Beraber spor yapalım mı kızlar

Merhabalar kızlar

Uzun zamandır spor topiklerine bakıp duruyorum kendi topiğimi açmaya karar verdim

Kendim den bahsediyim iki cadı annesiyim birisi 5 yaşında diğeri de bir yaşına girecek bidaki ay

Ve ben hamilelik dönemlerinde çok kilo aldım şimdi artık bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum diyet cok fazla yapamıyorum küçük prensesim emiyor aslında kendimi tutsak bol bol su içsem daha güzel olucak da dur diyemiyorum

Tek başıma yapamıyorum birlikte belki yediklerimize dur deriz dikkat ederiz ne dersiniz :)

Hayatımdan şekerim çıkardım ekmeği de çıkar
çıkarmak istiyorum çok zorlanıyorum ekmek yemezsem sanki doymuyorum :işsiz:

Ama birakicam sadece sabah kahvaltı da yemeyi düşünüyorum diğer öğünlerde yemeyi düşünmüyorum

Ve bol su spor gelin birlikte yapalım başaralim hedeflerimize ulaşalım

Şuan 76.2 kiloyum boyum 1.68

Hedifim 60 kilo olmak
Merhabalar, bende 2.5 aydır diyet yapıyorum spor da yapıyorum. 89 kilodan 82 ye düştüm, biraz yavaş ilerliyorum ama bırakmayacağım, vermeye devam edeceğim inşallah. Bende Leslie yapıyorum veya Stepper da spor yapıyorum, mekik çekiyorum. Eklediğin videoları henüz izleyemedim. Günde spor için ne kadar vakit ayırıyorsun?

Merhabalar, bende 2.5 aydır diyet yapıyorum spor da yapıyorum. 89 kilodan 82 ye düştüm, biraz yavaş ilerliyorum ama bırakmayacağım, vermeye devam edeceğim inşallah. Bende Leslie yapıyorum veya Stepper da spor yapıyorum, mekik çekiyorum. Eklediğin videoları henüz izleyemedim. Günde spor için ne kadar vakit ayırıyorsun?
Merhabalar hoş geldin canım çok sevindim maşallah canım ne güzel vermişsin bırakmak yok

Videoları izlemeni yapmani kesinlikle tavsiye ederim

Ne zaman bulursam ozaman yapıyorum cnm küçük cadimdan pek fırsat bulamasamda gece yapıyorum nesela gündüz spor yapmaya vakit bulamadım şimdi yapicam:KK39:

dd29759ef83e059112e271cba2bcffe5.jpg

İyi geceler kızlar gündüz spor yapamadım ama yatmadan yan çalıştım ve Mario winsor basen çalıştım TV ye bakarken

İnşallah çoğalariz listeler yapıyorum yarışlar yaparız ozaman daha motive oluruz

Günaydınlar. Ben gece spor yapamıyorum. Kahvaltıdan sonra yaptım yaptım yoksa kalıyor öyle. Bugün 9 'da kahvaltımı yaptım 1 saat sonrada sporumu yaparım. Benim kızım 2.5 yaşında. Spor yaparken ona sütünü veriyorum biberonla, o da keyif yapa yapa içiyor, 30 dakika 1 saat arası sürüyor Bende o sırada sporumu yapıyorum.

Günaydınlar. Ben gece spor yapamıyorum. Kahvaltıdan sonra yaptım yaptım yoksa kalıyor öyle. Bugün 9 'da kahvaltımı yaptım 1 saat sonrada sporumu yaparım. Benim kızım 2.5 yaşında. Spor yaparken ona sütünü veriyorum biberonla, o da keyif yapa yapa içiyor, 30 dakika 1 saat arası sürüyor Bende o sırada sporumu yapıyorum.
Maşallah canim Allah bağışlasın yap da canım ne zaman yaparsan yap bende ne zaman fırsat olursam ozaman yapabiliyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben 30 yaşındayım. 2 ayda 71den 63e düştüm. Boyum 160, hedefim 55-56.
Kilo veririm sorun değil ama şöyle bir sorun var, 8 kilo verince goguslerim sarkmaya başladı, hiç doğum yapmamış rağmen çok kötü durumdalar. 8 kilo daha verince ne olur bilmiyorum. Henüz estetik yaptırmak istemiyorum. Sporla toplanabilir mi sizde?

Selamlar :halay:

Bende geldim. Motivasyona ihtiyacım var. Vermek istedigim 4 5 kilom var. Aynı zamanda da sikilasmak istiyorum. Hem diyet hem spor yapmam lazım. Sadece zayıf ve güzel olmak icin değil sağlık için de.

Daha önce hic boyle bir foruma katılmamıştm. Nasıl yapıyoruz her gün yaptığımız spori ve yediklerimizi mi paylaşıyoruz? :KK15:

Merhaba arkadaşlar. Ben 30 yaşındayım. 2 ayda 71den 63e düştüm. Boyum 160, hedefim 55-56.
Kilo veririm sorun değil ama şöyle bir sorun var, 8 kilo verince goguslerim sarkmaya başladı, hiç doğum yapmamış rağmen çok kötü durumdalar. 8 kilo daha verince ne olur bilmiyorum. Henüz estetik yaptırmak istemiyorum. Sporla toplanabilir mi sizde?
Hoş geldin cnm masallah ne kadar güzel kilo vermissin

Estetiksiz sporla tabiki toparlamak mümkün canim

Sporla toparlanır canım kilo verirken sarkmalar olmasın diye mutlaka diyetle birlikte egzersizide öneriyorlar internetten araştır istersen hangi hareketlerin yapılması gerektiğinii mutlaka etkisi olur ama tabii biraz sabırlı devamlılık önemli . iki ayda çok güzel kilo vermişsinn bu arada tavsiyelerin varsa bilmek isterim :KK66:

Selamlar :halay:

Bende geldim. Motivasyona ihtiyacım var. Vermek istedigim 4 5 kilom var. Aynı zamanda da sikilasmak istiyorum. Hem diyet hem spor yapmam lazım. Sadece zayıf ve güzel olmak icin değil sağlık için de.

Daha önce hic boyle bir foruma katılmamıştm. Nasıl yapıyoruz her gün yaptığımız spori ve yediklerimizi mi paylaşıyoruz? :KK15:
Hoş geldinn cnmm sende

Yediklerimiz ve yaptığımız sporları paylasalim her gün birbirimizi motive edelim

Motivasyonunuz ve tartıda eksileriniz bol olsun kızlaaar :halay: bende forumu takip edeceğim ama bi süre spor yapamayacağım maaleseff :KK43: ( mesajımı editledim eksileriniz bol olsun derken evrene yanlış mesaj gitmesin daha net olsun diye tartıyı ekledim :KK70: )

Canım eğer senin için bu videoyu buldum düzenli yaptığında eminim faydasını göreceksin

Motivasyonunuz ve tartıda eksileriniz bol olsun kızlaaar :halay: bende forumu takip edeceğim ama bi süre spor yapamayacağım maaleseff :KK43: ( mesajımı editledim eksileriniz bol olsun derken evrene yanlış mesaj gitmesin daha net olsun diye tartıyı ekledim :KK70: )
Amin aminn cnmm spor neden yapamiosun gel beraber yapalom:)

X