• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Merhaba sesimizi duyan varmı teyzeler biz kar kış demeden kontrole geldik kilomuz 2076 olmuş ama pozisyonumuz sezeryan gösteriyor hakkımızda hayırlısı sizler nasılsınız ??
friendlyfriendly friendlyfriendly test yaptırdınmı canm

Mogami Mogami bi de sen böyle şeyler aldın mi kıyafet :KK66:
hakkaten kar bırakmamışlar :-) bende seneye şayet yağarsa kapıcam oğlumu dışarı çıkıcam karla tanıştırıcam :KK36::KK36: kuzum ben hamilelikte kendime doğru düzgün kıyafet almadım bir tek hamile pantolonu aldım birde mont aldım...montu da büyük beden almadım ki doğumdan sonra kullanayım...onun dışında kıyafete para vermedim doğumdan sonra giyemeyeceğim hepsi bollaşacak nasılsa

Merhaba sesimizi duyan varmı teyzeler biz kar kış demeden kontrole geldik kilomuz 2076 olmuş ama pozisyonumuz sezeryan gösteriyor hakkımızda hayırlısı sizler nasılsınız ??
friendlyfriendly friendlyfriendly test yaptırdınmı canm
dikkatli dön evine kuzum...maaşallah minnak 2 kiloyu geçmiş gayet iyi bence kilosu ben 36 dayken 2400 dü... sıpa dönmemiş demek inşallah sağlıklı bir doğumun olur gerisi boş sezeryan ya da normal farketmez

gercektenmi canim pek bi erken gelmis sipa :) gozunaydin canim hayirli bi evlat olur insallah peki niye erken dogdu ben uzunca bi sure girememistim gecmiside okuyamadim.. arkadasimda 20 ocakda dogum yapacakti suyu bitmis dun dogum yapti belli olmuyo gercekten
Tatlım bende açılma başlamıştı, oğlumun kafası önden önden büyüyordu suni sancı alarak doğum yaptım o yüzden. Acilmayida anlamiyordum, çocuğu düz zemine doğurup anlamicam diyordum :) Rabbin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim, hayırlı saatte gelsin minnagin :) doğumun kolay olsun inşallah..

hakkaten kar bırakmamışlar :-) bende seneye şayet yağarsa kapıcam oğlumu dışarı çıkıcam karla tanıştırıcam :KK36::KK36: kuzum ben hamilelikte kendime doğru düzgün kıyafet almadım bir tek hamile pantolonu aldım birde mont aldım...montu da büyük beden almadım ki doğumdan sonra kullanayım...onun dışında kıyafete para vermedim doğumdan sonra giyemeyeceğim hepsi bollaşacak nasılsa
Mogamim unuttuk bak bana aldığın kiloyu yazacaktin ben şimdiden 9 aldım telaş yaptım bide normal doğum istiyorum bu halimle :KK12:

Mogamim unuttuk bak bana aldığın kiloyu yazacaktin ben şimdiden 9 aldım telaş yaptım bide normal doğum istiyorum bu halimle :KK12:
tartılmadım ya kız ben unuttum:confused: şimdi tartıya çıkmıyım yemek yemişim üstümde kat kat kıyafet vallahi en az 3 kilo farkettirir atarım kendimi camdan aşağı:-):-):-) yarın sabah söz yazacağım... bu arada kilo alımına dikkat et aman ben 30 dan sonra nasıl bu kadar hızlı kilo aldığıma inanamadım şok oldum hafta başına 1 kilo alıyorsun nerdeyse:mad:

Burculu Burculu bak sen sipaya dönmeye üsenmiş demek. Ama son hafta bile donen çok bebis var, dönmezse de dert değil. Kucağına al da sağlıkla gerisi önemli değil. Ayağın nasıl okdu? Daha çok duracak mi alci?

Mogami Mogami evdeki 8 tane gebelik testini aksam disari cikarken arabaya indiricem
İyi tabii kuzum, kendini strese sokup durma bırak artik idrar testi yapmayı.. Telaşlı anne mi olcan sen :)
Haklisin lulus cok evham yapiyorum. Evde 7 idrar testim var aksam dışarı cikarken goturup arabaya birakicam hepsini. Evde durmasınlar:)

tartılmadım ya kız ben unuttum:confused: şimdi tartıya çıkmıyım yemek yemişim üstümde kat kat kıyafet vallahi en az 3 kilo farkettirir atarım kendimi camdan aşağı:-):-):-) yarın sabah söz yazacağım... bu arada kilo alımına dikkat et aman ben 30 dan sonra nasıl bu kadar hızlı kilo aldığıma inanamadım şok oldum hafta başına 1 kilo alıyorsun nerdeyse:mad:
Yaaa ben şimdiden böyleysem :-):-) aman çıkma sen tartiya evrene yanlış mesaj yollayıp duruyoruz sıkıntı çıkmasın:confused: ahh beni yerli mali haftası okulda yemek pişmesi falan filan veliler in marifetleri hep böyle yaptı:KK72::KK34: doğum izni başlasa daha az alırım kiloyu kesin Hoppa

Canim hatirlar misin tam 1 yil once bu zamanlar kimyasal gecirdigimde ben hissetmistim testlerinden demistin.dusukten sonra soylemistin bunu sali aksam degerim 80 cikti bugun tekrar baktiricam dun aksam ve bu sabah yaptigim testler koyulasmadi gün sırasina gore ekliyorum(1.pazartesi 2.salı 3.carsamba 4.persembe-bu sabah). Dilim varmıyo soylemeye ama insallah sagliksiz degildir. Sen ne diyosun? Bu arada sat 6 aralik bat 3-4 ocak
Eki Görüntüle 1732143
Eki Görüntüle 1732143
Eki Görüntüle 1732145
Eki Görüntüle 1732146
Tatlim hep ayni olacak degil ki kalbini ferah tut bu aksamki degeri bekle ikiye katlar insallah .. Testler ilk bas takinde benncizgiyi goremedim ama son ikide gayet net hem fazla takilma bunlara artik degerleri takip et .. Hatirliyorum canm seni uzmemek icin soyleyememistim ama simdi icim rahat insalah saglikli bir gebrlik bu :)

Mogami Mogami doğum şekline takılmıyorum cnm sağlıkla gelsinler kızım :) seninde çok az kaldı canım hayırlısı ile gelsin Mete paşa ☺️

lulus_k lulus_k canım şuan itibari ile alçıdan kurtuldum çok şükür kızımdan önce kendim yürümeyi ögrencem damat nasıl iyi bakıyormusun ☺️

Tatlim hep ayni olacak degil ki kalbini ferah tut bu aksamki degeri bekle ikiye katlar insallah .. Testler ilk bas takinde benncizgiyi goremedim ama son ikide gayet net hem fazla takilma bunlara artik degerleri takip et .. Hatirliyorum canm seni uzmemek icin soyleyememistim ama simdi icim rahat insalah saglikli bir gebrlik bu :)
Ayy insallah A afrodit26

Sonucumu aldım kuzum 154 çıktı çok şükür salı gece 80 di

Back