Beraber spor yapalım mı kızlar

Yeni gelenlere sevgilereler

5yasinda oğlum var. Yaklaşık 83 kilodayım :KK51: yaş 30 boy 1.75
Hedef once 78 sonra 73 insssssssss

2013 2014 senesi 24 kilo kadar kadınlar klubu sayesinde verdim. Kewo ile de ordan tanışıyoruz.
Yalnız 3 4 sene boyunca kilo aldım verdim aldım verdim en son bu kiloyu gordum:KK17:
Pişmanım anaa o 24.kilo ki verirken azmim yok.
Yapmak istiyorum çünkü çok kötü oldum yaz da geldi catti. 2ayda neler neler olur.
Neyse başladım bakalimmmmm

Ben dün temizlik dışında bişey yapamadım.bugünde çok işim var.fırsat bulursam inşallah bişeyler yapmaya çalışıcam

Günaydın hanımlar, neler yapıyorsunuz? Ben hala haftasonunda kaldım, spor yapmaya üşeniyorum. Bir gün bile ara versem öyle oluyor. Ama yapmam lazım, çalışmadan bu kilolar gitmeyecek.

Günaydın hanımlar, neler yapıyorsunuz? Ben hala haftasonunda kaldım, spor yapmaya üşeniyorum. Bir gün bile ara versem öyle oluyor. Ama yapmam lazım, çalışmadan bu kilolar gitmeyecek.

Al bendende o kadar canım.haftasonu hç fırsat olmadı işten güçten.dediğin gibi aramızda bi soğukluk oluştu:KK53:
bide spordan galiba çok fena ödem oldu bacaklarımda filan otururken acıyodu resmen bugün iyi gibi biraz.diz üstlerindede kılcal damarlar belirmiş.nette aynı görüntüye kılcal damar varisi yazmışlar.bana iyi gelmedi galiba yürüyüş:işsiz:

Yinedeee bugün plates tarzı bişeyler yaparım.yoksa bu yaştan sonra sadece boğazını tutmak işe yaramıyor:kızgın:

Selam kizlarrrr

Napiosunuzzz bakalım ben sabah doktora gittim geldim ellerimde yara oldu pütür pütür kızarıklıklar fln cildiyeye gittim kadın bişi demeden ilaç yazdı yolladı

Şimdi eve geldim cadiyi uyutucam sonra evin inşallah sonra da spor yapicam

a35748cc4748ee199aaed9c814fd278b.jpg

Selam kizlarrrr

Napiosunuzzz bakalım ben sabah doktora gittim geldim ellerimde yara oldu pütür pütür kızarıklıklar fln cildiyeye gittim kadın bişi demeden ilaç yazdı yolladı

Geçmiş olsuunn canımm bazı doktorlarda bi aleem yanii nasıl bişey demez

Al bendende o kadar canım.haftasonu hç fırsat olmadı işten güçten.dediğin gibi aramızda bi soğukluk oluştu:KK53:
bide spordan galiba çok fena ödem oldu bacaklarımda filan otururken acıyodu resmen bugün iyi gibi biraz.diz üstlerindede kılcal damarlar belirmiş.nette aynı görüntüye kılcal damar varisi yazmışlar.bana iyi gelmedi galiba yürüyüş:işsiz:

Yinedeee bugün plates tarzı bişeyler yaparım.yoksa bu yaştan sonra sadece boğazını tutmak işe yaramıyor:kızgın:
Evet dışarda yürüyüş daha farklı oluyor. Cumartesi eşim kızımı parka götürdü, bende yürüyüş yapayım dedim, 1 saat yürüdüm. Ertesi gün topuklarım ve ayak bileklerin ağrıdı.

Selam kizlarrrr

Geçmiş olsun, benimde ellerimde bazen yara oluşuyor kaşınıyor. Ben eczaneden sorduğum bir kremi uyguluyorum, geçiriyor.

Sandalye tepesinde spora devam :KK70: dambılla kol çalıştım. simit bölgesi için sağ-sol eğilme ve dönme hareketleri 200'er . 35 tanede ayaklarımı sandalyeye koyup mekik çektim. ama şu mekik olayını çözemiyorum ben bi türlüü boynum zorlanıyor çünkü bu da doğru mekik çekmediğimi gösterirmiş öle demişti bi spor hocası :KK64:

İyi geceler kızlar

Ne güzel spor yapmissiniz
Bugün bende yaptım spor çok şükür kendimi daha iyi hissediyorum yaptigim sporlar da bunlar kizlar

Ayriyetten de 75 tane mekik çektim kendimi süper hissediyorum spor yaptıkça daha çok hirslaniyorum yaz geliyor fazlaliklarimizdan kurtulamamız lazım

12 Nisan da da pilates seti geliyor a101 çok uygun fiyata ondan da alıp ebru ya başlıcam pilates müthiş sıkılaştiriyor

Son düzenleme:
X