Beraber Anne Olma Yolunda

Sesleniyorum bazen kızıyorim bazen yalvarıyorum çıkan artık endişelenmiyorum senin için diyorum eşim diyo boşuna uğraşma senin gibi inatçı diyo
Allah kurtarsın canım benimm
Rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzz bi avazda kurtulursun inşallah

Evet kismet olursa esimin kuzeniyle birlikte yapacagiz malzemeleri aldik foto atsana bir fikir olur bana isim ilke olacak esimin babasi koydu adini siz dusundunuzmu ismi
Bunlarda ben yaptım canm 50 tane biblolu 50 tane keceli çubuklu yaptm mıknatıslı hepsi

Eklentiler

• IMG_20150607_222728.jpg
    221,1 KB · Görüntüleme: 58
Paylaşımın için teşekkür ederiz Mogami'ciğim....
Eskilerden bir ben kalmışım...

Günaydın kızlar herkeze hayırlı sabahlar :)
Hamis gurubu maşallah deyim miniklerinize buyusunler buyusunler kucağınıza nasip olsun inşallah.. inşallah da bizede nasip olsun dualarinizda olmayi ümit ediyorum buguzel günlerde rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın allahım güzel allahım kabul etsin inşallah dualarimizi AMİNNNN

Iyi yapmissin iftar yemegi guzel oluyor allah kwbul etsin :) onuclarin iyi olmasina cokk sevindim gozjnaydin:) o kucuk pipileriii sevsin annelerii gelsinler bakalim ogluslarimiz :)

Acikcasi riklerini bilemiyorum benim dr klomen hic onermedi direk igne onerdi ama su var ignelerin yanetkisinde asiri uyarilma vardi yani yum cok buyuyup catlamayip kiste donebiliyor cok endiselendim o zaman bunca eeyi kullanirken femara diye yum kakitesini arttiracak bi seyde kulkandim ben ve meme kanserlerinin kullandigi bir ilacti cok hormon yedimm ama o strestense gozumu karartip kullandim

canim okadar ince ayrintisina kadar anlatmisim cok sagol.bende aradim randevu aldim tup bebek icin ilk on gorusme icin cuma gunune bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.sorucam sorulari not almayi dusunuyorum.insallah canim teste bana da kismet olur o 2.cizgiyi gormek..

Mogami bugün seni dinleyip bebek magazasına gittim ama 5 dk sonra gözlrim dolmaya boğazım kurumaya başladı nasl çıktım bilemedim
Ama kuzum benim ben üzül diye dememiştim sana umut olsun istemiştim baktıkça içinde yeni umutlar yeşillensin istemiştim...ben kendimde dediğim gibi bi iki parça almıştım sevinçle ve hamile kalamadığım dönemde ne zaman elime gelseler hep yüzüm güldü...Çok üzüldüm sana böyle hissettirdiğim için

TEMMUZ BAT

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

TÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN CANLARIM

Bugünüm çok güzel başladı...Tüp bebek tedavisine başlayan teyzemin hamilelik haberini aldım...İlk müjdeyi bana verdi....2 tane minik koymuşlardı içine bakalım kaçı tuttu....Rabbim isteyen herkese ister doğal yoldan ister aşılama ya da tüp ile hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin...

hatun benim teyzem tüp yaptırdı yarın test yapıp bebişler tutmuş mu öğrenicez eğer sonuç olumlu olursa sana kadıköy acıbadem tayfun bağışı tavsiye ederim...çokta ilgili bi doktormuş
Canm cok tesekkurler bende aldim istanbul tüp bebek merkezi taksim emre bey tavsiye uzerine bakalim hayirlisi

Tünaydın canim..cok sevindim boyle muzice harika haberler aldikca morel motive tavan yapiyo bende..insallah ikizler gelir..cok sevindim hayirli olsun saglikli kucagina almayi Rabbim nasip etsin.

Tünaydın canim..cok sevindim boyle muzice harika haberler aldikca morel motive tavan yapiyo bende..insallah ikizler gelir..cok sevindim hayirli olsun saglikli kucagina almayi Rabbim nasip etsin.
Allah razı olsun canım benim darısı inşallah başına olacak eminim...Benim teyzem 40 yaşında ve özel bi sebepten tüpleri alınmıştı...İlk bebeği ya da bebekleri olacak Rabbim nasip ederse....Sende kendini güzele motive et...Sende bi problem yok o yüzden ilk deneme de olacağına ben çok eminim... Merkezini ve doktorunu iyi seç ama...Aklında teyzemin doktoru da bulunsun canım

Ayyyyy cok sevindim agustostad abimler yaptiricak insallah bende guzel haber alirim teyzenin adina da cok sevindi Allah kucagina almayi nasip etsin :)

Ayyyyy cok sevindim agustostad abimler yaptiricak insallah bende guzel haber alirim teyzenin adina da cok sevindi Allah kucagina almayi nasip etsin :)
Kuzuuuuuuum yaa bende çok mutlu oldum sabah sabah...zaten rüyama da girmişti.... Allahım abinlere de minik minik mucizeler nasip etsin ağustosta...sende burdan paylaşırsın onların güzel haberlerini

Ayy canim okadar iyi geliyo geliyoki bu morel vermeniz anlatamam insallah canim.benim de gidicegim doktor ve ekibi icin cok guzel duyumlar aldim tavsiyeler aldim.yakin arkadasimn arkadasi yaptrdi insallah guzel haberler vermek banada kismet olur siz guzel annisler bol bol dua edin bizlere

Üzülme sen yaaa sem üzülürsen bebişte üzülür teyzeside ona kıyamaz... Bi yerden başlamak gerekiodu bi iki daha böyle olur snra düzelir eminim yani haklıydın üzülecek hiç bişi yok

Canım hayırlı ugurlu olsun bebeğiniz sağlıkla annesine tutunup dogsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…