Bence sorun yoktur ya benim büyük oglum da 10 ayini bitirmek uzereydi ilk dişini çıkardığındaAile de varmıymış sorsana eşine de kendi tarafına da ailesel olabilir kuzum...sıkma canını eninde sonunda çıkacak...yaşına gelmeden yürüyecek bu gidişle fıstığımız...minik paşa nasıl göbeğin çıkmıştır baya
O önemli değil canım. Doktorum da demişti bana 1-2 hafta geriden gelebilir önemli deGil diye.onu takma kafaya canım. Sağlıkla gelsin diye düşün.Mogami gunaydin canim insallah
Ama birsey kafami karıştırdı normalde 6 haftalik bebek ultrasonda 5 haftalik çıktı
aaa canım hamile misin sen çok sevindim ...rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinBence sorun yoktur ya benim büyük oglum da 10 ayini bitirmek uzereydi ilk dişini çıkardığında
Evett canim hamileyim :) Tesekkurler insallahaaa canım hamile misin sen çok sevindim ...rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Ya işte benim de kafama o takılıyor iki ailedede erken diş çıkarıyorlarmış annemde kaynanamda öyle diyo bakalım heyecanla bekliyorum canım benim gôbekte almış başını gidiyor çok plansız bir hamilelik olduğu için çok zorlaniyorum her konuda evim küçük çocuk odası yapmam mümkün değil kendi odam küçük kızımın beşiğini zor sığdırdk e yeni bebiş nasıl nerde yatacak hiç bir fikrim yok bunları düşünmektenn başıma ağrılar giriyor inan mogişim kendi evimiz taşınma şansım Yok taki daha büyük geniş ev alana kadar krediyle almak istemiyoruz para biriktiriyoruz an az iki sene daha bu evdeyim mogişim Allah can sağlığı versin ama bu sorunlar beni çok düşündürüyorAile de varmıymış sorsana eşine de kendi tarafına da ailesel olabilir kuzum...sıkma canını eninde sonunda çıkacak...yaşına gelmeden yürüyecek bu gidişle fıstığımız...minik paşa nasıl göbeğin çıkmıştır baya
Hiç dert etme be güzelim Allah can sağlığı versin gerisi hallolur...çocuk odası yapabileceğin bi odan mı yok yoksa oda var da içi eşya mı dolu ya da madden mi zor...şu yatağa birleşik Bebek yatakları var o da sığmaz mı? 2 yıllık biriktireceğinizi çekseniz kredi yine aynı hesaba gelir azcık faizi olur ama istediğin gibi büyük bi eve çıkarsın bi düşünün karı koca...bak bebişte gelmeden halledebilrseniz halledin işte..diş için internetteki doktorlara yazsana bakalım onlar ne diyecekYa işte benim de kafama o takılıyor iki ailedede erken diş çıkarıyorlarmış annemde kaynanamda öyle diyo bakalım heyecanla bekliyorum canım benim gôbekte almış başını gidiyor çok plansız bir hamilelik olduğu için çok zorlaniyorum her konuda evim küçük çocuk odası yapmam mümkün değil kendi odam küçük kızımın beşiğini zor sığdırdk e yeni bebiş nasıl nerde yatacak hiç bir fikrim yok bunları düşünmektenn başıma ağrılar giriyor inan mogişim kendi evimiz taşınma şansım Yok taki daha büyük geniş ev alana kadar krediyle almak istemiyoruz para biriktiriyoruz an az iki sene daha bu evdeyim mogişim Allah can sağlığı versin ama bu sorunlar beni çok düşündürüyor
Ooooo hatun kişisi nerelerdesin yahu napıyon de heleaaa canım hamile misin sen çok sevindim ...rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkürler güzel i mm inşallah hepimizin.. anneler gününde kutlu Olsun bebeginle nice senelere inşCanimmmmmmm gozunaydin kavusmussun cinarina :) Allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
Ayy uyanmıyor uyanınca uyumak bilmiyor bende şaşkınim 1 saat boyu emdiği oldu az de zorluyorum ama emmiyo uyuyoMaaşallah kilosu gayet iyi...gerçekten normal olsa zorlarmış seni...Eee nasıl peki Çınar'lı hayat...şu sıra uyur bol bol ama sen en fazla 2 saatte bir doyur
İnşallah bitaenm güzelce kavusun sizde emiyo ama yetmiyo hala tatlım yaaÇok şükür güzel bir dogum olmuş canım sütün varmi canim sık sık emzir artar sütün çok şükür deĝerleri düzelmiş paşanın öp kokla bizim yerimize rabbim saglik la büyütmeyi nasip etsin insallah darısı başıma:)
Odam var eşya dolu yani yapmaya çok ozeniyorum ama o odayida boşaltmak istemiyorum yatağa yapışık beşik içinde yer yok inan baş ucdaki komidinlerimi iptal eders belki yer açılır tek çarede o gibi gorunuyor kredi ye kesinlikle karşı eşim çünkü askerlik durumu var şu an tecill ertelemiş ama 1 sene suresi var ondan sonra için bir çözüm bulamadı henüz bedelli vermeyi çok istiyo yaşı tutmuyo anliyacagin biraz karışık bi durum anlayacagin bu işi halletmeden borç a girmek istemiyor haklida sonuçta iki çocuk benim çalışmam mümkün değil zaten öyle düzenli bir işim mesleğim de yok Rabbim yardımcımız olsun mogişim dua et olurmu bizim içinHiç dert etme be güzelim Allah can sağlığı versin gerisi hallolur...çocuk odası yapabileceğin bi odan mı yok yoksa oda var da içi eşya mı dolu ya da madden mi zor...şu yatağa birleşik Bebek yatakları var o da sığmaz mı? 2 yıllık biriktireceğinizi çekseniz kredi yine aynı hesaba gelir azcık faizi olur ama istediğin gibi büyük bi eve çıkarsın bi düşünün karı koca...bak bebişte gelmeden halledebilrseniz halledin işte..diş için internetteki doktorlara yazsana bakalım onlar ne diyecek
İyiyiz şimdi çok sukur.ama iyicene kasiklarima kadar düştü. Biraz daha beklesin diye dua ediyorum.hareketleri çok kuvvetli canımı yakmaya başladı artık. Ama hareket ediyor diye de çok mutlu oluyorum.hareket ettikçe alta alta vuruyor.çıkacak gibi korkutuyor çok beni:/ 36ya kadar gelse bari biraz daha kilo alsa bu kadar korkmucam.sen nasılsin peki.risk var diyordun.ne yapman gerekiyormuş ne riski varmis
İyiyiz şimdi çok sukur.ama iyicene kasiklarima kadar düştü. Biraz daha beklesin diye dua ediyorum.hareketleri çok kuvvetli canımı yakmaya başladı artık. Ama hareket ediyor diye de çok mutlu oluyorum.hareket ettikçe alta alta vuruyor.çıkacak gibi korkutuyor çok beni:/ 36ya kadar gelse bari biraz daha kilo alsa bu kadar korkmucam.sen nasılsin peki.risk var diyordun.ne yapman gerekiyormuş ne riski varmis
Allah yardımcın olsun canım bence tamamlar gününü artik yeri dar annesi parmağını oynatsa hissedersin :)İyiyiz şimdi çok sukur.ama iyicene kasiklarima kadar düştü. Biraz daha beklesin diye dua ediyorum.hareketleri çok kuvvetli canımı yakmaya başladı artık. Ama hareket ediyor diye de çok mutlu oluyorum.hareket ettikçe alta alta vuruyor.çıkacak gibi korkutuyor çok beni:/ 36ya kadar gelse bari biraz daha kilo alsa bu kadar korkmucam.sen nasılsin peki.risk var diyordun.ne yapman gerekiyormuş ne riski varmis
Etmez miyim kuzum inşallah yoluna girer işleriniz... Komodinleri çıkarmak iyi çözüm... Anneler günün kutlu olsun Can'ım benimOdam var eşya dolu yani yapmaya çok ozeniyorum ama o odayida boşaltmak istemiyorum yatağa yapışık beşik içinde yer yok inan baş ucdaki komidinlerimi iptal eders belki yer açılır tek çarede o gibi gorunuyor kredi ye kesinlikle karşı eşim çünkü askerlik durumu var şu an tecill ertelemiş ama 1 sene suresi var ondan sonra için bir çözüm bulamadı henüz bedelli vermeyi çok istiyo yaşı tutmuyo anliyacagin biraz karışık bi durum anlayacagin bu işi halletmeden borç a girmek istemiyor haklida sonuçta iki çocuk benim çalışmam mümkün değil zaten öyle düzenli bir işim mesleğim de yok Rabbim yardımcımız olsun mogişim dua et olurmu bizim için
Sağol birtanem seninde ilk anneler günün kutlu olsun evlatlarimizla mutlu sağlıklı nice anneler günü kutlamak dileğiyle inşallahEtmez miyim kuzum inşallah yoluna girer işleriniz... Komodinleri çıkarmak iyi çözüm... Anneler günün kutlu olsun Can'ım benim