Yavaş veriyorum zaten. 87 kiloydum doğuma giderken şu anda 66 yim. 8 ay oldu. Ama bugün ip atarken fazla yuklendim galiba.Canim çok teşekkür ederim insallah :)
Fazla yüklenme kendine yavaş yavaş verdigin kilolar daha iyi
Eee yani birden 400 ip atlamak fazla olmus gerçekten.. Dikkat et canimYavaş veriyorum zaten. 87 kiloydum doğuma giderken şu anda 66 yim. 8 ay oldu. Ama bugün ip atarken fazla yuklendim galiba.
O donemler 3.aydan sonra basladi sakin pesetme geciyor baktn emmiyor sag ben hep oyle yaptm simdide meme delisiIyyim kuzum sen nasilsin oglusun nasil benim kiz huysuz emmek istemiyo donem donem oluyomus bebisler insallah memeyi birakmadn atltiriz sizin oldu mu bye donemlerinz
Iyiyiz sukur ama biraz huysuz :)
defnos dunden beri beni uzuyo emmekte sorun yasiyoruz dun rota virus asisi oldu ondanmidir bilmiyorm mete pasa napiyo?
Benim bicirik da oyleydi canim sıkıntı yaomamaya calis olur muKızlar benim için dua edin de erken doğuma almasinlar.hastaneyi sevmedi kızım. Nst de hareket etmiyor.sevmedi bi türlü nstyi.hastaneye geldiğimden beri kıpır kıpır olan çocuk değişti resmen.hareketleri azaldı. O nedenle daha da kalicam sanırım. Takip ediyorlar sürekli. Ultrasonda sıkıntı yok ama hareketleri değişti. Beni sıkıştırmaya basladi.dualariniza ihtiyacım var.çok stres yapiyorum( Mogami blummmm nilgunuk bebeem hyb77
Hastaneye yatirdilar canim.Şimdi doktora sordum çok hareketli bi bebekti hareketleri yavaşladı neden böyle oldu anlamadım dedim.ciğer geliştirici veriyorlar.ondan dolayi hareketleri yavaslayabilir dedi.bugün taburcu olacaktım. Nstyi begenmedikleri için iptal ettiler.sanırım bi süre daha böyle gidicem.işin ilginç tarafı hiç yaşamadigim şeyleri yaşıyorum. Karnım taş gibi,sağ soldan liflerimi çekiyorlar sanki.off off vala napacagimi bilemiyorumBenim bicirik da oyleydi canim sıkıntı yaomamaya calis olur mu
Kuzum senin psikolojin etkiliyordur yavruyu anne ne hissederse bebekte onu hisseder...tabi ki bebişin durumu, evinde olamamak vs. seni üzüp strese sokuyor ama bebişin için herşey ve düzelecek durumlar böyle düşün... Kendini rahatlatmaya çalış aklın sürekli bebekte olmasın farklı şeyler yapmaya çalış minikte rahatladığını hissetsin...dualarımız elbet seninle Allah'ın izniyle herşey yoluna girecekKızlar benim için dua edin de erken doğuma almasinlar.hastaneyi sevmedi kızım. Nst de hareket etmiyor.sevmedi bi türlü nstyi.hastaneye geldiğimden beri kıpır kıpır olan çocuk değişti resmen.hareketleri azaldı. O nedenle daha da kalicam sanırım. Takip ediyorlar sürekli. Ultrasonda sıkıntı yok ama hareketleri değişti. Beni sıkıştırmaya basladi.dualariniza ihtiyacım var.çok stres yapiyorum( Mogami blummmm nilgunuk bebeem hyb77 Gullbike
Amin inşallah canım. Ciğer geliştirici iğne vuruyorlar.o da çok etkilermis hareketlerini.benim bebeğim böyle değildi dedim doktora da o da iğneden kaynaklanıyordur dedi.az önce nst iyi çıktı.biraz daha buyuseydi kizcem benim de içim rahat edecekti.hamile kaldığımdan beri hem eşim hem ben erken doğum yaptığımı Goruyoruz.zorla dogurtcaz cocugu:)Kuzum senin psikolojin etkiliyordur yavruyu anne ne hissederse bebekte onu hisseder...tabi ki bebişin durumu, evinde olamamak vs. seni üzüp strese sokuyor ama bebişin için herşey ve düzelecek durumlar böyle düşün... Kendini rahatlatmaya çalış aklın sürekli bebekte olmasın farklı şeyler yapmaya çalış minikte rahatladığını hissetsin...dualarımız elbet seninle Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek
Güzel düşün güzel olsun canım inşallah kızçen gününde gelecek böyle düşün kendini rahatlatmaya çalış stres te cok etkiliyor bebeğin hareketlerini..Kızlar benim için dua edin de erken doğuma almasinlar.hastaneyi sevmedi kızım. Nst de hareket etmiyor.sevmedi bi türlü nstyi.hastaneye geldiğimden beri kıpır kıpır olan çocuk değişti resmen.hareketleri azaldı. O nedenle daha da kalicam sanırım. Takip ediyorlar sürekli. Ultrasonda sıkıntı yok ama hareketleri değişti. Beni sıkıştırmaya basladi.dualariniza ihtiyacım var.çok stres yapiyorum( Mogami blummmm nilgunuk bebeem hyb77 Gullbike
İçimi ferah tutmaya çalışıyorum canim.bizimki pek beklemeyecek bu gidişle. Biraz daha kilo alsa da bende rahat etsem.1 ay daha sabretse bari.güzel düşünüyorum canım. Zamanında gelsin bebeğim inşallah. Sen nasilsinGüzel düşün güzel olsun canım inşallah kızçen gününde gelecek böyle düşün kendini rahatlatmaya çalış stres te cok etkiliyor bebeğin hareketlerini..
Erken doğuma şartlama düşüncelerini...şurda 5 hafta daha geçerse tamamdır...o vakte de 1 kilo daha alsa oh mis...peki şu damardaki çentik ve kilo olayıyla ilgili ne diyor doktorunAmin inşallah canım. Ciğer geliştirici iğne vuruyorlar.o da çok etkilermis hareketlerini.benim bebeğim böyle değildi dedim doktora da o da iğneden kaynaklanıyordur dedi.az önce nst iyi çıktı.biraz daha buyuseydi kizcem benim de içim rahat edecekti.hamile kaldığımdan beri hem eşim hem ben erken doğum yaptığımı Goruyoruz.zorla dogurtcaz cocugu:)
Canım stres yaparsan dahada zorlasır işler biraz ferah tut içini Allahın dediği olur zaten son aylarda yeri dalariyo hareketler azalıyor bunu kötüye yorma inşallah biraz daha bekler bana gire 37 kadar sabretse süper olur inşallah zamaninda gelicek dualarımız seninleKızlar benim için dua edin de erken doğuma almasinlar.hastaneyi sevmedi kızım. Nst de hareket etmiyor.sevmedi bi türlü nstyi.hastaneye geldiğimden beri kıpır kıpır olan çocuk değişti resmen.hareketleri azaldı. O nedenle daha da kalicam sanırım. Takip ediyorlar sürekli. Ultrasonda sıkıntı yok ama hareketleri değişti. Beni sıkıştırmaya basladi.dualariniza ihtiyacım var.çok stres yapiyorum( Mogami blummmm nilgunuk bebeem hyb77 Gullbike
Onunla alakali pek bişiy demiyor.aşırı düşük bi kilosu yok dedi.ama ufak tabi.tek taraftan da beslenir bebek ama biraz daha ufak bi bebek olur sadece dedi.şuanda. sadece bebek hareketlerine odaklandilar.bende anlamıyorum. Sürekli hissettiğim bebeği hastaneye gelince hissedemez oldular.bi garip.bakalım yarın ola hayrola:)Erken doğuma şartlama düşüncelerini...şurda 5 hafta daha geçerse tamamdır...o vakte de 1 kilo daha alsa oh mis...peki şu damardaki çentik ve kilo olayıyla ilgili ne diyor doktorun
Saol canım allah razı olsun.erken doğuma karşı ciğer geliştirici dozlarimiz da vuruldu.37 ye dayansa oh dicem.tek istediğim bu zaten.saglikla büyüsün bi de.sağdan soldan sıkıştırılmış gibiyim.çok geriliyor karnım. Bebeğim iyi olsun da.saolun allah razı olsunCanım stres yaparsan dahada zorlasır işler biraz ferah tut içini Allahın dediği olur zaten son aylarda yeri dalariyo hareketler azalıyor bunu kötüye yorma inşallah biraz daha bekler bana gire 37 kadar sabretse süper olur inşallah zamaninda gelicek dualarımız seninle
İnşallah yarın daha güzel sonuçlar gelir kuzum sen sıkma canını nolur fıstığımız üzmez biziOnunla alakali pek bişiy demiyor.aşırı düşük bi kilosu yok dedi.ama ufak tabi.tek taraftan da beslenir bebek ama biraz daha ufak bi bebek olur sadece dedi.şuanda. sadece bebek hareketlerine odaklandilar.bende anlamıyorum. Sürekli hissettiğim bebeği hastaneye gelince hissedemez oldular.bi garip.bakalım yarın ola hayrola:)
Balım hoşgeldin tekrar yeni işin hayırlı olsun hangi müzedesin çok keyifli olmalı..Mete 4 aylık oldu canım büyüdü kucağa sığmıyor sıpaİYİ AKŞAMLAR :) NE COK ÖZLEMİŞİM BEN SİZİ YA BİLİYORUM SİZİ ÇOK İHMAL ETTİM AMA ARTIK BURALARDAYIM :))
BENİ SORACAK OLURSANIZ İŞ DEGŞTİRDİM. MÜZEDE CALIŞIYORUM ARTIK.İYİ GELDİ BANA. DAHA RAHAT DAHA SAKİNİM. SİZ NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİ SAYFALAR UÇMUS VALLA YAVAŞ YAVAŞ OKUMAYA CALIŞIYORUM. @MOGAMİ TATLIM NE VAR NE YOK METE BÜYÜMÜŞTÜR VALLA Bİ ARA FOTO GÖNDERİR MSİN MERAK EDİYORUM :)
Kızlar benim için dua edin de erken doğuma almasinlar.hastaneyi sevmedi kızım. Nst de hareket etmiyor.sevmedi bi türlü nstyi.hastaneye geldiğimden beri kıpır kıpır olan çocuk değişti resmen.hareketleri azaldı. O nedenle daha da kalicam sanırım. Takip ediyorlar sürekli. Ultrasonda sıkıntı yok ama hareketleri değişti. Beni sıkıştırmaya basladi.dualariniza ihtiyacım var.çok stres yapiyorum( Mogami blummmm nilgunuk bebeem hyb77 Gullbike
Kızlar benim için dua edin de erken doğuma almasinlar.hastaneyi sevmedi kızım. Nst de hareket etmiyor.sevmedi bi türlü nstyi.hastaneye geldiğimden beri kıpır kıpır olan çocuk değişti resmen.hareketleri azaldı. O nedenle daha da kalicam sanırım. Takip ediyorlar sürekli. Ultrasonda sıkıntı yok ama hareketleri değişti. Beni sıkıştırmaya basladi.dualariniza ihtiyacım var.çok stres yapiyorum( Mogami blummmm nilgunuk bebeem hyb77 Gullbike
Canim benim bence senin hastaneye yattigin doneme denek geldi.. Artik bebek her gun hizla büyüyor ve yeri daraliyor bazen iki gun boyunca uyuyabilir bazen hic uyumaz seni de uyutmaz :)) Doktor kalmani uygun görmüş sende bunu firsat bilip bol bol dinlenmeye bak.. Stres yok annesi bebisler sevmez sıkıntıyı.. Güzel haberlerini bekliyorumKızlar benim için dua edin de erken doğuma almasinlar.hastaneyi sevmedi kızım. Nst de hareket etmiyor.sevmedi bi türlü nstyi.hastaneye geldiğimden beri kıpır kıpır olan çocuk değişti resmen.hareketleri azaldı. O nedenle daha da kalicam sanırım. Takip ediyorlar sürekli. Ultrasonda sıkıntı yok ama hareketleri değişti. Beni sıkıştırmaya basladi.dualariniza ihtiyacım var.çok stres yapiyorum( Mogami blummmm nilgunuk bebeem hyb77 Gullbike
Sağol canım benim teşekkür ederim yeni açıldı " akseki sarıhacılar müzesi" canım. Valla benim için iyi oldu ortam değişikliği belki de burda yeni isimde alırım Bebeğimi kucağıma allah hayırlısını versin inşallah...Balım hoşgeldin tekrar yeni işin hayırlı olsun hangi müzedesin çok keyifli olmalı..Mete 4 aylık oldu canım büyüdü kucağa sığmıyor sıpa
Zaman çabuk geçiyor gerçekten anın kıymetini bilmek lazım...sağol güzel dileğin için kuzum Mete de ellerinden öper....sen ne yaptın doktor tedavisi mi yoksa akışa mı bıraktınSağol canım benim teşekkür ederim yeni açıldı " akseki sarıhacılar müzesi" canım. Valla benim için iyi oldu ortam değişikliği belki de burda yeni isimde alırım Bebeğimi kucağıma allah hayırlısını versin inşallah...
Bu arada mete beyin maşallah ı var allah nazarlardan korusun canımyerim hatta ısırır ben onu totosundan zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi canım buna da şükür :)