Beraber spor yapalım mı kızlar

c53d162f4b95553c0ab7e6581e648d19.jpg

Sporla toparlanır canım kilo verirken sarkmalar olmasın diye mutlaka diyetle birlikte egzersizide öneriyorlar internetten araştır istersen hangi hareketlerin yapılması gerektiğinii mutlaka etkisi olur ama tabii biraz sabırlı devamlılık önemli . iki ayda çok güzel kilo vermişsinn bu arada tavsiyelerin varsa bilmek isterim :KK66:
Kahvalti aliskanligim yoktu, artık her gün kahvaltı yiyorum, 2 yumurta bazen sütlü şekersiz kahve, bir kaşık kadar yulaf ezmesi. Öğlen akşam da bir parça et, yanında haşlanmış ya da fırında sebze, ya da sebze yogurtlamasi (üzerine biberli tereyağımı da döküyorum ohh miss) , tatliyla Aram zaten yoktu, haftada en fazla 1-2 parça çikolata yediğim oldu, tadımlık, ama her hafta degil. Çerezi kuruyemisi çok severim, onu azalttım ama maalesef tamamen kesemedim.

Son düzenleme:
Kızımı uyutuyorum o uyuduktan sonra diyordum ben yatiyim yok karar verdim spor yapıcam

Kızlar yediklerimiz ve sporlarimızı yazmayı unutmayalım

Yaz tabiki canım emin ol yazdığımız zaman birbirimize verdiğimiz destekle hedefimize ulaşıcaz

Kahvalti aliskanligim yoktu, artık her gün kahvaltı yiyorum, 2 yumurta bazen sütlü şekersiz kahve, bir kaşık kadar yulaf ezmesi. Öğlen akşam da bir parça et, yanında haşlanmış ya da fırında sebze, ya da sebze yogurtlamasi (üzerine biberli tereyağımı da döküyorum ohh miss) , tatliyla Aram zaten yoktu, haftada en fazla 1-2 parça çikolata yediğim oldu, tadımlık, ama her hafta degil. Çerezi kuruyemisi çok severim, onu azalttım ama maalesef tamamen kesemedim.
Kahvaltı alışkanlığı aynı benimde yoktu kalktıktan saatler sonra anca bişi yiyodum neyse bende onu yavaş yavaş düzeltiyorum tatlıyla aran olmaması kadar güzel bişi yoktur heralde benim en büyük sıkıntım tatlı da :KK70:

b6889c71de6dc02f6bdb46a3303a8f82.jpg
arkadaslar kalcaniz dik ve toplu olsun istiyorsanız bu programı da uygulayabilirsiniz emin olun faysadini göreceksiniz

X