Canım Benimmm.. çook iyi anlıyorum seni.. Ama aşk şehidiysen eğer, seni en iyi yeni Bir aşk kurtarir.. Bahar gelmeden yeni Bi aşka yelken aç.. kapatma kendini.. şimdi kendini keşfetme zamanı ! Daha güçlü daha sağlam Bir aşk Bulma zamanı..
Offf üzüldüm
Keşke zamanı geri alabilsek değil mi?
İnan çok istedim şimdi bunu..
Ne diyebilirim ki..
Ne kadar yapabilirsiniz bilmiyorum ama onu hatırlatacak herşeyden ama herşeyden uzak durun.
Kendinizi ailenize,işinize verin.
Sürekli yaşanmışlıkları,gördüğünüz zararı düşünürseniz daha çok üzülürsünüz.
Biraz daha güçlü olmaya çalışın lütfen.
Ne biliyim sevdiğiniz şeyleri yapın.
Etrafınızda kimse yok diye üzülmeyin,yeni ortamlara girin yeni arkadaşlıklar edinin mesela.
Kısacası karamsar düşüncelerden kurtulun,iyi şeyler düşünün.
Eğer hiç iyi bir şey yoksa hayatınızda siz yaratın iyiliği.
Mesela gidip kimsesiz çocukları ziyaret edin,bir hayvan besleyin,bir beceri geliştirin yeni bir kursa gidin,fotoğraf çekin hobi olarak.
Belki anlamsız gelebilir söylediklerim sadece fikir vermek istedim.
ben birşeyler hatırlıyorum galiba, bu senden çoook büyük olan ve yaş yüzünden ayrıldığın sevgilin mi?
böyle birşeyler vardı yoksa yanlış mı hatırladım??
Estağfurullah hiçde anlamsız değiller çok saol tavsiyelerin için kuşum vardı ama oda 2 gün önce öldü
Aria söylemek hayatım benim sesim her şeyim ama bu evlilik haberini aldığımdan beri hiç konuşmuyorum. Sesimi çok özledimen sevdiğim şeylerden uzağım fotoğraf çekmek istiyorum bende. Onu çok düşündüm işte off yarışmam var 2 hafta sonra ve ben hala eserlerle bakmadım..
Saldım her şeyi toplamam lazım... :26: :26:
onu banaunutturan yaralarımı saran biriydi dediğiniz gibi dengimdi benimdi amaartık oda yok
Ben kimseye layık olamıyorum... Biz arkadaştık onunla sonrao eski olaydan sonra çok destek oldu aşık olduk birbirimizeamaonuda kaybettim hiç yüzüm gülmüyor 3 yıldır her şey üstüme geliyor.
Bir normal bir şey yaşamadım.. Kiminahını aldım benböyle yarabbimherkes bana yasaklı :85:
hatırladım...
kırmızı ile işaretlediğim içinden çıkılamaz ve çok yanlış bir düşünce tarzı hemen uzaklaş ve sakın unutma insan kendisini neye layık görürse onu alır....önce kendini en iyisine layık gör yaşadığın hayatın kahramanının sen olduğunu unutma (ki kahramanlar eninde sonunda kazanır) yoluna öyle devam et...hatırladığım kadarı ile oldukça sosyal bir gençsin, yeteneklisin belki de bir çok kişinin yapamayacağı birçok şeyi yapabiliyorsun...kendine acımayı bırakıp hayatını bir daha gözden geçir lütfen....
Saolasın canım öyle yapıcam en azından deniycem!
Ben yaşamak istiyorum çünkü..
Ve heba olmak istemiyorum..
Yarın dışarı çıkıcam insanların arasına yaşamayı hissetmek istiyorum
Başka yaşamlarıda...
canım bence bi psokoloğa falan git en iyisi sen? gerçekten o keyfindeyken sen böyle olma..çok üzüldüm.. maddi imkanım yok deme zaten devlet hastanelerinde paraya ihtiyaç olmuyo..düşünsene hastanedeyken bile gitmiş..yani demek ki o kadını tercih ediyo..sen allah korusun ölsen orda vicdaan azabı çekmiycek..allahım ya..ne insanlar var..kıskanılcak bi durumda yok artık umut da besleme..aman o mutlu olsun diye düşünüpte bigün karşılaştığınız da konuşmayada kalkma o kadınla da mutlu olamaz o..sen sevinmelisin bence kurtulmuşsun..zamanla anlarsın zaten..sinir oldum:) ya bukadar afedersin adi bi insanın arkasından üzülme .. kıyamam :S
zaman canım en ilaç..
Saatler , günler haftalar geçecek bir bakmışsınki acın hafiflemiş
Sende mutlu olmuşsun
Şimdi üzgünsün , ağla , acını yaşa
Ama emin ol bir günde mutlu olacaksın , işte sadece zaman
Sancılı geçecek ama geçecek :)
Bu yazıyı okuyunca 2 yıl önceki halim aklıma geldi..Bende çok sevdiğim kişiden bir aldatma yüzünden ayrıldığımda tamamen hayata küsmüştüm ağlayarak yatıyodum ağlayarak kalkıyodum ondan başka artık kimseyi sevemem kimseye ilgi duyamam diye düşüünüyodum..Bi süre böle devam ettim hayata küserek ama sonra baktım olmuyo kafayı yiycem kendime hemen oyalanacak bişeyler buldum...Mesela çok yoğun bi işe girdim iş haricinde boş kaldığım zamanlarda spora gittim kendimi okadar yordumki geceleri uyuyamama problemlerim ortadan kalkmaya başladı..O kadar doldurdumki hayatımı düşünmeye zamanım bile kalmıyodu ama yinede bi an geliyodu en ufak bi şarkı,görüntü,koku onu aklıma getiriyodu ve ben yine deli gibi ağlıyodum bu acı hiç geçmiycek sanıyodum..Bi gün onu tesadüfen gördüğümde onun çok mutlu hayatına devam ettiğini farkedince yine ağlama krizine girdim..Ben bu kadar yıkılmışken o çok güzel hayatına devam ediyo diye kendime daha çok kızdım..İşte o an benim için tamamen bitmişti..Hiç bitmeyecek sandığım acı gerçekten zamanla geçti..Şimdi hiç aklıma gelmiyo desem tabiki yalan olur ama en azından artık acı vermiyor..
İnan bana seninde zamanla geçicek şuan sana imkansız geliyo eminim çünkü o an bana böle söyleyen arkadaşlarıma bende inanmıyodum bu acı asla geçmiycek diyodum..Ama öle bir geçiyoki sen bile şaşıracaksın sana sadece anı olarak kalacak..Sen sadece çok düşünmemeye onu hatırlatacak şeylerden uzak durmaya çalış..Yada bunu yapamıyosan gerçekten hayatına farklı hobiler yada meşguliyetler katki onu düşünmeye bile vaktin olmasın..Ozaman geriye kalan herşey zamana kalıyo canımm üzme kendini..Bu dönemin çok zor olduğunu biliyorum Allah yardımcın olsun..
Haklısın teşekkür ederim yorumun için en iyisi de o baktım halledemiyorum gidip bi yardım alayım..
Evet zamana o çook ihtiyacım var dört gözler bekliyorum geçsin günler aylar geçsin diye :26:
Geçmiş olsun sanada iğrenç bir duygu bu duygu saol.
Kendime çok kızıyorum o buna ne kadar değiyor ki? Ne kadar farkında kendinde diye.
Bugün başlıycam bir şeylere yavaştan yavaştan... Böyle yaşanmaz ki
Aynen öle canım böyle yaşanmıyor zaten zamanla geçiyor mutlaka..Hiçbişey içinde üzülmeye değmiyor çünkü erkekler genelde bizim kadar duygusal olmadıkları için onlar bizim kadar üzülmüyolar bile hemen atlatıyolar..Biz boşuna boşuna üzülmüş oluyoruz..
Biliyor musun, şu anda bulunduğun durum, evde kapanıp ağlamaların, onun için duyduğu hisler. Yani kendine yarattığın bu dünya senin kendine layık gördüğün, kendin için hazırladığın bir dünya. Sence sen buna layık mısın?
Yazılarından anladığım kadarıyla değilsin. Bir insanı bu kadar sevebilen bir insan, aslında duygusal anlamda "iyi", bu dünyanın hoyrat yaşam şartlarında "bozulmamış", aşık olup gözyaşı dökebilecek kadar "sevgi dolu", yeteneği olan, yani ortalıkta salına salına gezip karşı cinsin birlikte olmak için can atacağı bir kişi olmalı.
Ama sen ne yapıyorsun, eve kapanıp bir süre sonra (ister 1 yıl ister 10 yıl) zaten acısının azalacağını bildiğin bir insan için şu güzel genç ve en verimli günlerini HARCIYORSUN.
Yaşın ilerleyince ne demek istediğimi daha iyi anlarsın ama gerçekten her anlamda en verimli günlerin bunlar.
Bu arada sakın arkadaşlarına da çok güvenme hele aynı iş ortamında olanlara asla.
Ben senin yerinde olsam kalkar, bir duş alır en alımlı kıyafetimle kuaföre gider, manikür pedikür fön ne gerekiyorsa yaptırır ve İN mekanlarda boy gösterirdim. Bir de derhal yarışma için hazırlanırdım (bu arada haberdar et bizi sonuçtan:)
Görüyorsun çoğumuz yaşadık buna benzer şeyler ama ölmedik.
Bende yaşadım ve sonrasında şu anda deli gibi sevdiğim eşimi buldum. O günleri asla hatılamak istemiyor ve kendimden nefret ediyorum, adeta utanıyorum kendimden çünkü ne anlamsız bir insan olduğunu gördüm sonradan ağlagığım kişinin.
Sana gerçekten değer veren bir insan hasta yatağında sana bunları yaşatmaz, hadi yaşattı diyelim sonrasında gelirdi yine. Ne sevgililer var birlikte oldukları insanın ne hatalarını affediyorlar sence sen buna değmez miydin?
ne kadar zor bir şey bir zamanlar gözlerine baktıgın ellerini tuttugun beraber gezdiğin yemek yediğin insan başkasıyla şu an ve sen onları görüyorsun üstelik çok zor çok... zaman geçiyor yaraların kabuk baglıyor ama içinde sızısı kalıyor üzülüyorsun onu düşününce.. yapıcak bir şey yok hayatına devam etmelisin hayat çok kısa mutlu olmaya bak onu düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş hayat sana mutluluk ve şans getirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?