Beraber Anne Olma Yolunda

İçimi ferah tutmaya çalışıyorum canim.bizimki pek beklemeyecek bu gidişle. Biraz daha kilo alsa da bende rahat etsem.1 ay daha sabretse bari.güzel düşünüyorum canım. Zamanında gelsin bebeğim inşallah. Sen nasilsin
İnşallah zamanında gelir canım:) Bende iyiyim çok şükür 1 hafta sonraya randevum var inşallah bizim de hersey yolundadir.. 2500 kiloyu geçse biraz daha rahat edicem..

İnşallah yarın daha güzel sonuçlar gelir kuzum sen sıkma canını nolur fıstığımız üzmez bizi
Hastaneden çıktım canım. Ama aşırı bir şişkinlik le. Sizde de bu dönemde karnınız taş gibi miydi?hastane yemekleri yüzünden kabız oldum ve tuvalete çıkamıyorum. Karnım 3 gunde nasıl şişti anlatamam.bu sertlikten nasıl kurtulucam.bebekte rahat edemiyor bagirsaklarim yuzunden

Canim benim bence senin hastaneye yattigin doneme denek geldi.. Artik bebek her gun hizla büyüyor ve yeri daraliyor bazen iki gun boyunca uyuyabilir bazen hic uyumaz seni de uyutmaz :)) Doktor kalmani uygun görmüş sende bunu firsat bilip bol bol dinlenmeye bak.. Stres yok annesi bebisler sevmez sıkıntıyı.. Güzel haberlerini bekliyorum
Çıktım canım hayirlisiyla çok şükür. Ama şimdi de hep ya erken gelirse düşüncesi var.allahim herkeze zamanlı doğum nasip etsin insallah.kızım evi özlemiş yine kıpır kıpır basladi:)

İnşallah zamanında gelir canım:) Bende iyiyim çok şükür 1 hafta sonraya randevum var inşallah bizim de hersey yolundadir.. 2500 kiloyu geçse biraz daha rahat edicem..
Benim içinde öyle canım vala.birazcık kilo alsa ne mutlu olucam varya anlatamam.allahım zamanlı doğum nasip etsin bize insallah:)

S susslich cok sevindim canim hersey yolunda gidecek gününü tamamlayıp gelecek kızın :) Bol bol su iç kuru kayısı ye yada icebilirsen zeytin yağı iç bir kaşık iyi gelir kabızlığına.. Ben öyle cozuyorum bu sorunumu
Hadi gelmiş geçmiş olsun

Kızlar nasılsınız
Ben bugun doktora gittim gebeliğim riskliymis yine
Bu sefer kontrollü temkinli hareket ediyor doktorum gebeligin 8. ayina kadar her gün igne vurulucam ve kan sulandırıcı hap kullanicam
Umarim yine hüsrana ugramam dualarinizi bekliyorum

S susslich cok sevindim canim hersey yolunda gidecek gününü tamamlayıp gelecek kızın :) Bol bol su iç kuru kayısı ye yada icebilirsen zeytin yağı iç bir kaşık iyi gelir kabızlığına.. Ben öyle cozuyorum bu sorunumu
Hadi gelmiş geçmiş olsun
Günde 4 litrede fazla su iciyorum.kuru kayısı aldım bugün yedim.zeytinyağı da yerim biraz.tek derdim bu olsun canım. Kızım sağlıklı olsun yeter ki.çok saol canım allah razı olsun

Hastaneden çıktım canım. Ama aşırı bir şişkinlik le. Sizde de bu dönemde karnınız taş gibi miydi?hastane yemekleri yüzünden kabız oldum ve tuvalete çıkamıyorum. Karnım 3 gunde nasıl şişti anlatamam.bu sertlikten nasıl kurtulucam.bebekte rahat edemiyor bagirsaklarim yuzunden
Bol su iç ve posalı şeyler ye Can'ım...ayrıca yapabilirsen yürüyüş yap hafif tempo...hiçbiri işe yaramazsa doktoruna söyle ilaç versin tuvalete çıkamamak çok kötü bi durum bilirim ameliyatımdan sonra 6 gün bende çıkamamıştım en son müshil kullandım... benim karın Mete bi tarafa toplanınca bi 4-5 dk taş gibi oluyor sonra rahatlıyordu...

Kızlar nasılsınız
Bu sefer kontrollü temkinli hareket ediyor doktorum gebeligin 8. ayina kadar her gün igne vurulucam ve kan sulandırıcı hap kullanicam
İnşallah minik bebişin gelecek kucağına canım iğne kullanımı bebişi korur benim tanıdıkta 9 ay kullandı çok şükür kızı şimdi bir buçuk yaşında...dualarımızdasın

Bol su iç ve posalı şeyler ye Can'ım...ayrıca yapabilirsen yürüyüş yap hafif tempo...hiçbiri işe yaramazsa doktoruna söyle ilaç versin tuvalete çıkamamak çok kötü bi durum bilirim ameliyatımdan sonra 6 gün bende çıkamamıştım en son müshil kullandım... benim karın Mete bi tarafa toplanınca bi 4-5 dk taş gibi oluyor sonra rahatlıyordu...
Hamilelikte rezene falan icsem bir bardaktan bişiy olur mu ki?gaz falan için iyi geliyor.eve geldim simdi ,yemek düzenim değişirse belki düzelir durum.sabah kahvaltıya baharatli zeytinyağı koyayim biraz.ay tek derdim bu olsun vala.çıktım ya şükürler olsun.hastane ortamı çok kötü gerçekten :KK43: allah kimseyi düşürmesin

Kızlar nasılsınız
Geçmiş olsun canım. Benimde en başından beri hep bi risk var zaten.bol bol dinlenmene bak sen canım. Sağlıklı kavuşacaksın evladına insallah

Hamilelikte rezene falan icsem bir bardaktan bişiy olur mu ki?gaz falan için iyi geliyor.eve geldim simdi ,yemek düzenim değişirse belki düzelir durum.sabah kahvaltıya baharatli zeytinyağı koyayim biraz.ay tek derdim bu olsun vala.çıktım ya şükürler olsun.hastane ortamı çok kötü gerçekten :KK43: allah kimseyi düşürmesin
Doğru söylüyorsun canım Allah düşürmesin çok şükür sende çıktın umarım bir dahaki hastane maceran 5-6 hafta sonra doğum için olurHoppa nette baksana hamilelikte içilebilen bitki çaylarına

Geçmiş olsun canım. Benimde en başından beri hep bi risk var zaten.bol bol dinlenmene bak sen canım. Sağlıklı kavuşacaksın evladına insallah
Çok sağol canim ne bilim korkuyorum artik bundan önceki bebek ölmüştü karnimda bu yuzden tedirginim
Dinlenmek mi o da ne :))) 3 erkekle ugrasirken nasil dinlenebilirim ki

Sağol bitanem senin cimcime ve paşa nasıllar
İyi sükur canım kızım tam bi fındık kurdu :KK36:iki dakika durmuyor ekliyo tutunarak yuruyo ama bir sorunumuz var halen dişi çıkmadı o_O1 yaşına kadar normal dedi doktor ama yinede içim rahat değil 10 aylığz 2 ayda çıkarmı hiç bilmiyorum gorunurde birşey yok bide herşeyi olmayan dişiyle ısırıyo yemek istiyo daha bi kötü oluyorum :110:

Mogami Mogami gunaydin canim insallah
Ama birsey kafami karıştırdı normalde 6 haftalik bebek ultrasonda 5 haftalik çıktı
Geç döllenmedir belki ya da ultrason cihazı da farklılık gösterebiliyor benim sıpa özelde haftasında çıkıyordu devlette 2 hafta önde...1 hafta geriden gelmesi çok mühim değil haftalar ilerledikçe bazen ilerde çıkar bazen geride

İyi sükur canım kızım tam bi fındık kurdu :KK36:iki dakika durmuyor ekliyo tutunarak yuruyo ama bir sorunumuz var halen dişi çıkmadı o_O1 yaşına kadar normal dedi doktor ama yinede içim rahat değil 10 aylığz 2 ayda çıkarmı hiç bilmiyorum gorunurde birşey yok bide herşeyi olmayan dişiyle ısırıyo yemek istiyo daha bi kötü oluyorum :110:
Aile de varmıymış sorsana eşine de kendi tarafına da ailesel olabilir kuzum...sıkma canını eninde sonunda çıkacak...yaşına gelmeden yürüyecek bu gidişle fıstığımız...minik paşa nasıl göbeğin çıkmıştır baya

bakalim canim iki hafta sonra tekrar gidicem o zaman anlariz ne oldugunu.. devlete gittim ordaki doktordan memnunum

X