Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağıdır düzensiz regl oluyorum zaten canım.. pcos tan ötürü..bitanem eklerim tabiki yalnız 13 gün erken niye oldu ki adet...çatlatma ol bencede öyle daha garanti
Kulun duası kabul olurmuş allah razı olsun cnm.Allah cümlemizin arzularını gerçekle müjdelesin inşaallah.Komiksin kiz :) allah saglik versin diğerleri ufak tefek hepimizde olan seyler bel boyun vs ama su ameliyatini atlat turp gibi olursun bi de dogum yaptin mi vucut da guclenir dogum vucudu yenilermis ya saglikmis.. allah nasip etsin dua edicem bu gece mubarek gece
deneyin tabi kuzum çatlatma olunca ilişki vakti de daha net olacaktır yine de siz o zamana kadar gün aşırı birlikte olmaya çalışın en fazla 3 günde bir...düzenli ilişkiyle mutlaka gelecektir miniğinBayağıdır düzensiz regl oluyorum zaten canım.. pcos tan ötürü..
en sonunda baktım olmuyor patlattım bir söktürücü
Evet bir aksilik olmazsa, bir sefer de öyle deneyelim bakalım nasıl oluyormuş
Sağol canım inşaallah.Benden kurtulamazsınız hepinizi ayrı ayrı merakederim çünkü oyüzden hergün bakarım ne olmuş nr bitmiş okurum sevinenle sevinir üzülenle üzülürüm.canım şimdiden geçmiş olsun hayırlısıyla atlat gel aramıza sağlıkla
İnşallah canım..deneyin tabi kuzum çatlatma olunca ilişki vakti de daha net olacaktır yine de siz o zamana kadar gün aşırı birlikte olmaya çalışın en fazla 3 günde bir...düzenli ilişkiyle mutlaka gelecektir miniğin
Merhaba kızlar sıra doğum hikâyeme geldi malasefki benim öyle güzel bir doğum hikayem olmadı perşembe gecesi nişanım geldi zaten cumayada eğitim ve araştırma hastanesinin doktoru çağırmıştı benim kendi özel doktorum çarşamba doğumu başlatıyordu olmadı bende araştırma hastanesine güvendim ve oraya gitmeye karar verdik cuma sabah erkenden gittik baktılar ve servise yatırdılar serviste hiç açılman yoktu alttan ilaç koydular saat akşam 8 olmuş 1 saat sonra sancılar başladı ve birden suyum geldi apar topar doğum haneye götürdüler doğumhaneye girdiğim an allahım ben nereye düştüm böyle dedim gördüğüm manzara karşısında şok olmuştum 10 dan fazla bayan bir odada bağıranmı ağlayanmı neler neler bunlara neyse dedim sancıları çoktur ondan bu feryatları deyip kendi kendime moral veriyorum benimde o 10 kadının içine yatırdılar birden 3 5 doktor girdi içeri bağırmayın geri zekalılar sesiiniz çıkmayacak sesi çıkanın puanını keser acı çektiririm günlerce bekletirim dedi ben bunları duydukça feryat figan ağlıyorum benim ağladığımı görünce bana da bağırdı ben mi dedim çoçuk yap bağırma başımı şışırme puanını kirıyorum bak dedi akşam 9 girdiği doğumhaneye sabaha kadar nelere şahit oldum anlatamam sabah oldu ben halen doğuramadm ve diyorum eşimle telefonla görüşmek istiyorum bana bağırıyor başka emrin varmı diye neyseki eşimden dışarda ben eşini görmek istiyorum demiş ve yalvarıyorum yakar eşimle görüştürdüler ben eşine sadece beni buradan çıkart ölmeye razıyım diyorum eşim de imza verip çıkardı çıktığımda 5 santim açılmam vardı hemen özel hastanedeki doktoruma gittim hemen beni doğumhaneye aldı ve 1 saat içinde cumartesi saat 12 20 aldım kızımıkucağıma aldım 3 kilo 315 gram doğdu tarifsiz bir mutluluktur ama psikolojik alt üst olmuştu neyse geçti gitti ama cuma gecesi o hastanede yaşadıklarmı ömrüm boyunca unutacağımı sanmıyorum Rabbim bizi iyi insanların eline düşüşün daima
ahh ah nerde bu dogan bebişler :) gorseydik büyüdükleriniCİNSİYET TABLOMUZ
DOĞAN MELEKLER
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Larsson------------>Erkek --------DOĞDU ------
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU-------
Meleğim ----------> Erkek --------DOĞDU-------
Hanfendi ---------> Kız -----------DOĞDU -------
Sebebiumut ------> Erkek --------DOĞDU--------
BEKLENEN MELEKLER
Hilal ---------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız
Elifbade -----------> Kız
Zehsel -------------> Erkek
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız
Maleficent_bs ------> Erkek ?
Betiboop -------------> Kız ?
Lulus_k --------------> Erkek ?
Mogami -------------->
Blummm ------------>
İlk hamilelik canm benim normal ben de ilk zaman kasiyodum hosuma gidiyodu kasidikca ama baktim bikac yerde catlama belirtisi diyo hemen biraktim direk kremlendim kasindikca surdum sirtindakilere bisi olmaz asiri kilo almazsan ama gobise dikkat :)A afrodit26 cahillikten öliciiim, deli gibi kaşiyorum bendr boyle hart hart diye Aferin bana daha da elimi surmem. Zaten anne karnında çok kiloluymusum ben 4,5kilo doğmuşum sırtında ondan kalma catlaklar var artarsa mahvoldum demektir.
Mogami sen nerdeydin bakiim kayıp seni.
Sabah hanfendi25 'in postunu okudum hala soktayim, tövbeler olsun bu mübarek günde insanin ağzına beddua dolar bu insanlar. Şükürler olsun ki esin seni diğer hastaneye yetiştirmiş, hangi ilde bu hastane bilelimde olur ya bi yakinimiz gidecek olur vazgeciririz.
50 de 30 çıkardım canım ama sıfır çalışmayla...seneye asılıcam...50 nin 10 u alan eğitimi sorusuydu ayrıca...sıkı çalışan 50 de 40 kesin yapar ama yine de arada çok çok kazık sorularda vardı
dimi ama valla tek tek mesajla soruyorum doğdu mu doğmadı mı diye...hatırlattığım için burayı paylaşırlar minnakların fotolarını anneleriahh ah nerde bu dogan bebişler :) gorseydik büyüdüklerini
Ayyyy mogamim inşallah canım benm kv ve annemde örcek kıyamam ben minnaklarımıza kim bilir nasıl yakışacak kuzucuklaraoyyyy ne güzel örmüşsün canım benim...ben düz örgü biliyorum o yüzden elimden gelmez ama babaannemiz şimdiden 4-5 tane ördü...Allahım üstlerinde göreceğimiz günleri de nasip etsin
Canım şimdiden gecmiş olsun sağsalim dön aramıza inşallah Allah yardımcn olsunSağol canım inşaallah.Benden kurtulamazsınız hepinizi ayrı ayrı merakederim çünkü oyüzden hergün bakarım ne olmuş nr bitmiş okurum sevinenle sevinir üzülenle üzülürüm.
O ne yaaaa şoklardayım....Allahım korumuş ikinizide canım benim resmen kasaplarmış doktor değil...Bide nasıl görüştürmezler eşinle yaaa bu nasıl bi saçmalık...Allah o hastaneye mecburen gidenlerin yardımcısı olsun...Sana da büyük geçmiş olsun...peki normal oldu dimi doğumun
Ayyy hayırlı olsun :) nasıl güzel bi gecede öğrendin boyle hamileliğini inşallah sağlıklı bi gebelik yasarsin. Çizgi bayaa görünüyor bende boyle hafif çizgiyle öğrenmiştim hamileliğimi. Sabah hemen kana gitmelisin.Kızlaaaaaaarrrrrr şu mübarek gunde rabbim herkesin dualarini kabul etsin.ben suan cok karıśığım bat carsamba gunu oyle bir test yapayim dedim.dun ovu testim silik cikmisti bu ayda tam umitlerim suya dusuyor diyordum.biraz once gebelik yaptim evde tekim eşimde ís dolayisiyla gec gelecek ben gordugume inamamadim ne olur birde siz bakinbakin.hch testi ve ben orda cizgi mi goruyorummmmmm
Son hali.de bu canim .ayyy śoklardayım yanlis degildir test umarim tekim birde evde direk size yazdim☺Ayyy hayırlı olsun :) nasıl güzel bi gecede öğrendin boyle hamileliğini inşallah sağlıklı bi gebelik yasarsin. Çizgi bayaa görünüyor bende boyle hafif çizgiyle öğrenmiştim hamileliğimi. Sabah hemen kana gitmelisin.