iyi yapmışsın kuzum...hurca koyucam bende miniğin eşyalarını kirlenmesinler...şu cinsiyetleri halledeydik biBen de oyle canim ne buyuk heyecan di mi :) ben de valizden cikaricam gidince aldıklarımi hurc a koycam odayi da bosalatcaz kucuk balkinuma dolap yapildi hersey oraya yerlesecek oda bebise hazir vr nazir olacak :) sen de cek bakalim neleri var bebisimizin , hakkaten ucumuzun de kiz olursa uc demirbas a uc prenses:)
canım başlamadım daha ama bu ay küvetti biberondu bi iki battaniyeydi alırım herhalde...her ay iki üç parça alıcam böyle...o listelerede bakma bi çoğunu kullanmıyorsun...kimini de bebek doğduktan sonra alabilirsin@betiboopMogami kızlar başladınız mı sahiden biberon, araba alışverişineeee, ben daha başlamadım bilee. Geçen bi yenidoğan takımı almaya heveslendim bi tek o var. O mağazadan bi liste verdiler elime, anne bebek ihtiyaç listesi diye akşamına eşime gösterdim gözleri büyüdü kıyamam sahiden bu kadar eksik var mı diye
Bir de Angaralı hamişler hangi hastaneye doktora gidiyosunuz?
Bu arada hanfendiden haber alan olursa bizede yazsın lütfen, sabahtan beri aklım onda inşallah herşey yolundadır.
@bebeem adını seveyim senin sıpanın, ne güzelmiş Alper :)
oyyyy ne güzel örmüşsün canım benim...ben düz örgü biliyorum o yüzden elimden gelmez ama babaannemiz şimdiden 4-5 tane ördü...Allahım üstlerinde göreceğimiz günleri de nasip etsinAyyyy heyecanligunlerimiz basliyo :) evet kis bebekleri olacak battaniye lazim orgu battaniyede yaptrmayi dusunuyorum guzel modeller var bide yelek cok ise yarar ben bu kis bitane yelek ormustm minicik bisi aslinda hic beceremem ama oyle boyle bitti yelek:) kisa yine kolay 1 tane ormek istiyorm benm el emegim olsun saklarim hatira olur diye dusunuyorm :) bakalim bizim 3lu nasil olcak :)Eki Görüntüle 1579612
keyfe devam o vakit kuzum bizde kocaman kocaman öperizGeldim geldimMogami m ve blummm memlekette hasret gideriyoruz nete takilamiyorum .. opuldunuz taze anneler
bitanem eklerim tabiki yalnız 13 gün erken niye oldu ki adet...çatlatma ol bencede öyle daha garantiGünaydın Mogamiciğim.. Benim 23 Temmuzda gelmesi beklenen regl 10 temmuzda geldi.. Ümitler bir sonraki aya devredildii... bat - 10 Ağustos..
Şuan klomen kullanıyorum ve sanırım bu sefer çatlatma iğnesi de kullanacağız.. İnşallah kendi kendine çatlamayan yumurtam bu sefer iğneyle çatlar ve döllenir.. Rabbim dualarımızı kabuş etsin bu güzel günde inşallah kızçeler..
Rabbim doğumu yaklaşanlara da sabırlar versin..
Yeni annelere ayrı bir sabır ve huzurlarını daim etsin..
cansınızz..
Komiksin kiz :) allah saglik versin diğerleri ufak tefek hepimizde olan seyler bel boyun vs ama su ameliyatini atlat turp gibi olursun bi de dogum yaptin mi vucut da guclenir dogum vucudu yenilermis ya saglikmis.. allah nasip etsin dua edicem bu gece mubarek geceAllah razı olsun cnm.Güçlü hatunum ama derler ya kıçın dertten kurtulmuyo diye biri bitmeden biri başlar her yerim kaput olmuş.(Alman deyimiyle Kaput:arızalı bozuk demek)Her yerim ağrıyo adam seninde hergün biryerin ağrıyo noluyo sana diyo.adam haklı belde omurlar arası daralma boyunda fıtık sırt ve sağ kola dirsege kadar vuruyo. boğazda nodüller cinsi belirsiz. sol dizde ağrı başladı sebebini araştırmadım.sol kulagı önceden delmiştim şimdide sağ kulak kalp gibi atıyo sebebi belirsiz bunlar yetmezmiş gibi bide Sol böbrekte taş ve intihap çıkması tammm oldu. biri bitmeden biri çıkıyo neyse sağlık olsun geçer inşaallah herşey
Amin güzel dualarina dana da tez zamanda nasip.etsin allahim topigin pozitif hatunuGünaydın Mogamiciğim.. Benim 23 Temmuzda gelmesi beklenen regl 10 temmuzda geldi.. Ümitler bir sonraki aya devredildii... bat - 10 Ağustos..
Şuan klomen kullanıyorum ve sanırım bu sefer çatlatma iğnesi de kullanacağız.. İnşallah kendi kendine çatlamayan yumurtam bu sefer iğneyle çatlar ve döllenir.. Rabbim dualarımızı kabuş etsin bu güzel günde inşallah kızçeler..
Rabbim doğumu yaklaşanlara da sabırlar versin..
Yeni annelere ayrı bir sabır ve huzurlarını daim etsin..
cansınızz..
yaw bacım sen bu kampanyalardan nasıl haberdar oluyon de bakayım11 temmuzda ankara next level joker magazasinda 300 tl ye 150 tl hediye ceki kampanyası varmis benim faydalandigim kampanya bu ; Ankaralı hatunlara duyurulur
Canim instagram dan mima yi takip ediyorum benim arabanin markasi, o paylasiyo satıldığı magaza ve kampanyasını :)yaw bacım sen bu kampanyalardan nasıl haberdar oluyon de bakayım
Canımın içi gözün aydın olsun şükür doğdu miniğin...İnşallah sağlığına da kavuşacak annesi sen onun için dua eder onu beklerken o seni üzer mi kıyamam ben size...Evinize geçin bize de güzel güzel fotolar gönderin bekliyoruz burda kuzumKızlar merhaba ben geldim bügün saat 12 20 de kızım doğdu doğum baya zordu ama yavrumu kucağıma alınca herşeyi unuttum bu arada ben 41 haftalık doğurdum ve malesefki kakasını etmiştianne karnında 1 süre kuvezde kalacak ama sağlığına kavuşsunda ben 1 hafta daha bekleriz rRabbim herkezin evladını korusun benimkinide
ya bu kaşınma olayı gebelikte çok oluyormuş...ben ileri haftalardaki hamişlerin bacaklarını gördüm yara yapmışlar kaşımaktan...ama göbekteki gerilmeden dolayı olabilir canım nemlendir göbüşünüHatunlat benim kaç gündür gobegim çok kasiniyo, özellikle yanlardan. Bu yoksa catlayacagimin sinyali m, erken değil mi daha
O ne yaaaa şoklardayım....Allahım korumuş ikinizide canım benim resmen kasaplarmış doktor değil...Bide nasıl görüştürmezler eşinle yaaa bu nasıl bi saçmalık...Allah o hastaneye mecburen gidenlerin yardımcısı olsun...Sana da büyük geçmiş olsun...peki normal oldu dimi doğumunMerhaba kızlar sıra doğum hikâyeme geldi malasefki benim öyle güzel bir doğum hikayem olmadı perşembe gecesi nişanım geldi zaten cumayada eğitim ve araştırma hastanesinin doktoru çağırmıştı benim kendi özel doktorum çarşamba doğumu başlatıyordu olmadı bende araştırma hastanesine güvendim ve oraya gitmeye karar verdik cuma sabah erkenden gittik baktılar ve servise yatırdılar serviste hiç açılman yoktu alttan ilaç koydular saat akşam 8 olmuş 1 saat sonra sancılar başladı ve birden suyum geldi apar topar doğum haneye götürdüler doğumhaneye girdiğim an allahım ben nereye düştüm böyle dedim gördüğüm manzara karşısında şok olmuştum 10 dan fazla bayan bir odada bağıranmı ağlayanmı neler neler bunlara neyse dedim sancıları çoktur ondan bu feryatları deyip kendi kendime moral veriyorum benimde o 10 kadının içine yatırdılar birden 3 5 doktor girdi içeri bağırmayın geri zekalılar sesiiniz çıkmayacak sesi çıkanın puanını keser acı çektiririm günlerce bekletirim dedi ben bunları duydukça feryat figan ağlıyorum benim ağladığımı görünce bana da bağırdı ben mi dedim çoçuk yap bağırma başımı şışırme puanını kirıyorum bak dedi akşam 9 girdiği doğumhaneye sabaha kadar nelere şahit oldum anlatamam sabah oldu ben halen doğuramadm ve diyorum eşimle telefonla görüşmek istiyorum bana bağırıyor başka emrin varmı diye neyseki eşimden dışarda ben eşini görmek istiyorum demiş ve yalvarıyorum yakar eşimle görüştürdüler ben eşine sadece beni buradan çıkart ölmeye razıyım diyorum eşim de imza verip çıkardı çıktığımda 5 santim açılmam vardı hemen özel hastanedeki doktoruma gittim hemen beni doğumhaneye aldı ve 1 saat içinde cumartesi saat 12 20 aldım kızımıkucağıma aldım 3 kilo 315 gram doğdu tarifsiz bir mutluluktur ama psikolojik alt üst olmuştu neyse geçti gitti ama cuma gecesi o hastanede yaşadıklarmı ömrüm boyunca unutacağımı sanmıyorum Rabbim bizi iyi insanların eline düşüşün daima
canım şimdiden geçmiş olsun hayırlısıyla atlat gel aramıza sağlıklaEvet canım pazartesi gittik son kontrollerim yapıldı perşrmbe gününe ameliyat günü verdiler perşembe sabahı saat 7 de hastanede olcakmışım
ok anlaşılmıştırCanim instagram dan mima yi takip ediyorum benim arabanin markasi, o paylasiyo satıldığı magaza ve kampanyasını :)
Haftasonu alan sınavım vardı canım onunla uğraştım hemde azcık yatış modundaydımA afrodit26 cahillikten öliciiim, deli gibi kaşiyorum bendr boyle hart hart diye Aferin bana daha da elimi surmem. Zaten anne karnında çok kiloluymusum ben 4,5kilo doğmuşum sırtında ondan kalma catlaklar var artarsa mahvoldum demektir.
Mogami sen nerdeydin bakiim kayıp seni.
Sabahhanfendi25 'in postunu okudum hala soktayim, tövbeler olsun bu mübarek günde insanin ağzına beddua dolar bu insanlar. Şükürler olsun ki esin seni diğer hastaneye yetiştirmiş, hangi ilde bu hastane bilelimde olur ya bi yakinimiz gidecek olur vazgeciririz.