çok güzelmiş kuzum peki kaça mal oldu park yatak...ben erken alacağım borcu bitsin hemen diyeteyzeleriii @betiboopMogami park yatagimiz bu.kraft calipso 70×120 ebatinda :) rabbim kullanmayi nasip etsin.digeride beşiğimiz salonda kullanmak icin.besik eltimden gelecek.bizim ki doğasıya onun ki 10 aylik olacak zaten.@betiboop hareket hissediyormusun kuzum ? ben 17 18 gibi gazla karışık hissetmeye baslamistim
Tatlim calipsoyu arkadaşim 400e almis ben sordum 500mü ne dediler zam gelmis iyi arastir zam gelmemiş bir yerden al baby2go'nun aldim ben 350tl 70×130 ebatli yurtdışından gelen bebis gereclerine vergi koymus devlet de Sağolsunçok güzelmiş kuzum peki kaça mal oldu park yatak...ben erken alacağım borcu bitsin hemen diye
bak senin aldığın markada aklımda fıstık bi an önce aradan çıkarayım istiyorum bi de yılbaşı sonrası zammına uğramayalım...bişey daha sorucam bacım...park yatağı alırken bebişin üstünde yatması için sünger yatağını da veriyorlar dimiTatlim calipsoyu arkadaşim 400e almis ben sordum 500mü ne dediler zam gelmis iyi arastir zam gelmemiş bir yerden al baby2go'nun aldim ben 350tl 70×130 ebatli yurtdışından gelen bebis gereclerine vergi koymus devlet de Sağolsun
Canim sevindim sonucunuza hadigecnis olsun sıradacinsiyet heyecani var :)BACILARIM BİZ İKİLİ SONUCUMUZU ALDIK ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL ÇIKTI HERŞEY
lulus_k kuzum bak benimki de aşağıdaki gibiydi doktorum hiçbi sorun yok dedi
down sendromu riski 1/9300
yaş riski 1/1000
trisomy 18 için yüksek risk kategorisinde değil
pap a 1,51
freeb hcg 20
Betim Allah razı olsunCanim sevindim sonucunuza hadigecnis olsun sıradacinsiyet heyecani var :)
Canim gule Güle kullansin minnikin cok guzel iyi yapmışsınalarak 22 olmussun maşallah hissetmiyorum henuz bi tek gece pit pit seklinde bi hareket oluyo anlamiyorum o mu :) senin nasil taklalar başlamıştır heralde :)teyzeleriii @betiboopMogami park yatagimiz bu.kraft calipso 70×120 ebatinda :) rabbim kullanmayi nasip etsin.digeride beşiğimiz salonda kullanmak icin.besik eltimden gelecek.bizim ki doğasıya onun ki 10 aylik olacak zaten.@betiboop hareket hissediyormusun kuzum ? ben 17 18 gibi gazla karışık hissetmeye baslamistim
Anlarsin kuzum benim 13+4 tu kiz dediginde , devlette soylerlerse ne ala siylemiyolarmis diye duydumBetim Allah razı olsunCinsiyeti de umarım anlarız yakında...senin tatil nasıl
Devletteki doktora baskının alasını yaparım valla zaten sırf cinsiyet için gittiğimi de belirticem oyarım vallaAnlarsin kuzum benim 13+4 tu kiz dediginde , devlette soylerlerse ne ala siylemiyolarmis diye duydum
tatil guzel canim annemler de geldi bayram malum yarin da esim.ve kayinvalideler geliyo yazlik komsusuyuz biz evler karsilikli yarin karsi eve transeferim :)
9 gunumuz var kontrole valla canim hersey organik dalindan koparip yiyorin cok şükür. .Devletteki doktora baskının alasını yaparım valla zaten sırf cinsiyet için gittiğimi de belirticem oyarım vallaYarasın ana kıza tatil...keyfini sür dönünceye kadar...bolca d vitamini al...
canım artık buralarda kalabalık yapmak istemiyorum bizim çocuğumuz olmuyor o yüzden artık inferilite forumlarına bakıyorum bazan ....bugün yine adet oldum olmayacağını biliyordum ama yinede adet olunca hüzünleniyo insan ....sizler nasılsınız
bana bak hatun ne kalabalığından bahsediyorsun sen...sen topiğin ilk zamanlarından beri aramızdasın şimdi kendini kalabalık olarak mı görüyorsuncanım artık buralarda kalabalık yapmak istemiyorum bizim çocuğumuz olmuyor o yüzden artık inferilite forumlarına bakıyorum bazan ....bugün yine adet oldum olmayacağını biliyordum ama yinede adet olunca hüzünleniyo insan ....sizler nasılsınız
İnşallah canım Allahın izniyle ben de yaşarım bu duyguları..Umutsuzluk yok asla...Allahın gücüne gider bitanem ondan niye kesersin umudunu...Gelecek miniğin ben adım gibi eminim sende rahatla ve sabırla bekle minik kelebeğini...ekliyorum hemen balım
AMİİİİNİnşallah canım Allahın izniyle ben de yaşarım bu duyguları..
Oyle deme bak ruyahayal son klomen denemesinde pozitif i gordu testte sen aşılama düşün canim gayret bizden sifa allahtancanım artık buralarda kalabalık yapmak istemiyorum bizim çocuğumuz olmuyor o yüzden artık inferilite forumlarına bakıyorum bazan ....bugün yine adet oldum olmayacağını biliyordum ama yinede adet olunca hüzünleniyo insan ....sizler nasılsınız
Ayy ruyahayalde mi klomen kullanmıştı bu klomen umut oluyo inşallah banada verir eylüldeOyle deme bak ruyahayal son klomen denemesinde pozitif i gordu testte sen aşılama düşün canim gayret bizden sifa allahtan
Canmm sende değişiklik varmı bizim kız bizi biraz korkuttu kalp sesi çok arttı ama normale döndü idrar yolu enf. Var ilaç kullanıyorum karnim inmis gibi hissediyorum annem aynı diyo amaGaliba sira bende veelifbade06 ikimiz variz
Zamlanmis ki zaten yoksa bende calipso istiyordum gecen duydum vergiyi de hemen gelir diye düşünmemiştim arttirmis hainler fiyatibak senin aldığın markada aklımda fıstık bi an önce aradan çıkarayım istiyorum bi de yılbaşı sonrası zammına uğramayalım...bişey daha sorucam bacım...park yatağı alırken bebişin üstünde yatması için sünger yatağını da veriyorlar dimi