Reflü ilacı işe yaradı betim 3 gün kullandım kusması geçti ve kilo alımı düzeldi... Şimdi bi de Demir damlasına başladık çocuğum vampire bağlıyor her defasındaMogami canim mete güzel kilo almis sevindim gulen yüzlü bebek yerler onu boy pos yakışıklı olacak belli ki :) bu aşı ates yapmiyo bekleme uyu rahat ol 6. Ay asisi en fena olanmis..
nilgunuk iğneler ise yarar inşallah icini ferah tut.tutunsun bebikso :)@blummmm canjm o.meme reddi oluyo bende de oldu ama ısrarla ver biberonla verme memeyi hepten istemkyo.bu sefer.. ac birak elbet aliyo@arsinli nerelerdesin sen bakayim anlat hele @mgul neye alıştığını nen dr anlamadım canim
Sağolcanım benimZaman çabuk geçiyor gerçekten anın kıymetini bilmek lazım...sağol güzel dileğin için kuzum Mete de ellerinden öper....sen ne yaptın doktor tedavisi mi yoksa akışa mı bıraktın
Ablacım hamile misin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah@betiboop inşallah canım dua ediyorum umarım işe yarar.. Sen nasılsın bebisin nasil?
Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize dualarımdasın canım benim test günü ne zamanSağolcanım benim
Ben hala dr tedavisindeyim canım cumartesi aşılama yapıldı bekliyorum bakalım kısmet artık
Can'ım pek bişey belli değil emin olmak için klasik testlerden alıp yapsana bir de...inşallah gelmiştir miniğinKızlar testıme bı bakarmısınız dağınık pembe bu cızgı çıktıadete üç gün kala yaptım
İnşaallah canım benim Sağol iyi dileklerin için 21 ' inde yapıcam kısmetseHadi inşallah güzel haberler verirsin bize dualarımdasın canım benim test günü ne zaman
Koca kız olmuştur o şimdi azcık rahat bıraksın annesiniMerhaba hanımlar nasılsınız uzun zamandr gelemedim Derin Doğa hanım fırsat vermiyorKuzular nasıl annelerin ve adayların anneler gününü kutlarım
Ayy hadi inşallah...yumurta kaç tane olduİnşaallah canım benim Sağol iyi dileklerin için 21 ' inde yapıcam kısmetse
Valla bi sağda bi solda iki tane vardı bakalım.. kısmet diyorum.. İkiz olursa zor.. Hayırlısı olsun yinedeAyy hadi inşallah...yumurta kaç tane oldu
Zor olur elbet ama tek seferde halledersiniz çocuk işini...heyecanlı bekleyiş başladıValla bi sağda bi solda iki tane vardı bakalım.. kısmet diyorum.. İkiz olursa zor.. Hayırlısı olsun yinede
Evet canim amin insallah darisi sana olsun aşılama yapılmış emeklerin boşa çıkmaz umarım senden de güzel haberler alırız :)Ablacım hamile misin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Orası öyle canım tabi ikinci doğum stresi olmaz en azından :) aynen canım valla eşim daha da heyecanlıZor olur elbet ama tek seferde halledersiniz çocuk işini...heyecanlı bekleyiş başladı
İnşallah ablacım heyecanla bekliyoruz eşimle :)Evet canim amin insallah darisi sana olsun aşılama yapılmış emeklerin boşa çıkmaz umarım senden de güzel haberler alırız :)
Insallah canım ya adet günümü gecınce yapmaya karar verdım ana hıc bellı olmaz bı bakmışsın yarın yapmışım:)Can'ım pek bişey belli değil emin olmak için klasik testlerden alıp yapsana bir de...inşallah gelmiştir miniğin
Ay masallah meteye bizimde her gun yeni bisiler cikiyo artik hizla buyuyolar memede zorlaniyoruz hala yani her emiste degil uykusu varken zorlaniyruz ozellikle bakalim insallah atlaticz foto atamadm gun yine deniycemCadı seni demek memeye trip atıyobelki aşıdandır dediğin gibi kuzum sen yine de tıkıver ağzına mecbur alıcak acıkınca Mete iyi büyüyor...dönmeye başladı...oturmak için kendini öne atıyo bi de...çenesi düştü kendi kendine devamlı aguluyo arada kahkaha atıyor gün gün yeni şeyler yani...Bizimde pazartesi 4. Ay aşılarımızı var bakalım ateşlenmeden atlatırız umarım...Defnemin resmini atamadın sanırım boyutuyla alakalı olabilir kuzum
Pes etmiyrum elifim acikinca mecbur emiyo bu sabah emmek istemedi bende sagdm zorla icirdim bakalim bu konuda daha ne kadr uzecek beni kizcem benimkide meme delisi olsun insallaaaaaaaah :) opuyorm oglusunuO donemler 3.aydan sonra basladi sakin pesetme geciyor baktn emmiyor sag ben hep oyle yaptm simdide meme delisi
Canim suan nasilsin insallah minigin sabreder 1 ay dahaKızlar benim için dua edin de erken doğuma almasinlar.hastaneyi sevmedi kızım. Nst de hareket etmiyor.sevmedi bi türlü nstyi.hastaneye geldiğimden beri kıpır kıpır olan çocuk değişti resmen.hareketleri azaldı. O nedenle daha da kalicam sanırım. Takip ediyorlar sürekli. Ultrasonda sıkıntı yok ama hareketleri değişti. Beni sıkıştırmaya basladi.dualariniza ihtiyacım var.çok stres yapiyorum( Mogami blummmm nilgunuk @bebeem @hyb77 @Gullbike
Kizlar heinizin gecmis anneler gunu kutlu olsun maalesef giripte yazamadm pazar gunuÇok teşekkürler güzel i mm inşallah hepimizin.. anneler gününde kutlu Olsun bebeginle nice senelere inş
Bu bekleyiş çok heyecanlı oluyor insan tutamıyor kendini test yapıyor habireInsallah canım ya adet günümü gecınce yapmaya karar verdım ana hıc bellı olmaz bı bakmışsın yarın yapmışım:)
Olur kuzum kuralım grubu ama burayı aksatmayalımAy masallah meteye bizimde her gun yeni bisiler cikiyo artik hizla buyuyolar memede zorlaniyoruz hala yani her emiste degil uykusu varken zorlaniyruz ozellikle bakalim insallah atlaticz foto atamadm gun yine deniycem
Pes etmiyrum elifim acikinca mecbur emiyo bu sabah emmek istemedi bende sagdm zorla icirdim bakalim bu konuda daha ne kadr uzecek beni kizcem benimkide meme delisi olsun insallaaaaaaaah :) opuyorm oglusunu
Canim suan nasilsin insallah minigin sabreder 1 ay daha
Kizlar heinizin gecmis anneler gunu kutlu olsun maalesef giripte yazamadm pazar gunu
Mogami canim watsapp ta grup kursak ya iletisim daha kolay olur betiyede yazdm ama gormedi sanirim @betiboop