercihlerinin,amaçlarının, ona yardımcı olan ve yönlendiren profesyonel kişilerin (kuaför,fitness uzmanı stil danışmanı,makyöz,diyetisyen vesaire) nin yarattığı bir bütündür..
yani birçok etkenin ürünüdür biz sadece karşımızda bir tane insan görsek de...
güneşcim gercekten katılmamak elde degil ya güzel özetlemişsin.....a.s.
dimi ama? her bayan güzeldir bence bende beğenirim ama onlar gibi olmak istemem.Böyle memnunum ben:)
tabi canım :) nasıl ki hiçbir kartanesinin aynısından birtane daha yoksa insanlar da öyle...
dünyada varlığımızı hissettirmek istiyorsak orijinal halimizle kalmalıyız..