- 2 Temmuz 2011
- 4.322
- 2.303
- Konu Sahibi kevsersoylu
Gel canım beraber zayiflayalim kendin den bahsetsene kaç kilosun boyun kaç hedefin neBen de zayıflamak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel canım beraber zayiflayalim kendin den bahsetsene kaç kilosun boyun kaç hedefin neBen de zayıflamak istiyorum
Kahvalti aliskanligim yoktu, artık her gün kahvaltı yiyorum, 2 yumurta bazen sütlü şekersiz kahve, bir kaşık kadar yulaf ezmesi. Öğlen akşam da bir parça et, yanında haşlanmış ya da fırında sebze, ya da sebze yogurtlamasi (üzerine biberli tereyağımı da döküyorum ohh miss) , tatliyla Aram zaten yoktu, haftada en fazla 1-2 parça çikolata yediğim oldu, tadımlık, ama her hafta degil. Çerezi kuruyemisi çok severim, onu azalttım ama maalesef tamamen kesemedim.Sporla toparlanır canım kilo verirken sarkmalar olmasın diye mutlaka diyetle birlikte egzersizide öneriyorlar internetten araştır istersen hangi hareketlerin yapılması gerektiğinii mutlaka etkisi olur ama tabii biraz sabırlı devamlılık önemli . iki ayda çok güzel kilo vermişsinn bu arada tavsiyelerin varsa bilmek isterim
Olsun canım yeterki iste vazgeçme hedefine ulaşırsınÇok kiloluyum :) 85 kg ,boy 160 cm :) emzirme dönemi çok kilo aldım
Hedefim öncelikli olarak 70 . Sonra 60 .
Canım bu da göğüslerini dikleştirmek istersen sana önericegim video
Ne demek canım eminim düzenli yaptigin zaman faydasını goreceksinSuper, teşekkür ederim
Kızımı uyutuyorum o uyuduktan sonra diyordum ben yatiyim yok karar verdim spor yapıcam
Motive oldum ben de yazcam.bugunden itibaren :)
Kızlar yediklerimiz ve sporlarimızı yazmayı unutmayalım
tamam canım az kaldı uyusun ben başlıcam sporlarımaBen de yazcam.
Varım mekik programı na
Kilolarımız yakın, bende 82 kiloyum, yarışalım senle birbirimizi motive ederiz :)Çok kiloluyum :) 85 kg ,boy 160 cm :) emzirme dönemi çok kilo aldım
Hedefim öncelikli olarak 70 . Sonra 60 .
Aynen canım yarış yapalım bugünden itibaren yediklerimizi ve sporlarimızı yazalım ve cuma günü tartı günümüz olsunKilolarımız yakın, bende 82 kiloyum, yarışalım senle birbirimizi motive ederiz :)
Bende varım, bu sabah 50 tane yapmıştım, 70 den fazlasını yapmadım daha hiç.Eki Görüntüle 2130664 arkadaşlar var mısınız benle mekik programını uygulamaya
Bende yapmadım ama programa uyupinsallah yapabilirizBende varım, bu sabah 50 tane yapmıştım, 70 den fazlasını yapmadım daha hiç.
Kahvaltı alışkanlığı aynı benimde yoktu kalktıktan saatler sonra anca bişi yiyodum neyse bende onu yavaş yavaş düzeltiyorum tatlıyla aran olmaması kadar güzel bişi yoktur heralde benim en büyük sıkıntım tatlı daKahvalti aliskanligim yoktu, artık her gün kahvaltı yiyorum, 2 yumurta bazen sütlü şekersiz kahve, bir kaşık kadar yulaf ezmesi. Öğlen akşam da bir parça et, yanında haşlanmış ya da fırında sebze, ya da sebze yogurtlamasi (üzerine biberli tereyağımı da döküyorum ohh miss) , tatliyla Aram zaten yoktu, haftada en fazla 1-2 parça çikolata yediğim oldu, tadımlık, ama her hafta degil. Çerezi kuruyemisi çok severim, onu azalttım ama maalesef tamamen kesemedim.