Beraber Anne Olma Yolunda

Allah razı olsun cnm.

İçini ferah tut bence, güzelce dua et ve uyu ki hemen sabah olsun hemen kan ver :) ne güzel mutluluk o çizgiyi görmek dimi :)
Evet canimmm yaaa bugunde kandil diye orucumu.da tuttum normalde tutamiyordum midemden dolayi.inanamiyorum subatta da kimyasal yasamistim ama bu kadar koyu cikmamisti.yarin aksama dogru isten cikip dr a gidecektim baska bir nedenden dolayi. Kanida veririm ayni zamanda.ins bu sefer her sey yolunda gider.ben duami edeyim guzelce.ins hamisimdir gercekten yaaaaaaaaaa

Maşallah canım hem de bata 2 varken süper valla hayırlı olsun çok sevindim

Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah..

Kandiliniz mubarek olsun kızlar..Rabbim dualarimizi kabul eylesin..

C
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inşallah..

Kandiliniz mubarek olsun kızlar..Rabbim dualarimizi kabul eylesin..
cok sagol canimmm aminnnnnn.Allah isteyen herkese nasip.etsin ins saglikli olur bu sefer.

vay vay vay çizgiye bak hele helee:) bu mubarek gecede ne guzel bi haber böyle. insallah kandada güzel sonuçlar alırsın canım

Ne karizmatik bir cocuk olucak bu boyleee :)
biz geldik teyzelerii...

yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...

keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları

cok sukur canim amin hepimizin yavrularini Allah esirgesin masallah kizin da nasil tatki olmustam isirmalik bizde bir aylik olur muyuz ki :)
Seni de tebrik ederim allah anali babali buyutsun :)

Canım çizgi gayet belirgin inşallah kanda da kesinleşir bugün rabbim dualarını kabul etsin

biz geldik teyzelerii...

yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...

keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları
canımm maşallah sizee kızın dünya tatlısı bahtı güzel olsun inşallah :) kız sende incecik görünüyorsun hiç kilo almadın mı :)

canımmm hadi gözün aydınn kan sonucunu bekliyoruzzzzz :)

kızlarr nasılsınız bakalımmm ?? Mogami resmini gördüm canım miniğnin zıbınını yesinlerrrr :) bizde dün park yatağını aldık başladık hazırlıklara.allahım kullanmayı nasip etsin :)

2 gün gecikmeyle bugün adet oldum. 3-4 aydır hep 29.gün olurdum bu ay 31. Gün oldum.. çok üzgünüm bu ayda olmadı ve sanki hiç olmayacak..

Canım hayırlı olsun rabbim uzun ömürler versin bahtını açık eylesin

Canım gözünaydın hamilesin şükür klomen falan kullanmış mıydın

Mogami kuzum çok umutsuzum ama yinede beni ekler misin bat 13 ağustos 16.deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…