Seninde allah yardimcin olsun.sağsalim al kucağına inşallah. Önlem alındı mi insanın içi rahat oluyor en azından.bişiy olmayacak hayirlisiyla:)Allah yardımcın olsun canım bence tamamlar gününü artik yeri dar annesi parmağını oynatsa hissedersin :)
Benim geçen sene bebeğim öldü karnimda bunda da düşük riskim var yasim 38 küçük oglum erken dogum vs sebeplerden önlem aldi doktor
Insallahhhhh :)))Seninde allah yardimcin olsun.sağsalim al kucağına inşallah. Önlem alındı mi insanın içi rahat oluyor en azından.bişiy olmayacak hayirlisiyla:)
Ah sıpa seni burun kıvırdı demekMogami canim benim kucuk bey kanguruda durmuyo malesef hemen skliyo basliyo bagirmaya :) bi tek gecen gun markete gittik esimdeydi bi yarim saat kadar falan sesi cikmadi o siradada kangurunun yanini emiyodu :) insallah buyudukce durur ya cok rahat oluyo aslinda.. ayrica kanguruyuda cok begendim tekrar tskler tavsiye ettigin icin
Ben 26 da yaptırdım canımKızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyordu
Oh maşallah maşallah allah nazardan saklasin.bingildakta kapanır zamanla.bazı bebişlerde geç kapaniyormus öyle. Bi sıkıntısı yok ya çok şükür. Gelişimi iyi gidiyor boyu da uzun olacak desene:) ateşi de olmaz insallah sıkıntısız atlatirsinizSelam hatunlar....bugün 4. Ay kontrolümüz ve aşılarımız oldu şimdilik bi sıkıntı yok...bıngıldağımız hala açık ve baş çevremiz olması gereken ölçüde...kilo almışız bu ay çok şükür 6800 olmuş paşa boyu da önde gidiyor 65 cm çıktı... Demir damlasına başlıyoruz bu ay...gitmişken bir de kendime tahlil yaptırdım...durumlar bu...şimdi ateş çıkar mı diye nöbet vakti
aynen oyle canim artik buyudukce belki sever olmazsa ikinciye.. tskler canimAh sıpa seni burun kıvırdı demekbiraz dah büyüsün o zaman sever kuzum hem ikincilere de lazım olacak nasılsa...sevindim beğenmene güzel günlerde kullan bitanem
masallah canim 4. ayda demir damlasimi veriyolar o da igrenc olur sanirim :) ben 3. ay izleme gitmedim 2 hafta sonra 4. ay asilarimiz var merak ediyorum bakalim benimkinin boyu kilosu ne kadar olduSelam hatunlar....bugün 4. Ay kontrolümüz ve aşılarımız oldu şimdilik bi sıkıntı yok...bıngıldağımız hala açık ve baş çevremiz olması gereken ölçüde...kilo almışız bu ay çok şükür 6800 olmuş paşa boyu da önde gidiyor 65 cm çıktı... Demir damlasına başlıyoruz bu ay...gitmişken bir de kendime tahlil yaptırdım...durumlar bu...şimdi ateş çıkar mı diye nöbet vakti
İyiyim canım bi değişiklik yok bendeEvett canim hamileyim :) Tesekkurler insallah
Sen nasilsin ne var ne yok ?
Bildiğin gibi canımOoooo hatun kişisi nerelerdesin yahu napıyon de hele
24 /28 hafta arasıKızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyordu
Özletiyorsun ama bil yaniBildiğin gibi canım
Kelin ilacı olsaKızlar saçlarım dökülüyor ya oğlum altı buçuk aylık napmam lazım