• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim hikayem♡ (hamile kalma çabaları)

Tamam Canim benim zaten o kadar bıktım ki ilaçtan bitkiden falan yaklaşık 4 aydır folikasit kullanmıyorum tek kullandığım sey coraspin birde Canim Pahalı bir ilac mı
valla 25 ya da 28 tl olması lazım... netten adını yaz fiyatı çıkar

Haydi hayirlisi olsun arkadaslar insallah hamile kalırız da yine burda yazısiriZ :) o degil de arkadaslar rahim filmi çektireceğim ve korkuyorum yaptıran varmı aranız da
Ben çektirdim cnm..imkanın varsa özelde yaptır. .10 dk anestezi veriyolar ve işlem 10 da bitmiş sen uyanmış oluyorsun.hic Bişeycik hissetmiyorsun. Korkulacak bişey yok..ama devlet hastanesi için bişey diyemem.onlar bayiltmadan yapıyolar sanirim.

Ben çektirdim cnm..imkanın varsa özelde yaptır. .10 dk anestezi veriyolar ve işlem 10 da bitmiş sen uyanmış oluyorsun.hic Bişeycik hissetmiyorsun. Korkulacak bişey yok..ama devlet hastanesi için bişey diyemem.onlar bayiltmadan yapıyolar sanirim.
Aynen bende Korktuğum icin özele gideceğim suan araştırıyorum bir kac yerle görüştüm insallah Korktuğum gibi olmaz... Isin kötüsü bu evrede isten çıkmak zorunda kaldım özeller de yordu bizi madden ve manevi olarakta son çırpınışlarımız artık Herşeyin hayirlisi :)

Aynen bende Korktuğum icin özele gideceğim suan araştırıyorum bir kac yerle görüştüm insallah Korktuğum gibi olmaz... Isin kötüsü bu evrede isten çıkmak zorunda kaldım özeller de yordu bizi madden ve manevi olarakta son çırpınışlarımız artık Herşeyin hayirlisi :)
istanbuldaysan betatom u tavsiye ederim

Hayırlısı cnm..hiç korkma .ben çok gerilmistim ama hicbiseycik olmadı. Çok şükür tüplerim temiz çıktı. .İnşallah seninde temiz haberlerini alırız

Evet istanbuldayim doktorum bana echomar'i tavsiye etti ama Pahalı geldi bana ama tesekkurler yarın Orayı da arayıp bir sorgulayayim :)
evet echomar 450 tl.
betatom 350 tl..
zaten istanbulda fiyat olarak en uygun yer betatom
özel hastanelerin birçoğunda 250 tl + ilaç parasıyla 350 tl ye geliyor ve ağrılı acılı yani

Biliorum o korkuyu :))) herşey şu eşşek sıpaları için. Bi gelsinler hele :KK66:
Aynen ya aynı şeyi bende diyorum daha gelmeden neler çektiriyorlar birde geldiklerinde ne olur acaba :)) bu arada Canim geçenler de bir duyum aldım gece Yarısı herkes yattıktan sonra 313 kere ayetel kursi yada Fatiha süresi okunursa dilekler kabul olunuyormus esimin Arkadaşı söylemiş

Baya pahalıymis Ankara'da ben daha uygundur diye düşünmüştüm.
AA evet Canim ya simdi hatırladım konuşmuştum orayla baya da ilgilenmişti telefondaki bayan :) evet 350 lira S selin deniz
Doktor parası ve ilaç parası dahil mi diye bi sor..çünkü bazen söylemiyorlar sonradan yansitiyorlar. Gece ben daha 2.dua da uykuya geçerim :KK48:

Merhaba arkadaşlar bende kendi hikayemi anlatmak istiyorum. Gecen yil bu zamanlar vajinismus illeti icin kayit olmustum buraya.buradaki arkadaslarin tavsiyeleri sayesinde kurtuldum bu illetten ve hemen ilk gecede hamile kaldim. Hersey cok guzeldi. Cok mutluydum. Ama 12.haftada bebegim karnimda oldu. Kurtaj oldum.. 3 ay korunduk.tam hayaller kuruyorduk hemen tekrar hamile kalirim diye ama 4 aydir her ay hayal kirikligi yasiyorum. Cok fazla kafama takip hergun agliyorum.kurtajdan sonra tum tahliller yapildi. Hicbisey cikmadi. Artik umutsuzluktan olucem. Rabbim hepimizin kalbine gore versin.

Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Sekiz yıl bekledim her ay aynen sizin gibi sonra bi mucize hamile kaldım ve hazin son sekiz haftalıkken kaybettim şimdi sekiz ay oldu hale beklemekteyim. Bi umut işte :( Benim en büyük sıkıntı eşimin rahatlığı. Düzenli ilişkim olsa sanki hemen sonuç alacak gibiyim ama yok....

Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Sekiz yıl bekledim her ay aynen sizin gibi sonra bi mucize hamile kaldım ve hazin son sekiz haftalıkken kaybettim şimdi sekiz ay oldu hale beklemekteyim. Bi umut işte :KK43: Benim en büyük sıkıntı eşimin rahatlığı. Düzenli ilişkim olsa sanki hemen sonuç alacak gibiyim ama yok....
Sen =ben..6 yıldır bekliyorum yok yok. Eşim çok rahat, düzenli ilişki bendede yok maalesef.

="asabirella,işin sonut: 42271319, member: 512569"]Sen =ben..6 yıldır bekliyorum yok yok. Eşim çok rahat, düzenli ilişki bendede yok maalesef.[/QUOTE]
Bi gun
Sen =ben..6 yıldır bekliyorum yok yok. Eşim çok rahat, düzenli ilişki bendede yok maalesef.
Ne olacak bu isin sonu böyle bilmiyorum. Ya bi gün herşey için çok geç olursa. Her ay aynı stres. Psikolojim tamamen bozulacaktır. Belki saçma ama millet günü geçince acaba diyor ben adetliyken bile acaba diyorum:KK42::KK42:

Back