Beni unutamamış

yok canım herkes ikinci şansı hak etmez. onca hakaretine falan ona olan guvensizliğeme ragmen ona dönmem hem ona karsı içimde sevgi de yok tükendi yerine sogukluk var. onunla tekrar olmam ben o yalnız kalmıştır bana sarmıştır yakında yenisini bulacaktır.

çok dengesiz gercketen ben bir sey desem yanlış anlardı, herseyı ben bilirim havasındaydı, sinirlenince kalbimi paramparca ederdi, neler neler zor cok zor kişilik sevdim diye katlanmıştım ama bitmişken ona geri dönmek benım ölüm fermanım olur ki evlenince d aldatacagına olan inancım yuksek maalesef

sağı solu denemiş bakmış kendini çeken yok sende bir daha şansını denemiş..eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı diyerek çekileyim ben en iyisi.

asla o kimseyi sevemez zaten kendinden baska ben inanmıyorum ki zerre sevmemiş o beni zaten bana bunu ıyıce gösterdi. cok dogru canım yok zaten dönmek gibi birsey

valla canım öncelikle hayırlısını dile ikincisi ise benım acım tam iki ay sürmüş gerçi ona bile kızıyorum kendime. kendimi eve kapatmamış olsaydım sosyal cevreme katılsaydım bu iki ay bile surmezdi bence. geciyor guzelim ayrıl diyemem ama nişanlı bır adamın namusu olacak eşine daha yolun başında ayrılmayı teklif ediyorsa ileri buyuk sorunlarda nolacak evlenenınce duzelecek olan bır sey yok bence yalan bu safsata bu admaın huyu mu değişecek ha benimki de böyle yıprattı beni kavgamızda ayrılalım yarın gel yuzugunu al falan guvensizlik yarattı ben bayan halime agzıma alamazken en nazlı dönemimde. iyi düşün imza atınca dönüşü yok canım

ya valla ellerine sağlık gercek seven insan bayan olsun erkek olsun gidemezdi bir de onceden beri tanıdığı birine göz koymus demekki yahu . ben neden acı cektim kıvrandım da o kostu hemen bırıne inan mıyorum onun hiç bir seyıne canım zaten yaalan her seyı

Merak ettim yeğeninin arkadaşıyla çıkması durumuna uydurduğu yalan var mı? Nereden sallıyor acaba

sağı solu denemiş bakmış kendini çeken yok sende bir daha şansını denemiş..eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı diyerek çekileyim ben en iyisi.

aynen o bir kaç kere daha dener zaten herkes benım gıbı salak mı da hakaret çeksin dursun. :

Merak ettim yeğeninin arkadaşıyla çıkması durumuna uydurduğu yalan var mı? Nereden sallıyor acaba

instegramda beğenmişşlr oyle denemişler yürümemiş uzunca bunu da yazmış mesajında benden ayrıldığında boşluğa düşmüş yoksa sevmemiş kızı kendisi oyle yazmış yiğeni arayı yapmıştır bunlarda sevgili olmuştur. yahu kız lise son sınıf öğrencisiydi zaten ismi lazım değil sahısta 25 yaşındaydı bır de kız bızım faceden resimlerimizi beğenirdi nasıl karakter bu nasıl vijdan anlamadım ben sonra düşündğm kim demek önceden göz dikmiş biz ayrılınca da denemiştir şansını ee yeğeni de en yaın arkadası zaten oluvermiştir. ne bileyim aklım almamıştı ki zaten canım dipnot onun hiç bir lafına inanmıyorum mesajına cevap ta atmadım

Aklından geçmiştir, düşünmemiş olsa bu kadar kısa sürede hedef olarak belirlemezdi.
Akıllı insanların hali başka oluyor, kendinin kıymetini bilmene sevindim.

Benim için sözün bittiği yerdir kırmızı yer.

Aklından geçmiştir, düşünmemiş olsa bu kadar kısa sürede hedef olarak belirlemezdi.
Akıllı insanların hali başka oluyor, kendinin kıymetini bilmene sevindim.

tabi ki akıl var mantık var çevresindeydi o kız yiğeninin kankasıydı. yani önceden beri birşey vardı demekki ayrılınca da orataya cıktı işte canım ya hiç gereği yok yeterince üzdü beni zaten Rabbime havale ettim ben onu

Benim için sözün bittiği yerdir kırmızı yer.

değil mi ayrıca saygı esastır. İlişkilerde saygı en önemli şey aşk olunca yürümüyor tek başına. bir de ilahi madalate denen bir şey var buna inancım sonsuz

Bu adamdan kurtulduğunu için şükür namazı kılmalısın bacım geçmiş olsun

Rabbime hayirlisi olsun diye dua ediyorum canim ki bin şükür asikken o pembe günlerde gözüne bir sey batmiyor o pembe bulut ucunca yüzüne carpiyor gerçekler

ailemin reddettiği birine tenezzül edip bakmazdım ben olsam.. ailenin haklı olduğunu düşünüyorsan tabi ki

ailemin reddettiği birine tenezzül edip bakmazdım ben olsam.. ailenin haklı olduğunu düşünüyorsan tabi ki

Ailem onun tüyüne kiyamazdi annem aman usumesin altina minder koy yok kizim saygida kusur etme aman oğlum su taktiğin kolyeyi düğünden önce goturde düğünde tekrar tak masraf etme böyle düşünen insanlardi benin ailem babam o hadra sonu geldiğinde kostura koştura balik almiati oğlum yesin diye neler neler öyle insanlara ilk isine gelmeyen olayda o şekilde davraninfa ayrildim ben hani uzerler onu maddi anlamda yüklenirler kirarlar öyle olsaydi hadi derdim belki bir nevi ama hic zararlari olmadi ailemin tam tersi faydasi oldu. Annesine tansiyon aleti laximdi bizde fazladan vardi annemgili aeadim istedim yolda bana demedigi kalmadi salak sen bana sormadan nazil istersin ben kendim alamıyor muyum diye bagirnisti nasil aglamistjm neler neler

Unutamadığından değildir o
Kendini adam yerine koyacak birini bulamamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…