İçini ferah tut bence, güzelce dua et ve uyu ki hemen sabah olsun hemen kan ver :) ne güzel mutluluk o çizgiyi görmek dimi :)Son hali.de bu canim .ayyy śoklardayım yanlis degildir test umarim tekim birde evde direk size yazdim☺
Allah razı olsun cnm.hyb77 Anladım canım benim Allah yardımcın olsun hani derler ya hep böbrek sancısı doğum sancisindan beter diye ikisini de yaşamış biri olarak bu soylentiyi kabul ediyorum gerçekten çok zor inşallah her şey yolunda gidecek lazerle hallolacak duacinim canım sen de olumlu güzel düşün
Evet canimmm yaaa bugunde kandil diye orucumu.da tuttum normalde tutamiyordum midemden dolayi.inanamiyorum subatta da kimyasal yasamistim ama bu kadar koyu cikmamisti.yarin aksama dogru isten cikip dr a gidecektim baska bir nedenden dolayi. Kanida veririm ayni zamanda.ins bu sefer her sey yolunda gider.ben duami edeyim guzelce.ins hamisimdir gercekten yaaaaaaaaaaİçini ferah tut bence, güzelce dua et ve uyu ki hemen sabah olsun hemen kan ver :) ne güzel mutluluk o çizgiyi görmek dimi :)
Sağol canım allah razı olsun hayırlı kandiller diliyorumCanım şimdiden gecmiş olsun sağsalim dön aramıza inşallah Allah yardımcn olsun
Kızlar hayırlı kandiller.....
Wawwwwwww süperrr hamilesinnnnSon hali.de bu canim .ayyy śoklardayım yanlis degildir test umarim tekim birde evde direk size yazdim☺
Kızlaaaaaaarrrrrr şu mübarek gunde rabbim herkesin dualarini kabul etsin.ben suan cok karıśığım bat carsamba gunu oyle bir test yapayim dedim.dun ovu testim silik cikmisti bu ayda tam umitlerim suya dusuyor diyordum.biraz once gebelik yaptim evde tekim eşimde ís dolayisiyla gec gelecek ben gordugume inamamadim ne olur birde siz bakinbakin.hch testi ve ben orda cizgi mi goruyorummmmmm
Cok sagol canim kesinlestirmeden inanamayacagim gibi ben tam ins her sey yolundadir bu sefer.Maşallah canım hem de bata 2 varken süper valla hayırlı olsun çok sevindim
İns canim hala inanamiyorum cizgiyeWawwwwwww süperrr hamilesinnnn
Kızlaaaaaaarrrrrr şu mübarek gunde rabbim herkesin dualarini kabul etsin.ben suan cok karıśığım bat carsamba gunu oyle bir test yapayim dedim.dun ovu testim silik cikmisti bu ayda tam umitlerim suya dusuyor diyordum.biraz once gebelik yaptim evde tekim eşimde ís dolayisiyla gec gelecek ben gordugume inamamadim ne olur birde siz bakinbakin.hch testi ve ben orda cizgi mi goruyorummmmmm
cok sagol canimmm aminnnnnn.Allah isteyen herkese nasip.etsin ins saglikli olur bu sefer.Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah..
Kandiliniz mubarek olsun kızlar..Rabbim dualarimizi kabul eylesin..
vay vay vay çizgiye bak hele helee:) bu mubarek gecede ne guzel bi haber böyle. insallah kandada güzel sonuçlar alırsın canımKızlaaaaaaarrrrrr şu mübarek gunde rabbim herkesin dualarini kabul etsin.ben suan cok karıśığım bat carsamba gunu oyle bir test yapayim dedim.dun ovu testim silik cikmisti bu ayda tam umitlerim suya dusuyor diyordum.biraz once gebelik yaptim evde tekim eşimde ís dolayisiyla gec gelecek ben gordugume inamamadim ne olur birde siz bakinbakin.hch testi ve ben orda cizgi mi goruyorummmmmm
Ne karizmatik bir cocuk olucak bu boyleee :)oyyy Allahım maaşAllaaahh...
Ayy cnm masallah cok tatli kizinallah bizlere de nasib etsin insallh :)
bende pek fırsat bulamıyorum kızçem yarın bir aylık oluyor resim eklemeye gelmiştim...
baktım damadım da buralarda
yeriz sizi bizde ekleyelim bakalııımm :))
biz geldik teyzelerii...
yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...
keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları
Seni de tebrik ederim allah anali babali buyutsun :)cok sukur canim amin hepimizin yavrularini Allah esirgesin masallah kizin da nasil tatki olmustam isirmalik bizde bir aylik olur muyuz ki :)
Canım çizgi gayet belirgin inşallah kanda da kesinleşir bugün rabbim dualarını kabul etsinEvet canimmm yaaa bugunde kandil diye orucumu.da tuttum normalde tutamiyordum midemden dolayi.inanamiyorum subatta da kimyasal yasamistim ama bu kadar koyu cikmamisti.yarin aksama dogru isten cikip dr a gidecektim baska bir nedenden dolayi. Kanida veririm ayni zamanda.ins bu sefer her sey yolunda gider.ben duami edeyim guzelce.ins hamisimdir gercekten yaaaaaaaaaa
canımm maşallah sizee kızın dünya tatlısı bahtı güzel olsun inşallah :) kız sende incecik görünüyorsun hiç kilo almadın mı :)biz geldik teyzelerii...
yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...
keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları
canımmm hadi gözün aydınn kan sonucunu bekliyoruzzzzz :)Kızlaaaaaaarrrrrr şu mübarek gunde rabbim herkesin dualarini kabul etsin.ben suan cok karıśığım bat carsamba gunu oyle bir test yapayim dedim.dun ovu testim silik cikmisti bu ayda tam umitlerim suya dusuyor diyordum.biraz once gebelik yaptim evde tekim eşimde ís dolayisiyla gec gelecek ben gordugume inamamadim ne olur birde siz bakinbakin.hch testi ve ben orda cizgi mi goruyorummmmmm
Canım hayırlı olsun rabbim uzun ömürler versin bahtını açık eylesinSağol canım inşallah kızım tez zamanda şifasını bulur onun için dua edin kızlar ben sadece ağlıyorum dua etmeye bile gücün kalmadı bu arada normal doğum yaptımı ve dikişlerin çok fazla malasef ağrıdan uyuyıyorum ama ben sadece kızını düßünüyorum
Canım gözünaydın hamilesin şükür klomen falan kullanmış mıydınKızlaaaaaaarrrrrr şu mübarek gunde rabbim herkesin dualarini kabul etsin.ben suan cok karıśığım bat carsamba gunu oyle bir test yapayim dedim.dun ovu testim silik cikmisti bu ayda tam umitlerim suya dusuyor diyordum.biraz once gebelik yaptim evde tekim eşimde ís dolayisiyla gec gelecek ben gordugume inamamadim ne olur birde siz bakinbakin.hch testi ve ben orda cizgi mi goruyorummmmmm
TEMMUZ BAT
Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme ------>
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme
AĞUSTOS BAT
Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33. Deneme
Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen