Başlamaz olur muyum canım doktor doktor gezdim 3 senedir..
Öncelikle devlete gittim uzun süre d.kontrol kullandırdı doktor bana.. Adeti düzenlesin diye.
Polikistik over var ben de (yumurta tembelliği) D.kontrolu kullandım aylarca, bıraktım düzenlenmiştir diye.. Ama hiçbi' işe yaramadı.. O haptan sonra zaten yumurtalıkların kendi gelme süresi 6 aymış... En etkili doğum kontrolu yazmış o zaman doktor bana.. Devlet hast. hayır yok bana diyerek özele gittim, "devlet hastanesi polikistik over yanlış teşhis koymuş" dediler.. Hormon sonuçlarım iyi olduğu için anlamadılar durumumdan, klomen verdiler 6 ay bir fiil gittim geldim.. Yol masrafı, (yaşadığım şehrin bir ucunda hast) özel hastane masrafı bir yana kalsın günde klomeni 4 kez içtim işe yaramadı, sonuç kocaman sıfır! Sonrasında başka bir özel hastaneye gittim, pko olduğumu doğruladı. Senin hormonların normal, ama yumurtalık polikistik yapıda dedi, şeker ilacı verdi, rahim filmi istedi.. Gebelik oluşana kadar ilacı iç dedi.. İlacı 9 ay ilacı içtim, tık yok.. Bazıları sadece bu ilaçla gebe kalmış (kk'da okudum).. Aralarda farklı doktorlara da gittim tabi, ama hiçbirinden memnun kalmadım.. Bu 3 senelik süreçte psikolojim çok yıprandı ara verince oluyomuş dediler, kafana takma dediler.. Doktorlara ara verdim... Her ay testler negatif yine.. Kırmızılar geldi hep.. Nasip dedim, ve 7 sene gebe kalamayan bir arkadaşım bu profesörün sayesinde gebe kaldı ve ikiz kızları oldu.. Dün ben de başladım yani, bu sefer çok inanıyorum ve güveniyorum.. Rabbim yüzümü güldürsün istiyorum.. .