Beraber Anne Olma Yolunda

blummmm blummmm canım iyiyim şükür ama kızım beni çok zorlamaya başladı. Sağ tarafta olduğu için sanki sağ tarafım kopuyor.1 ay daha sabretse bende sabredicem inşallah. İyicene düştü aşağıya baskı yapiyor.senin nasıl gidiyor canim:)

Merhabalar arkadaşlar.bugün içim biraz daha rahat olarak geldim.doktor kontrolüm vardı ve bebegimin kilosu 2 kilo çıktı. Yani düzgün bi ölçüm yapıldı sonunda ve cok mutluyum.boyu da 42 cmmis.sağlığı da çok şükür yerinde dedi.sadece duruşu ters olduğu için yüzünü göremedim yavrumun.yani kafası yukarıda ve yüzü organlarıma dönük. Eğer bu şekilde devam ederse büyük ihtimalle hemen 1 ay sonra sezeryana almamız lazım seni dedi. Bazen kız çocuklarında bu tip şeyler olabiliyormuş. Aman iyi olsun da normal doğum olmasın. Sağlığı yerinde diye çok mutluyum:)

Merhabalar arkadaşlar.bugün içim biraz daha rahat olarak geldim.doktor kontrolüm vardı ve bebegimin kilosu 2 kilo çıktı. Yani düzgün bi ölçüm yapıldı sonunda ve cok mutluyum.boyu da 42 cmmis.sağlığı da çok şükür yerinde dedi.sadece duruşu ters olduğu için yüzünü göremedim yavrumun.yani kafası yukarıda ve yüzü organlarıma dönük. Eğer bu şekilde devam ederse büyük ihtimalle hemen 1 ay sonra sezeryana almamız lazım seni dedi. Bazen kız çocuklarında bu tip şeyler olabiliyormuş. Aman iyi olsun da normal doğum olmasın. Sağlığı yerinde diye çok mutluyum:)
Çok sevindim canım benim çok şükür minnak fıstığımız kilolanmış bak gör 3 ü bulacak kilosu...dünyaya sırtını dönmüş cadı desene...az kaldı artık kuzum yakında kavuşacaksın yavrunla...çantan hazır mı? Bi de isim bulma işini hızlandırın kız

Çok sevindim canim çok şükür :) Neredeyse normal gidiyor kilosu bosuna üzme artik kendini varsın sezeryanla gelsin minnak :)))

Çok sevindim canım benim çok şükür minnak fıstığımız kilolanmış bak gör 3 ü bulacak kilosu...dünyaya sırtını dönmüş cadı desene...az kaldı artık kuzum yakında kavuşacaksın yavrunla...çantan hazır mı? Bi de isim bulma işini hızlandırın kız
İnşallah canım. Daha sıkı takip edilecek ve bi durum olursa daha erken bile alınabilir denildi.bebek hareketlerini takip etmem gerekiyormuş. Eğer biSiy farkedersem hemen nstye girmem lazımmış. Çok şükür hareketli yavrum.gün sayıyoruz artik:) çantamı hazırladım çok şükür.o açıdan içim rahat.en son Yade ismini düşündüm. Esim bişiy demedi.içime sinen bişiy olmadı canım vala.umut ismi de hoşuma gidiyor.yade ya da umut olabilir belki:))

Çok sevindim canim çok şükür :) Neredeyse normal gidiyor kilosu bosuna üzme artik kendini varsın sezeryanla gelsin minnak :)))
Oyle vala canım sağlıklı olsun da başka bişiy geçmiyor aklımdan. Hep normal doğum diye tutturdum çok istememek lazımmış bunu anladım. Şimdi de doğsa kime benzeyecek nasıl bişiy olacak diye bi heyecan aldı. Kavusacagim günü sabirsizlikla bekliyorum.göremediğin,dokunamadigin bişiye özlem duymak çok garip değil mi:)

İnşallah canım. Daha sıkı takip edilecek ve bi durum olursa daha erken bile alınabilir denildi.bebek hareketlerini takip etmem gerekiyormuş. Eğer biSiy farkedersem hemen nstye girmem lazımmış. Çok şükür hareketli yavrum.gün sayıyoruz artik:) çantamı hazırladım çok şükür.o açıdan içim rahat.en son Yade ismini düşündüm. Esim bişiy demedi.içime sinen bişiy olmadı canım vala.umut ismi de hoşuma gidiyor.yade ya da umut olabilir belki:))
Günler geçiiip gitsin sağlıkla gelsin prenses..sonra bi bakmışsın Kocaman olmuş

Oyle vala canım sağlıklı olsun da başka bişiy geçmiyor aklımdan. Hep normal doğum diye tutturdum çok istememek lazımmış bunu anladım. Şimdi de doğsa kime benzeyecek nasıl bişiy olacak diye bi heyecan aldı. Kavusacagim günü sabirsizlikla bekliyorum.göremediğin,dokunamadigin bişiye özlem duymak çok garip değil mi:)
Amin.canim hersey gönlüne göre olsun
Iste bu gerçek aşk evladına kavusunca en değerlin o olacak :))
Oooo sen dur hele bir dogsun herkese benzetilir ama nedense genelde baba tarafina benzer bebekler oyle bir mecburiyet varmis gibi hahahah kulak memesine kadar benzediği biri olur muhakkak tecrübeyle sabit :)))
En cok hangi ismi seviyorsan onu koy her ikisi de güzel

S susslich son bir ay gerçekten çok uzun gelir insana.. sana tavsiyem uyuyanildigin kadar uyu dinlen bebegin ne kadar uslu olsa da uykusuz ve yorgun düşüyor insan ilk zamanlar ikiniz birbirinize alışana kadar zorlanirsin ama onun mis kokusu da herseyi unutturur sana
Ben 12 sene arayla hamile kaldığım icin çok zorlaniyorum suan.. Şu 3 ayı atlatsam sonrasi daha kolay gibi geliyor bana da :))

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER
:KK200:
Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne :emir_bebek:
Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Derin Doğa:emir_bebek:
Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra:emir_bebek:

Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar:emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Hanife55 -------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek :nazar: ------ Beşir
Gullbike --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Susslich --------------> Kız :nazar: ---------- ?????
Nerisbebek -----------> Erkek :nazar: ------- Yiğit İsa
Hanfendi -------------> Erkek :nazar: ------- Musab
Meleğim --------------> Erkek :nazar: ------- ?????
Kanatsız kuş ---------> :nazar:
Cnntrm ----------------> :nazar:

X