Bensiz çok mutlu canı sağolsun :(

Canım Benimmm.. çook iyi anlıyorum seni.. Ama aşk şehidiysen eğer, seni en iyi yeni Bir aşk kurtarir.. Bahar gelmeden yeni Bi aşka yelken aç.. kapatma kendini.. şimdi kendini keşfetme zamanı ! Daha güçlü daha sağlam Bir aşk Bulma zamanı..

Yapamam çünkü her baktığımda ona ait her şeyi istiyorum..
Birlikte olduğum insana bu şekilde ihanet etmiş olurum..
Kimseyi istemiyorum tek istediğim bu lanet acı bitsin......

Offf üzüldüm
Keşke zamanı geri alabilsek değil mi?
İnan çok istedim şimdi bunu..
Ne diyebilirim ki..
Ne kadar yapabilirsiniz bilmiyorum ama onu hatırlatacak herşeyden ama herşeyden uzak durun.
Kendinizi ailenize,işinize verin.
Sürekli yaşanmışlıkları,gördüğünüz zararı düşünürseniz daha çok üzülürsünüz.
Biraz daha güçlü olmaya çalışın lütfen.
Ne biliyim sevdiğiniz şeyleri yapın.
Etrafınızda kimse yok diye üzülmeyin,yeni ortamlara girin yeni arkadaşlıklar edinin mesela.
Kısacası karamsar düşüncelerden kurtulun,iyi şeyler düşünün.
Eğer hiç iyi bir şey yoksa hayatınızda siz yaratın iyiliği.
Mesela gidip kimsesiz çocukları ziyaret edin,bir hayvan besleyin,bir beceri geliştirin yeni bir kursa gidin,fotoğraf çekin hobi olarak.
Belki anlamsız gelebilir söylediklerim sadece fikir vermek istedim.

ben birşeyler hatırlıyorum galiba, bu senden çoook büyük olan ve yaş yüzünden ayrıldığın sevgilin mi?

böyle birşeyler vardı yoksa yanlış mı hatırladım??

Estağfurullah hiçde anlamsız değiller çok saol tavsiyelerin için kuşum vardı ama oda 2 gün önce öldü
Aria söylemek hayatım benim sesim her şeyim ama bu evlilik haberini aldığımdan beri hiç konuşmuyorum. Sesimi çok özledim en sevdiğim şeylerden uzağım fotoğraf çekmek istiyorum bende. Onu çok düşündüm işte off yarışmam var 2 hafta sonra ve ben hala eserlerle bakmadım..
Saldım her şeyi toplamam lazım... :26: :26:

ben birşeyler hatırlıyorum galiba, bu senden çoook büyük olan ve yaş yüzünden ayrıldığın sevgilin mi?

böyle birşeyler vardı yoksa yanlış mı hatırladım??

onu banaunutturan yaralarımı saran biriydi dediğiniz gibi dengimdi benimdi amaartık oda yok
Ben kimseye layık olamıyorum... Biz arkadaştık onunla sonrao eski olaydan sonra çok destek oldu aşık olduk birbirimize amaonuda kaybettim hiç yüzüm gülmüyor 3 yıldır her şey üstüme geliyor.
Bir normal bir şey yaşamadım.. Kiminahını aldım benböyle yarabbim herkes bana yasaklı :85:

Tamam işte toparlayın kendinizi.
Mesela şöyle deyin.
Yarın sabaha kadar acımı dibine kadar yaşıcam ve bitecek deyin.
Sabah da yeniden doğmuş gibi devam edin hayatınıza.
Sanki bu haberi hiç duymamış gibi davranın.
Zor biliyorum çok zor.
Ama kararlı olmalısınız,güçlü olmalısınız.
Bir de ondan haber almamaya çalışın.
O malum sitede ekliyse silin ya da ortak arkadaşlarınız varsa belki onları da silmelisiniz.
Her duyduğunuz haberde bu durumu tekrar tekrar yaşamayın diye söylüyorum.
Dilerim en kısa zamanda mutluluk yakanıza yapışır

Saolasın canım öyle yapıcam en azından deniycem!
Ben yaşamak istiyorum çünkü..
Ve heba olmak istemiyorum..
Yarın dışarı çıkıcam insanların arasına yaşamayı hissetmek istiyorum
Başka yaşamlarıda...

hatırladım...

kırmızı ile işaretlediğim içinden çıkılamaz ve çok yanlış bir düşünce tarzı hemen uzaklaş ve sakın unutma insan kendisini neye layık görürse onu alır....önce kendini en iyisine layık gör yaşadığın hayatın kahramanının sen olduğunu unutma (ki kahramanlar eninde sonunda kazanır) yoluna öyle devam et...hatırladığım kadarı ile oldukça sosyal bir gençsin, yeteneklisin belki de bir çok kişinin yapamayacağı birçok şeyi yapabiliyorsun...kendine acımayı bırakıp hayatını bir daha gözden geçir lütfen....

Çok teşekkür ederim iyi ki sizlerle paylaştım iyi ki varsınız
Kendimi buna zorlayacağım..
Başarıcam eninde sonunda..

çok iyi yaparsın.
bir yerden başlarsan arkası gelir merak etme..
zamanla kabuk bağlar yaraların..
yeniden mutlu olabilirsin..
yeter ki bunu iste...

zaman canım en ilaç..
Saatler , günler haftalar geçecek bir bakmışsınki acın hafiflemiş
Sende mutlu olmuşsun
Şimdi üzgünsün , ağla , acını yaşa
Ama emin ol bir günde mutlu olacaksın , işte sadece zaman
Sancılı geçecek ama geçecek :)

Bu yazıyı okuyunca 2 yıl önceki halim aklıma geldi..Bende çok sevdiğim kişiden bir aldatma yüzünden ayrıldığımda tamamen hayata küsmüştüm ağlayarak yatıyodum ağlayarak kalkıyodum ondan başka artık kimseyi sevemem kimseye ilgi duyamam diye düşüünüyodum..Bi süre böle devam ettim hayata küserek ama sonra baktım olmuyo kafayı yiycem kendime hemen oyalanacak bişeyler buldum...Mesela çok yoğun bi işe girdim iş haricinde boş kaldığım zamanlarda spora gittim kendimi okadar yordumki geceleri uyuyamama problemlerim ortadan kalkmaya başladı..O kadar doldurdumki hayatımı düşünmeye zamanım bile kalmıyodu ama yinede bi an geliyodu en ufak bi şarkı,görüntü,koku onu aklıma getiriyodu ve ben yine deli gibi ağlıyodum bu acı hiç geçmiycek sanıyodum..Bi gün onu tesadüfen gördüğümde onun çok mutlu hayatına devam ettiğini farkedince yine ağlama krizine girdim..Ben bu kadar yıkılmışken o çok güzel hayatına devam ediyo diye kendime daha çok kızdım..İşte o an benim için tamamen bitmişti..Hiç bitmeyecek sandığım acı gerçekten zamanla geçti..Şimdi hiç aklıma gelmiyo desem tabiki yalan olur ama en azından artık acı vermiyor..
İnan bana seninde zamanla geçicek şuan sana imkansız geliyo eminim çünkü o an bana böle söyleyen arkadaşlarıma bende inanmıyodum bu acı asla geçmiycek diyodum..Ama öle bir geçiyoki sen bile şaşıracaksın sana sadece anı olarak kalacak..Sen sadece çok düşünmemeye onu hatırlatacak şeylerden uzak durmaya çalış..Yada bunu yapamıyosan gerçekten hayatına farklı hobiler yada meşguliyetler katki onu düşünmeye bile vaktin olmasın..Ozaman geriye kalan herşey zamana kalıyo canımm üzme kendini..Bu dönemin çok zor olduğunu biliyorum Allah yardımcın olsun..

Haklısın teşekkür ederim yorumun için en iyisi de o baktım halledemiyorum gidip bi yardım alayım..

Evet zamana o çook ihtiyacım var dört gözler bekliyorum geçsin günler aylar geçsin diye :26:

Geçmiş olsun sanada iğrenç bir duygu bu duygu saol.
Kendime çok kızıyorum o buna ne kadar değiyor ki? Ne kadar farkında kendinde diye.
Bugün başlıycam bir şeylere yavaştan yavaştan... Böyle yaşanmaz ki

Aynen öle canım böyle yaşanmıyor zaten zamanla geçiyor mutlaka..Hiçbişey içinde üzülmeye değmiyor çünkü erkekler genelde bizim kadar duygusal olmadıkları için onlar bizim kadar üzülmüyolar bile hemen atlatıyolar..Biz boşuna boşuna üzülmüş oluyoruz..

Evet o kadar garip ki içim onları düşündükçe çok iğrenç oluyorum yaa keşke zamanı değiştirsek
kurtulsamm annemede belli etmemeye çalışmaktan da çok yoruldum Allahtan dayımda kalıyor dayım çok özlemiş aldı yanına sanırsam dayım fark etti moralimin sıfır olduğunu yalnız kalsın demiş . iyi demiş annem olsa iyice içime atardım kuş ötüyor ona bile ağlar oldum çifti yanında diye

Biliyor musun, şu anda bulunduğun durum, evde kapanıp ağlamaların, onun için duyduğu hisler. Yani kendine yarattığın bu dünya senin kendine layık gördüğün, kendin için hazırladığın bir dünya. Sence sen buna layık mısın?
Yazılarından anladığım kadarıyla değilsin. Bir insanı bu kadar sevebilen bir insan, aslında duygusal anlamda "iyi", bu dünyanın hoyrat yaşam şartlarında "bozulmamış", aşık olup gözyaşı dökebilecek kadar "sevgi dolu", yeteneği olan, yani ortalıkta salına salına gezip karşı cinsin birlikte olmak için can atacağı bir kişi olmalı.
Ama sen ne yapıyorsun, eve kapanıp bir süre sonra (ister 1 yıl ister 10 yıl) zaten acısının azalacağını bildiğin bir insan için şu güzel genç ve en verimli günlerini HARCIYORSUN.
Yaşın ilerleyince ne demek istediğimi daha iyi anlarsın ama gerçekten her anlamda en verimli günlerin bunlar.
Bu arada sakın arkadaşlarına da çok güvenme hele aynı iş ortamında olanlara asla.
Ben senin yerinde olsam kalkar, bir duş alır en alımlı kıyafetimle kuaföre gider, manikür pedikür fön ne gerekiyorsa yaptırır ve İN mekanlarda boy gösterirdim. Bir de derhal yarışma için hazırlanırdım (bu arada haberdar et bizi sonuçtan:)
Görüyorsun çoğumuz yaşadık buna benzer şeyler ama ölmedik.
Bende yaşadım ve sonrasında şu anda deli gibi sevdiğim eşimi buldum. O günleri asla hatılamak istemiyor ve kendimden nefret ediyorum, adeta utanıyorum kendimden çünkü ne anlamsız bir insan olduğunu gördüm sonradan ağlagığım kişinin.
Sana gerçekten değer veren bir insan hasta yatağında sana bunları yaşatmaz, hadi yaşattı diyelim sonrasında gelirdi yine. Ne sevgililer var birlikte oldukları insanın ne hatalarını affediyorlar sence sen buna değmez miydin?

ne kadar zor bir şey bir zamanlar gözlerine baktıgın ellerini tuttugun beraber gezdiğin yemek yediğin insan başkasıyla şu an ve sen onları görüyorsun üstelik çok zor çok... zaman geçiyor yaraların kabuk baglıyor ama içinde sızısı kalıyor üzülüyorsun onu düşününce.. yapıcak bir şey yok hayatına devam etmelisin hayat çok kısa mutlu olmaya bak onu düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş hayat sana mutluluk ve şans getirsin inşallah

Çok saol yorumun için çok haklısın ama insanın bazen elinde olmuyor yerinden kalkıp bir şeyler gelmiyor içimden yapmak.
Belki daha çok taze aldığım içindir bu haberi.
Bugün çıkıp alışveriş yapıcam biraz sonra güzel bir yerde kahvemi içip dergimi karıştırıcam..
Artık kabul etmem gereken bir durum bu.. Zamanla geçeceğine inanıyorum sanırsam fazla karamsar ve sabırsızım bu konuda.. Yarışmanın sonucunuda haberdar ederim yarında okula gidicem çalışmak için...
Yaşamaya mecburum kendimden vazgeçmiycem. Kendi duygusuzluklarında boğulacaklar onalr bir gün sahte hayatlarının bedelini ağır öderler böyleleri yazık diyorum.. Niye bu kadar sevdiysem :85:

Çok saol cümlemize getirsin.. Evet dediklerin gibi kocaman bir sevgiyi paylaştığım insanı şimdi öyle görüyorum. Yaşanılacağı varmış yaşıyoruz diyorum artık çünkü elimden başka hiç bir şey gelmiyor.
O bir daha bana dönse ben hayatta dönmem ben onu sevdim ama karaktersizliğini gördükten sonra bana acımı paşa paşa çekip zamanla unutmak düşer. Benden uzak olsun istiyorum okul döneminde tekrar onları gördüğümde ne yapıcağımı şuanda bende bilmiyorum bir fırsat olsa hayatta orada durmam zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…