Beraber Anne Olma Yolunda

İnşallah canım. Kuzenlerimin bebislerini görüp kendi evladima özlem duyuyorum.içim kıpır kıpır,tatlı bi heyecan bastı bana:) ay siz nasıl dayandınız son zamanlarda
Ben son dönemde hamilelikten yılmıştım uyuyamıyordum gezemiyordum Mete sıkıştırıyordu kaburgalarımı... Ama tabi evlada kavuşma anı yaklaştıkça tatlı bi telaş oluyor..öyle böyle geçti valla

İlk 3 ay zor olan kısım zaten.ben ilk 3 ay çok zorlandım. Şimdi ki yaşadıklarım çokta zor gelmiyor allah yardım ediyor.allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah. Çok garip bu duyguymus.uyuyabildigim zaman uyuyorum canım. gece bikaç kez uyaniyorum ister istemez.hamilelikten önce bu kadar güzel uyuyamazdim.şimdi kafamı koyduğum gibi uyuyorum mutlu mutlu:) uyansam da uykumu almış oluyorum.inşallah kızımın da uyku duzenini oturtabilirim.senin kuzucuk nasıl annesi

Iyi masallah uyuyabiliyorsan
Benim kuzucuk halsizlik uyku ve bulanti yapıyor annesine :))

Nasılsın bebişin nasıl
İyiyim canım çok şükür ama herseye tedirginlikle yaklaşıyorum.bebek hareketlerini takip ediyorum.aksi bi durumda doktora gitmem lazım kostur kostur.şimdilik hersey güzel gidiyor.kızımin duruşu makattan olduğu için sezeryan olacak dediler.fazla bekletmeden her ihtimale karsi haziranin başı gibi doğum olacak.sen nasılsın canım az kaldı seninde

kizlar dogumdan sonra tirnak batmasi yasayan var mi benim cok kotu sismisti ayaklarim ve bas parmak tirnagim batti cok fena iltihapli doktora gitsem tirnagi cekecek korkuyorum kendi cabalarimla gecirmeye calisiyorum gece sogan kozleyip sariyorum iltihabini aliyomus bide antibiyotik krem suruyorum ins fayda eder ya.. yasayan arkadaslar varsa lutfen yardimci olun

Çok geçmiş olsun canım. ya bu konuda hiçbir bilgim yok ne yazıkki

Bence sen yine de git doktora kuzum çekmek isterse alternatif bir yöntem istersin

Hayırlısı olsun canım..Az kaldı gerçektende ama hiç doğuracak gibi bi his yok bende alıştım hamileliğe galiba ama bi an once doğsunda istiyorum karmaşık hallerdeyim bu aralar Benim doktorda Sezeryan yanlısı o yüzden içim pek rahat değil yani normal yapabilecekken sezeryan derse üzülürüm guvenebilecegim bi doktorda yok..Bu hafta devlette bi doktora gittim suyunda fln sıkıntı yok dedi sadece plesentada bişey görünüyo takip edilmesi gerek dedi kilosuna falanda normal dedi bi haftada 265 gr.almış galiba özeldeki doktor sezeryan yapmak için bir sürü olumsuz seyler saydı Allah im hayırlısı hangisi olacaksa onu nasip etsin.

Hayırlısı canım. Hayirlisiyla gelir minigin inşallah. Bende benimki her an gelecek diye bekliyorum:) aynı duygular icerisindeyim:/ kızımı görmek için sabirsizlaniyorum ama bi taraftan da biraz daha büyü kızım diyorum.özeldeki doktorların çoğu sezeryan yanlısı. Bi sorun olmadığı sürece sezeryanı tercih etme bence.ben normal doğum çok istedim ama nasip değilmiş. Herseyde bi hayir vardir.çocuklarımız sağlıklı olsunlar da

Günaydın bayanlarrr.2 gündür garip bişiy yaşıyorum. Bunu yaşayan yakınınız var mj ya da sİz yaşadınız mi paylasirsaniz sevinirim. Nasil oldu bilmiyorum ama bebeğim yer değiştirdi. Ama garip bi şekilde kafası soldayken sağa geçti. Gece uyurken içimde bisiyler yaptığını hissettim ama ertesi gün şekil değişikliği görünce şaşırdım. Yerini bulmaya çalışıyor ama kendine özgü yapıyor yavrum.yan durduğu için yerini tespit edemiyor:) bugün yine sola geçti sanırım. Cunku yine sekil degisikligi var.Böyle bi durum duyan,yaşayan var mj? Doğum yolunu bulmaya çalışıyor sanki

Bence çok normal canım umarım doğru pozisyonu bulur ve sezeryana gerek kalmaz.. Hakkınızda hayırlısı minnoşun gelişmelerinden haberdar et bizi

Bence çok normal canım umarım doğru pozisyonu bulur ve sezeryana gerek kalmaz.. Hakkınızda hayırlısı minnoşun gelişmelerinden haberdar et bizi
Salı günü kontrolüm var.iple çekiyorum.bakalım ne dicek doktorum.doktorlar dönmez diyor ama benimki içerde parenta atıyor resmen.neresi neremde cozemiyorum.amann hareket etsin de yeter ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…