- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 46
Allah kurtarsın canım benimmSesleniyorum bazen kızıyorim bazen yalvarıyorum çıkan artık endişelenmiyorum senin için diyorum eşim diyo boşuna uğraşma senin gibi inatçı diyo
Bunlarda ben yaptım canm 50 tane biblolu 50 tane keceli çubuklu yaptm mıknatıslı hepsiEvet kismet olursa esimin kuzeniyle birlikte yapacagiz malzemeleri aldik foto atsana bir fikir olur bana isim ilke olacak esimin babasi koydu adini siz dusundunuzmu ismi
Paylaşımın için teşekkür ederiz Mogami'ciğim....TEMMUZ BAT
Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme
AĞUSTOS BAT
Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33. Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
İyi geceler annisler ve annis adayları :) keyifler yerindedir inşallah ugrayamadim bi kaç gündür. Kendimi azcik iyi hissedince bi iftar yemeği vereyim dedim eve bereket gelsin :)
Mogami canim üzüldüm reflu olmama senin çok dikkat etmen gerek yediğine içtiğinde, yavrucugun seni yoracak şeyler asermez inşallah. MINIKKUS1 senin kocaman bi gobusun mu var bakiim :) ense kalınlığı normal çıktı ama kesin sonuçlar 10gun sonra bebisim. Bu arada bizimkinden de ufak bi pipi göründü doktor emin değilim ama yuksek ihtimal erkek dedi :) bu sene tam bi erkek senesi valla.
Benim eylülde 1.5 yıl olcak canım dr gittiğimde. İnş dr destek bişey verir git dene demez. Eşimde dr kuzeninden duymuş klomen hem çoğul gebeliğe hemde sağlıksız döllenmeye sebep olabiliyormuş yüksek oranla. Çoğul gebelik isterim keşke olsa ama Allah korusun sağlıksız gebelik kürtaj vb olursa çok endişelendim var mı öyle bişey
canim okadar ince ayrintisina kadar anlatmisim cok sagol.bende aradim randevu aldim tup bebek icin ilk on gorusme icin cuma gunune bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.sorucam sorulari not almayi dusunuyorum.insallah canim teste bana da kismet olur o 2.cizgiyi gormek..Canım merkezle görüşmeye git. Ön görüşme yapmış olursun. Önceden soracaklarını not al istersen unutma. Hatta onların söyleyeceklerini bile alabilirsin. Adetinle birlikte başlanacak. Ben histeroskopi de yaptırman taraftarıyım o da tedaviye başlamadan 5-10 gün önce yapılıyor. Rahime kamerayla bakılıyor. Bebeğin konacağı en uygun yer önceden belirleniyor ve bazı doktorlar çizik atıyor. Benim doktorumda atmıştı. Orası hücrelerini yeniliyor yeni bir doku oluşuyor bu da bebeğin tutunma şansını arttırıyor. Çok basit bir işlem ameliyathanede genel anestezi ile yaklaşık 20 dakikada yapılıyor. Sonra adet günün gelince bir alo diyorsun doktoruna o da seni ertesi gün ya da 1-2 gün içinde çağırıyor. Tahlillerin yapılıyor, ona göre ilaç dozların ayarlanıyor orada sana neyi nasıl yapman gerektiğini de uygulamalı olarak güzelce anlatıyorlar ve tüp bebek tedavin başlıyor. İğneleri takribi 10-12 gün kadar kullanıyorsun. Sonra opu var (yumurta toplama) onu da yine genel anestezi ile oluyorsun. Veee senden alınan yumurtalar o gün eşinin vereceği spermle embriyolog tarafından birleştiriliyor. Bir kaç gün içinde embriyolog sana yumurtaların gelişimini bildiriyor. Ona göre 2. - 3. ya da 5. gün (blast) embriyo transferi oluyorsun. Ve en zor süreç miniğinin içinde tutunma sürecini beklemek ondan sonrası. Bol dualar ve gebelik testinde 2. bir çizgiyi görmek. İşte hepsi bu.
Ama kuzum benim ben üzül diye dememiştim sana umut olsun istemiştim baktıkça içinde yeni umutlar yeşillensin istemiştim...ben kendimde dediğim gibi bi iki parça almıştım sevinçle ve hamile kalamadığım dönemde ne zaman elime gelseler hep yüzüm güldü...Çok üzüldüm sana böyle hissettirdiğim içinMogami bugün seni dinleyip bebek magazasına gittim ama 5 dk sonra gözlrim dolmaya boğazım kurumaya başladı nasl çıktım bilemedim
Yirim seni seni de hamiş kervanına katıcaz balım İnşallahPaylaşımın için teşekkür ederiz Mogami'ciğim....
Eskilerden bir ben kalmışım...
Canm cok tesekkurler bende aldim istanbul tüp bebek merkezi taksim emre bey tavsiye uzerine bakalim hayirlisihatun benim teyzem tüp yaptırdı yarın test yapıp bebişler tutmuş mu öğrenicez eğer sonuç olumlu olursa sana kadıköy acıbadem tayfun bağışı tavsiye ederim...çokta ilgili bi doktormuş
Tünaydın canim..cok sevindim boyle muzice harika haberler aldikca morel motive tavan yapiyo bende..insallah ikizler gelir..cok sevindim hayirli olsun saglikli kucagina almayi Rabbim nasip etsin.TÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN CANLARIM
Bugünüm çok güzel başladı...Tüp bebek tedavisine başlayan teyzemin hamilelik haberini aldım...İlk müjdeyi bana verdi....2 tane minik koymuşlardı içine bakalım kaçı tuttu....Rabbim isteyen herkese ister doğal yoldan ister aşılama ya da tüp ile hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin...
Allah razı olsun canım benim darısı inşallah başına olacak eminim...Benim teyzem 40 yaşında ve özel bi sebepten tüpleri alınmıştı...İlk bebeği ya da bebekleri olacak Rabbim nasip ederse....Sende kendini güzele motive et...Sende bi problem yok o yüzden ilk deneme de olacağına ben çok eminim... Merkezini ve doktorunu iyi seç ama...Aklında teyzemin doktoru da bulunsun canımTünaydın canim..cok sevindim boyle muzice harika haberler aldikca morel motive tavan yapiyo bende..insallah ikizler gelir..cok sevindim hayirli olsun saglikli kucagina almayi Rabbim nasip etsin.
Ayyyyy cok sevindim agustostad abimler yaptiricak insallah bende guzel haber alirim teyzenin adina da cok sevindi Allah kucagina almayi nasip etsin :)TÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN CANLARIM
Bugünüm çok güzel başladı...Tüp bebek tedavisine başlayan teyzemin hamilelik haberini aldım...İlk müjdeyi bana verdi....2 tane minik koymuşlardı içine bakalım kaçı tuttu....Rabbim isteyen herkese ister doğal yoldan ister aşılama ya da tüp ile hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin...
Kuzuuuuuuum yaa bende çok mutlu oldum sabah sabah...zaten rüyama da girmişti.... Allahım abinlere de minik minik mucizeler nasip etsin ağustosta...sende burdan paylaşırsın onların güzel haberleriniAyyyyy cok sevindim agustostad abimler yaptiricak insallah bende guzel haber alirim teyzenin adina da cok sevindi Allah kucagina almayi nasip etsin :)
Ayy canim okadar iyi geliyo geliyoki bu morel vermeniz anlatamam insallah canim.benim de gidicegim doktor ve ekibi icin cok guzel duyumlar aldim tavsiyeler aldim.yakin arkadasimn arkadasi yaptrdi insallah guzel haberler vermek banada kismet olur siz guzel annislerAllah razı olsun canım benim darısı inşallah başına olacak eminim...Benim teyzem 40 yaşında ve özel bi sebepten tüpleri alınmıştı...İlk bebeği ya da bebekleri olacak Rabbim nasip ederse....Sende kendini güzele motive et...Sende bi problem yok o yüzden ilk deneme de olacağına ben çok eminim... Merkezini ve doktorunu iyi seç ama...Aklında teyzemin doktoru da bulunsun canım
Üzülme sen yaaa sem üzülürsen bebişte üzülür teyzeside ona kıyamaz... Bi yerden başlamak gerekiodu bi iki daha böyle olur snra düzelir eminim yani haklıydın üzülecek hiç bişi yokAma kuzum benim ben üzül diye dememiştim sana umut olsun istemiştim baktıkça içinde yeni umutlar yeşillensin istemiştim...ben kendimde dediğim gibi bi iki parça almıştım sevinçle ve hamile kalamadığım dönemde ne zaman elime gelseler hep yüzüm güldü...Çok üzüldüm sana böyle hissettirdiğim için
Canım hayırlı ugurlu olsun bebeğiniz sağlıkla annesine tutunup dogsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinTÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN CANLARIM