Beni unutamamış

Barismayin demek istemiyorum, ama bence degistigini sana ispatlamasi lazim. Gonlunden ona son bir sans vermek geciyorsa yinede biraz akilli davranmalisin. Hemen ailene herkese anlatma baristigini. Gizlilikle yillarca iliski surdurebilen Turk kizlari icin cokta zor degil bi sure gizli sakli iliskinizi surdurmek. O donemde nekadar degisti, neler degisti, deger kiymet biliyormu, davranislari nasil vs tek tek anlar ve emin olursun. Ustune basa basa: degistiginden emin ol diyorum ama bak, degismediysede zaten bitirirsin, ne ailenin ruhu duymus olur, nede sen biraz zamandan baska birsey kaybetmis olursun. Bir defa vazgecmissin ondan, yine vazgecersin. Herseyden emin olduktan sonrada ailelere soylersiniz.

bu cok dogru bana ettiği hakaretleri unutmam bır de hangi yüzle mesaj atıyorsa o kız hayatında varken ben acımdan buna sormuştum etmediği hakaret kalmamıştı bana.. onun hiç bir seyıne güvenmem tekrar aynı yola cıkmak mı asla... insanın eşine güvenmesi lazım kaarşılıklı saygı lazım olmayınca olmaz

Bakın tüm sorularınızın cevabını veriyorsunuz zaten. Bu durumda siz olsanız affeder miydiniz ? diye sormanıza gerek yok ki.

Daha 23 yaşında gençliğin baharındasınız. Ömür törpüsüne ihtiyacınız yok.

Ailem onun tüyüne kiyamazdi annem aman usumesin altina minder koy yok kizim saygida kusur etme aman oğlum su taktiğin kolyeyi düğünden önce goturde düğünde tekrar tak masraf etme böyle düşünen insanlardi benin ailem babam o hadra sonu geldiğinde kostura koştura balik almiati oğlum yesin diye neler neler öyle insanlara ilk isine gelmeyen olayda o şekilde davraninfa ayrildim ben hani uzerler onu maddi anlamda yüklenirler kirarlar öyle olsaydi hadi derdim belki bir nevi ama hic zararlari olmadi ailemin tam tersi faydasi oldu. Annesine tansiyon aleti laximdi bizde fazladan vardi annemgili aeadim istedim yolda bana demedigi kalmadi salak sen bana sormadan nazil istersin ben kendim alamıyor muyum diye bagirnisti nasil aglamistjm neler neler

doğru bi tercih yapmışsın ne seni ne aileni hakedecek biri değilmiş..

Selam tatlı bayanlar ;-) sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben nisanlimdan hakaretler, anneme saygısızlığı, (annem ikimiz sürekli kavga ediyoruz diye erteleyin düğünü hem de kendini maddi olarak toplar demişti yüksek sesle ileri de evimde bir şey olursa sendeen bilirim demişti o gün koptu herşey çünkü annem oğlum diye üzerine titrerdi babamda , her kavgada al yüzüğünü git demesi. Yengesinin yanında cakmak firlarim kafana demesi ciddi şekilde, vs yüzünden ayrilmistim. Tabi KV ne gore düğün stresinden öyle oluyordu yoksa pırlanta benim oğlum demişti Neyse bu bir ay sonra yigeninin en yakın arkadaşı ile sevgili oldu sonra ayrıldı ondan falan ayrıldıktan sonra bana mesaj atmıştı pişmanlık tarzı iki ay geçti bugün yine atmış degiririm özledim sen gibi olmuyor kimse tarzı siz olsanız aaf edewrmiydiniz benim içimden gelmiyor ne ailem kabul eder ne de onun saygılı dik başlı karakteri değişir. Fikir almak babında soruyorum çok tesekkur ederim..

Bu ilişkiden hiçbirşey olmaz tatlım sen boşver yoluna bak kimse duzelmezde değişmezde .. Boyle saçma sapan davranışları varsa adam olmaz zaten .. Bi bakarsın gözünü mosmor etmiş annene babama kufretmis .. Boyle adamları hayatınıza aldıysanız bile basın tekneyi..

Kendi icinizde bir sey olmadigini ailenizin istemeyecegini belirtmissiniz neden hala affetmekten bahsediyorsunuz?

Bu ilişkiden hiçbirşey olmaz tatlım sen boşver yoluna bak kimse duzelmezde değişmezde .. Boyle saçma sapan davranışları varsa adam olmaz zaten .. Bi bakarsın gözünü mosmor etmiş annene babama kufretmis .. Boyle adamları hayatınıza aldıysanız bile basın tekneyi..

çok haklısın canım cok

instegramda beğenmişşlr oyle denemişler yürümemiş uzunca bunu da yazmış mesajında benden ayrıldığında boşluğa düşmüş yoksa sevmemiş kızı kendisi oyle yazmış yiğeni arayı yapmıştır bunlarda sevgili olmuştur. yahu kız lise son sınıf öğrencisiydi zaten ismi lazım değil sahısta 25 yaşındaydı bır de kız bızım faceden resimlerimizi beğenirdi nasıl karakter bu nasıl vijdan anlamadım ben sonra düşündğm kim demek önceden göz dikmiş biz ayrılınca da denemiştir şansını ee yeğeni de en yaın arkadası zaten oluvermiştir. ne bileyim aklım almamıştı ki zaten canım dipnot onun hiç bir lafına inanmıyorum mesajına cevap ta atmadım

Yuhhh.. Kız fırsatçı, adam-demeye-bin-şahit herif de vizyonsuz. Bulabula onu mu bulmuş :) Çok aramış mı :KK70: Bu tarz insanlar böyle işte insanı insanlıktan soğuturlar, dünyalılardan tiksindirirler.

Ailem onun tüyüne kiyamazdi annem aman usumesin altina minder koy yok kizim saygida kusur etme aman oğlum su taktiğin kolyeyi düğünden önce goturde düğünde tekrar tak masraf etme böyle düşünen insanlardi benin ailem babam o hadra sonu geldiğinde kostura koştura balik almiati oğlum yesin diye neler neler öyle insanlara ilk isine gelmeyen olayda o şekilde davraninfa ayrildim ben hani uzerler onu maddi anlamda yüklenirler kirarlar öyle olsaydi hadi derdim belki bir nevi ama hic zararlari olmadi ailemin tam tersi faydasi oldu. Annesine tansiyon aleti laximdi bizde fazladan vardi annemgili aeadim istedim yolda bana demedigi kalmadi salak sen bana sormadan nazil istersin ben kendim alamıyor muyum diye bagirnisti nasil aglamistjm neler neler

Domuz yapmaz şunun yaptığını. Boşveeer en ufak iyi niyetini hak etmiyor senin. Hak edene yapar, en yakın zamanda çok mutlu olursun umarım. O da çekilmez hareketlerinde boğulsun yalnızlıktan.

Denenmisi deneme diye bir soz var cok dogru. Ne gerek var bosverin. Ayrica da insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.

Yuhhh.. Kız fırsatçı, adam-demeye-bin-şahit herif de vizyonsuz. Bulabula onu mu bulmuş :) Çok aramış mı :KK70: Bu tarz insanlar böyle işte insanı insanlıktan soğuturlar, dünyalılardan tiksindirirler.

çok doğru canım kız bundan ayrıldıktan sonra hemen başkasını buldu zaten .. aynen valla insanlardan değilde erkeklerden tiksindim desem yeridir.

Denenmisi deneme diye bir soz var cok dogru. Ne gerek var bosverin. Ayrica da insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.

denemem cnım zaten değen insana şans verilir değmeyene gerek yok.

Domuz yapmaz şunun yaptığını. Boşveeer en ufak iyi niyetini hak etmiyor senin. Hak edene yapar, en yakın zamanda çok mutlu olursun umarım. O da çekilmez hareketlerinde boğulsun yalnızlıktan.

canım benim yaşım 23 şöyle iki üç sene düşünmüyorum aslında bakarsan böyle daha mutluyum .:))

Bakın tüm sorularınızın cevabını veriyorsunuz zaten. Bu durumda siz olsanız affeder miydiniz ? diye sormanıza gerek yok ki.

Daha 23 yaşında gençliğin baharındasınız. Ömür törpüsüne ihtiyacınız yok.

ck haklısın güzelim hiç gerek yok HASTA OLMUŞTUM ZATEN ŞEKER HASTASI.

Barismayin demek istemiyorum, ama bence degistigini sana ispatlamasi lazim. Gonlunden ona son bir sans vermek geciyorsa yinede biraz akilli davranmalisin. Hemen ailene herkese anlatma baristigini. Gizlilikle yillarca iliski surdurebilen Turk kizlari icin cokta zor degil bi sure gizli sakli iliskinizi surdurmek. O donemde nekadar degisti, neler degisti, deger kiymet biliyormu, davranislari nasil vs tek tek anlar ve emin olursun. Ustune basa basa: degistiginden emin ol diyorum ama bak, degismediysede zaten bitirirsin, ne ailenin ruhu duymus olur, nede sen biraz zamandan baska birsey kaybetmis olursun. Bir defa vazgecmissin ondan, yine vazgecersin. Herseyden emin olduktan sonrada ailelere soylersiniz.

Değişmez canım zaten mesajında demiş ben yine aynı kafadayım diye düşüncelerim değişmez diye.. hiç gerek yok

☺ cok aciklayaci canim

Seni unutamaması hikaye yani. Seni ailene rezil edip bir baskasıyla olmus sen bu adamın arkasında durup da tekrar kabul ettireceksin. Üstelik sana ben degismem diye de demiş. Olmamıs adamlarla ugrasmak bos, bu adam zaten bir evlilik kaldıracak olgunlukta degil... Hazır olmusları var , evleneceksen onlardan sec. Evlenmeyeceksen yalnız ol. Elin düzde kalmıs, şuursuzlarıyla bir tanecik ömrünü cürütme. Ben sunu anladım yatırımı kendine yapacaksın, bir erkege degil. Yatırım dedigim de zaman..Ugrasma olmusundan bul. Bu cıks olmamış.

Seni unutamaması hikaye yani. Seni ailene rezil edip bir baskasıyla olmus sen bu adamın arkasında durup da tekrar kabul ettireceksin. Üstelik sana ben degismem diye de demiş. Olmamıs adamlarla ugrasmak bos, bu adam zaten bir evlilik kaldıracak olgunlukta degil... Hazır olmusları var , evleneceksen onlardan sec. Evlenmeyeceksen yalnız ol. Elin düzde kalmıs, şuursuzlarıyla bir tanecik ömrünü cürütme. Ben sunu anladım yatırımı kendine yapacaksın, bir erkege degil. Yatırım dedigim de zaman..Ugrasma olmusundan bul. Bu cıks olmamış.

Ne tatli yazmissin haklisjn canim farkindayim birde bu kaç yasina gelirse gelsin değişmez böyle gelmiş böyle gider

Sizin içinizde en ufak umut kırıntısı olmasa bunu sorgulamaz zahmet edip konu bile açmazdınız.Fikrimi merak ediyosanız da kesinlikle kabul etmeyin zaten nasıl biri olduğunun sinyallerini vermiş ki insanlar nişan flört döneminde maske takar her zaman en iyi yönlerini göstermeye çalışır yani bi nevi oynar.Ama sizinki köprüyü geçmeyi dahi beklememiş iyiki de beklememiş de görebilmişsiniz gerçek yüzünü ne kadar şükretseniz az..

X