Beraber Anne Olma Yolunda

Canim dualarim seninle inaniyorum kisa surede hayirli saglikli bir bebisin olacak insallah hamile kalabiliyorsun stresi biraktigin anda gelecek minik mucizen
Allah razı olsun canım stres yapmıyorum diyorum ama başaramıyorum galiba tek umudum allahın izniyle klomen belki onun etkisiyle stres yapmam klomen sebep olur

Bebek şekeri falan düsünüyor musun canım ben yaptırdım pek bir hevesleydim eşimde yaptıralmr dedi bide isim kararlaştırdınızmı
Evet kismet olursa esimin kuzeniyle birlikte yapacagiz malzemeleri aldik foto atsana bir fikir olur bana isim ilke olacak esimin babasi koydu adini siz dusundunuzmu ismi

İnşallah şekerim, ben yeni katıldım evet..
Ama bana da uğurlu gelicek, inanıyorum..
Moralini yüksek tut, moral çok önemli..

Üzülme, Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler..

İnşallah şekerim, ben yeni katıldım evet..
Ama bana da uğurlu gelicek, inanıyorum..
Moralini yüksek tut, moral çok önemli..

Üzülme, Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler..
Amin.. ağustosta tatile çıkıyoruz yumurtlama dönemine denk geliyo.. kafam rahat belki o ay olur. 1 yıldır ovulasyon testiyle takip ediyorum. 6 aydır ( kürtajdan ve düşükten sonra)hiç şaşmıyor 13.gün koyu 14.gün silikleşiyor.. tatilde ovulasyon testide yapmayı düşünmüyorum..

Oluruna bırak canım tatildeyken kafan rahat olur.. Bedenini dinle, huzurla uyu uyan..
Eşinle cicim aylarınıza dönün.. İnşallah minik kuzun tutunur sana..
Burada gelişmelerimizi paylaşırız inşallah..
Dertlerimize ortak sevinçlerimize arkadaş oluruz..

En iyisini yaptın bana kalsaydım bende malzeme alıp evde yapacaktır ama eşim sipariş verdi ama bardak süsleme dini ben yaptım atarım şimdi foto ben zeynep koymuştum Kaynanamlar pek hoşlarına gitmedi onlara sormadan zeynep koymam bende sizde bir isim söyleyin iki ismi olsun dedim onlarda mina dediler yanı isim zeynep mina oldu iki tarafta kırılamamıştır oldu
Evet kismet olursa esimin kuzeniyle birlikte yapacagiz malzemeleri aldik foto atsana bir fikir olur bana isim ilke olacak esimin babasi koydu adini siz dusundunuzmu ismi

Alıntı yapamadm direk paylaştım bir bak canım beğenecekmisin

Adıyla büyüsün canım ilke de çok hoş bir isim bence gayet güzel kulağa çok hoş geliyor
Cok guzel olmus canim bende zeynep ismini cok istedim esim istemedi edimde dila ismini istedi ikimizinde dedigi olmadi kayinbaba ilke deyince kiramadim ilk torunlari kizlari yok kiz cocugunu cok seviyorlar olsun dedim

Canım bizde hazır aldık nasıl yapıldığını bende bilmiyorum yada internetten nasıl yapıldığına bak benim evde yapmak hiç aklıma gelmemişti sende bir bak belki hazır satılan dan da bulursun
Bizim burda lohusa serbeti yapmiyorlar nasil yapiyorsunuz tarifi varsa alabilirim canim bardak susleme aklima gelmemisti bende susleyeyim

Canım bizde hazır aldık nasıl yapıldığını bende bilmiyorum yada internetten nasıl yapıldığına bak benim evde yapmak hiç aklıma gelmemişti sende bir bak belki hazır satılan dan da bulursun
Himm olmadi bende hazir alirim artik

İnşallah canım tatil iyi gelecek evet.. mübarek günlerin gecelerin hürmetine bizde anne oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…