- 23 Ekim 2014
- 168
- 81
- 35
Oncelikle cok tesekkur ederim canim.bu yazdiklarini okuyunca okdar iyi hissettim ki kendimi anlatamam isteyim artti resmen.bende hep inaniyorum insallahda mutlu son olucak.hep sukrediyorum en azindan bende sorun yok diyorum .cok sukur azda olsa spermimiz var diyorum hic olmaya bilirdi diyorum sukredip halini umutsuz hala getirmeyince daha cok dik duruyosun daha cok istiyosun.annelik duygusunu Rabbim isteyen herkese tatdirsin iclerinde benide.bu mubarek ayda senin gibi temiz yurekli bir insani saglikli bir sekilde bebegine kavusmayi nasip etsin.canim ilk tup bebek merkeziyle gorusmeye gitcem haftaya yalnz belirli bir gun varmi farkediyomu muane icin adet hemen sonrasimi benim haftaya adetime 1hafta felan kalmis oluyo zaten ilk gorusme olcak.devlet hastanesinden rapor icin bi sansimi deniycem eylul gibi yaptrmis olurum insallah..cok soru soruyorum nolur kusura bakma guzel anneO zaman kendine inan, doktoruna güven. Sende bir sorun yoksa hele sonsuz güven. Olacağına inan hep pozitif ol. Ben öyle yaptım. Doktorumun kapısından girerken hep gülümseyerek girdim. Eşimin her seferinde spermiogram sonuçlarında düşüş görmemize rağmen. Çünkü tek bir sperm yetiyordu. Durumu bizden vahim olanlar vardı ben hep şükrettim. Senin içinde dua edicem. Doktorunun tüm isteklerine uy. İzmirdeysen benim doktorumu ve ekibini tavsiye ederim. Bende tavsiye üzerine karar vermiştim. Allahım inşallah sana da nasip eder bu güzel duyguyu. Sağsalim kucaklarız inşallah bebeklerimizi. Süreç zor bir süreç değil belki de benim psikolojim çok sağlam olduğu için bana hiç zor gelmedi. Zaten ne zaman başladın ne zaman sonuca ulaştın anlamıyorsun. İğnelerde zor değil kafana hiç bişiy takma. Ben inanki zevkle yaptım o iğneleri.
Tesekkur ederim canim babannemiz iyi sukur evet sira onda bakiyorda sagolsun yemek yapamadigim zaman ariyorum yapiyor torununu sabirsizlikla bekliyor benden heyecanlilar ilk torun oldugundan sanirim
Amin insallah canimEvet bizimkilerde oyle hayirlisiyla gormek nasip olur insallah :)
Canim bende seni merak ediyordum prenses yerini pek bi sevmis herhalde rabbim bir nefeste kurtarsin dualarim seninleCanım maalesef halen gelmedi bizim kız pek bi nazlı çıktı bizde dört gözle bekliyoruz hayırlısı
Amin cnm darısı basına inş ALLAH isteyen herkese hayırlusıyla nasip etsinCok tesekkurler canim Allah saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin.
Acayip bi sessizlik var bugün :)Bugün haftasonu diye kimsecikler yok galiba
Canim bende seni merak ediyordum prenses yerini pek bi sevmis herhalde rabbim bir nefeste kurtarsin dualarim seninle
Yaaa sadece 6 kilo aldim ama catlagim olusmus bugun bitane cok sinir oldum halbuki sabah aksam yaglanip kremleniyorum yani off of
Benim eylülde 1.5 yıl olcak canım dr gittiğimde. İnş dr destek bişey verir git dene demez. Eşimde dr kuzeninden duymuş klomen hem çoğul gebeliğe hemde sağlıksız döllenmeye sebep olabiliyormuş yüksek oranla. Çoğul gebelik isterim keşke olsa ama Allah korusun sağlıksız gebelik kürtaj vb olursa çok endişelendim var mı öyle bişeyBen
Ben igne kullanmistim menagon yum gelistirici ve ovitrelle ile catlattik canim hayirlisi olsun bir sene denediniz o zaman destege baslarsin klomen denersin coook yolumuz var yeterki rabbim birini vesile etsin belkide gelecek tek ihtiyacin psikolojik rahatlamadir klomen sebep olur
Canım allah kurtarsın şükür ne günlerden ne günlere geldin ne güzel heyecanlar yaşıyosun.. ben hala aynı ama umutsuz..Canım sen istediğin kadar yağla olacağı varsa oluyor bende çok dikkat eder her gün yağlardım 34 haftada birden çatlaklar başladı ve 2 haftada baya çoğaldı çilt yapısıyla alakalı bence
Canım 3 yıl hiçbir tedavi ilaç kullanmadın mıHayırlı geceler kızlar.. Bugün tedaviye başladım..
Hayırlısıyla inşallah bebeğimi kucağıma alırım..
3 yıllık hasret biter.. Doktorum çok olumlu konuştu,
dua edin bu kardeşinize de..
Sevgiler herkese..
Oncelikle cok tesekkur ederim canim.bu yazdiklarini okuyunca okdar iyi hissettim ki kendimi anlatamam isteyim artti resmen.bende hep inaniyorum insallahda mutlu son olucak.hep sukrediyorum en azindan bende sorun yok diyorum .cok sukur azda olsa spermimiz var diyorum hic olmaya bilirdi diyorum sukredip halini umutsuz hala getirmeyince daha cok dik duruyosun daha cok istiyosun.annelik duygusunu Rabbim isteyen herkese tatdirsin iclerinde benide.bu mubarek ayda senin gibi temiz yurekli bir insani saglikli bir sekilde bebegine kavusmayi nasip etsin.canim ilk tup bebek merkeziyle gorusmeye gitcem haftaya yalnz belirli bir gun varmi farkediyomu muane icin adet hemen sonrasimi benim haftaya adetime 1hafta felan kalmis oluyo zaten ilk gorusme olcak.devlet hastanesinden rapor icin bi sansimi deniycem eylul gibi yaptrmis olurum insallah..cok soru soruyorum nolur kusura bakma guzel anne
Canım allah kurtarsın şükür ne günlerden ne günlere geldin ne güzel heyecanlar yaşıyosun.. ben hala aynı ama umutsuz..
Başlamaz olur muyum canım doktor doktor gezdim 3 senedir..Canım 3 yıl hiçbir tedavi ilaç kullanmadın mı
Sen daha dogurmadin mi :)Canım sen istediğin kadar yağla olacağı varsa oluyor bende çok dikkat eder her gün yağlardım 34 haftada birden çatlaklar başladı ve 2 haftada baya çoğaldı çilt yapısıyla alakalı bence
canim bende klomenle hamile kaldm 2 ark daha var biri dogum yapti hatta kaygilida klomenle hamile kaldi bence o Allahin takdiri hic aklina oyle seyler getrmeBenim eylülde 1.5 yıl olcak canım dr gittiğimde. İnş dr destek bişey verir git dene demez. Eşimde dr kuzeninden duymuş klomen hem çoğul gebeliğe hemde sağlıksız döllenmeye sebep olabiliyormuş yüksek oranla. Çoğul gebelik isterim keşke olsa ama Allah korusun sağlıksız gebelik kürtaj vb olursa çok endişelendim var mı öyle bişey