Bensiz çok mutlu canı sağolsun :(

Moralini bozma. Olur böyle şeyle ama zamanla geçer inan. Güvenini kaybetme. Aldığımız kararlar vardı ya dün. Aynen uygulamaya devam. Bırakma kendini.
Aslında yapacağın tek şey işine asılman olmalı. Bir de onun duyacağı etkinliklerin içinde ol sürekli. Bir çeşit intikam yani. Başarınla hem mutlu olursun hem de ona güzel bir cevap vermiş olursun. Ona söyleyemediğin içinde kalan herşeyi uzaktan söylersin böylelikle. Kim haklıymış zaman gösterir ona. Ne dersin?

Seninle aynı şeyi düşünyoruz bende düşündüm yarışmalardan sonra avrupa durumu olucak.
Duymaması görmemesi mümkün değil.
Bencede bir şekil kendinimi göstermek olucak ona zaten doğum gününü kutlamam bile bir cesaretti hiç bir gerginlik görmüyorum aramızda gibi birşey herkes kutlamadedi ama dinlemedim.
Gerçi o kibarlık edip hiç vecap vermedi bu kadar ök..z
Bende karar aldım inadına sırıtgan sırıtgan dolaşıcam etrafında gördüğüm yerde falan selam vermiycem ama eskisi gibi zıpır olucam. O na gerçekten iyi cevap olucak kendini ne sandıysa artık
İnanıyorum yavaş yavaş anıların bıraktığı izlerde zaman geçtikçe bu kadar acıtmayacak canımı...
Zaten sabah doktordaydık annemle iyiye diyor dedi doktor.. Benim astımım zaten ağır aynı günde 6 kere fıs fıs sıkıp duruyorum ah bi mücizeyle oda gitse süper olucak daha dirayetli olucam. Her sıkıştığımda onun ellerini tutma hissi geliyor sanırsam o alıştırdı beni buna

MLS
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz ve benim ilişkimde bitti hem de nasıl bittiğini anlamadan yine acısı kaldı tek bırakıp gitmeyen sevgili o kadar kötüyüm ki geçer mi bugünler bir sene sonra aynı acı aynı acı içimde ki ağlama krizini durduramıyorumm offff nefes almak istiyorumm...

Bende evleneceğini duyduğumdan beri 4 katı böyleyim ama kendimi insan üstü bir çabayla dışarıya atıyorum.
2 gün boyunca hiç kıpırdamadan koltukda duvarı seyrettim.
Her şeyi düşündüm kurdum yeri geldi ağlama krizine girdim.
Dünde alışverişe çıktım o bile kötüydü gördüklerim hatırladıklarım..
Sosyal biriyim bu bir artı gibi gözüksede hayır etkinlik gördüm davetye geldi okuldan
Konseri var mart ayında işte bu daha da kötü etkiliyor beni malesef ortak bir yerdeyiz aynı işi yapıyoruz...
Ne yapıcağımı bilmiyorum içim kanıyor parçalanıyor yaram çok derin.
Hayat devam ediyor yani Show must go on hesabı devam etmek zorundayız

benim bitmesi lazımdı her türlü acı çekiyordum ama bi acı hep aynı yerden vurmaz ki o kadar güler yüzlüyümdür ki normalde soldu gülüşlerim sadece durup ağlıyorum önüme kim çıkarsa çıksın yolda sokakta otobüste bir sene önce de yaşadım yine yaşıyorummm katlanamıyorum sanki nefesim kesliyor o kadar hastayım ki ateşim çıktı ona rağmen titreye titreye kendimi sokağa attım ama nafile o mutlu olan yine bana oldu Allah acısın tek isteğim bu geri gelsin diye dua etmiyorum onu unuttursun diye dua ediyorummm artık...

Bende öyle canım onu istemiyorum geriye bıraktığı acıyı yok etmek istiyorum sadece bende sağlığımdan oldum eskiden en zor operaları okurdum astım krizlerim yüzünden diyaframım yetmiyor söylememe birde bu darbe oldu bana. Boğazımda ki hırıltı iyiye işaret değil Allah muhafaza stresse çok bağlı rahatsızlığım olan dediğin gibi bize oluyor canım onlara değil Allah yardımcımız olsun

cnm gerçekten sağlığımızdan oluyoruz her acı arkasında bir iz bırakıp gidiyor dikkatli ol sen sesini kaybedince onun ruhu mu acıyacak hayır mutlu yoluna devam edecek ediyor da ben de bunları biliyorum ama işte zamanla oturacak taşlar yerine sadece geriye bakıp iyi ki olmamışım onunla dediğim günün gelmesini bekliyorumm...

Bende bekliyorum dört gözle.. kendimden kaçıp gitmek istiyorum :44:

yine ağlama krizim başladı onun ruhu duymuyor içim acıyorrr içimmmm off dayanamıyorummm ben yaaa

ben artık ağlıyamıyorum galiba ne demişler acı doruğa ulaşınca gözden yaş gelmez diye..
Onuda beni sevdiği gibi seviyor mu öpüyor mu onun için heyecanlanıyor mu diye düşünmekten içim içmi yiyor ve onsuzluk... onun tarifi bile yok güzelim :85: ağla içini dök iyi geliyor kendine bir kahve yap iç sakinleşirsin biraz da olsa.. kelin ilacı olsa başına sürer misali bizimkiside
:

Son düzenleme:
biliyomusun o kadar hastayım ki artık vücutum tepki bile vermiyor ağrıdan ama göz yaşlarıma engel olamıyorumm.... sabahtan beri kaç tane msj attım kalbim acıyor diye umursamadı bile beni hasta olduğumu bildiği halde nasıl bir vicdan bu yaa iki gün önce canımı veirri diyordu bunları düşündükçe çıldırmamak elde değil...!!!!

canım benim hep sen benim derdime ortak olurdun,, seni böyle sıkıntılı görünce çok üzüldüm inan ki..
Allah'ım annene de sana da sağlık sıhhat verir inşallah.. sen çok iyi bir kızsın.. sevdiğin insanı unutamamışsın ama bu günler de geçecek.. belki yüzünde ufak bir tebessüm bırakacak onla yaşananlar ama şu anda olduğu gibi üzülmeyeceksin. çünkü senin yanında da seni çok mutlu eden belki de ondan daha çok sevdiğin biri olacak.. herşeyde bir hayır olduğuna inanırım ben. sen onun yanında bir başkası olduğu halde ona iyi dileklerde bulunabilecek kadar temiz kalpli bir insansın ve senin de karşına kalbin kadar temiz birisi çıkacaktır..
kendini çok fazla yıpratma canım..
annene de çok çok geçmiş olsun canım benim..

Ne diyeceğimi bilemiyorum senden bir farkım yok sağlıklı düşünemiyorum çünkü pek. Allah yardım etsin bize ama uğraşma lütfen bırak ne hali varsa görsün benim hatrım için dene lütfen üzül et ama ondan uzak dur bari

Çok saol Allah razı olsun valla ağladım yine ben o kadar iyi biri olduğumu unutmuştum.
Hatta biri olduğumu bile.. Hayat çok garip sana destek oluyordum ki kendim sarsıldım birden ama hala diğer insanlara güzeli söylüyor gösteriyorum kendime gelince böyle olmuyor nedense yapamıyorum bunu bir türlü. Ne olucak korkuyla bekliyorum. O imzayı atacakları zamanı da.. Kendime yediremiyorum herkesin dilindeydik benim için ailesinden vazgeçti geldi buraya yerleşti etti eyledi parası olmadı gün geldi en büyük sıkıntıalrı çekti benim için sonra düzeldi hep yanındaydım oda benim bana inanmadı o kadın sinsice aldı benden onu.. Onu bi yerde görmektek korkuyorum duygularım yüzünden çok kötü olurum şuanda en ufak bir hareketi görsem böyleyim üzülüyorum çünkü ben yokum artık yanında diye..
Ama çok mutlu gülüyordu bilirim onun içten gülüşünü hep gülsün öyle... İşte hayat tekrar saol iyi dileklerin için eğer gerçekten iyi biriysemde ne mutlu bana =)))))

cnm inan ben de sağlıklı düşünemiyorum bazen açılıyor zihnim ama çok nadir nefesimi almaya başladığım gün heralde her şey yoluna girecek...

bir şekilde alışmak zorundasın :)

ben de unutamıyorum uzun zaman geçmesine rağmen ve başka birine karşı bir şeyler hissetmedikçe de unutamayacağım galiba.

bu konuda haklısın ve bugün karar verdim başkasını bulucam bu harabeden belki bişeyler çıkarır onarır aşık olmasam da belki başka birisinin ilgisi kafamı dağıtır.

Aşk neysede bir insanı gerçekten seviyorsan bağlanıyorsan herr anlamda başkası çok zor hatta düşünmek bile istemiyorum.. Olmasın daha iyi.. Tek istediğim zamanın hemen geçmesi...

belki de benim hayatımda ilk delice aşık olduğum ilk öpüştüğüm ilk kez yanına hesapsızca korkusuzca sokulduğum erkek olduğu için bu kadar vazgeçilmez başka bir erkeğe dokunma fikri bile çıldırtıyor ama hayat kaderim bana onu vermeyecekkk unutmak bu yokluğu kabul etmek zorundayım...

yazdıklarını okuyunca aklıma yaşadıklarım geldi...
ilacın yine aşk olacak. bu acıyı çekeceksin elbette.ama zamanı geldiğinde kendini daha güçlü hissedeceksin,ilişkilere daha farklı bakacaksın.

bir sevgilim vardı benimde uzun süreli.sevmek değil tapıyodum adeta.o kadar salaktımki bana kalsa o da bensiz yapamazdı.bir gün öğrendim ki aldatıyormuş.kızla yüzleştim,onunla yüzleştim,sahte çok şey gördüm çok içim yandı.haftalarca evden çıkamadım ağlamadan duramadım.belki kendime gelirim diye ailem bir aile dostumuzun yazlığına gönderdi beni.orda bi çocuk tanışmaya çalıştı benle.ben aşk acısı yaşadığım için başta yüzüne bile bakmadım çocuğun.sonra öğrendimki çok oturaklı bi çocuk,ilk görüşte aşık olmuş bana.olur mu acaba diye tanımaya çalışırken harika bir insan olduğunu farkettim.bi kere yeşil gözlü esmer afet bi çocuktu eski sevgilime göre.kız düşkünü değildi dürüsttü.az konuşur kafa karıştırmazdı.hayatı çok netti daha ilk haftadan bütün ailesiyle tanıştım hiçbir yalanını yakalamadım.ilk bir iki ay pek bişey hissetmedim,ama sonrasında çok aşık oldum.ve aşk buysa,eskisine hissettiklerim neydi diye sorguladım kendimi.

eski sevgilimle telefonda konuştuğumuzda nerde olduğumu sormazken,bu kişi uzak mesafeden gelip beni bırakmayı teklif ediyordu,merak ediyordu,bindiğim taksinin plakasını alıyordu bişey olur diye,babasının işi tekstildi,yeni gelen ürünleri hep bana hediye ediyordu diğeri bi çöp almayı bırak hesabı bana ödetirken..

gerçi o ilişkimde bitti ama o günleri güzel hatırlarım,özet olarak şunu söyliym,kendini dışarıya kapatma.gez bol bol maddi durumun iyiyse tatile çık akşam gezmelerine çık.kişiliğini bozmadan karşı cinsle muhabbete gir insanları tanımaya çalış.emin ol eski sevgilinden çok çok daha iyisi çıkacaktır karşına,kendine fırsat verirsen.unutmayı aklına koyarsan.umarım çabuk atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…