Bugün çıktım dışarı bir şeyler aldıktan sonra oturdum bi kafeye bir çift görünce tuhaf oldum..
Çok mutsuzum ya ne yaparsam yapayım şuan böyle
O kadar dalmışım ki arabanın altında eziliyordum az daha..
Onunla beraber baktığımız antikacının önünde bekledim 10 dk boyunca modada...
Adam çıktı geldi en son yanıma bir şey demeden gittim her şey ne çabuk yaşanmış bitmiş ....
Moralini bozma. Olur böyle şeyle ama zamanla geçer inan. Güvenini kaybetme. Aldığımız kararlar vardı ya dün. Aynen uygulamaya devam. Bırakma kendini.
Aslında yapacağın tek şey işine asılman olmalı. Bir de onun duyacağı etkinliklerin içinde ol sürekli. Bir çeşit intikam yani. Başarınla hem mutlu olursun hem de ona güzel bir cevap vermiş olursun. Ona söyleyemediğin içinde kalan herşeyi uzaktan söylersin böylelikle. Kim haklıymış zaman gösterir ona. Ne dersin?
MLS
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz ve benim ilişkimde bitti hem de nasıl bittiğini anlamadan yine acısı kaldı tek bırakıp gitmeyen sevgili o kadar kötüyüm ki geçer mi bugünler bir sene sonra aynı acı aynı acı içimde ki ağlama krizini durduramıyorumm offff nefes almak istiyorumm...
Bende evleneceğini duyduğumdan beri 4 katı böyleyim ama kendimi insan üstü bir çabayla dışarıya atıyorum.
2 gün boyunca hiç kıpırdamadan koltukda duvarı seyrettim.
Her şeyi düşündüm kurdum yeri geldi ağlama krizine girdim.
Dünde alışverişe çıktım o bile kötüydü gördüklerim hatırladıklarım..
Sosyal biriyim bu bir artı gibi gözüksede hayır etkinlik gördüm davetye geldi okuldan
Konseri var mart ayında işte bu daha da kötü etkiliyor beni malesef ortak bir yerdeyiz aynı işi yapıyoruz...
Ne yapıcağımı bilmiyorum içim kanıyor parçalanıyor yaram çok derin.
Hayat devam ediyor yani Show must go on hesabı devam etmek zorundayız
Bende bekliyorum dört gözle.. kendimden kaçıp gitmek istiyorum :44:
yine ağlama krizim başladı onun ruhu duymuyor içim acıyorrr içimmmm off dayanamıyorummm ben yaaa
canım benim hep sen benim derdime ortak olurdun,, seni böyle sıkıntılı görünce çok üzüldüm inan ki..Evet kk hanımları o neşeli Melisten eser kalmadı kaç gündür.. paylaşayımda biraz içimde tutmaktan yoruldum. =)
Sevdiğimden ayrılalı çooooooook oldu.
İlişki bitti bende ki şu kahrolası his bitmedi. Çok başarılar yakaladım meslekte aile hayatımı düzeltebildim biraz da olsa..
Ama bu his hep benle geldibugün "onun doğum günüydü geçen sene birlikte kutlamıştık ama şimdi yanında yeni birisi dostları falan fotograflarını gördüm malum sitede. o kadını kıskanmadım sadece şuan çok şanslı onunla mutlu diye düşündüm kızkulesinde kocaman bir parti vermişler..
Diyemedim ona "iyi ki doğdun iyi ki varsın" diyemedim..duvarına ingilizce yazdım mutlu yıllar uzun yıllar diye ortak arkadaşlarımızın hepsi beğenmiş pişman oldum sonradan yazdığımla kaldım. :44:
Hayat çok tuhafff şuan dünyanın en güzel şeyleri boş geliyor.. Ama ben toparlanıcam ahh keşke birde yaşadığımız şeyleri rüyalarımda görmesem hatırlamasam tekrar tekrar.. geçende fotoğraflarımız düşüverdi dolabın üstüne kaldırmıştım silerkene düştüler film koptu bende
Kızlar ben müzisyenim opera bölümündeyim ayrıca klasik gitar çalıyorum ama hep santımı ona itifaden yapıyorum her müzikte o var falan yani bir hobi edinmem lazım resim denedim kurstan atıldım çünkü elim nedense hiçç yatkın değil hoca çıldırdı
Güzel yıllarımı keşkelerle ya da onu hemen gördüğümde bi tuhaf olarak yaşamak istemiyorum..
Şimdi çok mutlu yanındakiyle evlenecek diye duydumyıkılmak üzere gibiyim güçlü değilim eskisi gibi hem babamla bir sürü kötü şey yaşadım zar zor düzelltim annemle belimizi birde bu beni iyice yıpratıyor. Bugün herkes onlardan bahsetti alabildiğine sahneden kaçtım gittim sonra interneti açtım fotoları gördüm keşke ben olsam yanında dedim ama o hep gülsün öyle.... Allah uzun ömür versin
Şimdi de annemin sağlık sorunları var canım annem kalbinden rahatsız birinin omzuna yaslayıp ağlamak ihtiyacım var kimse yok yanımda en yakın arkadaşlarım yurtdışındalar proje için bir omuz yok yanımda çok yalnızım bırakıp gitmek istiyorum dünyayı çok şeyler yaşadım birde aşk olunca çok hassasım bu konuda iyice kötü oluyorum. Sağlığımdan oldum migren bırakmıyor yakamı kalbim sıkışıp duruyor astım hastasıyım birde sürekli nöbet geliyor. Ben çok sevdim ama imkansızlıklar yüzünden böyle oldu evlenecek o başkasıyla "kendine uygun bir kadınla" ya benim duygularım? çok karmaşığım anlatmak istedim bugünde her şey üst üste gelince kimsede yanımda olmayınca KK ya anlatayım dedim valla bi nebze rahatlıyor insan ya..Allah yardımcımız olsun... İnşallah huzurlu günler gelir annem için benim için... :85: herkes için hayırlısı
biliyomusun o kadar hastayım ki artık vücutum tepki bile vermiyor ağrıdan ama göz yaşlarıma engel olamıyorumm.... sabahtan beri kaç tane msj attım kalbim acıyor diye umursamadı bile beni hasta olduğumu bildiği halde nasıl bir vicdan bu yaa iki gün önce canımı veirri diyordu bunları düşündükçe çıldırmamak elde değil...!!!!
canım benim hep sen benim derdime ortak olurdun,, seni böyle sıkıntılı görünce çok üzüldüm inan ki..
Allah'ım annene de sana da sağlık sıhhat verir inşallah.. sen çok iyi bir kızsın.. sevdiğin insanı unutamamışsın ama bu günler de geçecek.. belki yüzünde ufak bir tebessüm bırakacak onla yaşananlar ama şu anda olduğu gibi üzülmeyeceksin. çünkü senin yanında da seni çok mutlu eden belki de ondan daha çok sevdiğin biri olacak.. herşeyde bir hayır olduğuna inanırım ben. sen onun yanında bir başkası olduğu halde ona iyi dileklerde bulunabilecek kadar temiz kalpli bir insansın ve senin de karşına kalbin kadar temiz birisi çıkacaktır..
kendini çok fazla yıpratma canım..
annene de çok çok geçmiş olsun canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?