Beraber Anne Olma Yolunda

bitanem eklerim tabiki yalnız 13 gün erken niye oldu ki adet...çatlatma ol bencede öyle daha garanti
Bayağıdır düzensiz regl oluyorum zaten canım.. pcos tan ötürü..
en sonunda baktım olmuyor patlattım bir söktürücü
Evet bir aksilik olmazsa, bir sefer de öyle deneyelim bakalım nasıl oluyormuş

Kulun duası kabul olurmuş allah razı olsun cnm.Allah cümlemizin arzularını gerçekle müjdelesin inşaallah.

Bayağıdır düzensiz regl oluyorum zaten canım.. pcos tan ötürü..
en sonunda baktım olmuyor patlattım bir söktürücü
Evet bir aksilik olmazsa, bir sefer de öyle deneyelim bakalım nasıl oluyormuş
deneyin tabi kuzum çatlatma olunca ilişki vakti de daha net olacaktır yine de siz o zamana kadar gün aşırı birlikte olmaya çalışın en fazla 3 günde bir...düzenli ilişkiyle mutlaka gelecektir miniğin

canım şimdiden geçmiş olsun hayırlısıyla atlat gel aramıza sağlıkla
Sağol canım inşaallah.Benden kurtulamazsınız hepinizi ayrı ayrı merakederim çünkü oyüzden hergün bakarım ne olmuş nr bitmiş okurum sevinenle sevinir üzülenle üzülürüm.

Canimmm hayirlisiyla buyut yavrunu allah anali babali buyutsun seni o hale sokan doktorlarida rabbim bildigi gibi yapsin o nedir oyle ya gorev ahlakindan yoksun vicdansizlar sukur esin cikarmis sonu guzel oldu

hyb77 Anladım canım benim Allah yardımcın olsun hani derler ya hep böbrek sancısı doğum sancisindan beter diye ikisini de yaşamış biri olarak bu soylentiyi kabul ediyorum gerçekten çok zor inşallah her şey yolunda gidecek lazerle hallolacak duacinim canım sen de olumlu güzel düşün

ahh ah nerde bu dogan bebişler :) gorseydik büyüdüklerini

İlk hamilelik canm benim normal ben de ilk zaman kasiyodum hosuma gidiyodu kasidikca ama baktim bikac yerde catlama belirtisi diyo hemen biraktim direk kremlendim kasindikca surdum sirtindakilere bisi olmaz asiri kilo almazsan ama gobise dikkat :)

hyb77 geçmiş olsun şimdiden, inşallah sapasaglim olarak hemen geri donceksin buralara :)
Mogami nqsildi alan soruları, eminim saçma sapandir.
50 de 30 çıkardım canım ama sıfır çalışmayla...seneye asılıcam...50 nin 10 u alan eğitimi sorusuydu ayrıca...sıkı çalışan 50 de 40 kesin yapar ama yine de arada çok çok kazık sorularda vardı

oyyyy ne güzel örmüşsün canım benim...ben düz örgü biliyorum o yüzden elimden gelmez ama babaannemiz şimdiden 4-5 tane ördü...Allahım üstlerinde göreceğimiz günleri de nasip etsin
Ayyyy mogamim inşallah canım benm kv ve annemde örcek kıyamam ben minnaklarımıza kim bilir nasıl yakışacak kuzucuklara

Sağol canım inşaallah.Benden kurtulamazsınız hepinizi ayrı ayrı merakederim çünkü oyüzden hergün bakarım ne olmuş nr bitmiş okurum sevinenle sevinir üzülenle üzülürüm.
Canım şimdiden gecmiş olsun sağsalim dön aramıza inşallah Allah yardımcn olsun

Kızlar hayırlı kandiller.....

Sağol canım inşallah kızım tez zamanda şifasını bulur onun için dua edin kızlar ben sadece ağlıyorum dua etmeye bile gücün kalmadı bu arada normal doğum yaptımı ve dikişlerin çok fazla malasef ağrıdan uyuyıyorum ama ben sadece kızını düßünüyorum

Kızlaaaaaaarrrrrr şu mübarek gunde rabbim herkesin dualarini kabul etsin.ben suan cok karıśığım bat carsamba gunu oyle bir test yapayim dedim.dun ovu testim silik cikmisti bu ayda tam umitlerim suya dusuyor diyordum.biraz once gebelik yaptim evde tekim eşimde ís dolayisiyla gec gelecek ben gordugume inamamadim ne olur birde siz bakinbakin.hch testi ve ben orda cizgi mi goruyorummmmmm

Eklentiler

• IMG_20150713_230930.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 59
Rabbim dualarinizi kabul etsin, bebeklerinizi çocuklarınızı sizi korusun. Bebek isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim. Kadir geceniz mübarek olsun kızlar

Ayyy hayırlı olsun :) nasıl güzel bi gecede öğrendin boyle hamileliğini inşallah sağlıklı bi gebelik yasarsin. Çizgi bayaa görünüyor bende boyle hafif çizgiyle öğrenmiştim hamileliğimi. Sabah hemen kana gitmelisin.

Son hali.de bu canim .ayyy śoklardayım yanlis degildir test umarim tekim birde evde direk size yazdim☺

Eklentiler

• 20150713_231919.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…