- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
Rabbim güldürsün yüzünüzü inşallah gelir bebişin ya da bebişlerinOrası öyle canım tabi ikinci doğum stresi olmaz en azından :) aynen canım valla eşim daha da heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim güldürsün yüzünüzü inşallah gelir bebişin ya da bebişlerinOrası öyle canım tabi ikinci doğum stresi olmaz en azından :) aynen canım valla eşim daha da heyecanlı
Topigi aksatmak olmaz canim ama ordan her an haberlesebilirizOlur kuzum kuralım grubu ama burayı aksatmayalım
Insallah canım :) Çok saol :)Bu bekleyiş çok heyecanlı oluyor insan tutamıyor kendini test yapıyor habire umarım konmuştur göbüşe mucizen
Tamamdır kuzumTopigi aksatmak olmaz canim ama ordan her an haberlesebiliriz
İyidir Can'ım bende Mete ile takılıyorum ela fıstığı büyümüştür neler yapıyor bakalımKızlar nasılsınız ne var ne yok hepinizi çok özledim kızçemden fırsat bulup giremiyorum.
Günaydın Can'ım Miniğine de günaydınKizlar günaydın :)
Sana da günaydın yakışıklı oğlusunu öp kokla benim içinGünaydın Can'ım Miniğine de günaydın
Çok sevindim canım benim çok şükür minnak fıstığımız kilolanmış bak gör 3 ü bulacak kilosu...dünyaya sırtını dönmüş cadı desene...az kaldı artık kuzum yakında kavuşacaksın yavrunla...çantan hazır mı? Bi de isim bulma işini hızlandırın kızMerhabalar arkadaşlar.bugün içim biraz daha rahat olarak geldim.doktor kontrolüm vardı ve bebegimin kilosu 2 kilo çıktı. Yani düzgün bi ölçüm yapıldı sonunda ve cok mutluyum.boyu da 42 cmmis.sağlığı da çok şükür yerinde dedi.sadece duruşu ters olduğu için yüzünü göremedim yavrumun.yani kafası yukarıda ve yüzü organlarıma dönük. Eğer bu şekilde devam ederse büyük ihtimalle hemen 1 ay sonra sezeryana almamız lazım seni dedi. Bazen kız çocuklarında bu tip şeyler olabiliyormuş. Aman iyi olsun da normal doğum olmasın. Sağlığı yerinde diye çok mutluyum:)
Çok sevindim canim çok şükür :) Neredeyse normal gidiyor kilosu bosuna üzme artik kendini varsın sezeryanla gelsin minnak :)))Merhabalar arkadaşlar.bugün içim biraz daha rahat olarak geldim.doktor kontrolüm vardı ve bebegimin kilosu 2 kilo çıktı. Yani düzgün bi ölçüm yapıldı sonunda ve cok mutluyum.boyu da 42 cmmis.sağlığı da çok şükür yerinde dedi.sadece duruşu ters olduğu için yüzünü göremedim yavrumun.yani kafası yukarıda ve yüzü organlarıma dönük. Eğer bu şekilde devam ederse büyük ihtimalle hemen 1 ay sonra sezeryana almamız lazım seni dedi. Bazen kız çocuklarında bu tip şeyler olabiliyormuş. Aman iyi olsun da normal doğum olmasın. Sağlığı yerinde diye çok mutluyum:)
İnşallah canım. Daha sıkı takip edilecek ve bi durum olursa daha erken bile alınabilir denildi.bebek hareketlerini takip etmem gerekiyormuş. Eğer biSiy farkedersem hemen nstye girmem lazımmış. Çok şükür hareketli yavrum.gün sayıyoruz artik:) çantamı hazırladım çok şükür.o açıdan içim rahat.en son Yade ismini düşündüm. Esim bişiy demedi.içime sinen bişiy olmadı canım vala.umut ismi de hoşuma gidiyor.yade ya da umut olabilir belki:))Çok sevindim canım benim çok şükür minnak fıstığımız kilolanmış bak gör 3 ü bulacak kilosu...dünyaya sırtını dönmüş cadı desene...az kaldı artık kuzum yakında kavuşacaksın yavrunla...çantan hazır mı? Bi de isim bulma işini hızlandırın kız
Oyle vala canım sağlıklı olsun da başka bişiy geçmiyor aklımdan. Hep normal doğum diye tutturdum çok istememek lazımmış bunu anladım. Şimdi de doğsa kime benzeyecek nasıl bişiy olacak diye bi heyecan aldı. Kavusacagim günü sabirsizlikla bekliyorum.göremediğin,dokunamadigin bişiye özlem duymak çok garip değil mi:)Çok sevindim canim çok şükür :) Neredeyse normal gidiyor kilosu bosuna üzme artik kendini varsın sezeryanla gelsin minnak :)))
Günler geçiiip gitsin sağlıkla gelsin prenses..sonra bi bakmışsın Kocaman olmuşİnşallah canım. Daha sıkı takip edilecek ve bi durum olursa daha erken bile alınabilir denildi.bebek hareketlerini takip etmem gerekiyormuş. Eğer biSiy farkedersem hemen nstye girmem lazımmış. Çok şükür hareketli yavrum.gün sayıyoruz artik:) çantamı hazırladım çok şükür.o açıdan içim rahat.en son Yade ismini düşündüm. Esim bişiy demedi.içime sinen bişiy olmadı canım vala.umut ismi de hoşuma gidiyor.yade ya da umut olabilir belki:))
İnşallah canım. Kuzenlerimin bebislerini görüp kendi evladima özlem duyuyorum.içim kıpır kıpır,tatlı bi heyecan bastı bana:) ay siz nasıl dayandınız son zamanlardaGünler geçiiip gitsin sağlıkla gelsin prenses..sonra bi bakmışsın Kocaman olmuş
Amin.canim hersey gönlüne göre olsunOyle vala canım sağlıklı olsun da başka bişiy geçmiyor aklımdan. Hep normal doğum diye tutturdum çok istememek lazımmış bunu anladım. Şimdi de doğsa kime benzeyecek nasıl bişiy olacak diye bi heyecan aldı. Kavusacagim günü sabirsizlikla bekliyorum.göremediğin,dokunamadigin bişiye özlem duymak çok garip değil mi:)