Beren Saat gibi olmak istiyorum

arkadaşlar bencede kimseye özenmeyn herkes kendıne göre güzel.sizde olan onlarda yoktur belkide.o özendiğiniz insanların bile ne kusurları var.örneğin beren saat işte boyu kısa arkadaslardan biri 1.67 demiş bence o kadar uzun degıldır 1.62-1.65 arası olabilir.Firstday isimli arkadaş görmüş bakın, canım tahminen 1.65 i geçmiyordu dımı bu kız? beren saat hem kısa hem zayıf hatırla sevgılıde cok dogal bı guzellıgı vardı şimdi aşkı memnuda daha kadınsı bır havaya bürünmüş kıyafetler ve makyaj yuzunden..aslında ben aşkı memnuda ki elifi bihterden daha çok begenıyorum.tuba büyüküstün ise fiziği ve yüzü ile harika ama beren saate de asla çirkin deil.hoş diyelim

beren saatı begendıgın ıcın bu sekılde konustugunu bılıorum ama kendıne yakısanı gıyıp kendıne tarz yaratsan bence kendını daha cok begenecek ve beren saatte kımmıs ben daha guzelım dıyeceksın..

valla ben kımse gıbı olmak ıstemıorum fakat örnek aldıgım tarzını begendıgım kısıler vardır.

o kadının yürüyüşüde beni hasta ediyooo.yüzüne bişey dimiyecem tatam güzelde.ya yürüyüşü bi anormal acaba gerçek hayattadamı öğledir merak ediyomm.bi tuhaf yürüyoooodelikafaduldenkafamçokkarıştıdelikafadulden

o kadının yürüyüşüde beni hasta ediyooo.yüzüne bişey dimiyecem tatam güzelde.ya yürüyüşü bi anormal acaba gerçek hayattadamı öğledir merak ediyomm.bi tuhaf yürüyoooodelikafaduldenkafamçokkarıştıdelikafadulden
canımcım topuklu ayakkabı ile yürüyemediginden o... hatırla sevgili dizisinde yanlıs hatırlamıyorsam daha alcak ayakkabılar giyerken yürüyüşü böyle degildi.. bu dizide görünce cok güldüm.. ama cok güzel bir yüzü var hakikaten..

kanımca tuba büyüküstün güzel ama çok fazla güzel değil incelemeye aldığınızda bi kaç kusurları çıkıyor bi defa çok yuvarlak suratlı tabak gibi geniş saç modellerini yüzüne uygun yaparak uzun ya da oval gibi gösteriyor kalçaları güzel allah var ama göğüsleri çok ufak yani harika diil bel kıvrımı çok fazla yok o kadar zayıflığa incecik bel olmalı kadın dediğin kıvrımlı olmalı diye düşünüyorum beren saatin fiziğine çok dikkat etmedim ama masum güzel bi yüzü var...

Beren'le geçen kış çekildiğimiz fotoğraf.Makyajsız ve ev halini görmek isteyenler için

.

Nerden tanışıyorsunuz berenle merak ettim Hakikaten çok güzel bir kız a.s.

fazla söze gerek yok oldukça hoşş evet bende merak ettim nerden tanışıyorsunuz

Bence Beren Saat Hatırla sevgili'de oynarken güzeldi ama şimdi Aşk-ı Memnu'da hiç güzel degil.
Nedeni cok zayıflamış olması.Bu zayıflık modası nedir hiç anlamıyorum.
Boyunla kilon orantılı olacak yeter.
Beren saat gibi olmak isteyen arkadaşa şu önerim olacak.
Sanatcıyı begenmen normal ama onun gibi olmak istemen ona giyiyorsa onu ne yapıyorsa onu yapmak istemen kendi kendini sevmemene ,kendinin begenmemene neden olur.
Kim bilir sende nasıl güzelsindir?Böyle düşün kendi güzelligini ön plana çıkar başkasınınkinle ilgileme cnm...

ayyy ev hali aynı ben:)))
hatırla sevgilide rolunu harika oynuyordu ama bihter rolü cok sırıttı kendinde.....o role yaprak dökümündeki ferhunde gibi bir kadın lazımdı dimi ama:))

Saçlarını çok beğeniyorum bende :çok üzgünüm: ayrıca makyajsızda çok güzelmiş -tatlicadiarzu-

beren saat de kımmıs ...bende angelina ya benzemek istiyorum ama mumkun mu tabikide hyr =).....
cnm bence beren saat mıdır nedir o kızın cok sıradan bi yuzu var ...
bence sen yuzunde guzel yerlerini on plana cıkartacak makyaj yaparsan ya da saclarını sana gidecek bi modelde kestirirsen ve giyinisine cilt bakımına dikkat edersen ondan bile guzel olursun .....

Ben de ilk Türkiye'nin Yıldızlarında görmüştümm onu..Dizide en çok dikatimi çeken kıyafeti tüllü kazağıydı ama hakikaten çok güzeldi yaaa:KK70: dizide sinir oluyorum ona fazla izlemiyorum ama agresif hareketlerinden dolayı iştee..Bu da demek oluyo kii iyi bi oyuncu =)

Makyajsız halinide beğenmedim..:dilcikar:
Türkiyenin Yıldızlarında ilk çıktığında da beğenmemiştim:nazar:
Halada beğenmiyorum , hatunda bir iticilik var
Bu arada düz terliklerlede yürüyemiyorki , topuklularla yürüyebilsinkaydirigubbakcemile3

o kısmend gibi olsun da görekkk: :1closedeyes:

bencede hoş giyinio ama kıyafetleri iyi taşıyamıor...

kaşlarını begenmıyorm ama göz rengı super,,,ya bırde çocuk gıbı hala o dızıye bır turlu yakıştıramadam ben.

kızlar görünen köy kılavuz istemez. gözleri, saçları ve bebeksi surtıyla masum bir güzelliği var beren saatin. bu dizide biraz fazla zayıf ama olsun bu kadar zayıflık bile onu çirkinleştiremedi. dizideki tarzı oldukça çekici. kokoş ve hoş.

ayy yapmayın yerden yere wurcaksınız nerdese kızı...kimiside bn daha guzelim havalarında..baskasına gusel dediginizde siz cirkin olmazsınız korkmayın... o dizilerdeki insanların hepsinde war makyaj o kadar bi beren de degil ki.. makyajla gusel olunmuyo olan gusellik ortaya cıkarılıyo..duru bi kız...gusel bnce de.. ztn arkadas da dizideki tarzdan bahsetmiş siz alıp ucurmussunuz kıza fikir weren yok dogru dusgun herkes baska yerlere takılmış..

X