Beraber spor yapalım mı kızlar

Gunaydinnnnnn canlar musmutlu bol sporlu bı gün olsun insallahhh:)

Dün akşam misafirlerim vardı spor yapamadım haliyle biraz fazla da kaçırdım bana zayıflamışsin dediler mutlu oldum :21:

Spor can ya yediklerini ne kadar dikkat etmesem de spor inceltiyor hele yanları o kara kız sayesinde gerçekten inceliyor :KK54:

Bugün annem ve arkadaşımla pazara gidicez yürüyüş olucak uzakta baya sonra da akşam yatmadan önce spor yaparım inşallah bu sefer:KK55::spor:

bd188952a323ff77adacbc04fd0e965e.jpg

Nutella da neymisss yeme canim boş ver ya yada bı kaşık alsan mi :))
Benim de hiç aram yok çikolata ve nutellayla Allah tan
Canim benim sorunum bi kasikla kalmiyorum :) :) yok tamam tuttum kendimi gecti :) en azindan 1 2 hafta şekerden uzak durayim sonra azar azar yerim.. baskalari farkettiyse kesin zayiflamissindir bravoo:KK19:
Evet spor tabiki kesinlikle hizlandirio kilo.kaybuni ve sikilastiriyo..

Merhaba arkadaşlar bugün tibet egzersizlerine başladım.bikaç denemem daha oldu 13 tekrarda bırakmıştım.bu sefer 21 e tamamlamak istiyorum.inşallah

Selam kızlar,
Yeni bir uygulama kullanmaya başladım sizi de haberdar etmek istedim. O kadar iyi ki, siparişim kısa süre içerisinde ulaşıyor. Kredi kartı ile ödeme yapabiliyorum ve kampanyalarından yararlanıyorum. Uygulamanın adı belki kullanan vardır. Üstelik Unicef ile işbirliği içindeler verdiğiniz her siparişiniz için 5 çocuğun günlük su ihtiyacını karşılıyorlar. Bu tür uygulamaların bilinmesi gerektiğini düşünüyorum. Siz de memnun olduğunu kullandığınız su markası ve uygulamaları yazarsanız harika olur. :KK49:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende dün yine yürüyüs ve squat mekik yaptim.. bugün dinlenme gunum 3 gun aktif bigün pasif olcak sekilde ayarladim ama yine yuruyus yapmayi düşünüyorum bugun sadece.

Canlarrrrrrrrrr napiosunuzzz bea ya
Ben bu ara spor yapamiyorum şimdi 10 dk yan çalıştım okadarcik yarın tartı gunumuz bakalım bı hafta da ne kadar verdik yada aldik:)

Kızlar yarından itibaren yarış yapalım mi kaç kişiyiz bakalım eşleşme yapalım herkes kimle eslestiyse onla yarışsin bu şekilde belki daha çok motive oluruz benim hirslanmam lazım ve de kendime gelmem lazimmm

Birbirimize destek olalim

Canlarrrrrrrrrr napiosunuzzz bea ya
Ben bu ara spor yapamiyorum şimdi 10 dk yan çalıştım okadarcik yarın tartı gunumuz bakalım bı hafta da ne kadar verdik yada aldik:)

:KK17::KK17::KK17:
Ben artıdayım galiba spora rağmeen:işsiz:

Kızlar yarından itibaren yarış yapalım mi kaç kişiyiz bakalım eşleşme yapalım herkes kimle eslestiyse onla yarışsin bu şekilde belki daha çok motive oluruz benim hirslanmam lazım ve de kendime gelmem lazimmm

Birbirimize destek olalim

Çok iyi olur canım.boy ve kiloları yakın olanlar eşleşsin ki yarış adil olsun bence:))

:KK17::KK17::KK17:
Ben artıdayım galiba spora rağmeen:işsiz:

Çok iyi olur canım.boy ve kiloları yakın olanlar eşleşsin ki yarış adil olsun bence:))
Valla canım bu hafta ben de dikkat edemedim ya yemeğe zaten dikkat edemiyorum spora da ara verince hepten bozuttum

Tamam canım olur yarın bı tartilalim bakalım kaç kilo cikicaz

Günaydın hanımlar. Ben sabah sporumu yaptım, leslie 3 mil yaptım ve 50 mekik çektim. Bende yarışa katılmak istiyorum. Hatta burda benle yakın kiloda olan biri vardı ama bir daha yazmadı.

Kızlaaar tartılan yok muuu

Ben 500 gr artıdayım:KK43:
Geçen hafta 58
Bu hafta 58.5

Kızlar benim bacaklarımda yürüyüşün ertesi günü ödem oluyor sizdede oluyor mu

Ben sabah tartıldım 81 kiloydum, geçen hafta 82 idim.

Tebrikler canım harikasın

Bende öyle olmuyor. Çok mu fazla yürüyorsun? Azar azar mı arttırsan yürüyüşü.

Bilmiyorum ki zaten sırf yürüyüş için çıkmıyorum alışveriş amaçlı oluyor.bazen 2 saat bazen 1 saat sürüyor.ama evde leslie filan yapıncada aynısı oluyor.sabah kalkınca özellikle.annemde lenfödem hastalığı var bende mi adayım yoksa diye şühelendim.bide suyu az içiyorum galiba bitki çayı ısırgan kürü vs derken suyu aramıyorum :KK43:( 1 lt anca içiyorumdur
Bikaç gün zorlayım kendimi bakalım yine mi aynı olacak

X