• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar değerim 154 çıktı şükürler olsun.

Salı gece 10.30 da 80 di bugün öğlen 1 de 154 cikti. 1.5 günde iki katina yaklasmis iyi degil mi?
Canim bak gordunmu bosuna stres yaptin gozunaydin artik kotu seyler dusunmek yok simdi kalp atisi icin bekleme zamani :) gozunaydin :)

Mogami Mogami doğum şekline takılmıyorum cnm sağlıkla gelsinler kızım :) seninde çok az kaldı canım hayırlısı ile gelsin Mete paşa ☺️

lulus_k lulus_k canım şuan itibari ile alçıdan kurtuldum çok şükür kızımdan önce kendim yürümeyi ögrencem damat nasıl iyi bakıyormusun ☺️
Ay hadi gozunaydin canm, valla çok sevindim acısını cikar yürü bolbol. senin damadını yerim :KK68: heyecanla kızımi bekliyor :)

friendlyfriendly friendlyfriendly mükemmel çözüm kuzum, unut onları unut uzaklaştır :)

yani bence ultrason cihazı farkettiriyor... bende 36 da gittiğimde 2400 dü...doktorum da doğuma kadar 3 kg bulur dedi...38 de 3 kg olmuştu bile...yani sanmıyorum senin sıpanın sadece 100 gr aldığını... ama yine de sıkma canını kiloya takılma benim teyzem 2400 ile doğum yaptı gayet sağlıklı bi kızı oldu hemende toparladı zaten...senin minnak doğuma kadar 3 kg yu bulur kuzum...sancı işini getirme aklına bak düşüne düşüne valla başlatırsın sancıları
hayirlisi olsun artik canim dahada baya vaktimiz var biraz kilo alir herhalde.. bencede cihazlar farkettiriyo gibi geliyo.. senin sipa doguma kadar yine alir biraz minyon falan degilmis masallah :)

Tatlım bende açılma başlamıştı, oğlumun kafası önden önden büyüyordu suni sancı alarak doğum yaptım o yüzden. Acilmayida anlamiyordum, çocuğu düz zemine doğurup anlamicam diyordum :) Rabbin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim, hayırlı saatte gelsin minnagin :) doğumun kolay olsun inşallah..
o zaman kolayca dogurmussun sen :) amin canim allah razi olsun tum dogumu yaklasan hatunlarin allah yardimcisi olsun insallah

Salı gece 10.30 da 80 di bugün öğlen 1 de 154 cikti. 1.5 günde iki katina yaklasmis iyi degil mi?
sen varya tam sopalıksın:-) Gözün aydın kuzum bak daha 48 saat olmadan iki katı çıkmış sağlıkla ilerliyor... birde diyorsun yaklaşımış diye basbaya 2 katı olmuş işte... bundan sonra güzel şeyler düşünüyorsun miniğini üzmüyorsun bak şimdi embriyo psikolojisi diye bi yazı okudum nette dur paylaşayım da oku http://www.zaman.com.tr/aile-saglik_embriyonun-da-psikolojisi-var_2335363.html

Yaaa ben şimdiden böyleysem :-):-) aman çıkma sen tartiya evrene yanlış mesaj yollayıp duruyoruz sıkıntı çıkmasın:confused: ahh beni yerli mali haftası okulda yemek pişmesi falan filan veliler in marifetleri hep böyle yaptı:KK72::KK34: doğum izni başlasa daha az alırım kiloyu kesin Hoppa
ooo yerli malı haftası:KK200: ne güzel şeyler getirmişlerdir onlar yemeden de olmazmış zaten:-) valla irade önemli ben evde kaldığım için de biraz fazla kilo aldığımı düşünüyorum canım sıkıldıkça atıştırdım...sen çok sıkmadan ama çokta abartmadan halledersin bu kilo işini hatun bak evrene güzel mesajı yolladım:-)

hayirlisi olsun artik canim dahada baya vaktimiz var biraz kilo alir herhalde.. bencede cihazlar farkettiriyo gibi geliyo.. senin sipa doguma kadar yine alir biraz minyon falan degilmis masallah :)
alır alır annesi bende başta endişelendim acaba düşük mü kalır kilosu diye ama çok şükür aldı...doktorum biraz minyon deyince bende çok kilo almaz sandım ama 2 haftada 600 grama yakın aldı... maaşallah bütün evlatlarımıza

Kuzum napıyon yesinler senin minnak oğluşunu kıyamam inşallah düzene girer gazı azalır yavru kuşun da hem sen hem minnoş rahat eder... Benim spinal sezeryan olacak canım çatı darlığı çıktı 8 ocakta geliyor sıpam...bizde kan uyuşmazlığı var 28 de ilk iğnemi olmuştum ikinciyide doğum sonrası yapacak doktorum hatırlattım geçen sen rahat ol rutin olarak yapıyoruz zaten dedi...Büyüdü dimi minnak sıpan

2ay doldu cnm. Valla ben pek büyüdüğünü anlamıyorum ama birkaç kıyafeti küçülmeye başladı. Büyüyor heralde :) inş sabırla bekliyorum geçeceği günü.
İnş kolaylıkla doğur cnm dualarım seninle. Oğluş ellerinden öper teyzesi. Mete gelince abi olacak benim oğluşum :nazar:

ooo yerli malı haftası:KK200: ne güzel şeyler getirmişlerdir onlar yemeden de olmazmış zaten:-) valla irade önemli ben evde kaldığım için de biraz fazla kilo aldığımı düşünüyorum canım sıkıldıkça atıştırdım...sen çok sıkmadan ama çokta abartmadan halledersin bu kilo işini hatun bak evrene güzel mesajı yolladım:-)
Ay hadi inşallah +15 olsa keskeeee ama hayırlısı :KK39: bu arada yeniyilda bebeği olana bebisine kendisine sağlık, hamile olana sağlıkla bebeğine kavuşmasını ve bebek isteyene tez Zamanda hamile kalmasını diliyorum:KK73::KK74::KK46::anneadayı: bol bebiş nesesiyle dolu bir yıl olsun hepimiz için :KK200:

Heyecan var ama daha çok bi şaşkınlık hakim balım yaa ben sıpanın ağlamasını duyunca sanırım tamam doğurdum ben diyeceğim :-)
ha haa :) ayy ben daha uzun bı nefes aldım bıda ıkınmaya hazırlanıyorum otomatıge bağlamısım doktor dedı yeter yeter :) gözümü bi açtım kızım karşımda :)

Canım Arkadaşım sen kendini boşu boşuna yıpratıyosun ilk önce gögsüne taktın şimdide idrar testlerine başladın sırf kendini yıpratıyosun.at artık kafandaki olumsuz düşünce ve kuşkuları ve şuna inandır artık kendini Sen Hamilesinnnn Hamilesinnn Hamilesinnnnnnnnn..

sen varya tam sopalıksın:-) Gözün aydın kuzum bak daha 48 saat olmadan iki katı çıkmış sağlıkla ilerliyor... birde diyorsun yaklaşımış diye basbaya 2 katı olmuş işte... bundan sonra güzel şeyler düşünüyorsun miniğini üzmüyorsun bak şimdi embriyo psikolojisi diye bi yazı okudum nette dur paylaşayım da oku http://www.zaman.com.tr/aile-saglik_embriyonun-da-psikolojisi-var_2335363.html
Evet mogamim sopayı hakediyorum dimi:KK43:

Tamam mogiş bugünden itibaren pozitifim. Yazıyı okudum canım bundan sonra mutluluk var:)

Back