• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Aklını karıştırma.üzülme de canim.bu bebiş annesine sıkı sıkı bağlı eminim.hiç tedavisiz kendi isteğiyle geldigine göre;ben kolay kolay gitmem merak etme anne diyor dur iceriden:) güzel haberlerini beklicez artik.keseyi, kalp atışıydi derken ben anne oluyorum artık diyeceksin :)
Ahh S susslich icimde bi acı varki anlatamam test dun aksam ve bu sabah siliklesmeye basladi. Sanirim yolunda gitmeyen biseyler var. Aslinda bòyle yazip burda hicbirinizi uzmek istemiyorum ama durum bu. Ben nerede hata yapiyorum bilmiyorum cok mu hayal kuruyorum bilmiyorum.. düşen değerimle gelicem muhtemelen bugün.. kendimi nasil hazirlicam onu hic bilmiyorum

Canim hamis misin valla koptum bu ara burdan gozun aydin :)
Canim hatirlar misin tam 1 yil once bu zamanlar kimyasal gecirdigimde ben hissetmistim testlerinden demistin.dusukten sonra soylemistin bunu sali aksam degerim 80 cikti bugun tekrar baktiricam dun aksam ve bu sabah yaptigim testler koyulasmadi gün sırasina gore ekliyorum(1.pazartesi 2.salı 3.carsamba 4.persembe-bu sabah). Dilim varmıyo soylemeye ama insallah sagliksiz degildir. Sen ne diyosun? Bu arada sat 6 aralik bat 3-4 ocak
20151228_063909.jpg
20151228_063909.jpg
20151230_194250.jpg
20151231_030013.jpg

Eklentiler

• 20151229_234343.jpg
    20151229_234343.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Canım hiicc o hesaplara bakma, kilosu da haftasında ultrasonda yanıltıcı oluyor. Bizim tontis 3200 falan doğacaktır 3045 doğdu, 4ocakta dogacakti 21 aralıkta doğdu :) hayirlisiyla gelsin yavrun inşallah
gercektenmi canim pek bi erken gelmis sipa :) gozunaydin canim hayirli bi evlat olur insallah peki niye erken dogdu ben uzunca bi sure girememistim gecmiside okuyamadim.. arkadasimda 20 ocakda dogum yapacakti suyu bitmis dun dogum yapti belli olmuyo gercekten

kuzum senin satla benimki arasında 4 güncük var niye o kadar fark ettirmiş ki doğum tarihleri arasında...üstelik benim doktor istersen daha bile erken alabilirim bebişi dedi ama ben 8 i olsun dedim zaten kilo da 3 kg oldu doğuma 3200 ü geçer sanırım...yani dediğim gibi sezeryan olacaksa ocak ortasında doğum yapabilirsin bence... senin sıpa kaç kg olmuş
valla bende anlamadimki canim normalde ist en son gittigimde 2400 falandi kilosu 12 gun sonra burda gittim en fazla olsa olsa 2500 dedi kac gun gecti hic kilo almamismi sasirdim minyon bi bebek bekleyelim dedi insallah bi sikinti cikmazda bekleriz normal dogum sancisi falan gelcek diyede korkuyorum

Kizlar gunaydin....gece uykumda bi kac sn lik sanci girdi cok canim acidi normal sanciyi dusunemedim ve uykum kacti nasil dgurcam diye :)

Canim hatirlar misin tam 1 yil once bu zamanlar kimyasal gecirdigimde ben hissetmistim testlerinden demistin.dusukten sonra soylemistin bunu sali aksam degerim 80 cikti bugun tekrar baktiricam dun aksam ve bu sabah yaptigim testler koyulasmadi gün sırasina gore ekliyorum(1.pazartesi 2.salı 3.carsamba 4.persembe-bu sabah). Dilim varmıyo soylemeye ama insallah sagliksiz degildir. Sen ne diyosun? Bu arada sat 6 aralik bat 3-4 ocak
Eki Görüntüle 1732143
Eki Görüntüle 1732143
Eki Görüntüle 1732145
Eki Görüntüle 1732146
Kuzucum dur bakalım hemen evham yapma akşam kan sonucunu bi görelim koyulaşmaması sıvı alımıyla alakalı olabilir kendini de bebeğini de strese sokma inşallah kanda değerin güzel gelir inşallah

Etmez miyim canımıniçi rabbim bebeğini korusun inşallah sana sımsıkı tutunsun ama ne olur hırpalama artık kendini rabbim ne verirse hayırlısını versin akşam kaçta vereceksin kanı
Amin canim Allah razi olsun.

Ogleden sonra vericem aksamustu cikar sonuc sanirim canim

Mogami Mogami canim dogunca yapilmasi gereken test neydi cocuk dr sormak icin not alayim
canım nabız oksimetre testi... ben çocuk doktorundan aldım bilgiyi onlar yapıyorlarmış ilk 24 saatte yapılması lazımmış bu testin... doğum işini getirme aklına boşver yoksa düşün düşün çıkamazsın içinden bak bende spinal olayını düşünmüyorum o an geldiğinde bi küçük korkarım o kadar :-)

canım nabız oksimetre testi... ben çocuk doktorundan aldım bilgiyi onlar yapıyorlarmış ilk 24 saatte yapılması lazımmış bu testin... doğum işini getirme aklına boşver yoksa düşün düşün çıkamazsın içinden bak bende spinal olayını düşünmüyorum o an geldiğinde bi küçük korkarım o kadar :-)
Tesekkur ederim kuzum dogumdan once sorcam cocuk dr una kontroden beri dusunmuyodm ama gece sanci olunca yine aklima geldi :) son gun fotosu paylasmayi unutma canim tmm mi

valla bende anlamadimki canim normalde ist en son gittigimde 2400 falandi kilosu 12 gun sonra burda gittim en fazla olsa olsa 2500 dedi kac gun gecti hic kilo almamismi sasirdim minyon bi bebek bekleyelim dedi insallah bi sikinti cikmazda bekleriz normal dogum sancisi falan gelcek diyede korkuyorum
yani bence ultrason cihazı farkettiriyor... bende 36 da gittiğimde 2400 dü...doktorum da doğuma kadar 3 kg bulur dedi...38 de 3 kg olmuştu bile...yani sanmıyorum senin sıpanın sadece 100 gr aldığını... ama yine de sıkma canını kiloya takılma benim teyzem 2400 ile doğum yaptı gayet sağlıklı bi kızı oldu hemende toparladı zaten...senin minnak doğuma kadar 3 kg yu bulur kuzum...sancı işini getirme aklına bak düşüne düşüne valla başlatırsın sancıları

Tesekkur ederim kuzum dogumdan once sorcam cocuk dr una kontroden beri dusunmuyodm ama gece sanci olunca yine aklima geldi :) son gun fotosu paylasmayi unutma canim tmm mi
yarın bi foto paylaşayım son günde paylaşırım :KK39: oyyy az kaldı yaaa:KK17: yalancı sancı korkutmuş seni kıyamam magnezyum diyeceğim ama sevmiyordun sen... uzat ayağını dinlen kuzum

Amin canim Allah razi olsun.

Ogleden sonra vericem aksamustu cikar sonuc sanirim canim
Karartmışsın yine yüreği :KK67: Balım yapma böyle bak değerin 5 gün kala gayet güzel çıkmış hadi desen geciktikten sonra bu değer çıkmış olsa o zaman bende derim değer az belki sağlıksızdır diye ama öyle bi durumun yok...Üzme bizim minnakımızı

yarın bi foto paylaşayım son günde paylaşırım :KK39: oyyy az kaldı yaaa:KK17: yalancı sancı korkutmuş seni kıyamam magnezyum diyeceğim ama sevmiyordun sen... uzat ayağını dinlen kuzum
Tamam canim bende bugun cektm foto paylasayim :) sende son gunlerinde dinlen kuzucm bndan snra dinlenmeye bvakit kalmayacak.kv annen gelip kalicaklar mi?

Ben olayı tamamen yanlış anlamışim :-):-) metecik kötü havadan arınmış olacak iyi mi :KK31:
:-):-) Dün paylaştığın foto varya hani yaşadığın karlı yerin resmi...hah işte bugün burası da tam o halde :KK34: Eşimde biliyor ya kar yağıyo diye uyuz olduğumu sabah açmış perdeyi baaaaak heryer kar altında diye benle dalga geçiyo:KK42::KK42: Mikrop kırılacak en azından o güzel:KK53:

Ay bebişten fırsat bulup giremiyorum ya. Gaz gaz meme bez döngüsünden sıyrılamadık gaz baya zorluyor oğluşu. Nasılsınız kızlar Mogami Mogami sezeryan mı yapıcaksın doğum. İnş sağlıkla gelsinler.
Kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar; doğumdan sobra indirect coombs testini unutmayın ve doğumdan birkaç saat sonra mutlaka uyuşmazlık iğnesini yaptırın.
maysu maysu T tuttku siz naptınız bebikler nasıl?

Tamam canim bende bugun cektm foto paylasayim :) sende son gunlerinde dinlen kuzucm bndan snra dinlenmeye bvakit kalmayacak.kv annen gelip kalicaklar mi?
paylaş paylaş güzel anne :KK200: Ben dinleniyorum sıcacık evde misler gibi...Kv gelemez 60 yaşında ama rahatsızlıkları var birde çok yakın oturmuyor bana..Annem gelecek zaten çok yakın oturuyoruz onunla yürüme mesafesindeyiz hem annem yaş olarak genç bi kadın ve çocuk bakımında eline su dökemem şanslıyım çok şükür... sen ne yapacaksın?

Back