Beraber Anne Olma Yolunda

Yok tatlım.. bu ay biraz fazla bir gecikme yaşadım maalesef.. Testmi yaptım ve negatifinden emin olduktan sonra ilaç kullanıp regl oldum.. Biraz daha bekleseydim gelirdi elbet ama olsun.. Buna da şükür..

iyi yapmışsın kuzum...hurca koyucam bende miniğin eşyalarını kirlenmesinler...şu cinsiyetleri halledeydik bi

canım başlamadım daha ama bu ay küvetti biberondu bi iki battaniyeydi alırım herhalde...her ay iki üç parça alıcam böyle...o listelerede bakma bi çoğunu kullanmıyorsun...kimini de bebek doğduktan sonra alabilirsin

oyyyy ne güzel örmüşsün canım benim...ben düz örgü biliyorum o yüzden elimden gelmez ama babaannemiz şimdiden 4-5 tane ördü...Allahım üstlerinde göreceğimiz günleri de nasip etsin

bitanem eklerim tabiki yalnız 13 gün erken niye oldu ki adet...çatlatma ol bencede öyle daha garanti

Komiksin kiz :) allah saglik versin diğerleri ufak tefek hepimizde olan seyler bel boyun vs ama su ameliyatini atlat turp gibi olursun bi de dogum yaptin mi vucut da guclenir dogum vucudu yenilermis ya saglikmis.. allah nasip etsin dua edicem bu gece mubarek gece

Amin güzel dualarina dana da tez zamanda nasip.etsin allahim topigin pozitif hatunu

11 temmuzda ankara next level joker magazasinda 300 tl ye 150 tl hediye ceki kampanyası varmis benim faydalandigim kampanya bu ; Ankaralı hatunlara duyurulur
yaw bacım sen bu kampanyalardan nasıl haberdar oluyon de bakayım

Canımın içi gözün aydın olsun şükür doğdu miniğin...İnşallah sağlığına da kavuşacak annesi sen onun için dua eder onu beklerken o seni üzer mi kıyamam ben size...Evinize geçin bize de güzel güzel fotolar gönderin bekliyoruz burda kuzum

Hatunlat benim kaç gündür gobegim çok kasiniyo, özellikle yanlardan. Bu yoksa catlayacagimin sinyali m, erken değil mi daha
ya bu kaşınma olayı gebelikte çok oluyormuş...ben ileri haftalardaki hamişlerin bacaklarını gördüm yara yapmışlar kaşımaktan...ama göbekteki gerilmeden dolayı olabilir canım nemlendir göbüşünü

O ne yaaaa şoklardayım....Allahım korumuş ikinizide canım benim resmen kasaplarmış doktor değil...Bide nasıl görüştürmezler eşinle yaaa bu nasıl bi saçmalık...Allah o hastaneye mecburen gidenlerin yardımcısı olsun...Sana da büyük geçmiş olsun...peki normal oldu dimi doğumun

Evet canım pazartesi gittik son kontrollerim yapıldı perşrmbe gününe ameliyat günü verdiler perşembe sabahı saat 7 de hastanede olcakmışım
canım şimdiden geçmiş olsun hayırlısıyla atlat gel aramıza sağlıkla

A afrodit26 cahillikten öliciiim, deli gibi kaşiyorum bendr boyle hart hart diye Aferin bana daha da elimi surmem. Zaten anne karnında çok kiloluymusum ben 4,5kilo doğmuşum sırtında ondan kalma catlaklar var artarsa mahvoldum demektir.
Mogami sen nerdeydin bakiim kayıp seni.

Sabah hanfendi25 'in postunu okudum hala soktayim, tövbeler olsun bu mübarek günde insanin ağzına beddua dolar bu insanlar. Şükürler olsun ki esin seni diğer hastaneye yetiştirmiş, hangi ilde bu hastane bilelimde olur ya bi yakinimiz gidecek olur vazgeciririz.

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Larsson------------>Erkek --------DOĞDU ------
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU-------
Meleğim ----------> Erkek --------DOĞDU-------
Hanfendi ---------> Kız -----------DOĞDU -------
Sebebiumut ------> Erkek
--------DOĞDU--------

BEKLENEN MELEKLER
Hilal ---------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız
Elifbade -----------> Kız

Zehsel -------------> Erkek
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Nenuya ------------> Erkek

Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek

Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız

Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız
Maleficent_bs ------> Erkek ?
Betiboop -------------> Kız ?

Lulus_k --------------> Erkek ?
Mogami -------------->
Blummm ------------>

Son düzenleme:
TEMMUZ BAT

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme ------>
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33. Deneme
Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Haftasonu alan sınavım vardı canım onunla uğraştım hemde azcık yatış modundaydım haftaiçi oldu benim topik mesaim başladı sakın kaşıma bak kaşıma hissi geldikçe ıslat biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…