Off cok olmasa bari canm yaa cok sinir oldum valla senin nerelerde oldu benim gobek deligine yakin yerde bas gosterdi gicikCanım sen istediğin kadar yağla olacağı varsa oluyor bende çok dikkat eder her gün yağlardım 34 haftada birden çatlaklar başladı ve 2 haftada baya çoğaldı çilt yapısıyla alakalı bence
Off cok olmasa bari canm yaa cok sinir oldum valla senin nerelerde oldu benim gobek deligine yakin yerde bas gosterdi gicik
İnşallah arkadaşım, Rabbim duysun sesimizi...İnşallah canım tatil iyi gelecek evet.. mübarek günlerin gecelerin hürmetine bizde anne oluruz inşallah
Allah yardımcın olsun canım ne persembe cok gec cagırmamısmı ya gunu gecen bırı ıcın. normalde bıle son zamanlar 2 gune bı cagırıyolarEn son 3 buçukkilo dedi doktor ddaha bekliyoruz ve ben endişelenmeye başladım doktor perşembeye gel demişti ama ben yarın gidecem tekrar bana dua edin
canım benim napalım çekicez artık ama yemek konusunda bırak aşermeyi yemek göresim yok...demek pipiş görüldü hadi hayırlısı kuzumİyi geceler annisler ve annis adayları :) keyifler yerindedir inşallah ugrayamadim bi kaç gündür. Kendimi azcik iyi hissedince bi iftar yemeği vereyim dedim eve bereket gelsin :)
Mogami canim üzüldüm reflu olmama senin çok dikkat etmen gerek yediğine içtiğinde, yavrucugun seni yoracak şeyler asermez inşallah. @KAYGILI senin kocaman bi gobusun mu var bakiim :) ense kalınlığı normal çıktı ama kesin sonuçlar 10gun sonra bebisim. Bu arada bizimkinden de ufak bi pipi göründü doktor emin değilim ama yuksek ihtimal erkek dedi :) bu sene tam bi erkek senesi valla.
hatun benim teyzem tüp yaptırdı yarın test yapıp bebişler tutmuş mu öğrenicez eğer sonuç olumlu olursa sana kadıköy acıbadem tayfun bağışı tavsiye ederim...çokta ilgili bi doktormuşCok tesekkurler canim Allah saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin.
Bacım stres yapma elbet sağlıkla doğacak...dayımın karısı da senin gibi baya bekledi kızını baktı ki doğmuyor sıpa hem de plasenta yaşlanmaya başlamıştı mecburen sezeryan oldu...illa sezeryan istemem deme yeter ki hayırlısı ile doğsunda nasıl doğarsa doğsunYok malasef bekliyorum halen
Allah yardımcın olsun canım ne persembe cok gec cagırmamısmı ya gunu gecen bırı ıcın. normalde bıle son zamanlar 2 gune bı cagırıyolar
hanfendi25 kaç gün gecikti bebisko canım merak ettim. Rabbim sağlık versin tez zamanda kucağına al inşallah. Belli ki bebisim yerini pek sevmiş nasıl iyi baktiysan artik :)
hanfendi25 kaç gün gecikti bebisko canım merak ettim. Rabbim sağlık versin tez zamanda kucağına al inşallah. Belli ki bebisim yerini pek sevmiş nasıl iyi baktiysan artik :)
ınsallah canım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallahhhEvet herkez çok geç diyo o yüzden yarın gitmeyi düşünüyorum bende inşallah hayırlı haberlerle dönerim
Bacım stres yapma elbet sağlıkla doğacak...dayımın karısı da senin gibi baya bekledi kızını baktı ki doğmuyor sıpa hem de plasenta yaşlanmaya başlamıştı mecburen sezeryan oldu...illa sezeryan istemem deme yeter ki hayırlısı ile doğsunda nasıl doğarsa doğsun
İyi yaparsın kuzum sıkı takipte ol perşembeye kadar...arada göbüşe de seslen yeter çık ordan diyeYok illa normal diye diretmiyorum zaten devletteki doktorum perşembeye kadar bekle dedi özel deki doktor pazartesi gel bebeğin durumundan haberdar olalım dedi yarın özele gitcem orda herşey yolunda derse perşembeyi beklicem
ınsallah canım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallahhh
İyi yaparsın kuzum sıkı takipte ol perşembeye kadar...arada göbüşe de seslen yeter çık ordan diye
kandırdımmmm demıstır ıcerden mınnosSağol canım benim ilginiz için inşallah yarın hayırlı haberler duyarız aslında dün gece baya sancım vardı sancıda değil de sürekli kasılmalar oluyordu 10 dakika arayla kesin doğururum dedim uzandım biraz uyuya kalmışım öylece sabah kalıtım turp gibiyim
Sesleniyorum bazen kızıyorim bazen yalvarıyorum çıkan artık endişelenmiyorum senin için diyorum eşim diyo boşuna uğraşma senin gibi inatçı diyo
kandırdımmmm demıstır ıcerden mınnos