Beraber Anne Olma Yolunda

Oncelikle cok tesekkur ederim canim.bu yazdiklarini okuyunca okdar iyi hissettim ki kendimi anlatamam isteyim artti resmen.bende hep inaniyorum insallahda mutlu son olucak.hep sukrediyorum en azindan bende sorun yok diyorum .cok sukur azda olsa spermimiz var diyorum hic olmaya bilirdi diyorum sukredip halini umutsuz hala getirmeyince daha cok dik duruyosun daha cok istiyosun.annelik duygusunu Rabbim isteyen herkese tatdirsin iclerinde benide.bu mubarek ayda senin gibi temiz yurekli bir insani saglikli bir sekilde bebegine kavusmayi nasip etsin.canim ilk tup bebek merkeziyle gorusmeye gitcem haftaya yalnz belirli bir gun varmi farkediyomu muane icin adet hemen sonrasimi benim haftaya adetime 1hafta felan kalmis oluyo zaten ilk gorusme olcak.devlet hastanesinden rapor icin bi sansimi deniycem eylul gibi yaptrmis olurum insallah..cok soru soruyorum nolur kusura bakma guzel anne

İyi geceler annisler ve annis adayları :) keyifler yerindedir inşallah ugrayamadim bi kaç gündür. Kendimi azcik iyi hissedince bi iftar yemeği vereyim dedim eve bereket gelsin :)
Mogami canim üzüldüm reflu olmama senin çok dikkat etmen gerek yediğine içtiğinde, yavrucugun seni yoracak şeyler asermez inşallah. MINIKKUS1 senin kocaman bi gobusun mu var bakiim :) ense kalınlığı normal çıktı ama kesin sonuçlar 10gun sonra bebisim. Bu arada bizimkinden de ufak bi pipi göründü doktor emin değilim ama yuksek ihtimal erkek dedi :) bu sene tam bi erkek senesi valla.

Sağol canım ama bu bekleyiş artık stres dolu olmaya başladı halen ne sancı ne açılma birşey yok beklemek çok zor dualarınızı eksik bırakmayın çünkü ben sezeryanı kesinlikle istemiyorum
Canim bende seni merak ediyordum prenses yerini pek bi sevmis herhalde rabbim bir nefeste kurtarsin dualarim seninle

Yaaa sadece 6 kilo aldim ama catlagim olusmus bugun bitane cok sinir oldum halbuki sabah aksam yaglanip kremleniyorum yani off of

Hayırlı geceler kızlar.. Bugün tedaviye başladım..
Hayırlısıyla inşallah bebeğimi kucağıma alırım..
3 yıllık hasret biter.. Doktorum çok olumlu konuştu,
dua edin bu kardeşinize de..
Sevgiler herkese..

Canım sen istediğin kadar yağla olacağı varsa oluyor bende çok dikkat eder her gün yağlardım 34 haftada birden çatlaklar başladı ve 2 haftada baya çoğaldı çilt yapısıyla alakalı bence
Yaaa sadece 6 kilo aldim ama catlagim olusmus bugun bitane cok sinir oldum halbuki sabah aksam yaglanip kremleniyorum yani off of

Benim eylülde 1.5 yıl olcak canım dr gittiğimde. İnş dr destek bişey verir git dene demez. Eşimde dr kuzeninden duymuş klomen hem çoğul gebeliğe hemde sağlıksız döllenmeye sebep olabiliyormuş yüksek oranla. Çoğul gebelik isterim keşke olsa ama Allah korusun sağlıksız gebelik kürtaj vb olursa çok endişelendim var mı öyle bişey

Canım sen istediğin kadar yağla olacağı varsa oluyor bende çok dikkat eder her gün yağlardım 34 haftada birden çatlaklar başladı ve 2 haftada baya çoğaldı çilt yapısıyla alakalı bence
Canım allah kurtarsın şükür ne günlerden ne günlere geldin ne güzel heyecanlar yaşıyosun.. ben hala aynı ama umutsuz..

Canım merkezle görüşmeye git. Ön görüşme yapmış olursun. Önceden soracaklarını not al istersen unutma. Hatta onların söyleyeceklerini bile alabilirsin. Adetinle birlikte başlanacak. Ben histeroskopi de yaptırman taraftarıyım o da tedaviye başlamadan 5-10 gün önce yapılıyor. Rahime kamerayla bakılıyor. Bebeğin konacağı en uygun yer önceden belirleniyor ve bazı doktorlar çizik atıyor. Benim doktorumda atmıştı. Orası hücrelerini yeniliyor yeni bir doku oluşuyor bu da bebeğin tutunma şansını arttırıyor. Çok basit bir işlem ameliyathanede genel anestezi ile yaklaşık 20 dakikada yapılıyor. Sonra adet günün gelince bir alo diyorsun doktoruna o da seni ertesi gün ya da 1-2 gün içinde çağırıyor. Tahlillerin yapılıyor, ona göre ilaç dozların ayarlanıyor orada sana neyi nasıl yapman gerektiğini de uygulamalı olarak güzelce anlatıyorlar ve tüp bebek tedavin başlıyor. İğneleri takribi 10-12 gün kadar kullanıyorsun. Sonra opu var (yumurta toplama) onu da yine genel anestezi ile oluyorsun. Veee senden alınan yumurtalar o gün eşinin vereceği spermle embriyolog tarafından birleştiriliyor. Bir kaç gün içinde embriyolog sana yumurtaların gelişimini bildiriyor. Ona göre 2. - 3. ya da 5. gün (blast) embriyo transferi oluyorsun. Ve en zor süreç miniğinin içinde tutunma sürecini beklemek ondan sonrası. Bol dualar ve gebelik testinde 2. bir çizgiyi görmek. İşte hepsi bu.

Canım hatrladm r seni boş gebelik yaşamıştı galiba neden umutsuzsun bende hepsinden k9tüsü mol gebelik yaşadım Rabbim çok şükür bak bu günlere geldik sabret canım olacak ben inanıyorum
Canım allah kurtarsın şükür ne günlerden ne günlere geldin ne güzel heyecanlar yaşıyosun.. ben hala aynı ama umutsuz..

Canım 3 yıl hiçbir tedavi ilaç kullanmadın mı
Başlamaz olur muyum canım doktor doktor gezdim 3 senedir..
Öncelikle devlete gittim uzun süre d.kontrol kullandırdı doktor bana.. Adeti düzenlesin diye.
Polikistik over var ben de (yumurta tembelliği) D.kontrolu kullandım aylarca, bıraktım düzenlenmiştir diye.. Ama hiçbi' işe yaramadı.. O haptan sonra zaten yumurtalıkların kendi gelme süresi 6 aymış... En etkili doğum kontrolu yazmış o zaman doktor bana.. Devlet hast. hayır yok bana diyerek özele gittim, "devlet hastanesi polikistik over yanlış teşhis koymuş" dediler.. Hormon sonuçlarım iyi olduğu için anlamadılar durumumdan, klomen verdiler 6 ay bir fiil gittim geldim.. Yol masrafı, (yaşadığım şehrin bir ucunda hast) özel hastane masrafı bir yana kalsın günde klomeni 4 kez içtim işe yaramadı, sonuç kocaman sıfır! Sonrasında başka bir özel hastaneye gittim, pko olduğumu doğruladı. Senin hormonların normal, ama yumurtalık polikistik yapıda dedi, şeker ilacı verdi, rahim filmi istedi.. Gebelik oluşana kadar ilacı iç dedi.. İlacı 9 ay ilacı içtim, tık yok.. Bazıları sadece bu ilaçla gebe kalmış (kk'da okudum).. Aralarda farklı doktorlara da gittim tabi, ama hiçbirinden memnun kalmadım.. Bu 3 senelik süreçte psikolojim çok yıprandı ara verince oluyomuş dediler, kafana takma dediler.. Doktorlara ara verdim... Her ay testler negatif yine.. Kırmızılar geldi hep.. Nasip dedim, ve 7 sene gebe kalamayan bir arkadaşım bu profesörün sayesinde gebe kaldı ve ikiz kızları oldu.. Dün ben de başladım yani, bu sefer çok inanıyorum ve güveniyorum.. Rabbim yüzümü güldürsün istiyorum.. .

Sen daha dogurmadin mi :)
canim bende klomenle hamile kaldm 2 ark daha var biri dogum yapti hatta kaygilida klomenle hamile kaldi bence o Allahin takdiri hic aklina oyle seyler getrme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…