Beraber Anne Olma Yolunda

Mogami Mogami canım benim bat 30 temmuz deneme 14:110: listeye eklenmeyeli baya olmuş 3.denemeydi sizlerle tanıstıgım zamanlar 1 sene olmuş:110: bu ay fazla umudum yok açıkçası ama ya tutarsa:KK48:

Yeni ay yeni umutlar canım üzülme bazen banada hiç olmayacakmış gibi geliyo ama inanıyorum ki olacak bi vakti zamanı var demek ki...[/QUOTE]
İnşallah Allah bizede yaşatır o günleri nasip eder anne olmayı inşallaah

Hatunlar bunlar ne demek, napiim endişeleneyim mi yoksa bir oh mu çekeyim bilemedim.
İkili tarama testi sonuçlarım:

KOMBİNE TRİSOMY 21 RİSKİ 1:5403 -
TRİSOMY 13/18 + NT <1:10000 -
YAŞ RİSKİ 1:952 -
Ense Kalınlığı da ultrasonda 1.8 çıkmıştı.

Sağol canım inşallah kızım tez zamanda şifasını bulur onun için dua edin kızlar ben sadece ağlıyorum dua etmeye bile gücün kalmadı bu arada normal doğum yaptımı ve dikişlerin çok fazla malasef ağrıdan uyuyıyorum ama ben sadece kızını düßünüyorum
canım üzme ama kendini bak sütün kesilir nolursun ağlama...miniğini kucağında evine getireceksin sağlıkla bitanem içini ferah tut...sen miniğine kavuş ben daha sonra sana bolca soru yönelticem doğumla ilgili :KK39:

Kızlaaaaaaarrrrrr şu mübarek gunde rabbim herkesin dualarini kabul etsin.ben suan cok karıśığım bat carsamba gunu oyle bir test yapayim dedim.dun ovu testim silik cikmisti bu ayda tam umitlerim suya dusuyor diyordum.biraz once gebelik yaptim evde tekim eşimde ís dolayisiyla gec gelecek ben gordugume inamamadim ne olur birde siz bakinbakin.hch testi ve ben orda cizgi mi goruyorummmmmm

Son hali.de bu canim .ayyy śoklardayım yanlis degildir test umarim tekim birde evde direk size yazdim☺

Gözün aydııııın fıstığım mübarek bi gecede annesine sürpriz yapmış miniğin desene:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

kızlarr nasılsınız bakalımmm ?? Mogami Mogami resmini gördüm canım miniğnin zıbınını yesinlerrrr :) bizde dün park yatağını aldık başladık hazırlıklara.allahım kullanmayı nasip etsin :)
Canımsın Allah razı olsun inşallah güzel günlerde kullanırız aldıklarımızı...resmini koydun mu topiğe yatağın....bende park yatak alıcam bana da fikir olsun

Mogami Mogami kuzum çok umutsuzum ama yinede beni ekler misin bat 13 ağustos 16.deneme
Umutsuzluk yok asla...Allahın gücüne gider bitanem ondan niye kesersin umudunu...Gelecek miniğin ben adım gibi eminim sende rahatla ve sabırla bekle minik kelebeğini...ekliyorum hemen balım:KK200::KK200:

Mogami Mogami canım benim bat 30 temmuz deneme 14:110: listeye eklenmeyeli baya olmuş 3.denemeydi sizlerle tanıstıgım zamanlar 1 sene olmuş:110: bu ay fazla umudum yok açıkçası ama ya tutarsa:KK48:
Tutmaması için bi sebep yok elbet tutacak ama şimdi ama yarın içini ferah tut bitanem...Hepimiz burada 1 yılımızı devirdik umutla neşeyle duayla...Sıramız geldikçe kavuştuk minnaklarımıza ve kavuşacağız inşallah:KK200::KK39::KK39::KK39::KK39:

Evet canimmm yaaa bugunde kandil diye orucumu.da tuttum normalde tutamiyordum midemden dolayi.inanamiyorum subatta da kimyasal yasamistim ama bu kadar koyu cikmamisti.yarin aksama dogru isten cikip dr a gidecektim baska bir nedenden dolayi. Kanida veririm ayni zamanda.ins bu sefer her sey yolunda gider.ben duami edeyim guzelce.ins hamisimdir gercekten yaaaaaaaaaa
Canim coookk sevindim ihtiyacimzi vardi boyle guzel haberlere :) haber veririsin kan sonucunu fıstık

Hatunlar bunlar ne demek, napiim endişeleneyim mi yoksa bir oh mu çekeyim bilemedim.
İkili tarama testi sonuçlarım:

KOMBİNE TRİSOMY 21 RİSKİ 1:5403 -
TRİSOMY 13/18 + NT <1:10000 -
YAŞ RİSKİ 1:952 -
Ense Kalınlığı da ultrasonda 1.8 çıkmıştı.
gayet güzel çıkmış canım sonuçlar bak bende bugün aldım sonucumu ve doktoruma gösterdim yazıcam zaten test sonuçlarını topiğe

BACILARIM BİZ İKİLİ SONUCUMUZU ALDIK ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL ÇIKTI HERŞEY

lulus_k lulus_k kuzum bak benimki de aşağıdaki gibiydi doktorum hiçbi sorun yok dedi
down sendromu riski 1/9300
yaş riski 1/1000
trisomy 18 için yüksek risk kategorisinde değil
pap a 1,51
freeb hcg 20

Mogami Mogami şükürler olsun canım çok sevindim senin sonuçların da güzel çıkmasına. Hem de içimi rahatlattın ya çok saol, kendimi yedim bilgisayar başında daha randevuma da var 2 hafta. Değerli minnoşlarımız bizim, hep sağlıklı olsunlar hep

TEMMUZ BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme -------> HAMİŞ :nazar::KK71:
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme ------>:KK43:
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme

Gulbike -----------------> 30 Temmuz -------> 14. Deneme

AĞUSTOS BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33. Deneme
Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos -------> 16. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Mogami Mogami şükürler olsun canım çok sevindim senin sonuçların da güzel çıkmasına. Hem de içimi rahatlattın ya çok saol, kendimi yedim bilgisayar başında daha randevuma da var 2 hafta. Değerli minnoşlarımız bizim, hep sağlıklı olsunlar hep
Hiç stres yapma bitanem seninde benimde değerlerimiz çok şükür güzel çıktı... bundan sonra 3 lü var sırada gerçi doktorum 3 lü için bişey demedi ama yapar herhalde...Rabbim sağlık versin evlatlarımıza İNŞALLAH... Bizde sırf cinsiyet merakından haftaya devlete gidicez bakalım orda görecekmiyiz?...bu arada sen niye ikili sonucunu göstermek için 2 hafta bekliyorsun...ben geçen hafta yaptırmıştım bugün için gel al demişlerdi gittim aldım sonucu doğruca doktorun yanına gidip sonucu gösterdim

Hiç stres yapma bitanem seninde benimde değerlerimiz çok şükür güzel çıktı... bundan sonra 3 lü var sırada gerçi doktorum 3 lü için bişey demedi ama yapar herhalde...Rabbim sağlık versin evlatlarımıza İNŞALLAH... Bizde sırf cinsiyet merakından haftaya devlete gidicez bakalım orda görecekmiyiz?...bu arada sen niye ikili sonucunu göstermek için 2 hafta bekliyorsun...ben geçen hafta yaptırmıştım bugün için gel al demişlerdi gittim aldım sonucu doğruca doktorun yanına gidip sonucu gösterdim
Doktorum sonuçlar 10 gün sonra çıkar ama sen randevunu 1 ay sonraya al demişti. Laboratuar çalışanlarından biri arkadaşım, ben sana sonuçlarında bi aksilik çıkarsa haber veririm demişti. O da herşey normal dedi şimdi iyice rahatladım. Ama daha çok rahatlamak için kendimi mükemmel bayram indirimli Gratis'e atayım ben yine de :KK70: Kaşıntı bahane kremler şahane :KK48:

Doktorum sonuçlar 10 gün sonra çıkar ama sen randevunu 1 ay sonraya al demişti. Laboratuar çalışanlarından biri arkadaşım, ben sana sonuçlarında bi aksilik çıkarsa haber veririm demişti. O da herşey normal dedi şimdi iyice rahatladım. Ama daha çok rahatlamak için kendimi mükemmel bayram indirimli Gratis'e atayım ben yine de :KK70: Kaşıntı bahane kremler şahane :KK48:
Onların 10 gün lafına bakma banada bir hafta dediler bugün raporu aldım bi baktım yaptırdığımın ertesi günü çıkmış rapor...neyse sonuçların da sorun olmadığına göre acelesi yok göstermenin hem 2 hafta sonra gittiğinde cinsiyet kesinleşir...hadi git bi güzel para harca mutlu ol kuzum oohh sefanız olsun:KK66::KK66:

X