Bensiz çok mutlu canı sağolsun :(

Saol canım :)) evet düşünüyorum hep o dediklerini de ençok o mahvediyor zaten insanı ya evet zaman her şeyin ilacı.. :85:

Saol canım :)) evet düşünüyorum hep o dediklerini de ençok o mahvediyor zaten insanı ya evet zaman her şeyin ilacı.. :85:

Bana bi söz ver insanlara hic bi zaman belli etme içindekini hep güclü görün mutlu ol gül sahte de olsa gülümse kimseyi sevindirme olurmu

hayatta neler unutuluyor buda unutulur evet zor hatta cok ama yasayarak ogreniyoruz gucleniyoruz ask acısı cekmeyenmi var:) birde boyle dusun bu konuda yanlız degilsin senin yasadıgın acıyı veya daha buyugunu yasayan insanlar var cok sevdikleri halde eslerinden ayrılanlar evlilik hayalleri kurarken terkedilenler sevdigi insanı kaybedenler...bir sayfa cek gecmise eminimki karsına biri cıkıp yine kalbini pır pır attıracak ozaman hayatın bir tarafdan alıp bir tarafdan karsına baska birini cıkardıgını anlıycaksın...uzulmen sana zarar saglıgını etkiliyor oyle bir an gelir saglıgın iyice elden gider ozaman keske uzmeseydim kendimi dersin...herseyin hayırlısı uzme tatlı canını...

Son düzenleyen: Moderatör:

Saol evet herkesincanı yanıyor bir kere iki kere vs. amaherkes yaşıyor bu deneyimi ama işte o kadın eminim hiçaşkı bilmiyor. duygusuz biri hakeden biri değil. of zamanla atlatıcam işte canım ya :) yaşancağı varmış yaşıyoruz işte .

Merhaba, artık daha iyisin sanırım.... Arkadaşının gelmesi süper olacak. Kafan dağılacak çok sevindim....

İnan bana "HERŞEY GÜZEL OLACAK"

Bu sihirli bir laftır ne zaman kötü olduğumda bunu tekrar edersem iyi gelir bana

Daha öncede söylediğim gibi kendini işine ve eğlenceye ver. Boş kalma evde de, film falan al izle. Ahmed Ümit'in son kitabı var mesela İstanbul Hatırası veya Ayşe Kulin . Romanlar al kendine Amerikan yazarlarının falan sudan köpükten okurken yormayan ama başından kalkamadığın düşünmene izin vermiyo bu tip şeyler kafanı Meşgul ediyor.

periperili sana da tavsiyem bunlar . Unutmayın

HERŞEY GÜZEL OLACAK

Çok saol canım bende öyle demeye başladım roman okumaya hiç vaktim yok ki
Film desen hiç sevmem oldum olası ama tiyatroya bayılıyorum aslında bakayım sahnelerde neler var iyi olabilir hem daha sosyal bir ortam ora tavsiyelerin ve ilgin için saol canım hepinizin tavsiyelerini aklımda tutuyorum

istanbula gittim 4 gün kaldım gezdim sözde kafamı dağıttım ama tekrar evdeyim ve başladığım noktdayım sürekli ağlıyorum aklımdan gitmiyor offf içim acıyor MLS_ geçecek biliyorumm bunu daha öncede yaptımm bastırdımm ama şimdi çok acıyorrrr engelleyemiyorumm....

Çok haklısın fakat hayat devam ediyor sana önüne bakmak düşer.
Yeni bir aşk lazım sana..
Bi'bakmışsın her şeyi unutmuşsun..

Bana bi söz ver insanlara hic bi zaman belli etme içindekini hep güclü görün mutlu ol gül sahte de olsa gülümse kimseyi sevindirme olurmu

Söz canım öylede yapmaya çalışıyorum :)))

Çok haklısın fakat hayat devam ediyor sana önüne bakmak düşer.
Yeni bir aşk lazım sana..
Bi'bakmışsın her şeyi unutmuşsun..

Evet zaman gerekli belki yeni bir aşkyuvarlanıp gidicez işte. zaman gösterecek neolacağını

iyiyim tabii eskisine göre yalnızım etrafımdaki onca insan içinde ama artık olmıycam yeni projelere girdim fırsatı bulup kendimi dinlemeye fırsatım kalmıycak bu sayede.. bu yüzdende yalnız kalmıycam kendimle ve onu düşünmemeye gayret edicem

iyi ol tabi kimse acımıyor hayata devam ediyor projelere girmen çok iyi olmuş kafan dağılır hatta boşluk varsa benide dahil et düşünmeye fırsatım kalmasın zaman geçtikçe hafifleyecekk yani böyle olmasını umut ediyorummm her şey güzel olacakkk inş.

boşluk olsa olsa gitarist falan olur ama olsun bak sana öğretiriz gitar.. müzik tam işi aslında düşünmeye fırsat bırakmıyor içine bir giriyorsun bambaşka bir dünya çıkması çok zor zaten

seni okadar iyi anlıyorum ki..ama malesef sadece erkekler değil aslında neredeyse bütün insanlar yanlızca kendi mutluluklarını ve cıkarlarını düsünüyorlar ve bu uğurda iyi niyetli insanlar madur tanımına girmek zorunda kalıyor elimizde değil bu..ama sen yine de sıkma canını kendini asla salma hani sıkılınca nefesin daralır ya o nefesi ciğerlerine ilk temizce cektiğin an yasamın değerini düsün ben hep bunu düsünüyorum eğer sen varsan su dünyada emin ol ki senden bir tane daha vardır..belkide her acı daha büyük mutluluklara yapılan yolculuklardır

saol canım evet çok doğru söylemişsin bizde bu yolculuğa çıktık öyleyse

Şu aşk acısı ne kadar beter bi duygu ya! sen mutsuzsundur ama o gayet rahat arkadaslarıyla gezer, eğlenir. Sanki hayatında hiç sen olmamışsın gibi. Geride bıraktıkları kalbi hiç hatırlamazlar erkeklerin geneli böyle. dünya onların etrafında dönüyor gibiler.. erkekler klübü açılsada onların da o dandik düşüncelerini okuyabilsek

Bu kadar severken niye bu hale geldlniz daha önceki konularında varsa oradan okuyum. Diyecek bir şey bulamıyorum ama bu hislerin acısı kolay kolay geçmiyor. Allah yardımcın olsun.

inşallah atlatrsnz bu durumu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…