Beraber Anne Olma Yolunda

Allah yardımcın olsun canım bence tamamlar gününü artik yeri dar annesi parmağını oynatsa hissedersin :)
Benim geçen sene bebeğim öldü karnimda bunda da düşük riskim var yasim 38 küçük oglum erken dogum vs sebeplerden önlem aldi doktor
Seninde allah yardimcin olsun.sağsalim al kucağına inşallah. Önlem alındı mi insanın içi rahat oluyor en azından.bişiy olmayacak hayirlisiyla:)

Mogami Mogami canim benim kucuk bey kanguruda durmuyo malesef :KK43: hemen skliyo basliyo bagirmaya :) bi tek gecen gun markete gittik esimdeydi bi yarim saat kadar falan sesi cikmadi o siradada kangurunun yanini emiyodu :) insallah buyudukce durur ya cok rahat oluyo aslinda.. ayrica kanguruyuda cok begendim tekrar tskler tavsiye ettigin icin

Mogami Mogami canim benim kucuk bey kanguruda durmuyo malesef :KK43: hemen skliyo basliyo bagirmaya :) bi tek gecen gun markete gittik esimdeydi bi yarim saat kadar falan sesi cikmadi o siradada kangurunun yanini emiyodu :) insallah buyudukce durur ya cok rahat oluyo aslinda.. ayrica kanguruyuda cok begendim tekrar tskler tavsiye ettigin icin
Ah sıpa seni burun kıvırdı demek :63: biraz dah büyüsün o zaman sever kuzum hem ikincilere de lazım olacak nasılsa...sevindim beğenmene güzel günlerde kullan bitanem:süslü:

Selam hatunlar....bugün 4. Ay kontrolümüz ve aşılarımız oldu şimdilik bi sıkıntı yok...bıngıldağımız hala açık ve baş çevremiz olması gereken ölçüde...kilo almışız bu ay çok şükür 6800 olmuş paşa boyu da önde gidiyor 65 cm çıktı... Demir damlasına başlıyoruz bu ay...gitmişken bir de kendime tahlil yaptırdım...durumlar bu...şimdi ateş çıkar mı diye nöbet vakti

Selam hatunlar....bugün 4. Ay kontrolümüz ve aşılarımız oldu şimdilik bi sıkıntı yok...bıngıldağımız hala açık ve baş çevremiz olması gereken ölçüde...kilo almışız bu ay çok şükür 6800 olmuş paşa boyu da önde gidiyor 65 cm çıktı... Demir damlasına başlıyoruz bu ay...gitmişken bir de kendime tahlil yaptırdım...durumlar bu...şimdi ateş çıkar mı diye nöbet vakti
Oh maşallah maşallah allah nazardan saklasin.bingildakta kapanır zamanla.bazı bebişlerde geç kapaniyormus öyle. Bi sıkıntısı yok ya çok şükür. Gelişimi iyi gidiyor boyu da uzun olacak desene:) ateşi de olmaz insallah sıkıntısız atlatirsiniz

masallah canim 4. ayda demir damlasimi veriyolar o da igrenc olur sanirim :) ben 3. ay izleme gitmedim 2 hafta sonra 4. ay asilarimiz var merak ediyorum bakalim benimkinin boyu kilosu ne kadar oldu

Arkadaşlar annelerin ve tüm anne adaylarının geçmiş anneler günü kutlu olsun Allah isteyen herkesi annelik payesi ile taçlandırsın inşaallah

Mogami Mogami canim mete güzel kilo almis sevindim gulen yüzlü bebek yerler onu boy pos yakışıklı olacak belli ki :) bu aşı ates yapmiyo bekleme uyu rahat ol 6. Ay asisi en fena olanmis..
nilgunuk nilgunuk iğneler ise yarar inşallah icini ferah tut.tutunsun bebikso :)@blummmm canjm o.meme reddi oluyo bende de oldu ama ısrarla ver biberonla verme memeyi hepten istemkyo.bu sefer.. ac birak elbet aliyo@arsinli nerelerdesin sen bakayim anlat hele @mgul neye alıştığını nen dr anlamadım canim

Kızlar saçlarım dökülüyor ya oğlum altı buçuk aylık napmam lazım :KK43:
Kelin ilacı olsa :KK75:
Benim de avuç avuç dökülüyor canım biraz araştırdım hamilelikte dökülmeyen saçlar emzirme döneminde dökülürmüş... Sen yine de bi tahlil yaptırıp demirine baktır

X