- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
1 senede kaynana kısmından soğudum.Sadece birgun kabul edilmemiş ne uzatiyorlar.yani dimi oğlun sana açık açık gelme diyor hala bir şey olmaz diyorsun ne desin s*ktrin gidin mi desin daha ne diyebilir yani anlaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 senede kaynana kısmından soğudum.Sadece birgun kabul edilmemiş ne uzatiyorlar.yani dimi oğlun sana açık açık gelme diyor hala bir şey olmaz diyorsun ne desin s*ktrin gidin mi desin daha ne diyebilir yani anlaman
Zorla eve mi gelinir ?
evin anahtarı onlarda var çünkü onların evi. Kendi evleri olduklarını sık sık belirtiyorlar kilit değiştirme konusu vs. açılınca kafana kakıyor yani bizim evimiz anahtarı tabi olacak diye.Biz evde olmayacağız, siz bilirsiniz, kapıda kalırsınız deyip konuyu kapatmalıydı. Ruh hastası kadın. Allah sabır versin size de.
evin anahtarı onlarda var çünkü onların evi. Kendi evleri olduklarını sık sık belirtiyorlar kilit değiştirme konusu vs. açılınca kafana kakıyor yani bizim evimiz anahtarı tabi olacak diye.
yok işte bir oğullarına bir kızlarına ev almışlar bizde oturuyoruz onlar başka şehirde yaşıyor. kendi evleri derken biz aldık diyor işte biz size aldık. bizim paramız bizim evimiz vs. ya yine gelsin kimse ona gelmesin demiyor bir gün rotarlı gel be kadın kfdskjghgHeeeeeeeee, onlar oturdukları eve size mi bıraktı evlenince? İşin rengi değişti
müthiş hahahahahaBenim kaynanam da duyarsızdır. Kocam anne bizi bi sal biz s.k.şicez diye atar yapar sonra kaynanamın sesi kesilir. Utanmayana utanılmazmış:)
yok işte bir oğullarına bir kızlarına ev almışlar bizde oturuyoruz onlar başka şehirde yaşıyor. kendi evleri derken biz aldık diyor işte biz size aldık. bizim paramız bizim evimiz vs. ya yine gelsin kimse ona gelmesin demiyor bir gün rotarlı gel be kadın kfdskjghg
Şuan ayrılmamış olsam kaynanam her geldiğinde dışarı çıkardim.Kaynanalar gelir fkfkf
Aklıma ne geldi biz de iki yıllık evliydik . Ailelerden farklı bir şehirde oturuyorduk . Doğum günümde baş başa dışarıda yemek yiyelim gece de dışarda takılalım diye plan yaptık. Daha yemek siparişini verdik bismillah eşimin telefonu çaldı. Kayınvalidem ve kayınpederim yola çıkmışlar . 1 saat sonra bulunduğumuz şehirde olacaklarmış kültür , görgü , anlayış , nezaket , saygı … malesef hepsi bir arada olmayınca böyle arıza durumlar ortaya çıkıyor.Selamlar. 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz eşimle. Anneside eşimi aradı tam o güne otobüs bileti alıp size gelcez dedi. Eşimde dedi ki anne o gün evlilik yıldönümümüz bir sonraki güne alın bileti olur mu, bizde o gün baş başa vakit geçirelim. Kayınvalidem de dedi ki olsun oğlum biz diğer odada otururuz. Sizde diğer odada kutlarsınız ya da dışarı çıkarsınız biz evde otururuz???? (gelecekleri yol 1 buçuk saat falan ertelenebilir yani izin sıkıntıları da yok ne zaman isterlerse keyfi takılıyorlar. Zorunlu bir durumları yok gelmek için onu belirtmek için yazdım.) Bende bu tavıra sinir oldum yani küçük bir rica bir gün sonra gelsen nolur anlamıyorum. O kadar gıcık oluyorum ki kadına. Ben mi abartıyorum onu da bilemiyorum.
Bende inşallah geçicem kendi evime Allah izin verirse... Ev bakıyoruz kiralık çekilecek dert değil madem böyle kıymetli olacak niye oturttun bizi yani ver kiraya al paranı bizde kendi başımızın çaresine bakalım.Valla o zaman öyle oluyor ama ya, “bisim evimisssss, bis aldıkkk”
Ben şükür ki kurtuluyorum yakında kendi evimize geçeceğiz, darısı başına arkadaşım yoksa dert bitmez
Yemin ederim ağlamaktan helak olurdum çok çok üzülürdüm bilmiyorum ben özel günleri çok önemsiyorum.Aklıma ne geldi biz de iki yıllık evliydik . Ailelerden farklı bir şehirde oturuyorduk . Doğum günümde baş başa dışarıda yemek yiyelim gece de dışarda takılalım diye plan yaptık. Daha yemek siparişini verdik bismillah eşimin telefonu çaldı. Kayınvalidem ve kayınpederim yola çıkmışlar . 1 saat sonra bulunduğumuz şehirde olacaklarmış kültür , görgü , anlayış , nezaket , saygı … malesef hepsi bir arada olmayınca böyle arıza durumlar ortaya çıkıyor.
Bu ne ya, hem "oğlumuza aldık" diyolar hem "bizim evimiz, anahtar olacak" inadı. Ayh fenalık!yok işte bir oğullarına bir kızlarına ev almışlar bizde oturuyoruz onlar başka şehirde yaşıyor. kendi evleri derken biz aldık diyor işte biz size aldık. bizim paramız bizim evimiz vs. ya yine gelsin kimse ona gelmesin demiyor bir gün rotarlı gel be kadın kfdskjghg
Bende inşallah geçicem kendi evime Allah izin verirse... Ev bakıyoruz kiralık çekilecek dert değil madem böyle kıymetli olacak niye oturttun bizi yani ver kiraya al paranı bizde kendi başımızın çaresine bakalım.
mahvoldum jsdasjhfjhfdkjsgfkdsgBen hamileyken kayınvalidem çocuklara kıyafet almak istediği için mağazaya gittik. Kendine benim anne çantamın aynısından almıştı ve tam olarak şunu söyledi; “ben bunu alayım da çocukları parka götürürüm siz şey yaparsınız evde”
mahvoldum jsdasjhfjhfdkjsgfkdsg
Siz de inadına kutlama yapmaya çıkın, eve de çok geç dönün. O gün yemek falan da yapmayın, bir zahmet kendileri halletsinler.Selamlar. 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz eşimle. Anneside eşimi aradı tam o güne otobüs bileti alıp size gelcez dedi. Eşimde dedi ki anne o gün evlilik yıldönümümüz bir sonraki güne alın bileti olur mu, bizde o gün baş başa vakit geçirelim. Kayınvalidem de dedi ki olsun oğlum biz diğer odada otururuz. Sizde diğer odada kutlarsınız ya da dışarı çıkarsınız biz evde otururuz???? (gelecekleri yol 1 buçuk saat falan ertelenebilir yani izin sıkıntıları da yok ne zaman isterlerse keyfi takılıyorlar. Zorunlu bir durumları yok gelmek için onu belirtmek için yazdım.) Bende bu tavıra sinir oldum yani küçük bir rica bir gün sonra gelsen nolur anlamıyorum. O kadar gıcık oluyorum ki kadına. Ben mi abartıyorum onu da bilemiyorum.
Sen ben misin acaba ya? Israr inat geliyorlarsa demek ki sevişme sesi duymak istiyorlar, kaynanayı mı kırıcaz ayol?O kayınaileye inat diğer odada kikirdeye kikirdeye sevişirdim.Utanmasi gereken sen degilsin ne isleri var evlilik yildönümünüzde yanınızda gelen de her türlü sese katlansın
Şu an 14 yıllık evli ve üç çocuklu olunca geçmiş güne de şimdiye de gülüyorum artık . Ama o zaman çok sinir olmuştum gerçekten boğazıma bir yumru oturmuştu.Yemin ederim ağlamaktan helak olurdum çok çok üzülürdüm bilmiyorum ben özel günleri çok önemsiyorum.