- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Eylülde boş gebelik ocakta kimyasal gebelik 6 aydır da hamile kalamıyorum hayırlısı Allahtan. Senin içinde dua edicem sağlıkla kucağına al inşallah yavrunuCanım hatrladm r seni boş gebelik yaşamıştı galiba neden umutsuzsun bende hepsinden k9tüsü mol gebelik yaşadım Rabbim çok şükür bak bu günlere geldik sabret canım olacak ben inanıyorum
Amin bu dr vesile olsunda hamile kal inşallah.. çok yorulmuşsun ama hamile kalamamak kadar belkide yıpratıcılık payı daha yüksek olan bi durum daha var kayıp yaşamak.. inşallah sende bende tüm isteyen sağlıkla hamile kalırız.. bende eylülde başlıycam sanırım klomene dr yazmasada istiycem eylülde dr gel dedi 1.5 yıl olucakBaşlamaz olur muyum canım doktor doktor gezdim 3 senedir..
Öncelikle devlete gittim uzun süre d.kontrol kullandırdı doktor bana.. Adeti düzenlesin diye.
Polikistik over var ben de (yumurta tembelliği) D.kontrolu kullandım aylarca, bıraktım düzenlenmiştir diye.. Ama hiçbi' işe yaramadı.. O haptan sonra zaten yumurtalıkların kendi gelme süresi 6 aymış... En etkili doğum kontrolu yazmış o zaman doktor bana.. Devlet hast. hayır yok bana diyerek özele gittim, "devlet hastanesi polikistik over yanlış teşhis koymuş" dediler.. Hormon sonuçlarım iyi olduğu için anlamadılar durumumdan, klomen verdiler 6 ay bir fiil gittim geldim.. Yol masrafı, (yaşadığım şehrin bir ucunda hast) özel hastane masrafı bir yana kalsın günde klomeni 4 kez içtim işe yaramadı, sonuç kocaman sıfır! Sonrasında başka bir özel hastaneye gittim, pko olduğumu doğruladı. Senin hormonların normal, ama yumurtalık polikistik yapıda dedi, şeker ilacı verdi, rahim filmi istedi.. Gebelik oluşana kadar ilacı iç dedi.. İlacı 9 ay ilacı içtim, tık yok.. Bazıları sadece bu ilaçla gebe kalmış (kk'da okudum).. Aralarda farklı doktorlara da gittim tabi, ama hiçbirinden memnun kalmadım.. Bu 3 senelik süreçte psikolojim çok yıprandı ara verince oluyomuş dediler, kafana takma dediler.. Doktorlara ara verdim... Her ay testler negatif yine.. Kırmızılar geldi hep.. Nasip dedim, ve 7 sene gebe kalamayan bir arkadaşım bu profesörün sayesinde gebe kaldı ve ikiz kızları oldu.. Dün ben de başladım yani, bu sefer çok inanıyorum ve güveniyorum.. Rabbim yüzümü güldürsün istiyorum.. .
AMİN canım inşallah.. Gebelik hiç oluşmadı o nedenle kayıp yaşamadım.. Zor olmaz mı.. Yaşayanlara sabır diliyorum.. Yumurtalıkların çalışıyo mu arkadaşım klomeni yumurtalık çalışmadığın zaman veriyolar.. Doktorundan hiç memnun kalmadıysan hemen değiştir, çünkü baştan nasıl başladıysa öyle gidiyo.. Sana tavsiyem bu olur.. Bak 3 senedir kendime göre doktoru daha yeni buldum diyebilirim..Amin bu dr vesile olsunda hamile kal inşallah.. çok yorulmuşsun ama hamile kalamamak kadar belkide yıpratıcılık payı daha yüksek olan bi durum daha var kayıp yaşamak.. inşallah sende bende tüm isteyen sağlıkla hamile kalırız.. bende eylülde başlıycam sanırım klomene dr yazmasada istiycem eylülde dr gel dedi 1.5 yıl olucak
sen daha forumlardami geziyosun :) ne sevdi yerini kizda gelesi yok.gel artikya :) kac kilo oldu canim.buyuyoda gun geçtikçeCanım sen istediğin kadar yağla olacağı varsa oluyor bende çok dikkat eder her gün yağlardım 34 haftada birden çatlaklar başladı ve 2 haftada baya çoğaldı çilt yapısıyla alakalı bence
Canim dualarim seninle hep aklimdasin gozlerim seni ariyor acaba ne yapti prensesimiz geldimi diye hayirlisiyla gelsin artik minigin insallahSağol canım ama bu bekleyiş artık stres dolu olmaya başladı halen ne sancı ne açılma birşey yok beklemek çok zor dualarınızı eksik bırakmayın çünkü ben sezeryanı kesinlikle istemiyorum
Sen daha dogurmadin mi :)
canim bende klomenle hamile kaldm 2 ark daha var biri dogum yapti hatta kaygilida klomenle hamile kaldi bence o Allahin takdiri hic aklina oyle seyler getrme
Bu dr nisan ayında gittşm hormon testi eşime sperm testi yaptı herşey normal hiç klomen kullandın mı dedi yok dedim ağustosa kadar deneyin olmazsa ağustosta gel merak etme anne olacaksın dedi.. biz ağustosta tatildeyiz eylülde gidicem inşallah.. artık napar bilmiyorum.. yani aslında dr dan memnun kaldım ilgilendi tekrar gel dedi.. hayırlısı canım sen hangi ildesinAMİN canım inşallah.. Gebelik hiç oluşmadı o nedenle kayıp yaşamadım.. Zor olmaz mı.. Yaşayanlara sabır diliyorum.. Yumurtalıkların çalışıyo mu arkadaşım klomeni yumurtalık çalışmadığın zaman veriyolar.. Doktorundan hiç memnun kalmadıysan hemen değiştir, çünkü baştan nasıl başladıysa öyle gidiyo.. Sana tavsiyem bu olur.. Bak 3 senedir kendime göre doktoru daha yeni buldum diyebilirim..
sen daha forumlardami geziyosun :) ne sevdi yerini kizda gelesi yok.gel artikya :) kac kilo oldu canim.buyuyoda gun geçtikçe
Canim dualarim seninle hep aklimdasin gozlerim seni ariyor acaba ne yapti prensesimiz geldimi diye hayirlisiyla gelsin artik minigin insallah
Eylülde boş gebelik ocakta kimyasal gebelik 6 aydır da hamile kalamıyorum hayırlısı Allahtan. Senin içinde dua edicem sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu
Amin canim benim nazli minnosun gelecek hayirlisiyla hic korkma saglikla alacaksin kucagina insallahSağol canım. Benim inşallah daha fazla bekletmez zaten 39 haftadan sonra beklemek çile oluyor kaldığı 41 haftayı doldurmak Rabbim duysun sesimi inşallah sağ salim kavuşurrum yavruma
Bu dr nisan ayında gittşm hormon testi eşime sperm testi yaptı herşey normal hiç klomen kullandın mı dedi yok dedim ağustosa kadar deneyin olmazsa ağustosta gel merak etme anne olacaksın dedi.. biz ağustosta tatildeyiz eylülde gidicem inşallah.. artık napar bilmiyorum.. yani aslında dr dan memnun kaldım ilgilendi tekrar gel dedi.. hayırlısı canım sen hangi ildesin
Amin canim benim nazli minnosun gelecek hayirlisiyla hic korkma saglikla alacaksin kucagina insallah
Amin canım seninde baya az kalmış hazırlıklar tamam mı sende canım benim beşiği daha gelmedi annem almış ama daha gelmedi
Canim birsey duymustum ne kadar dogru bilmiyorum hergun bol bol hurma yersen dogumu kolaylastiriyormusAmin canım seninde baya az kalmış hazırlıklar tamam mı sende canım benim beşiği daha gelmedi annem almış ama daha gelmedi
Haklısın canım 6 ay çok kısa ama kayıplarla düşününce 1.5 yıldır anne olmak için yanıp tutuşuyorum çok zor Allah her isteyene nasip etsin aratmasın6 ay çok uzun değildi canım bu kadar takılma olacak Rabbimin izniyle
Evet az kaldi gun yaklastikca heyecanlaniyorum dun alisveris yaptim biraz kv de aldi biseyler bizimde besik var sifonyer yaptiracagiz daha eksikleri var canim
Ankaradayım canım ben.. medicana hastanesinde dr um . Ben 1.5 yıldır üyeyim ama kayıplardan sonra umutsuzlaşınca elimi ayağımı çektim.. bu başlığa yeni geçildi burdaki çoğu arkadaşla ilk başından beri yazışıyoruz kimi anne oldu kimi hamile inş bizde olucazAynen hayırlısı arkadaşım İstanbuldayım, sen?
Çok yıpratıcı bir süreç inan ki, kk'ya girip hep araştırıyodum gebelikle ilgili şeyleri vs.
internet sevmeyen kocam sende üye ol dedi, sende başlık açarsın
hem kafan dağılır hem de kendin gibi insanlarla dertlerini paylaşırsın dedi
ben de üye oldum ve herkesten destek gördüm..
Sağolun arkadaşlar..
Canim dualarim seninle inaniyorum kisa surede hayirli saglikli bir bebisin olacak insallah hamile kalabiliyorsun stresi biraktigin anda gelecek minik mucizenHaklısın canım 6 ay çok kısa ama kayıplarla düşününce 1.5 yıldır anne olmak için yanıp tutuşuyorum çok zor Allah her isteyene nasip etsin aratmasın